Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Eμένα κανείς δεν μου είπε οτι γλύκανα, όλοι μου λένε οτι άλλαξα, ευγενικοί άνθρωποι , τι να μου πουν??μωρή σπυριάρα πως έγινες έτσι?? :D

Εγώ πηγα σουπερμάρκετ κ πέτυχα μια γειτόνισσα η οποία μου είπε ότι αδυνάτιςα κ έκοψε το πρόσωπο μου.... χαχαχαχχαχα φορούσα μια φαρδιά μπλούζα κ δεν είδε την κοιλουμπα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Βρε κορίτσια εσείς που το έχετε ξαναζήσει..εκεί που ένιωθα τις μικρές κλοτσιτσες που νιώθω κάθε μέρα αλλά άμα βάζω το χέρι μου δεν το νιώθω .Σήμερα κάποιες φορές που κοίταζα την κοιλίτσα κουνιόταν .. Ε τώρα το νινί είναι σίγουρο φαντάζομαι έτσι? Δεν λέω να το πιστέψω χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια μου!!!!

Καλή αρχή σε όσες επιστρεψατε στη δουλίτσα σας! Εγω μάλλον μόνο μέσω υπολογιστή θα κάνω μαθήματα ! Δεν ξέρει κανείς ότι είμαι έγκυος από μαθητές γονείς!

Σήμερα πήγα γιατρουλη κ είδα το μπεμπέ μου! Κι αφού είναι όλα καλά κ ηρέμησα ψάξαμε για πραγματάκια...ξέρετε αυτά που φυτρώνουν...Αλλά δεν φάνηκε κάτι!!!! Δεν είχε καλή θέση βέβαια για φωτο να ειμαστε100% πάλι αλλά τι στο καλό!!!κάτι θα πέταγε!:x καθόταν οκλαδόν με γυρισμένη τη πλάτη η κυρία! Σεμνή και ντροπαλή !χιχιχιχ

Πολλές καρδούλες!!!!

Just now, Mariamaraki είπε:

Βρε κορίτσια εσείς που το έχετε ξαναζήσει..εκεί που ένιωθα τις μικρές κλοτσιτσες που νιώθω κάθε μέρα αλλά άμα βάζω το χέρι μου δεν το νιώθω .Σήμερα κάποιες φορές που κοίταζα την κοιλίτσα κουνιόταν .. Ε τώρα το νινί είναι σίγουρο φαντάζομαι έτσι? Δεν λέω να το πιστέψω χαχαχα

Καλέ το παιζι είναι!!! Ζουζουνιζει!

• Μου αρέσει 7

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κοριτσάκια μου!!!!

Καλή αρχή σε όσες επιστρεψατε στη δουλίτσα σας! Εγω μάλλον μόνο μέσω υπολογιστή θα κάνω μαθήματα ! Δεν ξέρει κανείς ότι είμαι έγκυος από μαθητές γονείς!

Σήμερα πήγα γιατρουλη κ είδα το μπεμπέ μου! Κι αφού είναι όλα καλά κ ηρέμησα ψάξαμε για πραγματάκια...ξέρετε αυτά που φυτρώνουν...Αλλά δεν φάνηκε κάτι!!!! Δεν είχε καλή θέση βέβαια για φωτο να ειμαστε100% πάλι αλλά τι στο καλό!!!κάτι θα πέταγε!:x καθόταν οκλαδόν με γυρισμένη τη πλάτη η κυρία! Σεμνή και ντροπαλή !χιχιχιχ

Πολλές καρδούλες!!!!

Μέσω υπολογιστή,τέλεια!! 

Το νινι ντροπαλό ε??? Σας κρύφτηκε τώρα την επόμενη όμως θα το δείτε καλύτερα! Αν είχανε φυτρώσει θα τα είχατε δει,τι στο καλό???:x

Κοριτσομανες!!! θα γίνει ροζουλης όλος ο πίνακας!!!!!

Πόσων εβδομάδων είσαι?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Κοριτσάκια μου!!!!

Πολλές καρδούλες!!!!

Τελεια! αντε να μη φυτρωσουν ευχομαι! Χαχαχα 

Αφου πανε ολα καλα αυτο να κρατας!

Φιλια σε ολα τα κοριτσια και καλη επιστροφη!

Εγω ακομα σπιτι,εργασια απο το λαπτοπ.

Ηρθε κ η νταντα μας και κρατα τν μικρο γτ ο συζυγος επεστρεψε γραφειο.

Μια χαρα φαγαμε παλι σημερα

@Anastasia05 και κοτοπουλο λεμονατο κυβακια, χαχα

Εσεις τι κανετε?

Η @Eva137 ειπε οτι ειχα δει γραμμη στην 1η εγκυμ. Που ηταν και παιδαρος.

