Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Πόση ώρα μετά το σιδητο τρως? Εγω 45 λεπτά δν κρατιέμαι παραπάνω κ μετα πίνω κ καφεδάκι!

Επειδή δεν τρώω γάλακτοκομικο μου είπε η γιατρός να τρώω 15 με 20 λεπτά αλλά τον πίνω τελείως νηστική με το που ξυπνήσω!!

Just now, Hliolousti είπε:

Ναι!!!θέλει να το μειώσω και άρχισα από χθες να βάζω στο φαγητό ροζ αλάτι Ιμαλαΐων που δεν έχει νάτριο γιατί αν άρχισα από τώρα τα πρηξιματα καηηηκα!!!!!:D

Θα δοκιμάσω το εμμενταλ που λες!!!νομίζω είναι και ωραίο στο τοστ ε;πρέπει να λιώνει ωραια

Πώς και δεν παίρνεις το ασβέστιο το πρωί;;;

Εγώ παίρνω ασβέστιο πρωί(για να μπορώ να φάω ο,τι θέλω), φυλλικό το μεσημέρι,σίδηρο (με φυσικό χυμό) μετά από κάνα 2ωρο από το μεσημεριανό (γτ τρώω φετουλα συνήθως) και το μαγνήσιο το βράδυ πριν κοιμηθώ!

Α και μετά το σίδηρο,τρώω το βραδινό μου πάλι μετά από κανένα δίωρο!

Ααααα εμένα μου τα είπε Τούμπα η γιατρός σίδηρο πρωί μέρα φυλλικό κ το βράδυ ασβέστιο...κ ξέρεις πόσο με χαλάει αυτή η αηδία το ασβέστιο το βράδυ;;;

Εμένα μ άρεσε πάντα, Ναι λιώνει ωραια! Δεν τα πάω καλά με το αλάτι γενικά. Φαντάσου εγώ δεν έτρωγα πολύ αλάτι στην πρώτη μ εγκυμοσύνη κ ο γιατρό μ έλεγε ότι είμαι μια χαρά από πρήξιμο. Κι όμως 8-9μηνων δεν μου έκαναν όλα  μου τα παπούτσια!!! Σοκ είχα πάθει!

Πήρα κάτι πλατφόρμες ανοιξιάτικες πριν κλείσουμε καραντίνα κ ανυπομονώ πως κ πως να τις φορέσω....λες να πάνε για του χρόνου;;;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Μιας και λέμε για φαγητά ελάτε να κάνουμε ένα γκάλοπ! Λιγουρα τύπου: μου μύρισε το θέλω τώρα σας έχει πιάσει ποτέ? Αυτό το κλασσικό που λένε για την έγκυο που της μυρίζει!

Εμένα όχι! Γενικά το κοροιδευα αυτό αλλά στη 1η ένα βράδυ μου μύρισε σουβλάκι μέσα στο χάρτινο σακουλάκι με λίγες πατατουλες κ μπόλικη ρίγανη κ αλάτι. Το ήθελα μόνο σε αυτή τη μορφή παρακαλώ! Έτρεξε ο άντρας μ να βρει! Ακόμα βασικά μ φαίνεται βλακεία αλλά κάπως την είχα ακούσει άσχημα εκείνο το βράδυ!

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Επειδή δεν τρώω γάλακτοκομικο μου είπε η γιατρός να τρώω 15 με 20 λεπτά αλλά τον πίνω τελείως νηστική με το που ξυπνήσω!!

Ααααα εμένα μου τα είπε Τούμπα η γιατρός σίδηρο πρωί μέρα φυλλικό κ το βράδυ ασβέστιο...κ ξέρεις πόσο με χαλάει αυτή η αηδία το ασβέστιο το βράδυ;;;

Δεν έχει σημασία αν θα τα πάρεις πρωι ή βράδυ,αρκεί να τα πάρεις σωστά!

Έτσι η κάθε μία τα παίρνει όπως τη βολεύει. Κ μένα με βολεύει το πρωί φυλλικό σίδηρος ! Κάποια που θέλει γάλα με το που σηκωθεί , παίρνει αργότερα το σίδηρο!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Πήρα κάτι πλατφόρμες ανοιξιάτικες πριν κλείσουμε καραντίνα κ ανυπομονώ πως κ πως να τις φορέσω....λες να πάνε για του χρόνου;;;;

Πάρτο 1 ώρα μετά το μεσημέριανο το ασβέστιο,εμένα είναι γεύση πορτοκάλι αναβρασμό κ μ αρέσει. 

