Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

72κ με 1.73 υψος...m-l, το small δεν το ξερω!:tongue:

Στο τέλος μπαινουν τα πολλά κιλά κι εκεί είναι που πεινάς αληθινά! Δε βαριεσαι καλα να ειμαστε τα κιλα πανε κι έρχονται!

Μα είσαι κ ψηλή ρε φίλη!! Σχεδόν 10ποντους μου ρίχνεις εμένα πάντως :tongue: 1.64 είμαι... 

@Irinoula86 ναιιιι κ εγώ χάρηκα που δεν είμαι η μόνη τελικά :D βέβαια το είχε κ η φίλη μου που είναι τώρα 7 μηνών το είχε από τον 4ο κ τότε εγώ μόλις είχα μάθει για την εγκυμοσύνη τη κορόιδευα που πήγαινα σπίτι της κ επειδή έσκυβε πχ να πιάσει κάτι κ λαχανιαζε κ επειδή τότε μου φαινόταν πολύ φουσκωμένη ...που να ξερά?! Τώρα γελάει εκείνη μαζί μου :tongue:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχα κ εμένα έτσι γίνεται το βράδυ σαν 7 μηνών!! @Marti είσαι τρελή κοπέλα μου?! Δε κάνουμε τέτοια λάθη στην εγκυμοσύνη!! Ακούς εκεί ζυγαριά με λιπομετρητη!!

Πόσα κιλά είσαι κ όλο μας λες αφράτο κ αφράτο? Κ εμείς δε βγήκαμε από το gntm :tongue:

Όσο για τα 16 μια χαρά..έμεινα βάση των κιλών μου κ του ΔΜΣ μου είπε ότι μέχρι 15 είμαι μια χαρά..βέβαια έχω ως στόχο τα 10-12... Αλλά αν τα 4.5 τα έχω ήδη πάρει μου φαίνεται δύσκολο τους υπόλοιπους 4 μήνες να πάρω μόνο 7 αν λέτε κιόλας ο ς τα παίρνεις πολύ πιο εύκολα τότε..

Μεγάλη βλακεια... Ασε! Μετά διάβασα βέβαια οτι το σώμα αποθηκεύει λίπος για την παραγωγή γάλακτος. 

Just now, Marti είπε:

Μεγάλη βλακεια... Ασε! Μετά διάβασα βέβαια οτι το σώμα αποθηκεύει λίπος για την παραγωγή γάλακτος. 

Ναι ναι ωραία δικαιολογία κ αυτή θα τη χρησιμοποίησω χαχαχαχα:P

• Χαχα 1

Don t worry! Έχουμε πολλές δικαιολογίες για τους άλλους... Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 7κ είναι το μωρό με τα συναφή του, βάλτε και τη κατακράτηση... φεύγουν τα πολλά, βέβαια εξαρτάται κ ο θηλασμός σ ανοίγει τν όρεξη κ θελει προσοχη στη διατροφή αλλά κουράζεσαι κιολας οποτε κατι γίνεται. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Don t worry! Έχουμε πολλές δικαιολογίες για τους άλλους... Αν δεν κάνω λάθος γύρω στα 7κ είναι το μωρό με τα συναφή του, βάλτε και τη κατακράτηση... φεύγουν τα πολλά, βέβαια εξαρτάται κ ο θηλασμός σ ανοίγει τν όρεξη κ θελει προσοχη στη διατροφή αλλά κουράζεσαι κιολας οποτε κατι γίνεται. 

Τους πρώτους μηνες που θήλαζα τον μικρο σαν να μην υπάρχει αυριο(κάθε ώρα έτρωγε) πεινούσα παααααρα πολύ. Καμία σχέση με εγκυμοσύνη.. Εκτός κ έφταιγαν κ οι ορμόνες που είχα πάθει τρέλα, δεν ξέρω.

Ειμαι όμως σίγουρη ότι ο θηλασμός βοήθησε πάρα πολύ το σώμα μου να επανέλθει. Κ για τη μήτρα( έκανε συσπάσεις όταν θήλαζα) και για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Βέβαια καθυστερησε πολύ να έρθει η περίοδος(μάλλον λόγω θηλασμου) κ είχα υπερβολικά πολλά νεύρα κ ήμουν ευθικτη. 

