Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Ναι κοριτσι μ. 18 ειναι η 1η του 5ου μηνα.

Χαιρομαι για το ποδηλατο!

Αντε καλες κοντρες χαχαχα

Oποτε απο αύριο μπαίνω 5ο μήνα!! Έχει ξεπεταχτεί η κοιλίτσα,να γιατι:rolleyes:

Περνάει πιο γρήγορα ο καιρός στη δεύτερη εγκυμοσύνη τελικά! Τι ωραία!!! Περιμένω πως κ πως να δω πόσο έχει μεγαλώσει η μπουμπού!! Σάββατο έχω ραντεβού και δεν κρατιέμαι..

• Μου αρέσει 5

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Περνάει πιο γρήγορα ο καιρός στη δεύτερη εγκυμοσύνη τελικά! Τι ωραία!!! Περιμένω πως κ πως να δω πόσο έχει μεγαλώσει η μπουμπού!! Σάββατο έχω ραντεβού και δεν κρατιέμαι..

Τι καλά!!! Όντως περνάει γρήγορα...ήταν και οι συνθήκες διαφορετικές...! Μεγάλωσαν τα νινακια μας! Στο 3D που μ το έδειξε χθες ο γιατρός ήταν άνθρωπος κανονικός! Ανυπομονώ για τη Β επιπέδου να δω τη φατσουλα μας!!! Και τα παιδάκια μας είναι μεγάλα αδερφάκια!? Μα πόσο με συγκινεί!

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Οντως περνα παρα πλ γρηγορα. Εγω ακομα δν το χω κτλβει χαχαχα

Περιμενω να παω να το δω για να αρχισω να το ανακοινωνω.

Και η δικη μ κοιλια μεγαλωσε αισθητα,μα μου κοπηκε η ορεξη αποτομα

Ισως απ την κουραση.

Μπηκα στν 4ο .εχουμε 1 μηνα διαφορα ε? Χαχαχα

@Christinααφου ειναι ολα καλα,τελεια!

Ναι θα ναι μεγ. Αδερφακια χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Τι καλά που έχετε πάει και δει το μωράκι σας! Και εγώ μετράω τις μέρες :x

Ξέρετε ήθελα να σας ρωτήσω αν νιώθει καμία σας ταχυπαλμίες ή είχε κάτι παρόμοιο σε προηγούμενη εγκυμοσύνη; 

Έχω παρατηρήσει εδώ κ κάποιες μέρες ότι με πιάνει. Νιώθω την καρδιά μου σαν να φτερουγίζει έντονα κ θα βγει. Και μέσα στον ύπνο πολλές φορές την ακούσω σαν να παίζει ντραμς μιλάμε πολύ έντονα. Σήμερα σηκώθηκα να κάνω μερικές δουλειές και καθώς είχα φτάσει στο μαγείρεμα άρχισα να νιώθω την ταχυκαρδία αλλά δεν έδωσα σημασία και σαν χαζή συνέχισα. Τότε άρχισα κ να μην αναπνέω καθόλου και θόλωσαν όλα. Φυσικά κατά τρόμαξα... Κάθισα κάτω μέχρι να ηρεμήσω και μετά έριξα νερό στο πρόσωπο μου και πήγα ξάπλωσα. Επανηρθα γρήγορα ευτυχώς αλλά μια τρομάρα την πήρα. Περιμένω τώρα να με πάρει η γιατρός (γτ δεν μπορούσε να μιλήσει πριν) για να δω τι θα μου πει... 

