Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

ΧΑ!! Νομίζεις!! Εμένα αφού του απέκλεισαν τη Κρήτη (ε 6 χρόνια πάμε συνέχεια να πάω κ τώρα τούρλα με πεθερά κ κουνιάδα να μου λένε της συμβουλές τους κ μακρυά από τον γιατρό μου με τπτ!!) Κ καταλήξαμε να πάμε κάπου κοντά τύπου Αίγινα,Λουτράκι θα δείξει.. 

Να σου πω την αλήθεια μου κ εγώ θέλω..βέβαια μόνο να είναι σχετικά κοντά,να έχω την ασφάλεια ο μη γένοιτο κάτι πως είναι κοντά ο γιατρός μου..αυτό..

Αίγινα;;;;;ααα κοιτάς να μπεις σε καράβι θαρραλέα μου!!! Εγώ μόνο για αμάξι, είπα οκ!!! 

Μα εγώ έχω εξοχικό κοντά στο Λουτράκι γι'αυτό λέω τι τις θες τις διακοπές, αλλά νταξει όταν πας στο σπίτι σου δεν νιώθεις διακοπές!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Αίγινα;;;;;ααα κοιτάς να μπεις σε καράβι θαρραλέα μου!!! Εγώ μόνο για αμάξι, είπα οκ!!! 

Μα εγώ έχω εξοχικό κοντά στο Λουτράκι γι'αυτό λέω τι τις θες τις διακοπές, αλλά νταξει όταν πας στο σπίτι σου δεν νιώθεις διακοπές!!

Εξαρτάται πόσο κοντά είναι η θάλασσα φίλη!!

Καταλαβαίνω βέβαια πως άλλο να σε περιποιούνται σε όλα άλλοι (τύπου ξενοδοχείο κτλ) αλλά κ το εξώχικο μια χαρά είναι!! Ρωτά κ εμάς που με τα σκυλιά κλείνουμε μόνο airbnb κ πάντα έχω να ρίχνω το καθάρισμα μου..χαλαλι!!

Εμάς το ένα είναι Κρήτη κ το δικό μου Αμαλιάδα οπότε για τέτοια απόσταση με τπτ..

Ναι λέγαμε για καράβι..όχι λέτε..? Είναι μήπως επικίνδυνο να ειμαστε μακρυά στον 8ο μηνα..?.

Σκέφτομαι κ τη φίλη μου που γέννησε 36 εβδομαδων.. :-/

Just now, Renez είπε:

Καταλαβαίνω βέβαια πως άλλο να σε περιποιούνται σε όλα άλλοι (τύπου ξενοδοχείο κτλ) αλλά κ το εξώχικο μια χαρά είναι!! Ρωτά κ εμάς που με τα σκυλιά κλείνουμε μόνο airbnb κ πάντα έχω να ρίχνω το καθάρισμα μου..χαλαλι!!

Εμάς το ένα είναι Κρήτη κ το δικό μου Αμαλιάδα οπότε για τέτοια απόσταση με τπτ..

Ναι λέγαμε για καράβι..όχι λέτε..? Είναι μήπως επικίνδυνο να ειμαστε μακρυά στον 8ο μηνα..?.

Κουρούτα μονο!!!

Να πάτε διακοπές!! Καλύτερα μην είσαστε όμως πολύ μακρια. Κι αν πάτε κάπου να έχει ένα νοσοκομείο ανε κέντρο υγείας σε σχετικά κοντινή απόσταση για ασφάλεια! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ για καράβι ούτε συζήτηση!! 

Μωρέ κ η θάλασσα πολύ κοντά είναι ένα τέταρτο με πόδι ,με αμάξι τίποτα,απλά δεν έχει αυτό που λέμε να κάνεις περατζαδα,το βραδάκι , για να γίνει αυτό το πιο κοντινό μέρος είναι το Λουτράκι με μισή ώρα απόσταση κ στροφές, οπότε εμείς μάλλον προς Καλαμάτα στρέφομαστε!! 

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Χαχα, στον άντρα μου πείτε τα αυτά που στραβομουτσούνιασε όταν του ΄πα ότι η Αλόννησος μου ακούγεται λίγο παρακινδυνευμένη! :roll:

Στην ωραιότατη Νεάπολη Λακωνίας λέω να πάμε, θα ναι κι η συνυφάδα εκεί, 4 μέρες διαφορά ΠΗΤ από μένα, θα γελάσει ο κόσμος με τις φώκιες στην παραλία :D 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

@Ninamcηρθε το ποδήλατο κ το ερωτεύτηκε ο μικρός μου!!!:x

Just now, OctoberMom είπε:

Χαχα, στον άντρα μου πείτε τα αυτά που στραβομουτσούνιασε όταν του ΄πα ότι η Αλόννησος μου ακούγεται λίγο παρακινδυνευμένη! :roll:

Στην ωραιότατη Νεάπολη Λακωνίας λέω να πάμε, θα ναι κι η συνυφάδα εκεί, 4 μέρες διαφορά ΠΗΤ από μένα, θα γελάσει ο κόσμος με τις φώκιες στην παραλία :D 

Λακωνία αγαπημένη!!!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ για καράβι ούτε συζήτηση!! 

