Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Lalom είπε:

Αχχχ αυτα τα αγορια μανια να παιρνουν ολες τις εβδομαδες. Εχω κουραστει πολυ δεν μπορω αλλο. Η βαλιτσα είναι απέναντι μου ετοιμη σχεδόν εχω να βαλω της τελευταιας στιγμης πράγματα (οδοντοβουρτσα φορτιστές κλπ).σε ευχαριστώ παρα πολυ. Να σου ζησει το αγορακι σου και με εναν πονο το δευτερο γερό και καλοτυχο ευχομαι όταν έρθει η ωρα. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Irinoula86 είπε:

καλημέρα κορίτσια!!!!!! @Lalom σου βρηκα τι θα κάνεις για να περάσει η ώρα σου ευχάριστα!!!!!!!και να μην σκεφτεσαι....

θα μας κάνεις την λίστα με το τι πράγματα έχεις βάλει στη βαλίτσα που βλέπεις απέναντι σου.......χιχιιχιχιχ

Χαχχαχαχ πεθαίνω... Θέλετε να σας τα γραψω??? Ευχαρίστως. Χρόνια πολλα κιολαςςςςςς οτι επιθυμείς. Ειναι βαλίτσα για ιδιωτικό μαιευτηριο λοιπόν εχω μέσα :

2 νυχτικα(ποτε δεν εχω φορεσει στη ζωή μου τα πήρα απο oysho ιντερνετικα. Πολυ όμορφα ειναι). 1 ρόμπα (από h&m εχει πολυ ποιοτικα ρουχα κ γ τα μικρα) 2σουτιεν θηλασμου(h&m) 1ζευγαρι σαγιοναρες.. Παντόφλες δινουν στο μαιευτηριο. 3εσωρουχα βαμβακερά εγκυμοσύνης (αλεξιπτωτα δηλαδη :D) ρουχο εξοδου (μια ολοσωμη φορμα.)1κρεμα της medela για της θήλες. 1liposan.1βουρτσα.μην γελάσετε μπιστολακι κ πρεσα για τα μαλλία. Σαμπουαν, αφρόλουτρο, αντισηπτικο, μωρομαντηλα, 2 εσωρουχα μιας χρησης που μ τα έδωσε μια φιλη αν κ τα δινουν στ μαιευτήριο. Σερβιετες μεγαλες. Πετσετες. Προστατευτικα θηλων. Προκαθισματα θελω ν παρω. Οδοντόκρεμα οδοντοβουρτσα καλλυντικα φορτιστη ταμπλετ ακουστικα μπαλαντεζα στο τελος θα μπουν. Για το μωρο τωρα 2 φανελακια 3 ολοσωμα φορμακια κλατσακια σκουφακι καλοκαιρινο,4πανακια αγκαλιάς, ψιλό κουβετρακι, φορμακι εξόδου. Αυτα... Α κ ταυτότητα, βιβλιαριο αφμ αμκα ληξιαρχικη οραξη γάμου. Το αυγο θα το φέρει ο αντρας μου οταν βγουμε. Αυτα τα λιγα βρε χαχαχαχα

• Μου αρέσει 6

Just now, Lalom είπε:

Χαχχαχαχ πεθαίνω... Θέλετε να σας τα γραψω??? Ευχαρίστως. Χρόνια πολλα κιολαςςςςςς οτι επιθυμείς. Ειναι βαλίτσα για ιδιωτικό μαιευτηριο λοιπόν εχω μέσα :

