Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Annou είπε:

Helloooo!!!Simera evgala xalia,ekana kai geniki k apolamvanw to spitaki mou!!!;)K egw to idio,ta vradya aisthanomai pio varia alla ta prwina polles fores einai san na xei mikrunei i koilia mou.Eidika otan eimai anaskela.E twra siga siga tha erthoun k pio polla kilakia.Mexri twra kala to exoume paei.Egw exw parei 3 k alles fores paizei k to 3,den einai pote stathero.

Στη Θεσσαλονίκη τα σηκώνουμε γύρω στις 20 τα χαλια.. Αρα 20 μέρες μέχρι τη γενική.. Παράθυρα, ντουλάπες.. Πωωω

Κατι για γεμιστά και μουσακάδες λεγαμε:wink:

Συν 2.5κιλα είμαι.. Και σχεδόν ολα τα έβαλα στην αρχή... Μαλλον τα χρειάζοταν ο οργανισμός γιατί ήμουν αρκετά αδυνατη.. Εν τω μεταξύ πήρα καινούρια ζυγαριά με ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ και μου έδειξε 25% επαθα πλάκα μ γιατι ήμουν αρκετά πιο χαμηλά.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κ που λέτε για γλυκό είχε τάρτα με φράουλες κορίτσια μου...αχχχ κ αυτή η κρέμα με τη ζύμη της τάρτας έρωτας...

Ναι κ εμένα παίζει από 4-5 κιλα συν η ζυγαριά για αυτό λέω 4.5 να είμαι μεσα:tongue: έχει να κάνει προφανώς κ από το φούσκωμα κ τα υγρά της μέρας..

Οι υπόλοιπες κορίτσια στα πόσα κιλά είστε συν?

+1!!!! :ph34r:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Ρε αγάπες εσείς νιώθετε βαρυες? Εννοώ πως όταν περπατάω μετά από κάνα 10' ή κάποιες φορές στο άσχετο κυρίως από το απόγευμα κ μετά νιωθω πολύ φουσκωμένη κ βαρυα τη κοιλιά μου.. κ όντως έχω παρατηρήσει πως το βράδυ είναι κ πιο φουσκωμένη η κοιλιά μου.. βέβαια μου έχει τύχει κ πρωί να ξυπνήσω κ να νιώθω πάλι έτσι τούμπανο(κ όχι με την έννοια που μας έλεγαν κάποτε οι άντρες μας :tongue: )

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η κοιλιά μου είναι φουσκωτή φουλ και τούμπανο σκληρή!!!από το στομάχι ως κάτω!Σαν δυσπεψία!!!Και δεν έφαγα και τίποτα εδώ και ένα 4ωρο...

Το πρωί είμαι πολύ ξεφουσκωτη,όχι βέβαια με τους κοιλιακούς μου οι οποίοι συγχωρεθηκαν,αλλά μέσα στη μέρα φουσκώνω...φουσκώνω...φουσκωωωνωωωω και το βράδυ είμαι σαν 7 μηνών χααχαχαχχα

Δεν είσαι η μόνη!και από λαχάνιασμα άστο!

Και να πω πως είμαι αδύνατη και ψηλή που υποτίθεται ότι μοιράζεται η κοιλιά και δεν έχω επιπλέον βάρος...(4,5 έβαλα στο πρώτο τρίμηνο αλλά τα χρειαζομουν!)

Κουράγιο αδέρφια!

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η κοιλιά μου είναι φουσκωτή φουλ και τούμπανο σκληρή!!!από το στομάχι ως κάτω!Σαν δυσπεψία!!!Και δεν έφαγα και τίποτα εδώ και ένα 4ωρο...

Το πρωί είμαι πολύ ξεφουσκωτη,όχι βέβαια με τους κοιλιακούς μου οι οποίοι συγχωρεθηκαν,αλλά μέσα στη μέρα φουσκώνω...φουσκώνω...φουσκωωωνωωωω και το βράδυ είμαι σαν 7 μηνών χααχαχαχχα

Και να πω πως είμαι αδύνατη και ψηλή που υποτίθεται ότι μοιράζεται η κοιλιά και δεν έχω επιπλέον βάρος...(4,5 έβαλα στο πρώτο τρίμηνο αλλά τα χρειαζομουν!)