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Τους πρώτους μηνες που θήλαζα τον μικρο σαν να μην υπάρχει αυριο(κάθε ώρα έτρωγε) πεινούσα παααααρα πολύ. Καμία σχέση με εγκυμοσύνη.. Εκτός κ έφταιγαν κ οι ορμόνες που είχα πάθει τρέλα, δεν ξέρω.

Ειμαι όμως σίγουρη ότι ο θηλασμός βοήθησε πάρα πολύ το σώμα μου να επανέλθει. Κ για τη μήτρα( έκανε συσπάσεις όταν θήλαζα) και για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Βέβαια καθυστερησε πολύ να έρθει η περίοδος(μάλλον λόγω θηλασμου) κ είχα υπερβολικά πολλά νεύρα κ ήμουν ευθικτη. 

Έτσι λένε για τον θηλασμό. Βοηθάει στι να επανέλθει κ το σώμα κ η μήτρα επίσης καίει 500 περίπου έξτρα θερμίδες την ημέρα ,αρκεί να μην τις παίρνουμε σε διπλές :mrgreen:

Λογικό να είσαι ευεξαπτη..δεν είναι κ η πιο εύκολη διαδικασία ο θηλασμός ειδικά στην αρχή μέχρι να εδραιωθεί σωστά? Πόσο καιρό θηλάσες? Φόρεσες ποτέ ασπίδες θηλής? Σε είχε πληγώσει το μωρό στο στήθος? Ποναγες?

Χαχχαχα μου άνοιξες θέμα όπως κατάλαβες :)

Just now, Renez είπε:

Έτσι λένε για τον θηλασμό. Βοηθάει στι να επανέλθει κ το σώμα κ η μήτρα επίσης καίει 500 περίπου έξτρα θερμίδες την ημέρα ,αρκεί να μην τις παίρνουμε σε διπλές :mrgreen:

Λογικό να είσαι ευεξαπτη..δεν είναι κ η πιο εύκολη διαδικασία ο θηλασμός ειδικά στην αρχή μέχρι να εδραιωθεί σωστά? Πόσο καιρό θηλάσες? Φόρεσες ποτέ ασπίδες θηλής? Σε είχε πληγώσει το μωρό στο στήθος? Ποναγες?

Χαχχαχα μου άνοιξες θέμα όπως κατάλαβες :)

Ακόμη θηλάζω!:blink: 4 φορές την μέρα περίπου.

Έχει λίγο ζόρι στην αρχή μέχρι να συνηθίσουν κ οι θηλές...στη αρχή χρησιμοποιούσα ψευδοθηλες και μετά τις έβγαλα,δεν τις ήθελε ο κύριος. Όταν τις έβγαλα μου άνοιξαν πληγές κ στα δυο μεμε.. τότε χρησιμοποίησα κ τα κοχύλια!!μέχρι την επόμενη μέρα κλείσανε, θηλάζεις κανονικά κ με πληγωμένες θηλές δεν είναι πρόβλημα για το μωρό.

Βγαίναμε βόλτα χωρίς άγχος πότε να γυρίσουμε να φάει κ να κουβαλάω μπιμπερο νερό κ δε ξέρω τι άλλο.. τι φαγητό του ήταν συνέχεια διαθέσιμο στη σωστή θερμοκρασία κ ποσότητα:mrgreen:

Το μεγαλύτερο ζόρι είναι ότι στον θηλασμό δεν υπάρχουν ωράρια... Μπορεί να ξεκινήσει να θηλάζει, για 40' ,κ μετά από ένα τέταρτο να θέλει πάλι..

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ακόμη θηλάζω!:blink: 4 φορές την μέρα περίπου.

Έχει λίγο ζόρι στην αρχή μέχρι να συνηθίσουν κ οι θηλές...στη αρχή χρησιμοποιούσα ψευδοθηλες και μετά τις έβγαλα,δεν τις ήθελε ο κύριος. Όταν τις έβγαλα μου άνοιξαν πληγές κ στα δυο μεμε.. τότε χρησιμοποίησα κ τα κοχύλια!!μέχρι την επόμενη μέρα κλείσανε, θηλάζεις κανονικά κ με πληγωμένες θηλές δεν είναι πρόβλημα για το μωρό.