2 νυχτικα(ποτε δεν εχω φορεσει στη ζωή μου τα πήρα απο oysho ιντερνετικα. Πολυ όμορφα ειναι). 1 ρόμπα (από h&m εχει πολυ ποιοτικα ρουχα κ γ τα μικρα) 2σουτιεν θηλασμου(h&m) 1ζευγαρι σαγιοναρες.. Παντόφλες δινουν στο μαιευτηριο. 3εσωρουχα βαμβακερά εγκυμοσύνης (αλεξιπτωτα δηλαδη :D) ρουχο εξοδου (μια ολοσωμη φορμα.)1κρεμα της medela για της θήλες. 1liposan.1βουρτσα.μην γελάσετε μπιστολακι κ πρεσα για τα μαλλία. Σαμπουαν, αφρόλουτρο, αντισηπτικο, μωρομαντηλα, 2 εσωρουχα μιας χρησης που μ τα έδωσε μια φιλη αν κ τα δινουν στ μαιευτήριο. Σερβιετες μεγαλες. Πετσετες. Προστατευτικα θηλων. Προκαθισματα θελω ν παρω. Οδοντόκρεμα οδοντοβουρτσα καλλυντικα φορτιστη ταμπλετ ακουστικα μπαλαντεζα στο τελος θα μπουν. Για το μωρο τωρα 2 φανελακια 3 ολοσωμα φορμακια κλατσακια σκουφακι καλοκαιρινο,4πανακια αγκαλιάς, ψιλό κουβετρακι, φορμακι εξόδου. Αυτα... Α κ ταυτότητα, βιβλιαριο αφμ αμκα ληξιαρχικη οραξη γάμου. Το αυγο θα το φέρει ο αντρας μου οταν βγουμε. Αυτα τα λιγα βρε χαχαχαχα

Τέλεια σε βρίσκω!!!

Για το πιστολάκι πολύ καλά θα κάνεις, εγώ δεν είχα κ κυκλοφορούσα σαν τη τρελή τρεις μέρες!!

Κ κρεμουλες να παρεις, για σένα!:)

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

2 hours ago, Annou said:

Kalimera koritsia mou!!Xtes den prolava na bw na sas milisw.Eixame paei se filous varupobi k perpatisame 1.5 wra.Einai k mia alli fili mou egkuos opote imastan 2 stin parea.Egw i alitheia einai oti me pethane i mesi mou ap to perpatima k mallon kruwsa ligo giati ekana diarroia.Elpizw na min peirazei gia to mwro.

Gurisa k epesa xeri.Panw pou eixa bei na sas diavasw me pire o upnos me to kin sto xeri.

Ναι, τώρα χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω ξεκούραση. Λίγο πιο χαλαρά σήμερα για να συνέλθει η μέση σου. Κι εγώ χθες που δεν περπάτησα καν (συμμαζέψαμε όμως το σπίτι νωρίς το πρωί και οδηγήσαμε 5 ώρες συνολικά πήγαινε-έλα για θάλασσα) ένιωθα πτώμα μετά... με πήρε ο ύπνος το απόγευμα για κάνα 2ωρο στον καναπέ!

1 hour ago, Anastasia05 said:

Η 17 εβδομάδα κύησης είναι η τελευταία του 4 μήνα?????

Έτσι νομίζω... εγώ ημερολογιακά πάντως (από την πρώτη μέρα της τελευταίας περιόδου) σήμερα μπαίνω στον 5ο μήνα, και είμαι στην 18 εβδομάδα τώρα. 

Just now, elenioz said:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Τι καλά που έχετε πάει και δει το μωράκι σας! Και εγώ μετράω τις μέρες :x

Ξέρετε ήθελα να σας ρωτήσω αν νιώθει καμία σας ταχυπαλμίες ή είχε κάτι παρόμοιο σε προηγούμενη εγκυμοσύνη; 

Έχω παρατηρήσει εδώ κ κάποιες μέρες ότι με πιάνει. Νιώθω την καρδιά μου σαν να φτερουγίζει έντονα κ θα βγει. Και μέσα στον ύπνο πολλές φορές την ακούσω σαν να παίζει ντραμς μιλάμε πολύ έντονα. Σήμερα σηκώθηκα να κάνω μερικές δουλειές και καθώς είχα φτάσει στο μαγείρεμα άρχισα να νιώθω την ταχυκαρδία αλλά δεν έδωσα σημασία και σαν χαζή συνέχισα. Τότε άρχισα κ να μην αναπνέω καθόλου και θόλωσαν όλα. Φυσικά κατά τρόμαξα... Κάθισα κάτω μέχρι να ηρεμήσω και μετά έριξα νερό στο πρόσωπο μου και πήγα ξάπλωσα. Επανηρθα γρήγορα ευτυχώς αλλά μια τρομάρα την πήρα. Περιμένω τώρα να με πάρει η γιατρός (γτ δεν μπορούσε να μιλήσει πριν) για να δω τι θα μου πει... 

