Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Πριν ένα μήνα ακριβώς είχα πάει κ ήταν γύρω στα 12 εκατοστά ..

Δεν έχεις κάνει καθόλου καλλιέργεια ;;πρώτη φορά μου έκανε τώρα στην εγκυμοσύνη, κ μου έγραψε κ εξετάσεις αίματος και τέλος μήνα θα πάω για τοξόπλασμα ,κ ένα άλλο που δεν θυμάμαι κ κατά τις 5 Ιούνη β επιπέδου!

Όχι καθόλου..αίματος κ ούρων έχω κάνει 2 φορές..μια στην αρχή κ μια τις προάλλες που πήγα.. β επιπέδου έχω 3 Ιούνη..

Ποιος ξέρει ίσως τη άλλη Τετάρτη που έχω ξανά ραντεβού μου κάνει..τι να πω?!

Λένε πως από την 18η εβδομάδα έως την 20η μεγαλώνει ραγδαία..ενώ πριν έπαιρνε περίπου 1-1.5 εκ τη βδομάδα μετά παίρνει περίπου 5 την βδομάδα..δλδ στη β επιπέδου θα είναι από 25εκ κ πάνω..τρομερό!? Κ σκέψου γεννιούνται γύρω στα 53εκ άρα θα έχουν ήδη το μισό τους ύψος!!

Έχουμε παιδάκια μέσα μας ρεεε:x

Just now, Christinα είπε:

Τι ωραία νέα!!!

Μπορεί να μετράνε χωρίς τα πόδια κ να φαίνεται μικρό. Εμένα η μπουμπού 16 πόντους με τα πόδια και 137γρ!!! Ακριβώς 16+βγαίνει  όσο είμαι! Το μέγεθος είναι σχετικό ακόμα...Μην προβληματιζεστε! Αλλά πράγματα να συγκρίνεις @Renez...αχαχαχα

Ααα πριν λίγο ήρθε ι μπαμπάκας μου και μ έφερε 1 καρπούζι! Αύριο θα μυρίσει όντως το σπίτι μ καλοκαίρι!!!! 

Το πεθαίνω το καρπούζι..και με φέτα.... :-)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

πρίν από 32 λεπτά , EugenJen είπε:

Αααααααα εντάξει μας έλιωσες τώρα!! Εμείς στα γραφεία να λιώνουμε στα τιμολόγια κ η κυρία Μικρολίμανο....μπράβο του μωρέ του γλυκούλι σου!!!

Να σου πω αν με αφήσει η γιατρός μια βουτιτσα τον Αυγουστο θα την κάνω δεν μπορεί!!! 

Εν τω μεταξύ μόνο ο δικός μου ο άντρας είναι θεομουρλος κ ψάχνεται για διακοπές Αύγουστο μήνα με την κοιλιά τούρλα;;;;;

Κ εγώ έλεγα μόνο ο άντρας μου κ τρελός θέλει να κλεισουμε διακοπές!! Στον κόσμο τους είναι βρε κορίτσια.. εγώ λόγω διδύμων έχω κ κίνδυνο για προωρότητα Μ φοβάμαι.. αφήστε που με την κοιλάρα δεν θα είμαι για πολλά πολλά.. έχουμε κ 2 εξοχικά στην Χαλκιδική, αλλά αυτά δεν τα θεωρεί διακοπές!!!

Just now, EugenJen είπε:

Λοιπόν κοριτσια επέστρεψα!!! 

Κ έχω τα εξής νέα!!!

Κάναμε καλλιέργεια, κ μου έγραψε εξετάσεις,Η κόρη μου μεγάλωσε κάνει όλο τούμπες είναι γύρω στα 220 γραμμάρια!!

Μπάνιο στην θάλασσα ελεύθερα αρκεί να μην έχει πολύ κόσμο, 

Διακοπές τον Αύγουστο μας είπε στο καλό κ με την ευχή της ακόμα κ σε νησί αρκεί να μην είναι της Καραϊβικής!!:D

@Renezδεν το ξέρω το Κατακάλι, Σχινος λέγεται το δικό μου!!

Τι ωραία νέα!! Φτου φτου η μπουμπούκα!! Πήρες κ το οκ για διακοπές, τέλεια!!

