Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Και μη θυμηθώ τις αιμορροΐδες μου!! Συγγνώμη κιόλας αλλαααα πάντα είχα θέματα δυσκοιλιότητας τώρα το έχω κάψει τελείως!! Έχω ενα μήνα να ευχαριστηθω........κάτι βερβιλιθρες βγάζω σαν κατσίκι να πούμε κ αυτές με αίμα,δάκρυα κ υδρωτα(αν εξαιρέσεις τα δακρυα κατά τ αλλά κυριολεκτω!!)

Άντε κ συγχιζομαι βραδυατικο!! Παίρνω τις τριχουμπες κ το κωλι μου κ πάω για ύπνο κυρίες μου!! (Έτσι για να μαθαιτε να τα λέμε όλα!!) 

Καληνυχτααα :wub:

Κλαίω χαχχαχαχαχ! Παιδί μου φαε all bran το πρωί να σωθείς!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez said:

Ρε αγάπες εσείς νιώθετε βαρυες? Εννοώ πως όταν περπατάω μετά από κάνα 10' ή κάποιες φορές στο άσχετο κυρίως από το απόγευμα κ μετά νιωθω πολύ φουσκωμένη κ βαρυα τη κοιλιά μου.. κ όντως έχω παρατηρήσει πως το βράδυ είναι κ πιο φουσκωμένη η κοιλιά μου.. βέβαια μου έχει τύχει κ πρωί να ξυπνήσω κ να νιώθω πάλι έτσι τούμπανο(κ όχι με την έννοια που μας έλεγαν κάποτε οι άντρες μας :tongue: )

Εγώ νιώθω τούμπανο συνέχεια (και όχι με την καλή έννοια που λες κι εσύ). Ειδικά από το μεσημέρι και μετά που θα φάω κανονικό γεύμα η κοιλιά μου είναι σαν 7 μηνών έγκυος... να πω την αλήθεια ανακουφίστηκα που το λέτε κι εσείς και δεν είμαι η μόνη. Το πρωί πάντως σήμερα που ακόμα δεν είχα φάει/πιει τίποτα και ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα, η κοιλιά μου ήταν επίπεδη και έβλεπα ξεκάθαρα ένα καρούμπαλο να προεξέχει στο κάτω μέρος της κοιλιάς, και σκέφτηκα "να το μωρό μου"! Η μήτρα μου σε αυτό το στάδιο είναι σαν ένα πεπόνι από ότι έχω διαβάσει οπότε είναι λογικό. Εγώ έχω βάλει περίπου 3 κιλά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι λίπος ακόμα. Αν σκεφτείς ότι κυκλοφορεί περισσότερο αίμα στο σώμα μας, το στήθος μας έχει αρχίσει να δημιουργεί περισσότερους και μεγαλύτερους γαλακτοφόρους αδένες (γι'αυτό και το έξτρα πρήξιμο και βάρος εκεί), χώρια η κατακράτηση υγρών, η δυσπεψία, η δυσκοιλιότητα... λογικό είναι να έχουμε βάλει 2-3 κιλά ήδη, χωρίς καν να λάβουμε υπόψη το μωρό με τον σάκο/πλακούντα/αμνιακό υγρό! Φαντάζομαι τί μας περιμένει ακόμα!:unsure:

Just now, Marti said:

Στη Θεσσαλονίκη τα σηκώνουμε γύρω στις 20 τα χαλια.. Αρα 20 μέρες μέχρι τη γενική.. Παράθυρα, ντουλάπες.. Πωωω

Κατι για γεμιστά και μουσακάδες λεγαμε:wink:

Συν 2.5κιλα είμαι.. Και σχεδόν ολα τα έβαλα στην αρχή... Μαλλον τα χρειάζοταν ο οργανισμός γιατί ήμουν αρκετά αδυνατη.. Εν τω μεταξύ πήρα καινούρια ζυγαριά με ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ και μου έδειξε 25% επαθα πλάκα μ γιατι ήμουν αρκετά πιο χαμηλά.. 

Δε θέλω να σε τρομάξω, αλλά καλύτερα να μην κάνεις λιπομέτρηση όσο είσαι έγκυος. Νομίζω έχει να κάνει με το ότι περνάει μικρή ποσότητα ηλεκτρισμού από το σώμα σου για να μπορέσει να υπολογίσει το λίπος. Κοίτα και τις οδηγίες της ζυγαριάς βέβαια για να είσαι σίγουρη. Πάντως εμένα εδώ όταν είχα γραφτεί στο γυμναστήριο πριν κάνα χρόνο που πήγαν να μου κάνουν αρχική λιπομέτρηση, το πρώτο που με ρώτησαν πριν ανέβω στην ζυγαριά ήταν αν είμαι έγκυος. 

