Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! 

Γλυκό πάντα το πρωί.. Βρωμη, γάλα αμυγδαλου κρανμπερις λιναρόσπορος δοκιμάστε το αν δε μπορείτε να φατε βρωμη! Αλλά σήμερα ήπια το γάλα με φετα και μέλι πιο μετά τον χυμό και γω με το χάπι σιδηρου...και κατα τις 12 δε μπορω να αντισταθω σε κουλουρι Θεσσαλονίκης.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα!

Παίζει να είμαι το πιο ζουμπουρλουδικο κ να τρώω το λιγότερο... Τρώω ή γάλα με βρώμη ή φρυγανιά/ψωμί ολικής/Ζέας με μέλι ή ταχίνι αλλά το αγαπημένο μ ειναι ψωμάκι αλοιμενο με μισό αβοκάντο, από πάνω αυγό σε όποια μορφή κ από πάνω πάνω 1 φέτα τυρί εμμενταλ να λιώνει! Τα μοιραζομαι με τον μικρό συνηθως...Γιαμ γιαμ... πιο μετά τρώω φρούτα μαζί με τν μικρό μου πάλι.

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εγώ πάλι,το ιδανικό μου είναι να έχω πίτα!!! Χειροποίητη φυσικά,με αυγουλάκια δικά μας, φέτα και κάποιο λαχανικό μέσα όπως κολοκυθάκια πχ...

Το γάλα είναι πάντα στάνταρ , σκέτο και μισό λίτρο!Κρατιεμαι να μην πιω περισσότερο..

Τώρα,άμα δεν έχω πίτα,γενικά είμαι του αλμυρού και τρώω διάφορα κασεροειδη(2-3 διαφορετικά) με φρυγανιες,σίγουρα μια μπανάνα και αν έχω όρεξη βράζω και κάνα αυγό!

Όμως τελευταία έχω παρατηρήσει ένα ελαφρύ πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια...και λέω μπορεί να φταίει που τρώω πολλή φέτα και πολλά κασερακια!:roll:

Χυμό κι εγώ με το σίδηρο και γλυκό γενικά,αν και κατά 90% έχω κοριτσάκι,δεν ήθελα να το δω το πρώτο τρίμηνο!Τώρα πλέον θα φάω λιγάκι μετά τον απογευματινό ύπνο! Περίεργα πράγματα...εγώ για σοκολάτα παλιά εκοβα φλέβα!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εγώ πάλι,το ιδανικό μου είναι να έχω πίτα!!! Χειροποίητη φυσικά,με αυγουλάκια δικά μας, φέτα και κάποιο λαχανικό μέσα όπως κολοκυθάκια πχ...

Το γάλα είναι πάντα στάνταρ , σκέτο και μισό λίτρο!Κρατιεμαι να μην πιω περισσότερο..

Τώρα,άμα δεν έχω πίτα,γενικά είμαι του αλμυρού και τρώω διάφορα κασεροειδη(2-3 διαφορετικά) με φρυγανιες,σίγουρα μια μπανάνα και αν έχω όρεξη βράζω και κάνα αυγό!

Όμως τελευταία έχω παρατηρήσει ένα ελαφρύ πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια...και λέω μπορεί να φταίει που τρώω πολλή φέτα και πολλά κασερακια!:roll:

Χυμό κι εγώ με το σίδηρο και γλυκό γενικά,αν και κατά 90% έχω κοριτσάκι,δεν ήθελα να το δω το πρώτο τρίμηνο!Τώρα πλέον θα φάω λιγάκι μετά τον απογευματινό ύπνο! Περίεργα πράγματα...εγώ για σοκολάτα παλιά εκοβα φλέβα!

Πω πω  τι μ έκανες με πιτουλες κ χορταρικά!!! Γενικά το αλάτι μας πρήζει να το προσέξεις με τα τυριά! Γι αυτό εγώ παίρνω 1 εμμενταλ που έχει λιγότερο, είναι γλυκουτσικο όμως. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

@Hliolousti πολύ ωραίο θέμα έπιασες , έχω στερέψει από ιδέες πρωινού!!