Κορίτσια εγώ έχω τον μικρό με πυρετό όλη μέρα σήμερα κ έχω ζοριστει ψυχολογικά.. μα να αρρωσταίνουμε κ στην καραντίνα;; Απορώ πως κολλήσαμε που δεν έχουμε δει άνθρωπο 2 μήνες τώρα!

• Λυπημένη/-ος 6

Just now, Renez είπε:

Όχι καθόλου..αίματος κ ούρων έχω κάνει 2 φορές..μια στην αρχή κ μια τις προάλλες που πήγα.. β επιπέδου έχω 3 Ιούνη..

Ποιος ξέρει ίσως τη άλλη Τετάρτη που έχω ξανά ραντεβού μου κάνει..τι να πω?!

Λένε πως από την 18η εβδομάδα έως την 20η μεγαλώνει ραγδαία..ενώ πριν έπαιρνε περίπου 1-1.5 εκ τη βδομάδα μετά παίρνει περίπου 5 την βδομάδα..δλδ στη β επιπέδου θα είναι από 25εκ κ πάνω..τρομερό!? Κ σκέψου γεννιούνται γύρω στα 53εκ άρα θα έχουν ήδη το μισό τους ύψος!!

Έχουμε παιδάκια μέσα μας ρεεε:x

Το πεθαίνω το καρπούζι..και με φέτα.... :-)

Κι εγώ 3/6 β επιπέδου!!!

Εκεί είχαμε τραβήξει φοβερές φωτό ,φαινόντουσαν τα χαρακτηριστικά του κανονικά!!!

Οπότε θα πάρετε μια πρώτη γεύση!!!

Just now, Hope89 είπε:

Κ εγώ έλεγα μόνο ο άντρας μου κ τρελός θέλει να κλεισουμε διακοπές!! Στον κόσμο τους είναι βρε κορίτσια.. εγώ λόγω διδύμων έχω κ κίνδυνο για προωρότητα Μ φοβάμαι.. αφήστε που με την κοιλάρα δεν θα είμαι για πολλά πολλά.. έχουμε κ 2 εξοχικά στην Χαλκιδική, αλλά αυτά δεν τα θεωρεί διακοπές!!!

Κορίτσια εγώ έχω τον μικρό με πυρετό όλη μέρα σήμερα κ έχω ζοριστει ψυχολογικά.. μα να αρρωσταίνουμε κ στην καραντίνα;; Απορώ πως κολλήσαμε που δεν έχουμε δει άνθρωπο 2 μήνες τώρα!

Δεν πέφτει ο πυρετός? Έχει αλλά συμπτώματα?? Είναι  κ λίγο περίεργος ο καιρός δεν μου άρεσε καθόλου σήμερα...

Q1jtp2.png

Just now, Hope89 είπε:

Αγάπη μου είναι κ ο καιρός κουλός!! Μια ζεστή μια κρύο άσε που τα αντισώματα μας έχουν εξασθενήσει ακριβώς λόγω της Κλεισούρας.. του δίνεις κάποιο εντιπυρετικο? Μίλησες με τον παιδίατρο?

Όσο για τις διακοπές θα συμφωνήσω εσύ ειδικά να μη το διακυνδινευσεις..τα εξοχικά στην Χαλκιδική μια χαρά μου ακούγονται εμένα,εξάλλου πες του...σαν τη Χαλκιδική δεν εχει:mrgreen:

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ 3/6 β επιπέδου!!!

Εκεί είχαμε τραβήξει φοβερές φωτό ,φαινόντουσαν τα χαρακτηριστικά του κανονικά!!!

Δεν πέφτει ο πυρετός? Έχει αλλά συμπτώματα?? Είναι  κ λίγο περίεργος ο καιρός δεν μου άρεσε καθόλου σήμερα...

Αλήθεια θα φαίνεται τόσο καλά τότε???

Αχχχ παιδάκια μου...το νιώθω να κάνει τσίκι τσίκι μέσα μου αλλά ακόμη όταν το αγγίζω δεν το νιώθω με το χέρι..ελπίζω εκείνο να αισθάνεται το άγγιγμα μου:x

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Αγάπη μου είναι κ ο καιρός κουλός!! Μια ζεστή μια κρύο άσε που τα αντισώματα μας έχουν εξασθενήσει ακριβώς λόγω της Κλεισούρας.. του δίνεις κάποιο εντιπυρετικο? Μίλησες με τον παιδίατρο?

