Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Κι εγώ αυτό το ασβέστιο-λιζοπαιν παίρνω!

Και σίδηρο δύο μπουκαλακια πόσιμα!

Renez μου εγώ θα δω τη μαμά μου αύριο και μόνο που το σκέφτομαι χαίρομαι σαν μικρό παιδί!!!!!

Είπε θα μου κάνει παγωτινια μπισκότο σάντουιτς με βανίλια!!!!!!Αχχχχ νιώθω σαν 7χρονων!

Αχχχ φίλη θα περάσετε τέλεια!!

Κλασσικά εκτιμάμε περισσότερο ότι μας λείπει...

Πωωω παγωτινια ε?! Γιαμιιι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Αχχχ φίλη θα περάσετε τέλεια!!

Κλασσικά εκτιμάμε περισσότερο ότι μας λείπει...

Πωωω παγωτινια ε?! Γιαμιιι

Ναι!!!!!

Σήμερα έφαγα το νιρβάνα που μας εκθειαζες μια μέρα!!!!το έτρωγα και σε σκεφτόμουν!!!!:lol:

Τέλεια η καραμέλα!!!σαν ζαχαρουχο!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Ναι!!!!!

Σήμερα έφαγα το νιρβάνα που μας εκθειαζες μια μέρα!!!!το έτρωγα και σε σκεφτόμουν!!!!:lol:

Τέλεια η καραμέλα!!!σαν ζαχαρουχο!!!!!

Εεε φίλη άξιζε πιστεύω το άτιμο!!!!!

Άσε κ δεν μου αρκεί ποτέ το μικρό το νιρβάνα..πάντα το μεσαίο παίρνω κ σε δύο μέρες το έχω τσακίσει!!

Κ εγώ τα γεμιστά από κάποια εδώ που τα είχε φτιάξει νομίζω τη πρωτομαγιά τα λιγουρευτικαααα!!

Μωρεεε μήπως είμαστε κακή παρέα??:tongue:

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Άσε κ δεν μου αρκεί ποτέ το μικρό το νιρβάνα..πάντα το μεσαίο παίρνω κ σε δύο μέρες το έχω τσακίσει!!

Κ εγώ τα γεμιστά από κάποια εδώ που τα είχε φτιάξει νομίζω τη πρωτομαγιά τα λιγουρευτικαααα!!

Η μανούλα μου τα έφτιαξε!!! Δεν είμαστε κακή παρέα, αντιθέτως δίνουμε ιδέες!!!

Κι εγώ τώρα θέλω λαχανοντολμάδες !:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Δε ξέρω εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα και σε δοξολογουσα!!!!

Νομίζω είναι ωραίο να παίρνουμε έμπνευση για ωραία φαγακια!!!!

Άσε που και τα γεμιστά είναι μια ευλογία!!!!άρα πού το κακό;:D

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι αλήθεια φίλη!!

Και της @Annou ειχα φτιάξει την ιδέα χταποδακι γιουβέτσι!! Εξαιρετικό!! Εγώ πάντα το έκανα μεακαρονακι ή βραστό ξυδατο..

Οπότε ναι,δεκτές οι ιδέες :-)

• Μου αρέσει 1

Καλέ έτσι όπως το πάμε θα πάρουμε 20 κιλά!Αχαχαχα Όχι εντάξει...

Η πεθερουλα μου μ έφτιαξε μουσακά σήμερα!!!!! Μούρλια!!! Κι αύριο θα μου φτιάξει γεμιστά!!!! Με κακομαθαινει! Ωραία άρχισε η εβδομάδα, λέτε να πάει έτσι κ να μν μαγειρεψω καθόλου???αχαχαχα Θα της παραγγείλω ντολμαδάκια, χταποδακι,τι άλλο είπατε να βγάλουμε τη βδομάδα?

• Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλέ έτσι όπως το πάμε θα πάρουμε 20 κιλά!Αχαχαχα Όχι εντάξει...

Η πεθερουλα μου μ έφτιαξε μουσακά σήμερα!!!!! Μούρλια!!! Κι αύριο θα μου φτιάξει γεμιστά!!!! Με κακομαθαινει! Ωραία άρχισε η εβδομάδα, λέτε να πάει έτσι κ να μν μαγειρεψω καθόλου???αχαχαχα Θα της παραγγείλω ντολμαδάκια, χταποδακι,τι άλλο είπατε να βγάλουμε τη βδομάδα?

Ρε αγάπες εσείς νιώθετε βαρυες? Εννοώ πως όταν περπατάω μετά από κάνα 10' ή κάποιες φορές στο άσχετο κυρίως από το απόγευμα κ μετά νιωθω πολύ φουσκωμένη κ βαρυα τη κοιλιά μου.. κ όντως έχω παρατηρήσει πως το βράδυ είναι κ πιο φουσκωμένη η κοιλιά μου.. βέβαια μου έχει τύχει κ πρωί να ξυπνήσω κ να νιώθω πάλι έτσι τούμπανο(κ όχι με την έννοια που μας έλεγαν κάποτε οι άντρες μας :tongue: )

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ρε αγάπες εσείς νιώθετε βαρυες? Εννοώ πως όταν περπατάω μετά από κάνα 10' ή κάποιες φορές στο άσχετο κυρίως από το απόγευμα κ μετά νιωθω πολύ φουσκωμένη κ βαρυα τη κοιλιά μου.. κ όντως έχω παρατηρήσει πως το βράδυ είναι κ πιο φουσκωμένη η κοιλιά μου.. βέβαια μου έχει τύχει κ πρωί να ξυπνήσω κ να νιώθω πάλι έτσι τούμπανο(κ όχι με την έννοια που μας έλεγαν κάποτε οι άντρες μας :tongue: )

Το έχω παρατηρήσει και γω το βράδυ είναι πιο φουσκωμένη η κοιλιά μου.. Σήμερα όλη μέρα νιώθω και γω ενα φουσκωμα.. 