Βγαίναμε βόλτα χωρίς άγχος πότε να γυρίσουμε να φάει κ να κουβαλάω μπιμπερο νερό κ δε ξέρω τι άλλο.. τι φαγητό του ήταν συνέχεια διαθέσιμο στη σωστή θερμοκρασία κ ποσότητα:mrgreen:

Το μεγαλύτερο ζόρι είναι ότι στον θηλασμό δεν υπάρχουν ωράρια... Μπορεί να ξεκινήσει να θηλάζει, για 40' ,κ μετά από ένα τέταρτο να θέλει πάλι..

Ναι όντως το λένε αυτό με την ώρα αλλά δε συγκρίνονται τα προτερήματα του θηλασμού οπότε θα κάνω ότι μπορώ να θηλασω τουλάχιστον τους 2 μήνες που θα είμαι σπίτι κ μετά θα παλέψω για μεικτή (με δικό μου γάλα βέβαια κ στο μπιμπερο) απλά για να πηγαίνω κ στη δουλειά ...

Just now, Renez είπε:

Ναι όντως το λένε αυτό με την ώρα αλλά δε συγκρίνονται τα προτερήματα του θηλασμού οπότε θα κάνω ότι μπορώ να θηλασω τουλάχιστον τους 2 μήνες που θα είμαι σπίτι κ μετά θα παλέψω για μεικτή (με δικό μου γάλα βέβαια κ στο μπιμπερο) απλά για να πηγαίνω κ στη δουλειά ...

Πολύ ωραια το σκέφτεσαι. Κι εγώ έτσι λέω να κάνω! Βλέποντας κ κάνοντας!

Εννοείται πως τα οφέλη του θηλασμού είναι πάρα πολλά..κ το δέσιμο με το μωρό επίσης!! Είναι μαγικό πως ηρεμεί και πόσο χαρούμενο είναι αφού φάει! Υπέροχες στιγμές!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Γεια σας κορίτσια πως είστε; renez καλή αρχή αύριο κ σιγά σιγά και σε όσες επιστρέφετε στη δουλειά! παρατήρησα ότΙ ξεκίνησε να αχνοφαίνεται η μαύρη γραμμή!!! Σοκ!

Όντως????? Είσαι η πρώτη νομίζω!! Πως είναι? Από πού ξεκινάει? Πάω στο μπάνιο να δω!!

Ευχαριστώ πολύ για αυριο:x

Just now, Jasmine@ είπε:

Γεια σας κορίτσια πως είστε; renez καλή αρχή αύριο κ σιγά σιγά και σε όσες επιστρέφετε στη δουλειά! παρατήρησα ότΙ ξεκίνησε να αχνοφαίνεται η μαύρη γραμμή!!! Σοκ!

Τι ωραία!!!! Ακόμη ένα σημάδι πως πλησιάζει η μέρα που θα δεις τα νινακια σου!:x

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Όντως????? Είσαι η πρώτη νομίζω!! Πως είναι? Από πού ξεκινάει? Πάω στο μπάνιο να δω!!

Ευχαριστώ πολύ για αυριο:x

Εμένα ξεκινάει από χαμηλά κ φτάνει λίγο πιο κάτω από τον αφαλο, τουλάχιστον αυτό βλέπω μέχρι στιγμής! Δεν είναι κατάμαυρη, έχει ξεκινήσει να υπάρχει μια σκιά, μου το επιβεβαίωσε κ ο άντρας μου! 

SqfGp3.png

Και μη θυμηθώ τις αιμορροΐδες μου!! Συγγνώμη κιόλας αλλαααα πάντα είχα θέματα δυσκοιλιότητας τώρα το έχω κάψει τελείως!! Έχω ενα μήνα να ευχαριστηθω........κάτι βερβιλιθρες βγάζω σαν κατσίκι να πούμε κ αυτές με αίμα,δάκρυα κ υδρωτα(αν εξαιρέσεις τα δακρυα κατά τ αλλά κυριολεκτω!!)

Άντε κ συγχιζομαι βραδυατικο!! Παίρνω τις τριχουμπες κ το κωλι μου κ πάω για ύπνο κυρίες μου!! (Έτσι για να μαθαιτε να τα λέμε όλα!!) 

Καληνυχτααα :wub:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...