Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Εγω είπα να μην κάνω λειζερ και ετσι επιτέλους τετάρτη θα πάω για αποτρίχωση!!! Νυχια στις 25/5. Για μαλλια θα ρωτήσω την Πέμπτη.. Σαλονικη για.. :PΤο μπικίνι λιιγο φοβάμαι γιατί μου εχουν πει οτι λογω ορμονων πιθανόν να νιωσω πιο έντονα τον πόνο.. Θα δείξει! 

Εννοείται παιδία ολη η Ελλάδα ειναι πανέμορφη και εύχομαι όλες μας να εχουμε την ευκαιρία να την γυρίσουμε ολη! 

Όχι μαναρακι μου εγώ τπτ δεν ένιωσα ούτε εκεί,στο πλάι λέμε μόνο όμως έτσι? Γτ στο κουτί δεν είχα αντέξει κ από τον 3ο μήνα ξυριστικα..κ δεν είχα σκεφτεί τότε το ζώον να κάνω με κερί κ εκεί γμτ!! Πιθανόν επειδή κ εκεί ήταν αραιές από το λέιζερ να μη πονούσα πάλι..τώρα έκανα το λάθος όμως :(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Όχι μαναρακι μου εγώ τπτ δεν ένιωσα ούτε εκεί,στο πλάι λέμε μόνο όμως έτσι? Γτ στο κουτί δεν είχα αντέξει κ από τον 3ο μήνα ξυριστικα..κ δεν είχα σκεφτεί τότε το ζώον να κάνω με κερί κ εκεί γμτ!! Πιθανόν επειδή κ εκεί ήταν αραιές από το λέιζερ να μη πονούσα πάλι..τώρα έκανα το λάθος όμως :(

Εντάξει διόρθωνεται! Εγω ειμαι ντιπάχρηστη με το ξυράφι και το μπικίνι! Μεγαλη ταλαιπωρία!απλά οι τρίχες  ευτυχως αραιες ειναι καμια 4cm ντροπή.. 

Just now, Marti είπε:

Εντάξει διόρθωνεται! Εγω ειμαι ντιπάχρηστη με το ξυράφι και το μπικίνι! Μεγαλη ταλαιπωρία!απλά οι τρίχες  ευτυχως αραιες ειναι καμια 4cm ντροπή.. 

Σε νιώθω φίλη..έτσι ήμουν περίπου γτ το είχα αφήσει 3.5 μήνες..

Για αυτό εγώ προτινω να κάνεις κ μπικίνι κ αν δεις πως πονάς πολύ σταματά το..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ε ναι!! Ευτυχώς η κοπέλα  με αποτρίχωνει από 16χρ..θα το κανουμε λίγο λίγο.. 

Just now, Marti είπε:

Μια φιλη με έκανε λίγες μέρες πριν γεννήσω(πόδια,μπικίνι όλο) να ειμαι έτοιμη κ νόμιζε θα γεννησω εκείνη τη στιγμή:D 

Εγώ δεν πονούσα,αυτή φοβόταν πάρα πολύ που ήμουν με τη κοιλιά τουμπανο

Από το γέλιο κόντεψα να γεννήσω τελικά με τις φάτσες που έκανε από τη τρομάρα..

Κι άλλη μια φορά νομιζα πως θα γεννήσω από νευρικό γέλιο.

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Just now, Marti είπε:

Καταλαθος η 2η φορα

Λοιπόν κοριτσια επέστρεψα!!! 

Κ έχω τα εξής νέα!!!

Κάναμε καλλιέργεια, κ μου έγραψε εξετάσεις,Η κόρη μου μεγάλωσε κάνει όλο τούμπες είναι γύρω στα 220 γραμμάρια!!

Μπάνιο στην θάλασσα ελεύθερα αρκεί να μην έχει πολύ κόσμο, 

Διακοπές τον Αύγουστο μας είπε στο καλό κ με την ευχή της ακόμα κ σε νησί αρκεί να μην είναι της Καραϊβικής!!:D

@Renezδεν το ξέρω το Κατακάλι, Σχινος λέγεται το δικό μου!!

• Μου αρέσει 7

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κ έχω τα εξής νέα!!!