Κι εγώ νιώθω μια στο τόσο ταχυπαλμία... όχι τόσο ότι χτυπάει η καρδιά μου πιο γρήγορα, αλλά σίγουρα πιο δυνατά, δηλαδή καταλαβαίνω την κίνηση στο στήθος μου, ακόμα και σε άσχετες στιγμές όταν κάθομαι. Δεν είχα όμως ποτέ δύσπνοια ή θολούρα μέχρι στιγμής. Ελπίζω η γιατρός σου να σε διαφωτίσει και να μην είναι τίποτα ανησυχητικό.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες! :)

Ευτυχώς πάνω κάτω μου είπε ακριβώς τα ίδια με την @Lalom γτ είχα τρομαξει λιγο. Θα το παρακολουθούμε για λίγες μέρες. Αν τυχόν υπάρξει ξανά κάποιο παρόμοιο επεισόδιο (ταχυκαρδία σε συνδιασμό με έντονη ζαλάδα-δύσπνοια) τότε καλό θα ήταν να κάνω κάποιες εξετάσεις σε καρδιολόγο, κυριως για παν ενδεχόμενο. Ξεκούραση, καλό ύπνο και όσο λιγότερο στρες και λογικά θα ηρεμήσει από μόνο του κ δεν θα χρειαστεί κτ. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσαρες μου!!

Αχχχ αυτές οι δύο τελευταίες μέρες είναι οι καλύτερες μου!! Σήμερα σηκώθηκα με κατά τις 10 κ πηγαμε μαζί με τα σκυλοπαιδα μας στη θάλασσα!! :x

Έβαλα κυουρια τα περσινό μου μπικίνακι με το στήθος βέβαια να αγανακτεί αλλά το χαιρομουν χεχεχε κ το από κάτω μου είναι οριακό πλέον.. δε βούτηξαν βέβαια μόνο τα πατουσακια γτ το νερό είναι μπουζί φίλες!!

Όμως παίξαμε με τα σκυλιά πάνω κάτω στην άμμο,έκανα κ ένα 20' την ηλιοθεραπεία μου,τσάκισα κ ένα κρουασανακι όλα καλά :-)

Κ τωρα φτιάχνουμε μακαρόνια με κιμά να τσακισουμε για να κλείσει ακόμη καλύτερα η μέρα :)

*Μη με φάτε όσες δουλεύετε @EugenJen μου,ονόματα δε λέμε κ οικογένειες δε θίγουμε....γτ από αύριο πλεον γυρνάμε κ εμείς στο λαγουμακι μας :-)

**Δε θυμάμαι ποια είπε για τις ταχυπαλμιες αλλά είχα κ εγώ 1-2 μέρες που την ένιωσα την ώρα που ήμουν ήρεμη κιόλας λίγο να πεταριζει αλλά στιγμιαία κ από τότε τπτ..τώρα αυτο που ένιωσες ή όντως ήταν κρισουλα από το άγχος (δε χρειάζεται να σκέφτεσαι εκείνη την ώρα κτ αγχωτικά,είναι υποσυνείδητες οι σκέψεις αυτές..) ή ήταν απλά κάτι της στιγμής είτε από την εγκυμοσύνη είτε γνκ κ επειδή σε τρόμαξε το επιδυνοσες άθελά σου..πως κ να χει αγαπακι μου αν δεν επαναληφθεί δεν νομίζω να είναι κάτι,μη φοβάσαι..ενημέρωσε κ τον γιατρό σου απλά για να το γνωρίζει κ όλα καλά !!

Όσο για τους μήνες μας τσεκαρετε αυτό!!

Για να υπολογίσετε τον ακριβή μήνα ακολουθείτε τα παρακάτω:
1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η εβδομάδα
2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η εβδομάδα
3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η εβδομάδα (εδώ υπολογίζετε μία παραπάνω)
4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα
5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα
6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα
8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)

Η εγκυμοσύνη χωρίζεται επίσης σε τρίμηνα. Εκεί είναι πιο απλός ο υπολογισμός.
1ος - 3ος μήνας = 1η – 13η βδομάδα = 1ο τρίμηνο
40ς - 6ος μήνας= 14η – 26η βδομάδα = 2ο τρίμηνο
7ος - 9ος μήνας= 27η – 40η βδομάδα = 3ο τρίμηνο

• Μου αρέσει 5

@Lalom με το καλό το μωράκι σου! Αχ αυτά τα αγόρια δεν θέλουν να μας αποχωριστούν!!! Εγω 39 +6 τον γέννησα με κ.τ τελικά!

