Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Kalimera sas koritsia!!

Egw apo xapia eimai ok giati pairnw mono fulliko k salospir.

Logika isws mou dwsei k mena pio meta asvestio i sidiro.

Twra apo fagita,axxx!Eutuxws pou stamatisan oi emetoi k exw orexi k trww o,ti thelw.

Emena den mou myrizoun,apla an dw mia photo sto insta i mou thumiseis kati tha to thelw.Fusika trexei o kaimenos na mou ferei k o babas mou!Mou fere karpoyzi prin to pasxa.Den xerw pou to vrike,xerw oti itan pentanostimo k to kataeuxaristithika!:P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

Kalimera sas koritsia!!

Egw apo xapia eimai ok giati pairnw mono fulliko k salospir.

Logika isws mou dwsei k mena pio meta asvestio i sidiro.

Twra apo fagita,axxx!Eutuxws pou stamatisan oi emetoi k exw orexi k trww o,ti thelw.

Emena den mou myrizoun,apla an dw mia photo sto insta i mou thumiseis kati tha to thelw.Fusika trexei o kaimenos na mou ferei k o babas mou!Mou fere karpoyzi prin to pasxa.Den xerw pou to vrike,xerw oti itan pentanostimo k to kataeuxaristithika!:P

Δεν είναι στάνταρ ότι θα πάρεις κάτι από τα δύο!! Αν οι εξετάσεις σου είναι ενταξει ,δεν χρειάζεται!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Η συζήτηση αυτή έχει αρχίσει κ γίνεται επικίνδυνη!!! Μόνο εγώ θέλω τώρα όλα όσα έχετε γράψει???

Καλαμπόκι ε??:x

Χαχαχα ασε ασε .καλαμποκι κ ηταν τελειο χαχαχα

Αποχωρω τωρα γτ θα μ μυρισει κ μενα τπτ αποσα λεμε. Χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Γενικα προς ωρας δεν εχω λιγουρες οτι μου μυρισε αυτο κλπ...Μόνο μια μέρα πριν 3 εβδομαδες ηθελα οπωσδηποτε καρπουζι... εννοειται δεν υπήρχε πουθενα. Μεχρι που μετα απο μια βδομάδα βρήκε ο σύζυγός και ησύχασα! 

Καλημερα!!!! Αυτο με το καρπούζι το επαθα κ εγω προχθές..... Αλλα νομιζω κ εγκυος να μην ημουν παλι τέτοια εποχη το αναζητω...... 

Εγω κοριτσια πινω το σιδηρο στο μεσημεριανο.... Τρωω το μισο και πινω χαπι και συνεχιζω.... Αυτες τις οδηγιες εχω..... Δεν το ήξερα οτι δεν συνδυαζεται με γαλακτοκομικα.... Και το ασβέστιο το πινω το απόγευμα... Ενα χαπακι ειναι που το μασαω....λεμονακι η γευση του!!!! Προς το παρον ειμαι ενταξει.... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημερα!!!! Αυτο με το καρπούζι το επαθα κ εγω προχθές..... Αλλα νομιζω κ εγκυος να μην ημουν παλι τέτοια εποχη το αναζητω...... 

Από τώρα καρπούζι??? Εγώ συκαλακια θέλω από το Χωραφάκι μας , αλλά κ για αυτά νωρίς είναι! Είμαστε του καλοκαιριού ανθρωποι !

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

5 hours ago, Hliolousti said:

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Σήμερα ξύπνησα στις 6:30 με σερί ύπνο από τις 12 και ΑΝΆΣΚΕΛΑ!!!! χαχαχα

Από τότε που έχασα την επιλογή του μπρουμυτου ύπνου,το ανάσκελα μόνο Μ αρέσει!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που είπες γτ δε θέλω να νιώθω τύψεις για τον ύπνο!!!:roll:

Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα κοριτσάκι μου!!!!!:wub:

Κορίτσια μου θα παραθέσω σημερις το θέμα του πρωινού!!!!