Just now, Renez said:

Όντως????? Είσαι η πρώτη νομίζω!! Πως είναι? Από πού ξεκινάει? Πάω στο μπάνιο να δω!!

Ευχαριστώ πολύ για αυριο:x

Αρχηγέ δεν τα θυμάσαι καλά... κι εγώ και η Νίνα (νομίζω) έχουμε ήδη δει την σκούρη γραμμή να αχνοφαίνεται.:P Εγώ το παρατήρησα πριν λίγες εβδομάδες. Δεν είναι ιδιαίτερα σκούρη, θα έλεγα μπεζ, απλά επειδή εγώ είμαι πολύ ασπρουλιάρα καταλαβαίνω λίγο την διαφορά. Από τον αφαλό και κάτω φαίνεται ξεκάθαρα σε δυνατό φως, αλλά πιο πάνω δεν μπορώ να καταλάβω αν συνεχίζεται η γραμμή ή αν είναι απλά τριχούλες/χνούδι. 

Just now, Renez said:

Και μη θυμηθώ τις αιμορροΐδες μου!! Συγγνώμη κιόλας αλλαααα πάντα είχα θέματα δυσκοιλιότητας τώρα το έχω κάψει τελείως!! Έχω ενα μήνα να ευχαριστηθω........κάτι βερβιλιθρες βγάζω σαν κατσίκι να πούμε κ αυτές με αίμα,δάκρυα κ υδρωτα(αν εξαιρέσεις τα δακρυα κατά τ αλλά κυριολεκτω!!)

Άντε κ συγχιζομαι βραδυατικο!! Παίρνω τις τριχουμπες κ το κωλι μου κ πάω για ύπνο κυρίες μου!! (Έτσι για να μαθαιτε να τα λέμε όλα!!) 

Αχ, σε νιώθω και σ'αυτό. Κι εγώ με την δυσκοιλιότητα έχω παιδευτεί αρκετά αυτό το 3-4μηνο, άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο. Σαν το κατσίκι κι εγώ, όπως τα λες.. χαχα! Το χειρότερο ήταν μια φορά που ζορίστηκα πολύ από το σφίξιμο και μετά που σκουπίστηκα είδα λίγο αίμα στο χαρτί και τρόμαξα... τελικά ήταν από αυτό και όχι τίποτα άλλο σχετικό με το μωρό. Για μια στιγμή πανικοβλήθηκα όμως, γιατί δεν το έχω ξαναπάθει και ξαφνιάστηκα πολύ!

Just now, Jasmine@ said:

Κλαίω χαχχαχαχαχ! Παιδί μου φαε all bran το πρωί να σωθείς!

Και πολύ νερό... τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!;)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

vNpVm5.png

Αααα κι εγώ την έχω τη γραμμή κανά 2βδόμαδο τώρα! Αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο διακριτή απ'το υπόλοιπο δέρμα... Απλά φαινεται πιο εύκολα στον καθρέφτη κι όχι απο κοντά για κάποιο λόγο!

Εγώ δεν έχω πάρει γραμμάριο απ'την αρχή (όπως έπρεπε δλδ, πόσα να πάρεις όταν είσαι ήδη 94??), με τη βοήθεια διατροφολόγου φυσικά, μή νομίζετε!! Αλλά δεν μπορώ πλέον να φάω κ ποσότητες, το τελειώνει ο σύζυγος το πιάτο γτ φουσκώνω με 2 κουταλιές...

Σήμερα είχα εν τω μεταξύ φουλ ενέργεια κ έκανα όλο το σπίτι κλπ και μου λέει ο άντρας μου "Θα πάμε για περπατηματάκι??" (με βγάζει βόλτα απο τότε που έμεινα έγκυος, χωρίς λουρί ευτυχώς!)... Και λέω ναι αμέ! Και ξεκινάω συνάμενη κουνάμενη και κορίτσια και στα πρώτα 2 στενά του λεω "Δεν το χω!". Καθόμασταν στο παρκάκι σα τους γέρους και χαζεύαμε τις νυχτερίδες... Ντράπηκα λίγο που έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι αλλά δια του λόγου το αληθές, έπεσα σε λήθαργο για καμια ώρα με το που γυρίσαμε! Ακόμα θα κοιμόμουν αν δε με ξύπναγε το ταίρι μπας κ φάω κατιτίς (το ριζότο με τα καλαμαράκια μαςςς και κάτι ωραία ντοματίνια...).

Πάντως κ γω μόνο προγεννητικές βιταμίνες παίρνω, εναλάσσω τις Pregnacare με τις Prenatal Nutrients της Solgar !

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

JeY7p2.png

1 ώρα πρίν, Annou είπε:

Mono egw den exw grammi???:( 

Ούτε εγώ έχω..ακόμη! Της πρώτη φορά μου βγήκε νομίζω κοντά στον 6 μήνα περίπου.

