Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Σαν να βλέπω τα πεθερικά μου κάθε μέρα φρέσκο ψωμί και κιλό όχι τπτ μισοκιλα... Κ αν έχει μείνει από χτες το ρίχνουν στις κότες. Ευτυχώς η δικιά μου έχει ξεπεράσει τη φάση αλλά πλέον έχω ξεπεράσει κ εγώ αυτά τα κολλήματα.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Ρε κορίτσια μου τώρα κοιταγα με όλα αυτά που λέτε με ύπνο,διατροφή κτλ κ με έπιασε ένα αγχος..

Άγχος με σκέψεις θα τα καταφερω? Θα είμαι δυνατή να το μεγαλώσω? Θα είμαι καλή μαμά? Πφφφφ

Just now, Renez είπε:

Ρε κορίτσια μου τώρα κοιταγα με όλα αυτά που λέτε με ύπνο,διατροφή κτλ κ με έπιασε ένα αγχος..

Άγχος με σκέψεις θα τα καταφερω? Θα είμαι δυνατή να το μεγαλώσω? Θα είμαι καλή μαμά? Πφφφφ

Τελεια θα σαι! Οχι απλα καλη!

Πεισμα θελει κ αγαπη!

Πεισμα να γινεσαι καλυτερη καθημερινα!

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Τελεια θα σαι! Οχι απλα καλη!

Πεισμα θελει κ αγαπη!

Πεισμα να γινεσαι καλυτερη καθημερινα!

Ουφφφ γμτ ναι γτ όχι άλλωστε?! 

Δε ξέρω τι με έπιασε κ σκέφτομαι τέτοια αλλά δε θέλω!! Θετικοτητα κ χαμόγελο!!

Ούτως ή άλλως προς το παρόν πάω καλά σαν εγκυμονούσα μανούλα ,κάνω το καλύτερο κ θα συνεχίσω να το κάνω μόλις γεννηθεί..!!

Just now, Renez είπε:

Ούτως ή άλλως προς το παρόν πάω καλά σαν εγκυμονούσα μανούλα ,κάνω το καλύτερο κ θα συνεχίσω να το κάνω μόλις γεννηθεί..!!

Να μη τα σκεφτεσαι. Η μητροτητα ειναι οπως ολα.

Περνας απο χιλια κυμματα 

Τιποτα δν ειναι ευκολο,μα ολα θα τα καταφερεις.

Να λες να χετε ολοι υγεια και να στε αγαπημενοι μεξικανοι.χαχα

Ολα θα πανε τελει κοριτσι!

Και αν δν πανε, θα τα κανεις εσυ να πανε! Το στηριγμα σου να χεις (τν συζυγο) και ολα θα πανε κατ ευχην. Μαζι θα τα καταφερετε!

Καληνυχτα 

Νανακια τωρα η Νινα.

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Θα πάρεις τέτοια δύναμη όταν  κρατήσεις το μωρό σου αγκαλίτσα για να τα παλέψεις όλα!

Γίνεσαι μαμά  και οι μαμάδες είναι σούπερ ήρωες για τα μωρά τους!

Κ όσο χαμογελάς ,χαμογελάει κ το παιδί,το ξέρω,το βλέπω κάθε μερα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα πάρεις τέτοια δύναμη όταν  κρατήσεις το μωρό σου αγκαλίτσα για να τα παλέψεις όλα!

Γίνεσαι μαμά  και οι μαμάδες είναι σούπερ ήρωες για τα μωρά τους!

Κ όσο χαμογελάς ,χαμογελάει κ το παιδί,το ξέρω,το βλέπω κάθε μερα!

Μα τετοια λετε κ ξεπεταγομαι

Χαρουμενη μαμα χαρουμενα παιδια 

Καληνυχτα κουκλες

Η Αναστασια τα σπαει!

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Μακάρι κορίτσια μου,πιστεύω πως είναι ανασφάλειες που έχουμε οι νέες μανουλες κ όπως είπες Αναστασία μου μόλις τον κρατήσω στην αγκαλιά μου να πάρω τη δύναμη να ανταπεξέλθω σε ο,τι χρειαστεί κοντά του!!

Κ όπως λέει κ η Νίνα να συμπληρωθεί η μεξικάνικη οικογένεια μας:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Μακάρι κορίτσια μου,πιστεύω πως είναι ανασφάλειες που έχουμε οι νέες μανουλες κ όπως είπες Αναστασία μου μόλις τον κρατήσω στην αγκαλιά μου να πάρω τη δύναμη να ανταπεξέλθω σε ο,τι χρειαστεί κοντά του!!

Κ όπως λέει κ η Νίνα να συμπληρωθεί η μεξικάνικη οικογένεια μας:wub:

Μην αγχώνεσαι γλυκούλα! Καμμία δεν ήξερε! Η αγάπη να του προσφέρεις το καλύτερο είναι που σε κάνει να ανταπεξερχεσαι σε όλα. Καλά, δν νομίζω να τα κάνει κάνεις όλα τέλεια, ατασθαλίες χρειάζονται!:tongue: Το πρόγραμμα κ η πειθαρχία όμως μας κάνουν όλους πιο ασφαλείς,νιώθουμε πιο καλά κ έχουμε χρόνο. Το χύμα με το μωρό είναι ταλαιπωρία απ ότι βλέπω από φίλους. Αν είμαστε καλά κι αγαπημένοι όλα γίνονται. Ροζ συννεφάκι απαλό!