Κάναμε καλλιέργεια, κ μου έγραψε εξετάσεις,Η κόρη μου μεγάλωσε κάνει όλο τούμπες είναι γύρω στα 220 γραμμάρια!!

Διακοπές τον Αύγουστο μας είπε στο καλό κ με την ευχή της ακόμα κ σε νησί αρκεί να μην είναι της Καραϊβικής!!:D

Τι όμορφα νέα!! Από τώρα καλλιέργεια ε?? Θα ρωτήσω κι εγώ αν θα μου κάνει τώρα το Σάββατο.

Μεγάλωσε πολύ?? :x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Κ έχω τα εξής νέα!!!

Μπράβο ρε μαναρακι μου!! 220γρ ε? Φτουφτου,βέβαια βάση όσων λέγαμε εχθές για τα κιλά μας ήλπιζα το δικό μου να είναι ήδη 1.5 χαχαχχα

Ύψος σου είπε??

• Χαχα 3

Just now, EugenJen είπε:

Κ έχω τα εξής νέα!!!

Μεγάλωσε η μπεμπουλα σου μωρε!!!! Μπράβο άντε καλές διακοπές....

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Κ έχω τα εξής νέα!!!

Τι ωραία νεα!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι όμορφα νέα!! Από τώρα καλλιέργεια ε?? Θα ρωτήσω κι εγώ αν θα μου κάνει τώρα το Σάββατο.

Μεγάλωσε πολύ?? :x

Ναι μεγάλωσε η άτιμη, κ μας είπε η γιατρός ότι φαίνεται μια εβδομάδα, μεγαλύτερη!!

@Renez 15 εκατοστά περίπου έφτασε!!

Και για τα κιλά τώρα που είπες μου είπε το ιδανικό είναι 1 κιλό ανά μήνα άρα μια χαρά είσαι!!!τι μου αγχώνεσαι;;;

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ναι μεγάλωσε η άτιμη, κ μας είπε η γιατρός ότι φαίνεται μια εβδομάδα, μεγαλύτερη!!

@Renez 15 εκατοστά περίπου έφτασε!!

Και για τα κιλά τώρα που είπες μου είπε το ιδανικό είναι 1 κιλό ανά μήνα άρα μια χαρά είσαι!!!τι μου αγχώνεσαι;;;

Για το αποτερο μέλλον μας!!:tongue:

Παιδααακι μου!! Πόσο ήταν στον προηγούμενο υπέρηχο? Εμένα ήταν 12.5εκ πριν 2.5 εβδομαδες που είχα πάει.. γραμμάρια δε μου είχε πει...

Καλλιέργεια ε? Εμένα δε μου έχει κάνει..

Just now, Renez είπε:

Για το αποτερο μέλλον μας!!:tongue:

Παιδααακι μου!! Πόσο ήταν στον προηγούμενο υπέρηχο? Εμένα ήταν 12.5εκ πριν 2.5 εβδομαδες που είχα πάει.. γραμμάρια δε μου είχε πει...

Καλλιέργεια ε? Εμένα δε μου έχει κάνει..

Πριν ένα μήνα ακριβώς είχα πάει κ ήταν γύρω στα 12 εκατοστά ..

Δεν έχεις κάνει καθόλου καλλιέργεια ;;πρώτη φορά μου έκανε τώρα στην εγκυμοσύνη, κ μου έγραψε κ εξετάσεις αίματος και τέλος μήνα θα πάω για τοξόπλασμα ,κ ένα άλλο που δεν θυμάμαι κ κατά τις 5 Ιούνη β επιπέδου!

C1JTp3.png

Τι ωραία νέα!!!

Μπορεί να μετράνε χωρίς τα πόδια κ να φαίνεται μικρό. Εμένα η μπουμπού 16 πόντους με τα πόδια και 137γρ!!! Ακριβώς 16+βγαίνει  όσο είμαι! Το μέγεθος είναι σχετικό ακόμα...Μην προβληματιζεστε! Αλλά πράγματα να συγκρίνεις @Renez...αχαχαχα

Ααα πριν λίγο ήρθε ι μπαμπάκας μου και μ έφερε 1 καρπούζι! Αύριο θα μυρίσει όντως το σπίτι μ καλοκαίρι!!!! 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...