Παίρνω τον σίδηρο το πρωί ,οπότε δεν μπορώ να φάω του γαλακτοκομικο, προς το παρόν τρώω 2 φέτες ψωμί ολικής με ταχίνι κ μέλι, αλλά σιγά σιγά έχω αρχίσει κ το βαριέμαι κ δεν βρίσκω τίποτα αλλο να το αντικαταστήσω!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Παίρνω τον σίδηρο το πρωί ,οπότε δεν μπορώ να φάω του γαλακτοκομικο, προς το παρόν τρώω 2 φέτες ψωμί ολικής με ταχίνι κ μέλι, αλλά σιγά σιγά έχω αρχίσει κ το βαριέμαι κ δεν βρίσκω τίποτα αλλο να το αντικαταστήσω!!!

Πόση ώρα μετά το σιδητο τρως? Εγω 45 λεπτά δν κρατιέμαι παραπάνω κ μετα πίνω κ καφεδάκι!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Πω πω  τι μ έκανες με πιτουλες κ χορταρικά!!! Γενικά το αλάτι μας πρήζει να το προσέξεις με τα τυριά! Γι αυτό εγώ παίρνω 1 εμμενταλ που έχει λιγότερο, είναι γλυκουτσικο όμως. 

Ναι!!!θέλει να το μειώσω και άρχισα από χθες να βάζω στο φαγητό ροζ αλάτι Ιμαλαΐων που δεν έχει νάτριο γιατί αν άρχισα από τώρα τα πρηξιματα καηηηκα!!!!!:D

Θα δοκιμάσω το εμμενταλ που λες!!!νομίζω είναι και ωραίο στο τοστ ε;πρέπει να λιώνει ωραια

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πώς και δεν παίρνεις το ασβέστιο το πρωί;;;

Εγώ παίρνω ασβέστιο πρωί(για να μπορώ να φάω ο,τι θέλω), φυλλικό το μεσημέρι,σίδηρο (με φυσικό χυμό) μετά από κάνα 2ωρο από το μεσημεριανό (γτ τρώω φετουλα συνήθως) και το μαγνήσιο το βράδυ πριν κοιμηθώ!

Α και μετά το σίδηρο,τρώω το βραδινό μου πάλι μετά από κανένα δίωρο!

Ttx1p3.png

Ναι!!!θέλει να το μειώσω και άρχισα από χθες να βάζω στο φαγητό ροζ αλάτι Ιμαλαΐων που δεν έχει νάτριο γιατί αν άρχισα από τώρα τα πρηξιματα καηηηκα!!!!!:D

Θα δοκιμάσω το εμμενταλ που λες!!!νομίζω είναι και ωραίο στο τοστ ε;πρέπει να λιώνει ωραια

Εμένα μ άρεσε πάντα, Ναι λιώνει ωραια! Δεν τα πάω καλά με το αλάτι γενικά. Φαντάσου εγώ δεν έτρωγα πολύ αλάτι στην πρώτη μ εγκυμοσύνη κ ο γιατρό μ έλεγε ότι είμαι μια χαρά από πρήξιμο. Κι όμως 8-9μηνων δεν μου έκαναν όλα  μου τα παπούτσια!!! Σοκ είχα πάθει!

• Λυπημένη/-ος 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εμένα μ άρεσε πάντα, Ναι λιώνει ωραια! Δεν τα πάω καλά με το αλάτι γενικά. Φαντάσου εγώ δεν έτρωγα πολύ αλάτι στην πρώτη μ εγκυμοσύνη κ ο γιατρό μ έλεγε ότι είμαι μια χαρά από πρήξιμο. Κι όμως 8-9μηνων δεν μου έκαναν όλα  μου τα παπούτσια!!! Σοκ είχα πάθει!

Αμααααννν!!!!με κόβω να φοράω του άντρα μου τα σνικερς στα τελευταία!!!!!