Κουράγιο αδέρφια!

Βλεπω σε κάνα τρίμηνο να μας κυλάνε στις κατηφορες έτσι όπως το πάμε με τα φαγητα:-D

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Βλεπω σε κάνα τρίμηνο να μας κυλάνε στις κατηφορες έτσι όπως το πάμε με τα φαγητα:-D

Βαρελάκια κανονικά!!!Χαχαχαχαα

Να μαζευτούμε όλες μαζί και να θέλουμε να βγούμε καμία ομαδική φωτό και να μη χωραμε στην κάμερα λέει :lol:

Θα βγαίνουμε ανά τριάδες!!!!χαχαχαχαχ

• Χαχα 5

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Βαρελάκια κανονικά!!!Χαχαχαχαα

Να μαζευτούμε όλες μαζί και να θέλουμε να βγούμε καμία ομαδική φωτό και να μη χωραμε στην κάμερα λέει :lol:

Θα βγαίνουμε ανά τριάδες!!!!χαχαχαχαχ

Πανοραμική μόνο!!!!

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Να σας πω κάτι? Εγω δεν ζυγιζομαι...Ούτε όταν με ζυγίζει ο γιατρός κοιτάω...φοβάμαι...

Αύριο που θα πάω θα τν ρωτήσω πόσο ξεκίνησα κ που έχω φτάσει :(

Νομίζω όμως δεν εχω παρει κιλα εκτός φουσκωματος κοιλιάς κ στήθους...

Ούτε στο 1ο μου μωρό κοιτούσα, στο τέλος μόνο για να ξέρω το σύνολο από περιέργεια!:-P

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Να σας πω κάτι? Εγω δεν ζυγιζομαι...Ούτε όταν με ζυγίζει ο γιατρός κοιτάω...φοβάμαι...

Αύριο που θα πάω θα τν ρωτήσω πόσο ξεκίνησα κ που έχω φτάσει :(

Νομίζω όμως δεν εχω παρει κιλα εκτός φουσκωματος κοιλιάς κ στήθους...

Ούτε στο 1ο μου μωρό κοιτούσα, στο τέλος μόνο για να ξέρω το σύνολο από περιέργεια!:-P

Γιατί φοβάσαι???? Είναι αυστηρος ο γιατρός??ξ σκέφτεσαι τα κιλά για αύριο,αλλά το νινακι!!

Στη πρώτη πόσα πήρες?? 

Εγω τώρα στη δεύτερη δεν έχω πάρει απλά είναι πιο γρήγορα εμφανής η κοιλίτσα,έτσι μου φαίνεται.

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Γιατί φοβάσαι???? Είναι αυστηρος ο γιατρός??ξ σκέφτεσαι τα κιλά για αύριο,αλλά το νινακι!!

Στη πρώτη πόσα πήρες?? 

Εγω τώρα στη δεύτερη δεν έχω πάρει απλά είναι πιο γρήγορα εμφανής η κοιλίτσα,έτσι μου φαίνεται.

Οχι, Αφου ο γιατρος δν γκρινιάζει λεω οτι παω καλα! Δν αγχώνομαι με τα κιλα, δεν με απασχολεί τρελά αλλα δεν θελω να γινω κ βαρελακι γτ ειμαι ηδη αφράτο!!! 16 ειχα παρει κ τα πιο πολλα στο τελος...τα μοιραζομασταν με τον μικρό!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Οχι, Αφου ο γιατρος δν γκρινιάζει λεω οτι παω καλα! Δν αγχώνομαι με τα κιλα, δεν με απασχολεί τρελά αλλα δεν θελω να γινω κ βαρελακι γτ ειμαι ηδη αφράτο!!! 16 ειχα παρει κ τα πιο πολλα στο τελος...τα μοιραζομασταν με τον μικρό!

Ναι στο τέλος τα παίρνουμε με τον αέρα που αναπνέουμε!!

