Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Είμαι 16εβδομάδων!!!

Γραμμή εγώ δεν έκανα στο αγόρι,ούτε τώρα βλέπω κάτι...

Τα τανκινι μαγιό μ αρέσουν κι εμένα αλλά και το περσινό σου μια χαρά θα σου κάνει αν χωράει το στηθος είναι πιο μεγάλο θέμα...Εξάλλου ηλιοθεραπεία γιοκ! Απογευματάκι για μπάνιο στο ηλιοβασίλεμα που είναι και ζέστη και αν μας αφήσουν οι γιατροί μας...

Εγω πηρα εγκριση. Εχω ιδιωτικη παραλια πεντακαθαρη. Χαχα

Παω για βουτιες με την 1η ευκαιρια

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα εγω παλι ειμαι της αποψης να παρω στο παιδι τα ακριβα κ ας παρω μαγιο με 30 ευρω πανω κατω.

Χαχαχα επιλογες ειναι ολα στη ζωη,οπως τα λες

Εκπτωσεις θα βαλουν ναι..μα ισως αρχες αυγουστου?

Δν εχω ιδεα.

Πανακριβα καλε. Χαχαχα

Εγω παντα καλτσεντ.νια παιρνω. Κ περισι πηρα κ ουσο και hm.

Μια χαρα με βγαζουν. Εχω μια μανια με τα μαγιο. Παιρνω 4 με 5 σετ τη φορα.

Αρα κ πολλα ειναι τα 30€ το σετ που ειπα. Χαχαχα

Καλά εννοειταιιιι πως δεν θα εκοβα ευρώ από το παιδί μου για να πάρω εγώ μαγιό!:lol:Μη τρελαθουμε!

Οι περικοπές αφορούν όλους τους υπόλοιπους εκτός από το μπεμπε!!!!

Αλλά τα βαλαντια του καθενός ποικίλλουν και διαφέρουν btw!

Αυτό το hm πόσες φορές με είχε ξεγελάσει πάντως και έχω πάρει κάτι υπερροοοχες πουκαμίσες και όταν ήρθα σπίτι είδα πως είναι mama's collection!!!!!και γελούσα τότε!

Τώρα θα τα ψάξω σαν τρελή μολις βγάλω τα καλοκαιρινά μου!:mrgreen:

Πρέπει να έχει και φοβερά σουτιέν και φανελάκια θηλασμού

(Οι εκπτώσεις ξεκινούν επίσημα μέσα Ιουλίου και πάνε μέχρι και όλο τον Αύγουστο!)

Just now, Christinα είπε:

Είμαι 16εβδομάδων!!!

Γραμμή εγώ δεν έκανα στο αγόρι,ούτε τώρα βλέπω κάτι...

Τα τανκινι μαγιό μ αρέσουν κι εμένα αλλά και το περσινό σου μια χαρά θα σου κάνει αν χωράει το στηθος είναι πιο μεγάλο θέμα...Εξάλλου ηλιοθεραπεία γιοκ! Απογευματάκι για μπάνιο στο ηλιοβασίλεμα που είναι και ζέστη και αν μας αφήσουν οι γιατροί μας...

Έχω μανία με τα ολόσωμα μαγιό με υπέροχα σχέδια...αλλά φέτος δε θα μου κάνουν με τίποτα...

Και ζήτημα να έχω 2-3 μπικίνι....

Άρα δε την γλυτώνω την αγορά:tongue:

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Καλά εννοειταιιιι πως δεν θα εκοβα ευρώ από το παιδί μου για να πάρω εγώ μαγιό!:lol:Μη τρελαθουμε!

Οι περικοπές αφορούν όλους τους υπόλοιπους εκτός από το μπεμπε!!!!

Αλλά τα βαλαντια του καθενός ποικίλλουν και διαφέρουν btw!

Αυτό το hm πόσες φορές με είχε ξεγελάσει πάντως και έχω πάρει κάτι υπερροοοχες πουκαμίσες και όταν ήρθα σπίτι είδα πως είναι mama's collection!!!!!και γελούσα τότε!