Θα τις φορέσεις βρε ,στο τέλος πρηζομαστε!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Περιμενω μπας και μεγαλωσει με την εγκυμοσύνη κανα νούμερο το πόδι μου γιατι με το 35 που φοραω δε την παλεύω.. 

Εγω πινω σιδηρο 2 φορές την ημερα μικρότερη δόση και είναι αλήθεια οτι 2ωρες πριν και 2ωρες μετα δε τρώω τίποτα τουλάχιστον γακακτομικο.. Το ασβέστιο μου είπε μετα το μεσημέριανο γιατί πέφτει βαρύ.. 

Μιας και λέμε για φαγητά ελάτε να κάνουμε ένα γκάλοπ! Λιγουρα τύπου: μου μύρισε το θέλω τώρα σας έχει πιάσει ποτέ? Αυτό το κλασσικό που λένε για την έγκυο που της μυρίζει!

Εμένα όχι! Γενικά το κοροιδευα αυτό αλλά στη 1η ένα βράδυ μου μύρισε σουβλάκι μέσα στο χάρτινο σακουλάκι με λίγες πατατουλες κ μπόλικη ρίγανη κ αλάτι. Το ήθελα μόνο σε αυτή τη μορφή παρακαλώ! Έτρεξε ο άντρας μ να βρει! Ακόμα βασικά μ φαίνεται βλακεία αλλά κάπως την είχα ακούσει άσχημα εκείνο το βράδυ!

Οχι ακόμα τουλάχιστον. Το μόνο που λιμπιστηκα ηταν αυτές οι καραμελες τα ραντεβούδια.. 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Αυτό με πιάνει κ χωρίς να είμαι έγκυος... Προσπαθώ να μην εκδηλωνομαι κ να κρατηθώ, το σκέφτομαι όμως 2 μέρουλες κ ή το μαγειρεύω ή το παραγγέλνω ή στέλνω τον άντρα μου!!

Είχα την προηγούμενη εβδομάδα κολλήσει να φάω ένα πιάτο από μαγαζί που ήταν δίπλα στο σπίτι όταν εμένα Αθήνα. Μέρες το σκεφτομουν...Από το συγκεκριμένο μαγαζι μονο! Τελικά το μαγείρεψα όσο πιο κοντά στο πιάτο που θυμόμουν κ το ευχαριστήθηκε η ψυχούλα μου!!:x Μεγάλη επιτυχία βγήκε ευτυχώς 

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Πάρτο 1 ώρα μετά το μεσημέριανο το ασβέστιο,εμένα είναι γεύση πορτοκάλι αναβρασμό κ μ αρέσει. 

Θα τις φορέσεις βρε ,στο τέλος πρηζομαστε!

Το ίδιο έχω κ εγώ κ δεν μαρεσει καθόλου ,το πίνω με κλειστή μύτη κ κατευθείαν τρώω κάτι να φύγει η γεύση,ο άντρας μου με κοιτάει κ γελάει πρώτη φορά βλέπω έγκυο να φέρετε σαν 10χρονο μου λεει:D

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Γενικα προς ωρας δεν εχω λιγουρες οτι μου μυρισε αυτο κλπ...Μόνο μια μέρα πριν 3 εβδομαδες ηθελα οπωσδηποτε καρπουζι... εννοειται δεν υπήρχε πουθενα. Μεχρι που μετα απο μια βδομάδα βρήκε ο σύζυγός και ησύχασα! 

• Χαχα 3

Κ εγώ σαν την @Anastasia05 λιγούρες είχα κ πριν την εγκυμοσύνη, οπότε δεν βλέπω κάτι διαφορετικό τώρα, μια φορά θέλησα λαχανοντολμάδες κ μου έστειλε η μανούλα μου, τώρα τελευταία θέλω πολύ παγωτό αλλά την βγάζω με το 0%...