Όχι τίποτα άλλο αλλά το καλοκαίρι έχω να πάω και σε γάμο!!!!

Θα είμαι σαν ένα γιουβαρλακι με πόδια χόμπιτ χαααχααχχαχα

• Χαχα 4

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ αν έχω πίτα είναι η πρώτη επιλογή!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Πώς και δεν παίρνεις το ασβέστιο το πρωί;;;

Εγώ παίρνω ασβέστιο πρωί(για να μπορώ να φάω ο,τι θέλω), φυλλικό το μεσημέρι,σίδηρο (με φυσικό χυμό) μετά από κάνα 2ωρο από το μεσημεριανό (γτ τρώω φετουλα συνήθως) και το μαγνήσιο το βράδυ πριν κοιμηθώ!

Α και μετά το σίδηρο,τρώω το βραδινό μου πάλι μετά από κανένα δίωρο!

Α κι εγ  πρωί το πίνω το σίδηρο με λίγη πορτοκαλάδα, το ασβέστιο μετά το μεσημεριανό φαγητό. Ξεμπερδεύεις κ δεν έχεις όλη μέρα φάρμακα. Μαγνήσιο έπαιρνα το απόγευμα στη 1η,τώρα δν έχω πάρει ακόμα.

Αμααααννν!!!!με κόβω να φοράω του άντρα μου τα σνικερς στα τελευταία!!!!!

Όχι τίποτα άλλο αλλά το καλοκαίρι έχω να πάω και σε γάμο!!!!

Θα είμαι σαν ένα γιουβαρλακι με πόδια χόμπιτ χαααχααχχαχα

Άσε έχω γάμο τν Σεπτέμβρη!!! Θα πάω με σαγιονάρα κ παρεο! 8 μηνών που θα πάω η μάνα???

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ακόμη κ εμένα που δεν πρηστηκαν τα πόδια.. εκεί που μια φορούσα μια 39 μια 40, πλέον μόνο 40!!

Εγώ τελευταιο μήνα πάντως δεν μπορούσα να βάλω σανδάλι με κούμπωμα χωρίς βοήθεια. Δεν μπορούσα να σκύψω!!! 

Είναι κ η ζέστη του καλοκαιριού είναι κ η εγκυμοσύνη που τελειώνει κ είναι όλα δύσκολα!!! 

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Α κι εγ  πρωί το πίνω το σίδηρο με λίγη πορτοκαλάδα, το ασβέστιο μετά το μεσημεριανό φαγητό. Ξεμπερδεύεις κ δεν έχεις όλη μέρα φάρμακα. Μαγνήσιο έπαιρνα το απόγευμα στη 1η,τώρα δν έχω πάρει ακόμα.

Το πρωινό ξύπνημα το συνδυαζω πάντα με μισό λίτρο γάλα!οπότε μου είναι αδύνατο να πάρω τότε το σίδηρο...

Η αλήθεια είναι όμως πως όντως όλη μέρα παίρνω χάπια!

Τύφλα να έχει η Θεοπούλα!!!:lol:

• Χαχα 3

Ttx1p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ακόμη κ εμένα που δεν πρηστηκαν τα πόδια.. εκεί που μια φορούσα μια 39 μια 40, πλέον μόνο 40!!

Εγώ τελευταιο μήνα πάντως δεν μπορούσα να βάλω σανδάλι με κούμπωμα χωρίς βοήθεια. Δεν μπορούσα να σκύψω!!! 

Είναι κ η ζέστη του καλοκαιριού είναι κ η εγκυμοσύνη που τελειώνει κ είναι όλα δύσκολα!!! 

Σωστά! Κι εγ  το ίδιο! Επανήλθα στο νούμερο μου όμως μετά! Αυτή η ζεστη δν υποφέρετε κ λένε ότι φέτος θα είναι πολύ ζεστό καλοκαίρι...Αχ κορίτσια μουυυυυ

• Λυπημένη/-ος 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...