Όσο για τις διακοπές θα συμφωνήσω εσύ ειδικά να μη το διακυνδινευσεις..τα εξοχικά στην Χαλκιδική μια χαρά μου ακούγονται εμένα,εξάλλου πες του...σαν τη Χαλκιδική δεν εχει:mrgreen:

Αχχχ παιδάκια μου...το νιώθω να κάνει τσίκι τσίκι μέσα μου αλλά ακόμη όταν το αγγίζω δεν το νιώθω με το χέρι..ελπίζω εκείνο να αισθάνεται το άγγιγμα μου:x

Όλα τα αισθάνεται.. να του μιλάς κιόλας!

Ναι το βλέπουμε πολύ καλά στη β επιπέδου!

Εδω έχουμε κ πολύ γύρη,βγαίνω μπαλκόνι κ με τρώει η μύτη μου,έχω καταρροή,τις προάλλες είχε κ σκόνη...

Σήμερα ζέστη στον ήλιο τύπου καλοκαίρι,κ φυσούσε ένας αέρας που κ λίγο να είχες ιδρώσει,την αρπαξες. Πήγα για μια δουλειά νοσοκομείο κ γύρισα κ κλειστηκα σπίτι.

Αύριο ελπίζω να είναι καλύτερα. 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Hope89 είπε:

Περαστικουλια στο μικρακι σου!!! Είναι αυτός ο καιρός χάλια...κ εμένα σήμερα με ξανά έπιασε ο βήχας...άντε να έρθει το καλοκαίρακι να ζεστάνουν οι μέρες!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Λοιπόν κοριτσια επέστρεψα!!! 

Κ έχω τα εξής νέα!!!

Κάναμε καλλιέργεια, κ μου έγραψε εξετάσεις,Η κόρη μου μεγάλωσε κάνει όλο τούμπες είναι γύρω στα 220 γραμμάρια!!

Μπάνιο στην θάλασσα ελεύθερα αρκεί να μην έχει πολύ κόσμο, 

Διακοπές τον Αύγουστο μας είπε στο καλό κ με την ευχή της ακόμα κ σε νησί αρκεί να μην είναι της Καραϊβικής!!:D

@Renezδεν το ξέρω το Κατακάλι, Σχινος λέγεται το δικό μου!!

Τι τέλεια νεακιαααα???? Μπράβο το κορίτσι σου!!!! 

Μπράβο και στη γιατρο για τα μπάνια και τις διακοπές......!!!!! Κάνε βουτιές και για εμενα!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Κι εγώ 3/6 β επιπέδου!!!

Έπεσε για λίγο το απόγευμα με το ντεπον αλλά ανέβηκε πάλι προς το βράδυ.. η κοιλίτσα του πονάει κ έχει αεριακια.. κ λίγο κόκκινος λαιμός.. η αλήθεια είναι ότι ο καιρός είναι χάλια κ εχθές που βγήκαν με τον μπαμπά είχε ψυχρουλα κ φυσούσε. 

Just now, Renez είπε:

Ναι μωρέ, δεν νομίζω να είναι κτ σοβαρό αλλά όταν τα βλέπεις να σιτίζονται έτσι ματώνει η καρδιά σου.. Του δίνω ντεπον κ για λίγο βοηθάει.. με παιδίατρο δεν μίλησα ακόμη, θα δω πως θα πάει.. είναι κ ο άντρας μου γιατρός οπότε μόνο στην ανάγκη παίρνω!

Όσο για τις διακοπές, ελπίζω να το πάρει απόφαση μεχρι τότε!!

Ναι μωρεεεε... Πόσο τέλειο συναίσθημα να νιώθεις το μωράκι σου!! Δεν υπάρχει!!

Just now, EugenJen είπε:

Περαστικουλια στο μικρακι σου!!! Είναι αυτός ο καιρός χάλια...κ εμένα σήμερα με ξανά έπιασε ο βήχας...άντε να έρθει το καλοκαίρακι να ζεστάνουν οι μέρες!!