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Καλημέρα κορίτσια :)

Εγώ παίρνω το σίδηρο το πρωί νηστική και μετά από κανένα μισάωρο τρώω τα δημητριακά μου γτ δεν αντέχω πάρα πάνω. Δεν ήξερα ότι δεν κάνει...πφφ θα ψάξω για κτ εναλλακτικο τώρα πρωινό :-?

@Christinα Τόσο έντονες λιγούρες κ μυρωδιές είχα στις αρχές της εγκυμοσύνης (Έτσι κατάλαβα ουσιαστικά ότι είμαι κ έγκυος) κ αν δεν το έτρωγα αυτό που ήθελα θα εσκαγα. Έβγαινε ο κακομοίρης ο άνδρας μου κ έψαχνε ζαχαροπλαστεία βραδιάτικα. 

@EugenJen Σε νιώθω απόλυτα με το ασβέστιο. Δεν το αντέχω καθόλου. Και το παίρνω κ το μεσημέρι κ το βράδυ μαρτύριο μου φαίνεται... 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγώ λυσσσαααα από την αρχή της κυησης μέχρι και τώρα με τα μακαρόνια και ειδικά ΠΑΣΤΙΤΣΙΙΟΟΟΟΟ!!!!

ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΑ!:lol:

• Χαχα 7

Ttx1p3.png

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσια :)

Εγώ παίρνω το σίδηρο το πρωί νηστική και μετά από κανένα μισάωρο τρώω τα δημητριακά μου γτ δεν αντέχω πάρα πάνω. Δεν ήξερα ότι δεν κάνει...πφφ θα ψάξω για κτ εναλλακτικο τώρα πρωινό :-?

@Christinα Τόσο έντονες λιγούρες κ μυρωδιές είχα στις αρχές της εγκυμοσύνης (Έτσι κατάλαβα ουσιαστικά ότι είμαι κ έγκυος) κ αν δεν το έτρωγα αυτό που ήθελα θα εσκαγα. Έβγαινε ο κακομοίρης ο άνδρας μου κ έψαχνε ζαχαροπλαστεία βραδιάτικα. 

@EugenJen Σε νιώθω απόλυτα με το ασβέστιο. Δεν το αντέχω καθόλου. Και το παίρνω κ το μεσημέρι κ το βράδυ μαρτύριο μου φαίνεται... 

Δυστυχώς για να φας γάλακτοκομικο μετά από σίδηρο πρέπει να περάσει 2ωρο..., δοκίμασε το ταχίνι με μέλι που τρώω εγώ τουλάχιστον με κρατάει κ δεν πεινάω αμέσως...

Πάλι καλά που έχω συμπαράσταση για το ασβέστιο γτ νόμιζα ότι είμαι εγώ η περιέργη!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Δυστυχώς για να φας γάλακτοκομικο μετά από σίδηρο πρέπει να περάσει 2ωρο..., δοκίμασε το ταχίνι με μέλι που τρώω εγώ τουλάχιστον με κρατάει κ δεν πεινάω αμέσως...

Πάλι καλά που έχω συμπαράσταση για το ασβέστιο γτ νόμιζα ότι είμαι εγώ η περιέργη!!!

Θα δοκιμάσω αυτό από εδώ κ πέρα! 

Άσε που να παίρναμε κ το σκέτο χωρίς πορτοκάλι :blink::P

Καλημερα κουκλες! Τελεια μερα εχουμε!

Εγω απο λιγουρες,αλλο τπτ. Ας μην πω καλυτερα! Χθες ηθελα καλαμποκι ψητο στη σχαρα. Τελικα βρηκα καλαμποκι κ 9.30 το βραδυ μου το ψησε ο καλος μ στα καρβουνα χαχαχα

Τουλαχιστν τα τρωω οσα λιγουρευομαι.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κουκλες! Τελεια μερα εχουμε!

Εγω απο λιγουρες,αλλο τπτ. Ας μην πω καλυτερα! Χθες ηθελα καλαμποκι ψητο στη σχαρα. Τελικα βρηκα καλαμποκι κ 9.30 το βραδυ μου το ψησε ο καλος μ στα καρβουνα χαχαχα

Τουλαχιστν τα τρωω οσα λιγουρευομαι.

Η συζήτηση αυτή έχει αρχίσει κ γίνεται επικίνδυνη!!! Μόνο εγώ θέλω τώρα όλα όσα έχετε γράψει???

Καλαμπόκι ε??:x

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...