Έχεις καιρό ακόμη να δεις αν θα κάνεις γραμμή ή όχι!

4 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

Αααα κι εγώ την έχω τη γραμμή κανά 2βδόμαδο τώρα! Αλλά όσο περνάει ο καιρός γίνεται πιο διακριτή απ'το υπόλοιπο δέρμα... Απλά φαινεται πιο εύκολα στον καθρέφτη κι όχι απο κοντά για κάποιο λόγο!

Εγώ δεν έχω πάρει γραμμάριο απ'την αρχή (όπως έπρεπε δλδ, πόσα να πάρεις όταν είσαι ήδη 94??), με τη βοήθεια διατροφολόγου φυσικά, μή νομίζετε!! Αλλά δεν μπορώ πλέον να φάω κ ποσότητες, το τελειώνει ο σύζυγος το πιάτο γτ φουσκώνω με 2 κουταλιές...

Σήμερα είχα εν τω μεταξύ φουλ ενέργεια κ έκανα όλο το σπίτι κλπ και μου λέει ο άντρας μου "Θα πάμε για περπατηματάκι??" (με βγάζει βόλτα απο τότε που έμεινα έγκυος, χωρίς λουρί ευτυχώς!)... Και λέω ναι αμέ! Και ξεκινάω συνάμενη κουνάμενη και κορίτσια και στα πρώτα 2 στενά του λεω "Δεν το χω!". Καθόμασταν στο παρκάκι σα τους γέρους και χαζεύαμε τις νυχτερίδες... Ντράπηκα λίγο που έπρεπε να γυρίσουμε σπίτι αλλά δια του λόγου το αληθές, έπεσα σε λήθαργο για καμια ώρα με το που γυρίσαμε! Ακόμα θα κοιμόμουν αν δε με ξύπναγε το ταίρι μπας κ φάω κατιτίς (το ριζότο με τα καλαμαράκια μαςςς και κάτι ωραία ντοματίνια...).

Πάντως κ γω μόνο προγεννητικές βιταμίνες παίρνω, εναλάσσω τις Pregnacare με τις Prenatal Nutrients της Solgar !

Μετά τη γενική και βόλτα!?? Μην ζοριζεσαι τόσο!! Καλά κανατε κ καθισατε!!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Απαπαπα ποσά είπατε πάλι, που να πρωτοαπαντησω!!

Κιλά έχω πάρει 1 κ αυτό είναι από αυτά που έχασα , ακόμα μένουν κάτι γραμμάτια για να φτάσω όσα ήμουν πριν...αλλά το στήθος μου δεν παλεύεται, δεν μπορώ να βάλω κανένα ρούχο μου γτ είναι ανοιχτά μπροστά έχω μείνει με 3-4 ρουχαλακια!

Φούσκωμα έχω κ εγώ πολύ ειδικά το βράδυ, τρώω μισό μπιφτέκι κ αυτό ήταν νιώθω λες κ έφαγα δεινόσαυρο!

Σας καλημεριζω, επιστρέφω κ εγώ δουλειά σήμερα, αν δεν καταφέρω να μπαίνω στα κλεφτα θα τα πούμε το απόγευμα!!

• Μου αρέσει 5

C1JTp3.png

5 ώρες πρίν, Renez είπε:

Για τις αιμορροιδες υπαρχουν φυτικες κρεμες συμβατες με την εγκυμοσυνη, που ανακουφιζουν ελαφρα. Ρωτα και τον γιατρο σου να σε κατατοπισει η αν θες στειλε μου πμ να σου πω. Επισης βοηθανε τα παγακια, 2-3 φορες τη μερσ για μερικα λεπτα. Αν χειροτερευσουν αργοτερα, υπαρχει κι ενα αλλο σκευασμα συμβατο με την εγκυμοσυνη. μπορω να στο στειλω κι αυτο.

Οσο για τις τριχες της κοιλιας, εγω εκοβα σε μικρες λοριδιτσες τις αποτριχωτικες ταινιες, περιπου 6-7εκ.μηκος και 2-3εκ.πλατος και εκανα ετσι αποτριχωση ολο το τμημα κατω απο τον αφαλο και λιγο κι απο πανω. Σου παιρνει πιο πολυ ωρα, αλλα δεν πονας καθολου.

• Μου αρέσει 1

Καλή αρχή σε όσες ξεκινάνε σήμερα!!! Και προσοχή!!! Και μη κουρασετε πολύ τα νινακια!:)

Just now, Pagotoula είπε:

Για τις αιμορροιδες υπαρχουν φυτικες κρεμες συμβατες με την εγκυμοσυνη, που ανακουφιζουν ελαφρα. Ρωτα και τον γιατρο σου να σε κατατοπισει η αν θες στειλε μου πμ να σου πω. Επισης βοηθανε τα παγακια, 2-3 φορες τη μερσ για μερικα λεπτα. Αν χειροτερευσουν αργοτερα, υπαρχει κι ενα αλλο σκευασμα συμβατο με την εγκυμοσυνη. μπορω να στο στειλω κι αυτο.