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά! Τι καλά που έχετε πάει και δει το μωράκι σας! Και εγώ μετράω τις μέρες :x

Ξέρετε ήθελα να σας ρωτήσω αν νιώθει καμία σας ταχυπαλμίες ή είχε κάτι παρόμοιο σε προηγούμενη εγκυμοσύνη; 

Έχω παρατηρήσει εδώ κ κάποιες μέρες ότι με πιάνει. Νιώθω την καρδιά μου σαν να φτερουγίζει έντονα κ θα βγει. Και μέσα στον ύπνο πολλές φορές την ακούσω σαν να παίζει ντραμς μιλάμε πολύ έντονα. Σήμερα σηκώθηκα να κάνω μερικές δουλειές και καθώς είχα φτάσει στο μαγείρεμα άρχισα να νιώθω την ταχυκαρδία αλλά δεν έδωσα σημασία και σαν χαζή συνέχισα. Τότε άρχισα κ να μην αναπνέω καθόλου και θόλωσαν όλα. Φυσικά κατά τρόμαξα... Κάθισα κάτω μέχρι να ηρεμήσω και μετά έριξα νερό στο πρόσωπο μου και πήγα ξάπλωσα. Επανηρθα γρήγορα ευτυχώς αλλά μια τρομάρα την πήρα. Περιμένω τώρα να με πάρει η γιατρός (γτ δεν μπορούσε να μιλήσει πριν) για να δω τι θα μου πει... 

Κορίτσι να είσαι ήρεμη και να ξεκουράζεσαι πολύ! να μιλήσεις οπωσδήποτε στον γιατρό σου! Πάρε και τη πίεση σου! Όταν κάνουμε δραστηριότητες πιστεύω είναι οκ μέχρι ενός σημείου. τώρα που δεν έχουμε κ ζέστη υπερβολική αυτό δεν δικαιολογείται. Μωρε μηπως έχεις άγχος και σε πιάνει ψιλό κρίση πανικού? 

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, elenioz είπε:

Καλησπερα! Θα σου μιλησω ως παθουσα. Στον 4ομηνα αλλαζει το καρδιαγγειακο μας συστημα γιατι μεγαλωνει ο ογκος του αιματος. Θα πρεπει ν α τροφοδοτήσεις το μωρο σου. Ασε που μετακινουνται και τα όργανα ολα οποτε κ η καρδιά ίσως πιεστει. Επισης δεν έχει σχεση με τα κιλα της εγκυμοσύνης η ταχυκαρδια. Ειχα φιλη πολλα κιλα που ενιωσε λιγο στον 9ο ταχυκαρδια 2με3 φορες κ τίποτα αλλο. Εγω ειμαι αρκετα αδυνατη. Παρολαυτα ειναι φυσιολογικοτατο να το νιωθεις.θα το συνηθισει ο οργανισμός σου κάποιες το αιθσανονται εν μηνα άλλες λίγο παραπανω άλλες λιγο λιγοτερο. Αναλογα τον οργανισμό. Και μετα στα τελη του 8ου με 9ου οταν θα κουράζεσαι θα νιώθεις ετσι ταχυκαρδία. Επισης καποιες κοπέλες ψάχνονται και με τον θυρεοειδη που κανει ταχυκαρδιες πολλες στηςν εγκυμοσύνη. Εγω τα ειχα ψαξει ολα και δεν ειχα τίποτα ηταν καθαρα σύμπτωμα εγκυμοσυνης. Θυμαμαξ καποια στιγμη για κανα τριβδομαδο την είχα βγαλει με Ένα οξυμετρο στο δακτυλο να μετραω τους παλμους μου. Στην αρχη βέβαια εκανα το λαθος κ δεν είπα κατι κ με επιανε φοβος και αγχος κ αυτο επιβαρύνε την ταχυκαρδια. Ελπίζω οσο μπορουσα να σε βοηθησα. Επίσης ξέχασα σα να πω μην πινεις καθολου καφε και τσαι κ οσο μπορεις να χαλαρώνεις με χαμομηλι. Επισης το μανγησιο βοηθαει πολυ στις ταχυπαλμιες :) αλλα θα ακολουθησεις οτι σου πει ο γιατρός σου. Σε φιλώ 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Just now, elenioz είπε:

Θα συμφωνήσω με την @Lalomκαι θα προσθέσω να μην κουράζεσαι, να ακούς το σώμα σου. Πέφτουν οι αντοχές μας στην εγκυμοσύνη.