Τί τρώτε τα πρωινά;

Κάτι στάνταρ ή έχετε εναλλαγές;

Γλυκό ή αλμυρό;;

Καλησπέρα τσούπρες! Εγώ συνήθως τρώω μόνο μια φρυγανιά με φυστικοβούτυρο, ή ταχίνι με μέλι, ή βούτυρο με μαρμελάδα/μέλι, μαζί με τον καφέ μου (φρέντο ντεκαφεινέ). Καμιά φορά τα σαβ/ακα ή όταν αράζουμε το πρωί με τον άντρα μου μπορεί να κάνουμε ομελέτα ή αυγά ματάκια ή αυγόφετες. Σήμερα που ξυπνήσαμε νωρίς το πρωί κάναμε κρουασανάκια (από ζύμη πιλσμπουρι) με νουτέλα!:P 

4 hours ago, Anastasia05 said:

Πάντα είναι γλυκό κ μετά από λίγη ώρα ακολουθεί κ αλμυρό..

Αφού τελειώσω κ πάρω φάρμακα, πινω φυσικό χυμό

Μετά από καμία ώρα Τρώω ή δημητριακά, ψωμί με μέλι ή μαρμελάδα, καφέ σίγουρα με κάποιο κουλουράκι όπως μουστοκούλουρο(πεθαίνω) ή κάτι αλλά βρώμης, μετά τρώω λίγο αυγό μαζί με τον μικρό κ μετά κάτι θα φάω ακόμη μέχρι το μεσημεριανό.

Γενικά τρώω.:grin:

Πω πω, εσύ πραγματικά τρως!:P Αφού νιώθεις καλά και δεν σε πειράζει καλά κάνεις... εγώ μόνο που το διάβασα φούσκωσε το στομάχι μου!:unsure:

2 hours ago, Hliolousti said:

Το πρωινό ξύπνημα το συνδυαζω πάντα με μισό λίτρο γάλα!οπότε μου είναι αδύνατο να πάρω τότε το σίδηρο...

Η αλήθεια είναι όμως πως όντως όλη μέρα παίρνω χάπια!

Τύφλα να έχει η Θεοπούλα!!!:lol:

Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι όλη μέρα παίρνω χάπια!:roll: Πρέπει να είμαι από τις πολύ λίγες που δεν παίρνουν σίδηρο, και δεν πίνω ούτε χυμό ούτε γάλα! Εγώ παίρνω το χαπάκι του θυρεοειδή μαζί με ένα προβιοτικό κατευθείαν μόλις ξυπνήσω. Το μεσημέρι παίρνω ασβέστιο με βιταμίνη D, το απόγευμα το φολικό οξύ και το βράδυ την prenatal πολυβιταμίνη μου με ωμέγα-3.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Nα ρωτήσω... Οσες κοπελες έχετε κ άλλο παιδάκι.. πηγαίνετε σε συγγενείς ή φίλους?  Ή αν έρχονται σε εσάς?

Γενικα ρωτας? ή τώρα με τον ιό υποθέτω ! Για να πω την αλήθεια τις 2 τελευταίες εβδομάδες πήγαμε στους γονεις μας,δεν αντεχα αλλο...κλαιγαμε ολοι στο messenger...κ χθες πηγα σε κατι θειους του αντρα μου. Φιλους κλ δεν εχω δει καθόλου. Μόνο τη μαμα μ φοβάμαι γτ δουλεύει σε σουπερμάρκετ, οι υπόλοιποι είναι συνταξιουχοι κ κυκλοφορούν περιορισμένα!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Γενικα ρωτας? ή τώρα με τον ιό υποθέτω ! Για να πω την αλήθεια τις 2 τελευταίες εβδομάδες πήγαμε στους γονεις μας,δεν αντεχα αλλο...κλαιγαμε ολοι στο messenger...κ χθες πηγα σε κατι θειους του αντρα μου. Φιλους κλ δεν εχω δει καθόλου. Μόνο τη μαμα μ φοβάμαι γτ δουλεύει σε σουπερμάρκετ, οι υπόλοιποι είναι συνταξιουχοι κ κυκλοφορούν περιορισμένα!

Στη μαμά σου όταν πήγατε,δεν ήθελε το παιδί αγκαλιά? Κι εγώ για τη μαμά μου που δουλεύει ανησυχώ.

Δε μπορώ να κρατήσω το παιδι(αν πάμε) να μη τη πάρει αγκαλιά κ να μη παίξουνε ...