Τώρα θα τα ψάξω σαν τρελή μολις βγάλω τα καλοκαιρινά μου!:mrgreen:

Πρέπει να έχει και φοβερά σουτιέν και φανελάκια θηλασμού

Έχω μανία με τα ολόσωμα μαγιό με υπέροχα σχέδια...αλλά φέτος δε θα μου κάνουν με τίποτα...

Και ζήτημα να έχω 2-3 μπικίνι....

Άρα δε την γλυτώνω την αγορά:tongue:

Σουτιεν εχει φανταστικα. Τωρα φοραω σκεψου ηδη, οσα ειχα παρει στην 1η.

Τα φανελακια δν τα φορεσα ποτε. Τα χα εξω ολη μερα τα μεμε.Χαχαχα

Ειδικα στην αρχη δν αντεχα τπτ πανω τους.

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Σουτιεν εχει φανταστικα. Τωρα φοραω σκεψου ηδη, οσα ειχα παρει στην 1η.

Τα φανελακια δν τα φορεσα ποτε. Τα χα εξω ολη μερα τα μεμε.Χαχαχα

Ειδικα στην αρχη δν αντεχα τπτ πανω τους.

Σβηηηνουμεεε λοιπόν τα φανελάκια από τη λίστα και προσθέτουμε κάνα σουτιενακι έξτρα για πλύνε βάλε!:lol:

Τί καλά όμως ρε κορίτσια που γενναμε Οκτώβριο...Μου φαίνεται τέλεια σαν εποχή!Πάντα λάτρευα το φθινόπωρο. 

Νομίζω πως αν πχ γεννουσαμε κατακαλοκαιρο θα υποφέραμε λίγο με τη ζέστη ως λεχωνες...

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Πόσο υπέροχα!!!!!!τέλεια σου μπήκε η εβδομάδα έτσι;;;είδες το ζουζούνι σου!!!!!

Κι εμάς έτσι μας είπε για το φύλο ότι δεν είναι σίγουρο γιατί ήταν οκλαδον και πλάτη αλλά όντως αν προεξείχε κάτι θα το βλέπαμε!!!!!!!

Με το καλό να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναδείς το μωρουλι σου!!!!

Τι όμορφα κορίτσι μου που είδες το μωράκι σου!! Περιμένω πως κ τι κ εγώ τηνε ερχόμενη εβδομάδα να τον δω ξανά :-)

Σας κάνει τη δύσκολη η τσουπρα ε??? Γυναίκα θα ναι τότε σίγουρα :tongue:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, κλώτσησε!! Κανονικά και με το νόμο! Περίμενα κάτι σε φτερούγισμα, κάτι απαλό, κάτι λουλουδένιο και μπαλαρινίσιο αλλά ήταν ένα ολοκάθαρο "γκουπ"!

Ήμουν μέσα στ'αμάξι κάτω απ΄το σπίτι και έψαχνα το κουράγιο να βγω και ν'ανέβω σπίτι (πολλή ατονία χθες και σήμερα...) κι εκεί που καθόμουν, με κλώτσησε αριστερά και χαμηλά η Κυρία!

15 και 3 σήμερα... έλεγα ότι τίποτα δε θα νιώσω μέχρι την 20η! Μα 10 εκατοστά γυρίνος, έχει τόση δύναμη ρε κορίτσια? Σοκαρίστηκα :shock:

@Ninamc κορίτσι έχω!

• Μου αρέσει 8

JeY7p2.png

Just now, EugenJen είπε:

πες μου και εμεναααα οταν βρεις!!!!θέλω και εγώωωω...και εμένα τα ίδια μου λέει γιατι ανοίγω μάτι με το παραμικρό, δεν το καταλαβαίνουν με τίποτα!!!

@Ninamc νομίζω τα προτιμπώ απο το τελείως μπικίνι να είανι εκτεθημένη και οοολή η κοιλιά , και παρέχουν και λίγη προστασία και από τον ήλιο...