Όταν νιώθεις ταχυκαρδία και γενικά να ζοριζεσαι να ξαπλωνεις λιγάκι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Θα συμφωνήσω με την @Lalomκαι θα προσθέσω να μην κουράζεσαι, να ακούς το σώμα σου. Πέφτουν οι αντοχές μας στην εγκυμοσύνη.

Όταν νιώθεις ταχυκαρδία και γενικά να ζοριζεσαι να ξαπλωνεις λιγάκι.

Στις μανουλες Μαΐου τώρα στον πιο δυσκολο κ τελευταίο μηνα ημασταν οι περισσότερες με την ταχυπαλμια να μας κλαινε οι ρέγγες χαχαχα(καποιες τυχερες γέννησαν καποιες ακομα περιμένουμε) :)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Lalom είπε:

Στις μανουλες Μαΐου τώρα στον πιο δυσκολο κ τελευταίο μηνα ημασταν οι περισσότερες με την ταχυπαλμια να μας κλαινε οι ρέγγες χαχαχα(καποιες τυχερες γέννησαν καποιες ακομα περιμένουμε) :)

Είναι το πρώτο σου??? Σε ποια εβδομάδα είσαι??

Q1jtp2.png

Είναι το πρώτο σου??? Σε ποια εβδομάδα είσαι??

Ναι το πρωτο αγορακι. 38+5 κ δεν εχω καμια ενδειξη τοκετού αν κ εχει παρει θέση εδω κ δύο μηνες μπορώ να πω (με το κεφαλι προς τα κατω αλλα δεν εχει εμπεδωθεί ακομη) 

Just now, Lalom είπε:

Ναι το πρωτο αγορακι. 38+5 κ δεν εχω καμια ενδειξη τοκετού αν κ εχει παρει θέση εδω κ δύο μηνες μπορώ να πω (με το κεφαλι προς τα κατω αλλα δεν εχει εμπεδωθεί ακομη) 

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Θέλει τον χρόνο του το αντρακι σου!!! Εσύ να έχεις βαλίτσα έτοιμη κ απόλαυσε το!

Το πρώτο μου αγοράκι 40 +4 το γέννησα, με πρόκληση!

Εύχομαι να μη χρειαστει σε εσένα αλλά κ να χρειαστεί δεν είναι κακο! Με το καλό κ υπομονή!!! Λιιιιγο ακόμη!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Θέλει τον χρόνο του το αντρακι σου!!! Εσύ να έχεις βαλίτσα έτοιμη κ απόλαυσε το!

Το πρώτο μου αγοράκι 40 +4 το γέννησα, με πρόκληση!

Εύχομαι να μη χρειαστει σε εσένα αλλά κ να χρειαστεί δεν είναι κακο! Με το καλό κ υπομονή!!! Λιιιιγο ακόμη!:x

Αχχχ αυτα τα αγορια μανια να παιρνουν ολες τις εβδομαδες. Εχω κουραστει πολυ δεν μπορω αλλο. Η βαλιτσα είναι απέναντι μου ετοιμη σχεδόν εχω να βαλω της τελευταιας στιγμης πράγματα (οδοντοβουρτσα φορτιστές κλπ).σε ευχαριστώ παρα πολυ. Να σου ζησει το αγορακι σου και με εναν πονο το δευτερο γερό και καλοτυχο ευχομαι όταν έρθει η ωρα. 

• Μου αρέσει 2

καλημέρα κορίτσια!!!!!! @Lalom σου βρηκα τι θα κάνεις για να περάσει η ώρα σου ευχάριστα!!!!!!!και να μην σκεφτεσαι....

θα μας κάνεις την λίστα με το τι πράγματα έχεις βάλει στη βαλίτσα που βλέπεις απέναντι σου.......χιχιιχιχιχ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...