Τωρα ακομα τπτ. Βεβαια αναμενουμε και το φυλο ακομα. Χαχα

Για πειτε οσες ειδατε γραμμη τι φυλο εχετε?

@Eva137 @Jasmine@ @OctoberMom

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ πηγα σουπερμάρκετ κ πέτυχα μια γειτόνισσα η οποία μου είπε ότι αδυνάτιςα κ έκοψε το πρόσωπο μου.... χαχαχαχχαχα φορούσα μια φαρδιά μπλούζα κ δεν είδε την κοιλουμπα!

αντε μετά να πείσεις την γειτόνισσα οτι οχι μόνο είσαι έγκυος αλλά και σε δίδυμα!!

Εσυ κυριά μου να προσέχεις και να μην πηγαίνεις σουπερ, σιγά σιγα η επιστροφή στην καθημερινότητα..

C1JTp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εσεις τι κανετε?

Κι εμείς κοτόπουλο σουπιτσα!!

Δε νομίζω να έχει να κάνει με το φύλο! Στην πρώτη εγκυμοσύνη βγήκε η γραμμουλα γύρω στον 6!!

Λες να έχεις αγόρι!?!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εμείς κοτόπουλο σουπιτσα!!

Δε νομίζω να έχει να κάνει με το φύλο! Στην πρώτη εγκυμοσύνη βγήκε η γραμμουλα γύρω στον 6!!

Λες να έχεις αγόρι!?!

A! Εμενα στην 1η ειχε βγει νωρις.τωρα δν θυμαμαι ποτε ακριβως, μα κ η νυφη μ την ειχε (αγορι) κ δυο συγγενεις μ , με αγορια παλι.

Γενικα για γραμμη,οταν υπαρχει αγορι λενε οι παλιες γυναικες.τωρα θα φανει

Χαχαχ

Δν θελω να το σκεφτομαι το σεναριο 3 αντρων μεσα στ σπιτι. Χαχαχα

Ελπιζω να ναι κορη

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

A! Εμενα στην 1η ειχε βγει νωρις.τωρα δν θυμαμαι ποτε ακριβως, μα κ η νυφη μ την ειχε (αγορι) κ δυο συγγενεις μ , με αγορια παλι.

Γενικα για γραμμη,οταν υπαρχει αγορι λενε οι παλιες γυναικες.τωρα θα φανει

Χαχαχ

Δν θελω να το σκεφτομαι το σεναριο 3 αντρων μεσα στ σπιτι. Χαχαχα

Ελπιζω να ναι κορη

Μόνο βρακιά κ κάλτσες παντού!!!:P

Την έχεις όμως από την πρώτη εγκυμοσύνη ακόμη! Έχει γίνει πιο έντονη??

Q1jtp2.png

Ναι αμε. Την εχω ακομα, καθως εμεινα εγκυος 10 μηνες μετα την γεννα.

Οχι εντονη δν ειναι, αρχιζει να μη φαινεται,αν δν ξαναγινει δλδ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ευχομαι να εξαφανιστει παντως. Δν μ αρεσε ποτε, θελω να βλω μπικινι χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου!!!!

Πολλές καρδούλες!!!!

Πόσο υπέροχα!!!!!!τέλεια σου μπήκε η εβδομάδα έτσι;;;είδες το ζουζούνι σου!!!!!

Κι εμάς έτσι μας είπε για το φύλο ότι δεν είναι σίγουρο γιατί ήταν οκλαδον και πλάτη αλλά όντως αν προεξείχε κάτι θα το βλέπαμε!!!!!!!

Με το καλό να περάσει γρήγορα ο καιρός μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναδείς το μωρουλι σου!!!!!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εσεις τι κανετε?

Εγώ πάντως αυτή τη γραμμή την είχα από πολύ νωρίς!!!άχνη...μη σου πω κι από την 11η εβδομαδα

Τώρα είναι πολύ ξεκάθαρη πια...

Και κατά 90% έχω μπουμπού!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι αμε. Την εχω ακομα, καθως εμεινα εγκυος 10 μηνες μετα την γεννα.

Οχι εντονη δν ειναι, αρχιζει να μη φαινεται,αν δν ξαναγινει δλδ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ευχομαι να εξαφανιστει παντως. Δν μ αρεσε ποτε, θελω να βλω μπικινι χαχαχαχα

ΑΑΑΑΑΑ θα πιαστώ από την κουβέντα σου και θα ρωτήσωωωωωω

κοιτούσα χθες μαγιω και δεν θέλω να βάλω και εγώ ολόσωμο, μπορούμε να βάλουμε αυτά που είναι μπικίνι μεν, αλλα  ψηλόμεσα??

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...