Εν τω μεταξύ τα μαγιώ για εγκύους θα είναι ή γιαγιακουλέ ή πανακριβου!!

τι να δοκιμάσεις παιδί μου??/συγκρίνεται η περσινή κοιλιά σου με την κοιλιά που θα έχεις σε 2 μήνες????ποσο ελαστικό να έιναι πια το δολιο??

Θα με κανουν χοντρούλα δλδ???πφφφφφφ στολή  δύτη θα πάρω να ξεμπερδεύω!!

για πες μωρε ποια φορέματα πήρες να σε αντιγράψωωωωωω:wub:

Στολή δύτη λέει χαχαχα

Μπορεί κ να επιπλεουμε καλύτερα με τις μπαλονοκοιλιτσες μας!! :-)

καλα τούτη εδώ η @Jasmine@ άκουσε από την γριά,ημιτυφλη γειτόνισσα πως αδυνάτισε κ πήρε φόρα να βάλει μαγιό λέει το περσινό με θράσος!!!:twisted:

ασε μας κούκλα κουκλα μου που εγώ προχθές που έκανα ντουλάπες δοκίμασα τα δύο περσινά μου κ το μπικίνι κάτω μου κάνει ακόμη αν κ φαίνεται ακόμη πιο μικροσκοπικό με τη κοιλίτσα τώρα αλλά το από πάνω του μου είναι τσίτα κ το ολόσωμο με στένευε παρά πολύ γτ 4.5 από την εγκυμοσύνη κ τα 4 που σας έλεγα πως είχα πάρει προ εγκυμοσυνης τέλος...τσιτωσε το καημένο!!

Σβηηηνουμεεε λοιπόν τα φανελάκια από τη λίστα και προσθέτουμε κάνα σουτιενακι έξτρα για πλύνε βάλε!:lol:

Τί καλά όμως ρε κορίτσια που γενναμε Οκτώβριο...Μου φαίνεται τέλεια σαν εποχή!Πάντα λάτρευα το φθινόπωρο. 

Νομίζω πως αν πχ γεννουσαμε κατακαλοκαιρο θα υποφέραμε λίγο με τη ζέστη ως λεχωνες...

Δεν έχεις άδικο φίλη!! Βέβαια θα προτιμούσα αρχες Σεπτεμβρη ή άνοιξη ώστε να μην έχει πολύ κρύο όσο είναι πολύ νινακια ακόμη..να μου πεις μέσα θα το έχεις..ε για αυτό.. να μπορουμε να τα πάμε να τα δει λίγο ο ήλιος όταν πάμε 2 μηνών κτλ..τεσπα,γερα να ναι κ που ξέρουμε τον καιρό?!

Ελλάδα είμαστε :-)

Just now, OctoberMom είπε:

Κορίτσια, κλώτσησε!! Κανονικά και με το νόμο! Περίμενα κάτι σε φτερούγισμα, κάτι απαλό, κάτι λουλουδένιο και μπαλαρινίσιο αλλά ήταν ένα ολοκάθαρο "γκουπ"!

Ήμουν μέσα στ'αμάξι κάτω απ΄το σπίτι και έψαχνα το κουράγιο να βγω και ν'ανέβω σπίτι (πολλή ατονία χθες και σήμερα...) κι εκεί που καθόμουν, με κλώτσησε αριστερά και χαμηλά η Κυρία!

15 και 3 σήμερα... έλεγα ότι τίποτα δε θα νιώσω μέχρι την 20η! Μα 10 εκατοστά γυρίνος, έχει τόση δύναμη ρε κορίτσια? Σοκαρίστηκα :shock:

@Ninamc κορίτσι έχω!

Δεν είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα??

Αχχχ κ εγώ έχω καλομαθει πλέον κ όλο περιμένω να το νιώσω..κάθε μέρα τον αισθάνομαι από τη 15η εβδομάδα κ εγώ αλλά όχι τόσο δυνατά όσο λες..