Μωρέ κ η θάλασσα πολύ κοντά είναι ένα τέταρτο με πόδι ,με αμάξι τίποτα,απλά δεν έχει αυτό που λέμε να κάνεις περατζαδα,το βραδάκι , για να γίνει αυτό το πιο κοντινό μέρος είναι το Λουτράκι με μισή ώρα απόσταση κ στροφές, οπότε εμείς μάλλον προς Καλαμάτα στρέφομαστε!! 

Που έχετε εξώχικο στο Κατακάλι?

Ναι φίλη, @Anastasia05 kourouta beach baby ;)

Να την κ η Σαλονικια παιδιά!! @Marti

Just now, OctoberMom είπε:

Πάψε μωρεεεε δύο γλυκές θα είστε :oops:

Μας βλέπω λοιπόν οι περισσότερες να βολευομαστε με την καλή μας Πελοποννησο ,Εμμ σαν Κάτ' απ' τ'αυλακι ΔΕΝ ΕΧΕΙ :D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Με το Μικρολίμανο, τη Λακωνία, τη Καλαμάτα, Χαλκιδική αλλά και τη Κουρουτα εδω σε εμας με ταξιδεψατε βρε άτιμα! Αχ να μυρίσει καλοκαιράκι κ θαλασσιτσα! Καλαμαράκια κ χταποδακι στα κάρβουνα! Αααα!!!

Πάντως κάντε λίγο κράτει με τα μπάνια τα πρωινά, είναι παγωμένη κ δεν κάνει!!! Με τη Δύση εμείς...

• Μου αρέσει 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Κορίτσια, ο πατέρα μου από την μαμα του έχει καταγωγή από την Αμαλιάδα αλλα εδω στη β. Ελλαδα το κρύβουμε.. Χεχε Πελοποννήσος όντως φοβερα μέρη είχα την τυχη να την επισκεφτω για διακοπές 

• Μου αρέσει 2

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια, ο πατέρα μου από την μαμα του έχει καταγωγή από την Αμαλιάδα αλλα εδω στη β. Ελλαδα το κρύβουμε.. Χεχε Πελοποννήσος όντως φοβερα μέρη είχα την τυχη να την επισκεφτω για διακοπές 

Καλέ γτ το κρύβετε? Εχετε ακούσει τπτ κακό για τους καταυλακιωτες??? Φήμες φήμες!! Τα καλύτερα παιδιά!αχαχαχαχαχ 

Όλη η Ελλάδα μαγεία είναι! Παντού! Καλέ ουζάκι θέλω τώρα!

Η μπέμπα μου βγήκε μερακλου!

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Marti είπε:

Μωρεεε όλη η Ελλάδα μας μουρλια είναι!!

Κορίτσια μου είπα σήμερα εφόσον δε ξέρω πότε θα καταφέρω να πάω για λέιζερ στα ποδια(έχουν ραντεβού λέει ξανά σε 2 εβδομαδες!!) Και έλεγα κ χτες κ για τις τρίχες στη κοιλουμπα αποφάσισα μετά από χροοονια να αποτριχωθω με κερί σπίτι :-)

ειχα ένα φοοοβο αλλαααα ήταν σούπερ!! Το λέιζερ στα πόδια έτσι όπως έχει αραιωσει τις τρίχες κ τις έχει αποδυναμώσει ήταν σαν να μην τράβαγα τίποτε!! Κ στη κοιλιά παρότι δεν έκανα λέιζερ γτ ποτέ δεν είχα θέμα δεν ένιωσα επίσης τπτ.. αφού τράβαγα ταινία κ χαζευα tv.. ουφφφ είμαι ξανά μαλακουλα :-)

Just now, Christinα είπε:

Καλέ γτ το κρύβετε? Εχετε ακούσει τπτ κακό για τους καταυλακιωτες??? Φήμες φήμες!! Τα καλύτερα παιδιά!αχαχαχαχαχ 

Όλη η Ελλάδα μαγεία είναι! Παντού! Καλέ ουζάκι θέλω τώρα!

Η μπέμπα μου βγήκε μερακλου!

Αχχχ σταματά μην αρχίσουμε πάλι τη μπεκροσυζητηση κ είναι ακόμη τα μαγαζιά κλειστά γμτ..

Θα ονειρεύομαι πάλι κοκτέιλ κ τσιπουρα ..κ μια μπυριτσα παγωμένη δε με χάλαγε..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Εγω είπα να μην κάνω λειζερ και ετσι επιτέλους τετάρτη θα πάω για αποτρίχωση!!! Νυχια στις 25/5. Για μαλλια θα ρωτήσω την Πέμπτη.. Σαλονικη για.. :PΤο μπικίνι λιιγο φοβάμαι γιατί μου εχουν πει οτι λογω ορμονων πιθανόν να νιωσω πιο έντονα τον πόνο.. Θα δείξει! 

Εννοείται παιδία ολη η Ελλάδα ειναι πανέμορφη και εύχομαι όλες μας να εχουμε την ευκαιρία να την γυρίσουμε ολη! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...