Διαφημίσεις

Πωπω φύγαμε από τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου κ μπαίνουμε τώρα στα πιο δύσκολα..τα αποτελέσματα του βάρους σιγά σιγά..πόνος σε μέση,πλάτη,ακόμη περισσότερο κατούρημα,ακόμη πιο δύσκολος ο ύπνος όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα,αλλαγή κέντρου βάρους (ίσως είναι κ αυτό που νιώθω πιο βαρυα μπροστά..δεν είχα ποτέ κοιλιά κ τώρα με τα +4.5 κιλά μου και το φούσκωμα μαζί ίσως φαίνεται πακέτο στο σώμα μου..ΧΑ! Τώρα που το σκέφτομαι βάλε κ το στήθος που από μικρο μικρό έχει γίνει πεπονακι πόσο να αντέξω το μπροστινό βάρος?!

Κ η μέση μου έχει κάποιες μέρες που πονάει(μου είπε ο γιατρός πως ακόμη δε σχετίζεται με το βάρος γτ δεν έχω πάρει τόσο αλλά επειδή στο 2ο τρίμηνο μαλακώνουν οι σύνδεσμοι κ τα κόκαλα της μέσης γτ αρχίζουν να προετοιμάζονται για την γέννα..) 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Helloooo!!!Simera evgala xalia,ekana kai geniki k apolamvanw to spitaki mou!!!;)K egw to idio,ta vradya aisthanomai pio varia alla ta prwina polles fores einai san na xei mikrunei i koilia mou.Eidika otan eimai anaskela.E twra siga siga tha erthoun k pio polla kilakia.Mexri twra kala to exoume paei.Egw exw parei 3 k alles fores paizei k to 3,den einai pote stathero.

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Πωπω φύγαμε από τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου κ μπαίνουμε τώρα στα πιο δύσκολα..τα αποτελέσματα του βάρους σιγά σιγά..πόνος σε μέση,πλάτη,ακόμη περισσότερο κατούρημα,ακόμη πιο δύσκολος ο ύπνος όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα,αλλαγή κέντρου βάρους (ίσως είναι κ αυτό που νιώθω πιο βαρυα μπροστά..δεν είχα ποτέ κοιλιά κ τώρα με τα +4.5 κιλά μου και το φούσκωμα μαζί ίσως φαίνεται πακέτο στο σώμα μου..ΧΑ! Τώρα που το σκέφτομαι βάλε κ το στήθος που από μικρο μικρό έχει γίνει πεπονακι πόσο να αντέξω το μπροστινό βάρος?!

Κ η μέση μου έχει κάποιες μέρες που πονάει(μου είπε ο γιατρός πως ακόμη δε σχετίζεται με το βάρος γτ δεν έχω πάρει τόσο αλλά επειδή στο 2ο τρίμηνο μαλακώνουν οι σύνδεσμοι κ τα κόκαλα της μέσης γτ αρχίζουν να προετοιμάζονται για την γέννα..) 

Φίλη μήπως να ξαναγυρισουμε στα φαγητά? :mrgreen: μεσες πλάτες κλπ ακόμα δεν πονάνε, ούτε λαχανιαζω ακομα.. Αλλα απο κατουρημα.. Είναι και αυτός ο σιδηρος /ασβέστιο που προκαλούν φουσκωματα και αίσθημα βάρους.. 

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Αλλάζει σιγά σιγά το κέντρο βάρους...κ θέλει πολύ προσοχή ακόμη κ στο περπάτημα γιατί γινόμαστε πιο ατσουμπαλες στις κινήσεις. Οπότε αργές κινήσεις κ όχι ταρζανιες!!!

Just now, Marti είπε:

Φίλη μήπως να ξαναγυρισουμε στα φαγητά? :mrgreen: μεσες πλάτες κλπ ακόμα δεν πονάνε, ούτε λαχανιαζω ακομα.. Αλλα απο κατουρημα.. Είναι και αυτός ο σιδηρος /ασβέστιο που προκαλούν φουσκωματα και αίσθημα βάρους.. 

Και οι μουσακάδες με τα γεμιστα:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Κ που λέτε για γλυκό είχε τάρτα με φράουλες κορίτσια μου...αχχχ κ αυτή η κρέμα με τη ζύμη της τάρτας έρωτας...

Just now, Annou είπε:

Helloooo!!!Simera evgala xalia,ekana kai geniki k apolamvanw to spitaki mou!!!;)K egw to idio,ta vradya aisthanomai pio varia alla ta prwina polles fores einai san na xei mikrunei i koilia mou.Eidika otan eimai anaskela.E twra siga siga tha erthoun k pio polla kilakia.Mexri twra kala to exoume paei.Egw exw parei 3 k alles fores paizei k to 3,den einai pote stathero.

Ναι κ εμένα παίζει από 4-5 κιλα συν η ζυγαριά για αυτό λέω 4.5 να είμαι μεσα:tongue: έχει να κάνει προφανώς κ από το φούσκωμα κ τα υγρά της μέρας..

Οι υπόλοιπες κορίτσια στα πόσα κιλά είστε συν?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...