Το νιώθω σαν ελαφρύ γουργουριτο(αλλα χαμηλά εννοείται κάτω από τον αφαλό..

Επίσης νιώθω κ που είναι αν πιέσω απαλά τη κοιλίτσα μου..μια πάει αριστερά κ μετά λίγο πιο δεξιά το σκατουλι..τώρα πιάνω κεφαλάκι..πιάνω κωλαρακι δε ξέρω :x

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Καλησπέρα κορίτσια και απο μένα! 

Κάνω ενα διάλειμματακι τώρα από τα διαδίκτυακα μάθηματα και είπα να σας διαβάσω..

Γραμμή δεν έχω... Μπικίνι θέλω και γω να φορέσω τα ψηλομεσα, και τα ολόσωμα νομίζω οτι κράτουν παραπάνω υγρασία.. 

Την Πέμπτη έχω γιατρό αντε μπας και δω και γ το φύλο.. :)

• Μου αρέσει 6

Just now, Anastasia05 είπε:

Όντως γεννάμε πολύ καλή εποχή! Τη μέρα που φεύγαμε από το μαιευτήριο το 2018 τέλη Οκτωβρίου που είχα γεννήσει, ήταν σαν άνοιξη!!

Just now, Renez είπε:

Στολή δύτη λέει χαχαχα

Μπορεί κ να επιπλεουμε καλύτερα με τις μπαλονοκοιλιτσες μας!! :-)

καλα τούτη εδώ η @Jasmine@ άκουσε από την γριά,ημιτυφλη γειτόνισσα πως αδυνάτισε κ πήρε φόρα να βάλει μαγιό λέει το περσινό με θράσος!!!:twisted:

ασε μας κούκλα κουκλα μου που εγώ προχθές που έκανα ντουλάπες δοκίμασα τα δύο περσινά μου κ το μπικίνι κάτω μου κάνει ακόμη αν κ φαίνεται ακόμη πιο μικροσκοπικό με τη κοιλίτσα τώρα αλλά το από πάνω του μου είναι τσίτα κ το ολόσωμο με στένευε παρά πολύ γτ 4.5 από την εγκυμοσύνη κ τα 4 που σας έλεγα πως είχα πάρει προ εγκυμοσυνης τέλος...τσιτωσε το καημένο!!

Δεν έχεις άδικο φίλη!! Βέβαια θα προτιμούσα αρχες Σεπτεμβρη ή άνοιξη ώστε να μην έχει πολύ κρύο όσο είναι πολύ νινακια ακόμη..να μου πεις μέσα θα το έχεις..ε για αυτό.. να μπορουμε να τα πάμε να τα δει λίγο ο ήλιος όταν πάμε 2 μηνών κτλ..τεσπα,γερα να ναι κ που ξέρουμε τον καιρό?!

Ελλάδα είμαστε :-)

Δεν είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα??

Αχχχ κ εγώ έχω καλομαθει πλέον κ όλο περιμένω να το νιώσω..κάθε μέρα τον αισθάνομαι από τη 15η εβδομάδα κ εγώ αλλά όχι τόσο δυνατά όσο λες..

Το νιώθω σαν ελαφρύ γουργουριτο(αλλα χαμηλά εννοείται κάτω από τον αφαλό..

Επίσης νιώθω κ που είναι αν πιέσω απαλά τη κοιλίτσα μου..μια πάει αριστερά κ μετά λίγο πιο δεξιά το σκατουλι..τώρα πιάνω κεφαλάκι..πιάνω κωλαρακι δε ξέρω :x

Πώς πηγές φίλη την πρώτη μέρα δουλειά;;;εγώ κουραστικά από την πολύ καρέκλα κ πονούσα λίγο η κοιλίτσα οπότε σηκώθηκα λίγο όρθια κ πηγαινα πέρα δώθε φακέλους να ξεπιαστω! :P

Σήμερα πάω εγώ να δω την μπουμπού μου,να κάνει τις κωλοτουμπες της!!