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez said:

Μια χαρά θα είσαι... μόνο και μόνο που τα σκέφτεσαι και τα ψάχνεις όλα από τώρα, φαίνεται ότι θα γίνεις καλή μαμά!:) Αυτές που γεννάνε παιδιά καταλάθος χωρίς να το θέλουν και δεν ασχολούνται/ψάχνουν τίποτα να φοβάσαι.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Μια χαρά θα είσαι... μόνο και μόνο που τα σκέφτεσαι και τα ψάχνεις όλα από τώρα, φαίνεται ότι θα γίνεις καλή μαμά!:) Αυτές που γεννάνε παιδιά καταλάθος χωρίς να το θέλουν και δεν ασχολούνται/ψάχνουν τίποτα να φοβάσαι.

Σε αυτό έχεις ένα δίκιο.. 4.5 μήνες τώρα ψάχνω,διαβάζω,κοίταω, ρωτάω,μαθαίνω όσα μπορώ καθημερινά κ το κάνω με όλη μου τη θέληση κ τη καρδιά μου οπότε ελπίζω το ίδιο να είναι κ όταν θα τον έχω εδώ..θα είμαι έτοιμη να δώσω όλη μου τη καρδιά να είναι όσο καλύτερα γίνεται!!

• Μου αρέσει 2

13 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Αυτό ήλπιζα να ακουσωωωω!!:tongue:

Οτι εφόσον είναι ανεκτό το ανάσκελα και δεν με ενοχλεί ακόμα λόγω κοιλιάς,άρα δεν βλάπτει κιόλας το μπεμπεκι!

Ευχαριστώ!!!!

Αχ μωρέ λες να το ξαναπροσπαθήσω και να την πεσω λίγο τώρα ανάσκελα όσο είναι νωρίς;

Πάω!!!!!:mrgreen:

Πετάγομαι κι εγώ...στον μικρό μου με βόλευε μόνο το ανάσκελα (γενικά πάντα μπρούμυτα κοιμόμουν), ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα παρά μόνο όταν μπεις στον μήνα σου που έχεις παραβαρυνει,πιέζεται μια αρτηρία κ δεν είναι καλό.τωρα όμως είναι αρκετα νωρίς,κοιμήσου όσο προλαβαίνεις !!!χαχαχααχα!καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, MumMaria είπε:

Πετάγομαι κι εγώ...στον μικρό μου με βόλευε μόνο το ανάσκελα (γενικά πάντα μπρούμυτα κοιμόμουν), ο γιατρός μου είχε πει ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα παρά μόνο όταν μπεις στον μήνα σου που έχεις παραβαρυνει,πιέζεται μια αρτηρία κ δεν είναι καλό.τωρα όμως είναι αρκετα νωρίς,κοιμήσου όσο προλαβαίνεις !!!χαχαχααχα!καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Σήμερα ξύπνησα στις 6:30 με σερί ύπνο από τις 12 και ΑΝΆΣΚΕΛΑ!!!! χαχαχα

Από τότε που έχασα την επιλογή του μπρουμυτου ύπνου,το ανάσκελα μόνο Μ αρέσει!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που είπες γτ δε θέλω να νιώθω τύψεις για τον ύπνο!!!:roll:

Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα κοριτσάκι μου!!!!!:wub:

Κορίτσια μου θα παραθέσω σημερις το θέμα του πρωινού!!!!

Τί τρώτε τα πρωινά;

Κάτι στάνταρ ή έχετε εναλλαγές;

Γλυκό ή αλμυρό;;

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Από τότε που έχασα την επιλογή του μπρουμυτου ύπνου,το ανάσκελα μόνο Μ αρέσει!!!

Σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που είπες γτ δε θέλω να νιώθω τύψεις για τον ύπνο!!!:roll:

Τί τρώτε τα πρωινά;

Γλυκό ή αλμυρό;;

Καλημέρα κοριτσάκι μου!! 

Εγώ δεν έχω κάτι στάνταρ,συνήθως ως τρώω ένα τοστακι γτ είναι η γρήγορη λύση κ με κρατάει κ πολλές φορές το συνδιάζωε ένα αυγό βραστό..τώρα στον εγκλεισμό που είχα χρόνο έκανα αρκετά πρωινά ομελέτα που Μ αρέσει κ κάποιες φορές βρώμη ή κορν φλεικς με γάλα αν κ για κάποιο λόγο τα προτιμώ το βράδυ αυτά :-)

• Μου αρέσει 1

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!!

Τί τρώτε τα πρωινά;

Γλυκό ή αλμυρό;;

Πάντα είναι γλυκό κ μετά από λίγη ώρα ακολουθεί κ αλμυρό..

Αφού τελειώσω κ πάρω φάρμακα, πινω φυσικό χυμό

Μετά από καμία ώρα Τρώω ή δημητριακά, ψωμί με μέλι ή μαρμελάδα, καφέ σίγουρα με κάποιο κουλουράκι όπως μουστοκούλουρο(πεθαίνω) ή κάτι αλλά βρώμης, μετά τρώω λίγο αυγό μαζί με τον μικρό κ μετά κάτι θα φάω ακόμη μέχρι το μεσημεριανό.

Γενικά τρώω.:grin:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...