Σε ευχαριστούμε που μας επισκέπτεσαι και μας συμβουλευεις!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@Lalom με το καλό το μωράκι σου! Αχ αυτά τα αγόρια δεν θέλουν να μας αποχωριστούν!!! Εγω 39 +6 τον γέννησα με κ.τ τελικά!

Σε ευχαριστούμε που μας επισκέπτεσαι και μας συμβουλευεις!

Ναι ναι τα αγορια είναι της υπομονής. Παρακαλώ κορίτσια μου χαρα μου να βοηθησω σε κατι που εχω περασει και ξερω. :)

• Μου αρέσει 5

@elenioz όλα καλά! Ξεκούραση βρε κ μν αγχώνεσαι!

@Renez μπράβο σας το ευχαριστηθηκατε! Καλή αρχή για αύριο!

Καλέ εγώ εγώ πονάω στις γάμπες...ανέβηκα σκάλες 3 φορές χθες κ σήμερα μετά από τόσες μέρες αδράνειας στον καναπέ...πω πω σαραβαλο είμαι...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσαρες μου!!

Αχχχ αυτές οι δύο τελευταίες μέρες είναι οι καλύτερες μου!! Σήμερα σηκώθηκα με κατά τις 10 κ πηγαμε μαζί με τα σκυλοπαιδα μας στη θάλασσα!! :x

Έβαλα κυουρια τα περσινό μου μπικίνακι με το στήθος βέβαια να αγανακτεί αλλά το χαιρομουν χεχεχε κ το από κάτω μου είναι οριακό πλέον.. δε βούτηξαν βέβαια μόνο τα πατουσακια γτ το νερό είναι μπουζί φίλες!!

Όμως παίξαμε με τα σκυλιά πάνω κάτω στην άμμο,έκανα κ ένα 20' την ηλιοθεραπεία μου,τσάκισα κ ένα κρουασανακι όλα καλά :-)

Κ τωρα φτιάχνουμε μακαρόνια με κιμά να τσακισουμε για να κλείσει ακόμη καλύτερα η μέρα :)

*Μη με φάτε όσες δουλεύετε @EugenJen μου,ονόματα δε λέμε κ οικογένειες δε θίγουμε....γτ από αύριο πλεον γυρνάμε κ εμείς στο λαγουμακι μας :-)

**Δε θυμάμαι ποια είπε για τις ταχυπαλμιες αλλά είχα κ εγώ 1-2 μέρες που την ένιωσα την ώρα που ήμουν ήρεμη κιόλας λίγο να πεταριζει αλλά στιγμιαία κ από τότε τπτ..τώρα αυτο που ένιωσες ή όντως ήταν κρισουλα από το άγχος (δε χρειάζεται να σκέφτεσαι εκείνη την ώρα κτ αγχωτικά,είναι υποσυνείδητες οι σκέψεις αυτές..) ή ήταν απλά κάτι της στιγμής είτε από την εγκυμοσύνη είτε γνκ κ επειδή σε τρόμαξε το επιδυνοσες άθελά σου..πως κ να χει αγαπακι μου αν δεν επαναληφθεί δεν νομίζω να είναι κάτι,μη φοβάσαι..ενημέρωσε κ τον γιατρό σου απλά για να το γνωρίζει κ όλα καλά !!

Όσο για τους μήνες μας τσεκαρετε αυτό!!