Σε ευχαριστώ πολύ και κορίτσι μου! Άντε, να περάσουν όλα αυτά να πάρουμε μια ανάσα!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Hope89 είπε:

Έπεσε για λίγο το απόγευμα με το ντεπον αλλά ανέβηκε πάλι προς το βράδυ.. η κοιλίτσα του πονάει κ έχει αεριακια.. κ λίγο κόκκινος λαιμός.. η αλήθεια είναι ότι ο καιρός είναι χάλια κ εχθές που βγήκαν με τον μπαμπά είχε ψυχρουλα κ φυσούσε. 

Ναι μωρέ, δεν νομίζω να είναι κτ σοβαρό αλλά όταν τα βλέπεις να σιτίζονται έτσι ματώνει η καρδιά σου.. Του δίνω ντεπον κ για λίγο βοηθάει.. με παιδίατρο δεν μίλησα ακόμη, θα δω πως θα πάει.. είναι κ ο άντρας μου γιατρός οπότε μόνο στην ανάγκη παίρνω!

Όσο για τις διακοπές, ελπίζω να το πάρει απόφαση μεχρι τότε!!

Ναι μωρεεεε... Πόσο τέλειο συναίσθημα να νιώθεις το μωράκι σου!! Δεν υπάρχει!!

Σε ευχαριστώ πολύ και κορίτσι μου! Άντε, να περάσουν όλα αυτά να πάρουμε μια ανάσα!

Ψυχουλα...άμα τον βοηθάει το ντεπον να δώσετε μωρέ λίγο να κοιμηθεί καλά. Με έναν καλό ύπνο θα είναι καλύτερα αυριο!!

Περαστικά κ προσοχή με τον παλιό καιρό!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ψυχουλα...άμα τον βοηθάει το ντεπον να δώσετε μωρέ λίγο να κοιμηθεί καλά. Με έναν καλό ύπνο θα είναι καλύτερα αυριο!!

Περαστικά κ προσοχή με τον παλιό καιρό!!

Ευχαριστούμε πολύ!!! Καλά, για καλό ύπνο δεν το βλέπω.. εδώ στα καλά του είναι ανήσυχος! Αλλά τουλάχιστον να είναι ανακουφισμένος όσο το δυνατόν..

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

@Eva137 με έσωσε η λανολινη!!!! Τζάμπα τα λεφτά που έχω δώσει στη laneige κ τη nuxe! 

Ααα θύμισε μου για που στην είχε προτείνει? Νομίζω για τα χείλη ε? Μπαίνει κ αλλού?? Εγώ όπως σας είχα πει έχουν γίνει πολύ ξηρές οι πατούσες μου γμτ..κ σκέψου να βάλω κ πέδιλα!!:confused:

πρίν από 28 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Όλη η Ελλάδα έχει υπέροχα μέρη! Κι εδώ στην Εύβοια έχουμε ονειρεμένες παραλιες!

Τις καλύτερες!! Είμαι μεγάλη φαν... Μικρή πηγαίναμε συνέχεια διακοπές Ν. Πύργο, Αιδηψό, Ιστιαια, Ωραιούς για λουκουμάδες... Και γενικά την έχω κολυμπήσει όλη!

Τί Ροβιές, τί Πευκί, τί Κάρυστο με Πλατανιστό, τί Λιχαδονήσια, τί Χαλκίδα με Λευκαντί και Νεα Αρτάκη για ψαράκι...

Τί Μαντούδι να χάνουμε το πλοίο κ να καταλήγουμε να φιλοξενηθούμε Σπαθάρι απο συμπαθητικά μπαρμπάδια!

Δε μπεστ...

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Τις καλύτερες!! Είμαι μεγάλη φαν... Μικρή πηγαίναμε συνέχεια διακοπές Ν. Πύργο, Αιδηψό, Ιστιαια, Ωραιούς για λουκουμάδες... Και γενικά την έχω κολυμπήσει όλη!

Τί Ροβιές, τί Πευκί, τί Κάρυστο με Πλατανιστό, τί Λιχαδονήσια, τί Χαλκίδα με Λευκαντί και Νεα Αρτάκη για ψαράκι...

Τί Μαντούδι να χάνουμε το πλοίο κ να καταλήγουμε να φιλοξενηθούμε Σπαθάρι απο συμπαθητικά μπαρμπάδια!

Δε μπεστ...

Έχεις πάει παντού δηλαδή!! Πολύ χαίρομαι!! Δεν είναι τόσο διαδεδομένος προορισμός κ αυτό τη κάνει ακόμη καλύτερη!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...