• Μου αρέσει 7

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Πώς πηγές φίλη την πρώτη μέρα δουλειά;;;εγώ κουραστικά από την πολύ καρέκλα κ πονούσα λίγο η κοιλίτσα οπότε σηκώθηκα λίγο όρθια κ πηγαινα πέρα δώθε φακέλους να ξεπιαστω! :P

Σήμερα πάω εγώ να δω την μπουμπού μου,να κάνει τις κωλοτουμπες της!!

Εμένα μου τη φύλαγε ο ατιμος ο άντρας μου ο ενώ ξυπνάω κανονικά στις 7 να ντυθώ μου λέει έλα κάτσε λίγο κάτσε λίγο εν τέλη είχε κανονίσει ότι θα ανοίξουμε Τετάρτη που θα είναι κ η μέρα που τελειώνει το 40 ήμερο της αναστολής της υπαλλήλου για να μην αναγκαστώ να είμαι 12ωρο κ να μπορώ να φύγω όταν κουραστω :x κ ο ατιμος μου το φύλαγε για έκπληξη γτ ήξερε ότι με είχε αγχωσεις λίγο να είμαι τόσες ώρες εκεί :)

Εν τέλη φύγανε στις 12 κ πήγαμε Μικρολίμανο να χασεψουμε θάλασσα με μπυριτσα(εκείνος..) κ εγώ με πορτοκαλαδιτσα :P 

φίλη το χάρηκε τόσο πολύ η ψυχή μου το έξω κ τον ήλιο με τη θάλασσα που κάτσαμε 2 ώρες και(!) Κ αν δεν ήθελα τόσο απεγνωσμένα πιπι θα καθόμασταν σίγουρα κι άλλο.. 

Άντε με το καλό να δεις τη κούκλα σου κ εσύ μαναρακι μου κ να μας πεις πόσα εκατοστά έχει γίνει τώρα :-)

• Μου αρέσει 7

Just now, EugenJen είπε:

πες μου και εμεναααα οταν βρεις!!!!θέλω και εγώωωω...και εμένα τα ίδια μου λέει γιατι ανοίγω μάτι με το παραμικρό, δεν το καταλαβαίνουν με τίποτα!!!

@Ninamc νομίζω τα προτιμπώ απο το τελείως μπικίνι να είανι εκτεθημένη και οοολή η κοιλιά , και παρέχουν και λίγη προστασία και από τον ήλιο...

Εν τω μεταξύ τα μαγιώ για εγκύους θα είναι ή γιαγιακουλέ ή πανακριβου!!

τι να δοκιμάσεις παιδί μου??/συγκρίνεται η περσινή κοιλιά σου με την κοιλιά που θα έχεις σε 2 μήνες????ποσο ελαστικό να έιναι πια το δολιο??

Θα με κανουν χοντρούλα δλδ???πφφφφφφ στολή  δύτη θα πάρω να ξεμπερδεύω!!

για πες μωρε ποια φορέματα πήρες να σε αντιγράψωωωωωω:wub:

Καλε σιγά μη μου κάνει το καλοκαίρι το μαγιο, θέλω να δω γενικως αν πιέζουν στην κοιλιά, αυτά ρε γαμωτο θέλουν επίπεδη μέση.... 

να σου πω όμως κάτι; Εγώ θα φοβάμαι να πάω για μπάνιο φετος( αν πρώτα από όλα με αφήσει ο κακός γιατρόυλης) θα έχει κόσμο κ θα σιχαίνομαι.... 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε σιγά μη μου κάνει το καλοκαίρι το μαγιο, θέλω να δω γενικως αν πιέζουν στην κοιλιά, αυτά ρε γαμωτο θέλουν επίπεδη μέση.... 

να σου πω όμως κάτι; Εγώ θα φοβάμαι να πάω για μπάνιο φετος( αν πρώτα από όλα με αφήσει ο κακός γιατρόυλης) θα έχει κόσμο κ θα σιχαίνομαι.... 