Εντάξει δεν είναι κ πάρα πολλά!! Κ εγώ 11 είχα πάρει αν θυμάμαι καλά!

Αφού είναι εντάξει με τον γιατρό, μη φοβάσαι τίποτα! Εσύ κ το νινακι να είσαστε καλά, τα κιλά θα φύγουν μετά! 

Q1jtp2.png

Κουράγιο αδέρφια!

Χαχαχαχα κ εμένα έτσι γίνεται το βράδυ σαν 7 μηνών!! @Marti είσαι τρελή κοπέλα μου?! Δε κάνουμε τέτοια λάθη στην εγκυμοσύνη!! Ακούς εκεί ζυγαριά με λιπομετρητη!!

Πόσα κιλά είσαι κ όλο μας λες αφράτο κ αφράτο? Κ εμείς δε βγήκαμε από το gntm :tongue:

Όσο για τα 16 μια χαρά..έμεινα βάση των κιλών μου κ του ΔΜΣ μου είπε ότι μέχρι 15 είμαι μια χαρά..βέβαια έχω ως στόχο τα 10-12... Αλλά αν τα 4.5 τα έχω ήδη πάρει μου φαίνεται δύσκολο τους υπόλοιπους 4 μήνες να πάρω μόνο 7 αν λέτε κιόλας ο ς τα παίρνεις πολύ πιο εύκολα τότε..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχα κ εμένα έτσι γίνεται το βράδυ σαν 7 μηνών!! @Marti είσαι τρελή κοπέλα μου?! Δε κάνουμε τέτοια λάθη στην εγκυμοσύνη!! Ακούς εκεί ζυγαριά με λιπομετρητη!!

Πόσα κιλά είσαι κ όλο μας λες αφράτο κ αφράτο? Κ εμείς δε βγήκαμε από το gntm :tongue:

Όσο για τα 16 μια χαρά..έμεινα βάση των κιλών μου κ του ΔΜΣ μου είπε ότι μέχρι 15 είμαι μια χαρά..βέβαια έχω ως στόχο τα 10-12... Αλλά αν τα 4.5 τα έχω ήδη πάρει μου φαίνεται δύσκολο τους υπόλοιπους 4 μήνες να πάρω μόνο 7 αν λέτε κιόλας ο ς τα παίρνεις πολύ πιο εύκολα τότε..

72κ με 1.73 υψος...m-l, το small δεν το ξερω!:tongue:

Στο τέλος μπαινουν τα πολλά κιλά κι εκεί είναι που πεινάς αληθινά! Δε βαριεσαι καλα να ειμαστε τα κιλα πανε κι έρχονται!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Ρε αγάπες εσείς νιώθετε βαρυες? Εννοώ πως όταν περπατάω μετά από κάνα 10' ή κάποιες φορές στο άσχετο κυρίως από το απόγευμα κ μετά νιωθω πολύ φουσκωμένη κ βαρυα τη κοιλιά μου.. κ όντως έχω παρατηρήσει πως το βράδυ είναι κ πιο φουσκωμένη η κοιλιά μου.. βέβαια μου έχει τύχει κ πρωί να ξυπνήσω κ να νιώθω πάλι έτσι τούμπανο(κ όχι με την έννοια που μας έλεγαν κάποτε οι άντρες μας :tongue: )

Ακριβώς τα ίδια κ εγωωωωωω..... Κ αναρωτιόμουν αν είναι από την εγκυμοσυνη η μήπως τρώω πολυ!!!! Μόλις έδειξα το μνμ σου στον άντρα μου κ του λέω να κ άλλη που νιώθει το ίδιο άρα είναι της εγκυμοσυνης....

• Χαχα 1

Just now, Irinoula86 είπε:

Ακριβώς τα ίδια κ εγωωωωωω..... Κ αναρωτιόμουν αν είναι από την εγκυμοσυνη η μήπως τρώω πολυ!!!! Μόλις έδειξα το μνμ σου στον άντρα μου κ του λέω να κ άλλη που νιώθει το ίδιο άρα είναι της εγκυμοσυνης....

Φάτε άφοβα!!

Δεν ξέρουν αυτοί τι τραβαμε!!:)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...