Οσο για τις τριχες της κοιλιας, εγω εκοβα σε μικρες λοριδιτσες τις αποτριχωτικες ταινιες, περιπου 6-7εκ.μηκος και 2-3εκ.πλατος και εκανα ετσι αποτριχωση ολο το τμημα κατω απο τον αφαλο και λιγο κι απο πανω. Σου παιρνει πιο πολυ ωρα, αλλα δεν πονας καθολου.

Στείλε μου κι εμένα αν μπορέσεις τι βάζεις στις αιμορροΐδες. Έχω μια φυτική κρέμα, με βοηθάει λίγο..

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!!καλή αρχή σε όλες όσες ξεκινάτε σήμερα δουλίτσα!!!! να επανέλθουν γρήγορα τα πράγματα και να μπουν όλα σε φυσιολογικό ρυθμό!ούτε εγώ έχω γραμμή.......!!!!!ούτε ένιωσα κάτι απο το μωρούλι μέχρι αυτή τη στιγμή! ίδωμεν.......

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! 

Καλά έχω και εγώ ένα φούσκωμα εδω και μερικές μέρες απο το μεσημέρι και μετά νιώθω οτι θα σκάσω!!! Εντομεταξυ δεν μπορω να παω και τουαλετα οπως θελω!!! Νιωθω οτι ειμαι ενα μπαλόνι ..Αλλα αφου βλέπω ότι το εχετε και εσεις θα ειναι φυσιολογικο. Αφήστε που βγάζαμε χθες κάποιες φωτογραφίες με το αντρουλη μου και με είδα πρησμενη!! ! Και απο κιλα εχω παρει 3...

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! 

Καλά έχω και εγώ ένα φούσκωμα εδω και μερικές μέρες απο το μεσημέρι και μετά νιώθω οτι θα σκάσω!!! Εντομεταξυ δεν μπορω να παω και τουαλετα οπως θελω!!! Νιωθω οτι ειμαι ενα μπαλόνι ..Αλλα αφου βλέπω ότι το εχετε και εσεις θα ειναι φυσιολογικο. Αφήστε που βγάζαμε χθες κάποιες φωτογραφίες με το αντρουλη μου και με είδα πρησμενη!! ! Και απο κιλα εχω παρει 3...

κλαψ.....εγω σήμερα ήρθα γραφείο και μ λέει μια συνάδελφος........πωωωω το πρόσωπο σου ειναι πολυ γλυκό!!!!!μ λεει όταν έχεις αγορί καλα λένε ότι το πρόσωπο γλυκαίνει.....αλλά κορίτσια της είπα την μεγάλη αλήθεια!!!! είναι επειδή έχω πρηστεί και παχύνει λίγο.... οπότε σίγουρα το πρόσωπο είναι πιο γλυκό αφου τα μαγουλάκια πετάγονται!!!!

• Χαχα 3

Just now, Annou είπε:

Kalimera koritsia,den exw koimithei katholou pali.Den volevomai katholou k olo kati akouw..Ti pragma k auto

Καλημερααααα!!!! Κ εγώ μια από τα ίδια! Δε με χωράει ο τόπος!

Just now, Irinoula86 είπε:

κλαψ.....εγω σήμερα ήρθα γραφείο και μ λέει μια συνάδελφος........πωωωω το πρόσωπο σου ειναι πολυ γλυκό!!!!!μ λεει όταν έχεις αγορί καλα λένε ότι το πρόσωπο γλυκαίνει.....αλλά κορίτσια της είπα την μεγάλη αλήθεια!!!! είναι επειδή έχω πρηστεί και παχύνει λίγο.... οπότε σίγουρα το πρόσωπο είναι πιο γλυκό αφου τα μαγουλάκια πετάγονται!!!!

Καλε μη δίνεις σημασία... όλοι κάτι θα βρουν να μας πουν! Α αγρίεψες έχεις κορίτσι, α έχεις σπυριά έχεις αγόρι.... μην ασχολείσαι!!!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Αχ Και εγώ πάω για δουλειά την άλλη εβδομάδα να δω τι θα λένε όλοι!!! Γιατί τώρα άνθρωπος δεν με εχει δει... χαχαχα

Καλή επιστροφή κορίτσια και μην κουράζεστε!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Irinoula86 είπε:

Eμένα κανείς δεν μου είπε οτι γλύκανα, όλοι μου λένε οτι άλλαξα, ευγενικοί άνθρωποι , τι να μου πουν??μωρή σπυριάρα πως έγινες έτσι?? :D

• Χαχα 6

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...