Όχι καλέ!! Αν πηγαινεις νωρίς το πρωί ή το απόγευματακι που δε θα έχει ούτε ήλιο πολύ,ούτε κόσμο μια χαρά θα το ευχαριστηθείς!! Μη ξεχνάς πως η θάλασσα κ ο ήλιος καίνε τα πάντα (αλατι-ιωδιο κτλ) σκέψου κ τα καλοκαίρια ο διπλανός μας ίσως πχ έχει aids, ψωρα κάτι τεσπα που κολλάει,δε σημαίνει ότι κολλάμε κ εμείς!! 

Θα πας κ θα το ευχαριστηθείς :)

Just now, Renez είπε:

Εμένα μου τη φύλαγε ο ατιμος ο άντρας μου ο ενώ ξυπνάω κανονικά στις 7 να ντυθώ μου λέει έλα κάτσε λίγο κάτσε λίγο εν τέλη είχε κανονίσει ότι θα ανοίξουμε Τετάρτη που θα είναι κ η μέρα που τελειώνει το 40 ήμερο της αναστολής της υπαλλήλου για να μην αναγκαστώ να είμαι 12ωρο κ να μπορώ να φύγω όταν κουραστω :x κ ο ατιμος μου το φύλαγε για έκπληξη γτ ήξερε ότι με είχε αγχωσεις λίγο να είμαι τόσες ώρες εκεί :)

Εν τέλη φύγανε στις 12 κ πήγαμε Μικρολίμανο να χασεψουμε θάλασσα με μπυριτσα(εκείνος..) κ εγώ με πορτοκαλαδιτσα :P 

φίλη το χάρηκε τόσο πολύ η ψυχή μου το έξω κ τον ήλιο με τη θάλασσα που κάτσαμε 2 ώρες και(!) Κ αν δεν ήθελα τόσο απεγνωσμένα πιπι θα καθόμασταν σίγουρα κι άλλο.. 

Άντε με το καλό να δεις τη κούκλα σου κ εσύ μαναρακι μου κ να μας πεις πόσα εκατοστά έχει γίνει τώρα :-)

Αααααααα εντάξει μας έλιωσες τώρα!! Εμείς στα γραφεία να λιώνουμε στα τιμολόγια κ η κυρία Μικρολίμανο....μπράβο του μωρέ του γλυκούλι σου!!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Να σου πω αν με αφήσει η γιατρός μια βουτιτσα τον Αυγουστο θα την κάνω δεν μπορεί!!! 

Εν τω μεταξύ μόνο ο δικός μου ο άντρας είναι θεομουρλος κ ψάχνεται για διακοπές Αύγουστο μήνα με την κοιλιά τούρλα;;;;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αααααααα εντάξει μας έλιωσες τώρα!! Εμείς στα γραφεία να λιώνουμε στα τιμολόγια κ η κυρία Μικρολίμανο....μπράβο του μωρέ του γλυκούλι σου!!!

Να σου πω αν με αφήσει η γιατρός μια βουτιτσα τον Αυγουστο θα την κάνω δεν μπορεί!!! 

Εν τω μεταξύ μόνο ο δικός μου ο άντρας είναι θεομουρλος κ ψάχνεται για διακοπές Αύγουστο μήνα με την κοιλιά τούρλα;;;;;

ΧΑ!! Νομίζεις!! Εμένα αφού του απέκλεισαν τη Κρήτη (ε 6 χρόνια πάμε συνέχεια να πάω κ τώρα τούρλα με πεθερά κ κουνιάδα να μου λένε της συμβουλές τους κ μακρυά από τον γιατρό μου με τπτ!!) Κ καταλήξαμε να πάμε κάπου κοντά τύπου Αίγινα,Λουτράκι θα δείξει.. 

Να σου πω την αλήθεια μου κ εγώ θέλω..βέβαια μόνο να είναι σχετικά κοντά,να έχω την ασφάλεια ο μη γένοιτο κάτι πως είναι κοντά ο γιατρός μου..αυτό..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...