Για να υπολογίσετε τον ακριβή μήνα ακολουθείτε τα παρακάτω:
1ος μήνας: 1η, 2η, 3η, 4η εβδομάδα
2ος μήνας: 5η, 6η, 7η, 8η εβδομάδα
3ος μήνας: 9η, 10η, 11η, 12η, 13η εβδομάδα (εδώ υπολογίζετε μία παραπάνω)
4ος μήνας: 14η, 15η, 16η, 17η βδομάδα
5ος μήνας: 18η, 19η, 20η, 21η βδομάδα
6ος μήνας: 22η, 23η, 24η, 25η, 26η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
7ος μήνας: 27η, 28η, 29η, 30η βδομάδα
8ος μήνας: 31η, 32η, 33η, 34η, 35η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)
9ος μήνας: 36η, 37η, 38η, 39η, 40η βδομάδα (υπολογίζετε μία παραπάνω)

Η εγκυμοσύνη χωρίζεται επίσης σε τρίμηνα. Εκεί είναι πιο απλός ο υπολογισμός.
1ος - 3ος μήνας = 1η – 13η βδομάδα = 1ο τρίμηνο
40ς - 6ος μήνας= 14η – 26η βδομάδα = 2ο τρίμηνο
7ος - 9ος μήνας= 27η – 40η βδομάδα = 3ο τρίμηνο

Επειδή γυρνάς κ εσύ στην δουλειά, σε συγχωρώ!!! Γέμισε μπαταρίες όσο προλαβαίνεις!!!

Αχ ρε κορίτσια πολύ καλή ιδέα της @Lalom τα oysho , ούτε που τα είχα σκεφτεί, κ δεν ήξερα ότι έβαλαν κ online και δεν θα έχουν κ γεροντε σχέδια!!!

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Lalom είπε:

Α σε ευχαριστούμε! Το βγαλα screenshot για να το έχω όταν χρειαζετια:wub:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Αχχχ!! Ε την ήπια κ την μπυριτσα μου σήμερα!! Τι άλλο θέλω??:D 

Βέβαια αρκεστικα σε ένα μικρό μπουκαλάκι amstel radler με 2% αλκοόλ αλλαααα από κατάψυξη την έκανε τη δουλίτσα της!!

• Μου αρέσει 5

Just now, Renez είπε:

Αχχχ!! Ε την ήπια κ την μπυριτσα μου σήμερα!! Τι άλλο θέλω??:D 

Βέβαια αρκεστικα σε ένα μικρό μπουκαλάκι amstel radler με 2% αλκοόλ αλλαααα από κατάψυξη την έκανε τη δουλίτσα της!!

ΑΑΑα πουλάκι μου έχεις θράσος εσύ!!! :D

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Την προηγούμενη εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα του τροφοβλαστη αλλά τους πήρα εγώ εχθές και μου το είπαν. Έχουν πήξει. Τα πήρα τα πήγα στον γιατρό. Είδαμε και τον κούκλο και τελικά απέδωσε η διατροφή του ζαχαρου και ο μικρός αδυνάτισε. Πλέον φαίνεται όσο είναι η εβδομάδα του. Δηλαδή 17 μισό. Οποτε συνεχίζω με αυτή τη διατροφή μέχρι νεωτερας. Επισης μάλλον θα γεννήσω στο ΡΕΑ γιατί με τον κορονοιο δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση στο Αλεξάνδρα τότε. Μας βλέπω να τα λέμε στο μαιευτήριο @EugenJen!

• Μου αρέσει 9

Just now, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Την προηγούμενη εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα του τροφοβλαστη αλλά τους πήρα εγώ εχθές και μου το είπαν. Έχουν πήξει. Τα πήρα τα πήγα στον γιατρό. Είδαμε και τον κούκλο και τελικά απέδωσε η διατροφή του ζαχαρου και ο μικρός αδυνάτισε. Πλέον φαίνεται όσο είναι η εβδομάδα του. Δηλαδή 17 μισό. Οποτε συνεχίζω με αυτή τη διατροφή μέχρι νεωτερας. Επισης μάλλον θα γεννήσω στο ΡΕΑ γιατί με τον κορονοιο δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση στο Αλεξάνδρα τότε. Μας βλέπω να τα λέμε στο μαιευτήριο @EugenJen!

Τέλεια!!! Έλα να μαζευόμαστε παρεούλα στο Ρέα!!

Τι εννοείς αδυνάτισε;;σου είχε πει ότι το έμβρυο είναι πολύ μεγάλο;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...