Σε λίγο καιρό θα σταματήσει δουλειά οπότε μετά θα πάμε. Σήμερα ζοριστηκα γιατί το σκεφτόμουν πολύ..

Q1jtp2.png

Στη μαμά σου όταν πήγατε,δεν ήθελε το παιδί αγκαλιά? Κι εγώ για τη μαμά μου που δουλεύει ανησυχώ.

Δε μπορώ να κρατήσω το παιδι(αν πάμε) να μη τη πάρει αγκαλιά κ να μη παίξουνε ...

Σε λίγο καιρό θα σταματήσει δουλειά οπότε μετά θα πάμε. Σήμερα ζοριστηκα γιατί το σκεφτόμουν πολύ..

Την τελευταία φορά δλδ τη προηγούμενη Κυριακή τον άφησα εκεί κ κοιμήθηκε το μεσημέρι κ πήγαν κ βόλτα. Δεν τον φιλάει αλλά μια επιφυλακτική αγκαλίτσα τον πήρε. Έχεις δίκιο δεν γίνεται...Αλλά μια αγκαλιά με καθαρά ρούχα στο σπίτι ας τη κάνουν, τι να κάνουμε πια? Με πληγώνει πολύ αυτό το θέμα...Γιατί όταν πάμε εμείς για δουλειά ή οι μπαμπάδες (σε λίγες μερες ο δικός μ μάλλον θα πάει)? Στο ίδιο σπίτι,στον ίδιο καναπέ,στο ίδιο κρεβάτι ακόμα δεν θα κοιμηθούμε? Απλά δεν γίνεται!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσουδια τι νόστιμο θέμα πιάσατε?? 

Εγώ έχω κάτι λιγούρες όπως λαχανοντολμάδες ( @EugenJen ) που ζήτησα από τη γιαγιακα μου πριν δύο εβδομάδες κ πήγε ο άντρας μου να μου τους φέρει delivery κ σημερα είχα ζητήσει γεμιστά στη μανούλα μου γτ τα λιγουρευομουν καμία εβδομάδα τώρα κ ο άντρας μου δε τρώει οπότε δε λέει να κάνω ολόκληρο ταψί για εμένα..

Όσο για τις βιταμίνες εγώ παίρνω το πρωί στις 10 το σίδηρο κ το φολικό (ευτυχώς τι σίδηρο του είπα κ μου το έγραψε σε χάπι κ πλέον τον πίνω άνετα γτ το υγρό το είχα κοψει,με ανακάτευε..) κ τρώω μια ώρα μετά το πρωινό μου ή αν αρχίσω δουλειά θα το τρώω στις 7 που θα σηκώνομαι οπότε πάλι οκ, ασβέστιο( @EugenJen εμένα μου δίνει σε κάτι χαπακια που ή τα πιπίλας ή τα μασάς κ έχουν παρόμοια γεύση με τις lisopine...γτ δε λες να στο αλλάξει αν δε σ' αρέσει??υπάρχουν ένα κάρο!!) στις 7 κ ξανά σίδηρο.. 

Μόνο σε εμένα έχει 2 φορές σίδηρο?? Ποιον παίρνετε μήπως έχει να κάνει με τα mg?

Αχχχ αγαπούλες είδα σήμερα τη μανούλα κ τον αδερφό μου μετά από 2 μήνες σχεδόν, το πιστεύετε? Τέτοια αγαλιαση κ χαρά στη ψυχούλα μου είχα να νιώσω καιρό :x

Αφού πήγαμε από τις 12 και γυρίσαμε πριν λίγο... Σαν την οικογένεια τπτ φίλες..

Την τελευταία φορά δλδ τη προηγούμενη Κυριακή τον άφησα εκεί κ κοιμήθηκε το μεσημέρι κ πήγαν κ βόλτα. Δεν τον φιλάει αλλά μια επιφυλακτική αγκαλίτσα τον πήρε. Έχεις δίκιο δεν γίνεται...Αλλά μια αγκαλιά με καθαρά ρούχα στο σπίτι ας τη κάνουν, τι να κάνουμε πια? Με πληγώνει πολύ αυτό το θέμα...Γιατί όταν πάμε εμείς για δουλειά ή οι μπαμπάδες (σε λίγες μερες ο δικός μ μάλλον θα πάει)? Στο ίδιο σπίτι,στον ίδιο καναπέ,στο ίδιο κρεβάτι ακόμα δεν θα κοιμηθούμε? Απλά δεν γίνεται!

Συμφωνω..κ εγώ δε κρατήθηκα σήμερα κ όχι απλά την αγκαλιασα τη μάνα μου,μόνο που δε κλάψαμε!! Με είδε κ με κοιλίτσα φουσκωμένη κ τρελάθηκε!!

• Μου αρέσει 5

Εγώ σκέφτηκα πως αφού θα σταματήσει τη δουλειά η μαμά μου,ας κάνω λίγες μέρες ακόμη υπομονη..

Εντάξει εννοείται ότι προσέχουμε.. ο καθένας στο βαθμό που μπορεί. .

Προσωπικά είμαι συνηθισμένη να προσέχω παρά πολύ στη δουλειά για ευνόητους λόγους(έχω δουλέψει σε βαριά περιστατικά που θέλουν πολλή προσοχή), αλλά λογικό μου φαίνεται κάποιος να μην είναι τόσο συνηθισμένος με τη χρηση μασκω,γαντιών κλπ Δεν ξέρω αν εξηγώ καλά αυτό που θέλω να πω ,ελπίζω να καταλαβαινεις πως το λέω..

Ίσως να φοβάμαι κ περισσότερο απ' όσο χρειάζεται ,δεν ξερω..

Κ μένα με έχει ενοχλήσει να μην έχουμε την επαφή που θέλουμε..:( 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ έχω κάτι λιγούρες όπως λαχανοντολμάδες ( @EugenJen ) που ζήτησα από τη γιαγιακα μου πριν δύο εβδομάδες κ πήγε ο άντρας μου να μου τους φέρει delivery κ σημερα είχα ζητήσει γεμιστά στη μανούλα μου γτ τα λιγουρευομουν καμία εβδομάδα τώρα κ ο άντρας μου δε τρώει οπότε δε λέει να κάνω ολόκληρο ταψί για εμένα..

Όσο για τις βιταμίνες εγώ παίρνω το πρωί στις 10 το σίδηρο κ το φολικό (ευτυχώς τι σίδηρο του είπα κ μου το έγραψε σε χάπι κ πλέον τον πίνω άνετα γτ το υγρό το είχα κοψει,με ανακάτευε..) κ τρώω μια ώρα μετά το πρωινό μου ή αν αρχίσω δουλειά θα το τρώω στις 7 που θα σηκώνομαι οπότε πάλι οκ, ασβέστιο( @EugenJen εμένα μου δίνει σε κάτι χαπακια που ή τα πιπίλας ή τα μασάς κ έχουν παρόμοια γεύση με τις lisopine...γτ δε λες να στο αλλάξει αν δε σ' αρέσει??υπάρχουν ένα κάρο!!) στις 7 κ ξανά σίδηρο.. 

Μόνο σε εμένα έχει 2 φορές σίδηρο?? Ποιον παίρνετε μήπως έχει να κάνει με τα mg?

Αχχχ αγαπούλες είδα σήμερα τη μανούλα κ τον αδερφό μου μετά από 2 μήνες σχεδόν, το πιστεύετε? Τέτοια αγαλιαση κ χαρά στη ψυχούλα μου είχα να νιώσω καιρό :x

Συμφωνω..κ εγώ δε κρατήθηκα σήμερα κ όχι απλά την αγκαλιασα τη μάνα μου,μόνο που δε κλάψαμε!! Με είδε κ με κοιλίτσα φουσκωμένη κ τρελάθηκε!!

Kαι γω 2 φορές παίρνω σιδηρο ναι ειναι λιγα τa mg! Λαχανοντολμαδες εε? Από τα αγαπημένα μου φαγητά! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κι εγώ αυτό το ασβέστιο-λιζοπαιν παίρνω!

Και σίδηρο δύο μπουκαλακια πόσιμα!

Renez μου εγώ θα δω τη μαμά μου αύριο και μόνο που το σκέφτομαι χαίρομαι σαν μικρό παιδί!!!!!

Είπε θα μου κάνει παγωτινια μπισκότο σάντουιτς με βανίλια!!!!!!Αχχχχ νιώθω σαν 7χρονων!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...