Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Δν πιστεύω...Αν φυτρώσει δν ξεφυτρώνει...

@Anastasia05 καλύτερα που δεν ξέρεις κ θηλασες το παιδάκι σ!

Ναι καλύτερα,αλλά τώρα δεν σταματάει ο κύριος!!!:P

Κ τα βλέπω να θηλάζουν αγκαλίτσα έτσι όπως το πάει!!

Just now, OctoberMom είπε:

Ναι ναι, το ίδιο λέμε! Απλά σκέφτομαι οτι αν δεν το χρησιμοποιώ όλο να το δίνω κ σ όποιο μικρούλι χρειάζεται γτ η μαμά του δεν έχει!

Επειδή ακριβώς τα νοσοκομεία δε δίνουν ευρέως απ'ότι είχα καταλάβει..

Αααα!!! Πολύ καλά θα κάνεις!!! Ανάλογα βέβαια που τα αποθηκεύεις έχουν άλλο χρόνο ζωής! Αυτά όμως θα τα μάθεις στη πορεία!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι έτσι λέγεται,πως είναι τα καλύτερα! Εγώ δεν έχω αυτό αλλά δεν έχω κ μεγάλη εμπειρία από το δικό μου, δεν είχα κάποιο παράπονο όμως! Περίπου πέντε φορές είχα αντλήσει!

Αντρακι, έχεις ας θέλουν οι φίλες σου!! Προσωπικά δεν έχω ακούσει τέτοια ιστορία! Πότε έχεις πάλι υπερηχο??

Μη το κάνετε αυτό στη @Renez στη κατάσταση της!!

Exw se 2 evdomades!!♥️♥️ Ax auto lew k egw.Antraklaaaas hahaha

• Μου αρέσει 2

Just now, Annou είπε:

Exw se 2 evdomades!!♥️♥️ Ax auto lew k egw.Antraklaaaas hahaha

Εγω σορρυ που θα στο χαλασω μα με μια ερευνα στο ιντερνετ επεσα απ τα συννεφα.

Εχω δβσει απειρες τετοιες ιστοριες

Χαχαχαχ

Ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελουμε γτ εγω θελω κοριτσι 

Χαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω σορρυ που θα στο χαλασω μα με μια ερευνα στο ιντερνετ επεσα απ τα συννεφα.

Εχω δβσει απειρες τετοιες ιστοριες

Χαχαχαχ

Ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελουμε γτ εγω θελω κοριτσι 

Χαχαχαχα

Ax Panagitsa mou min mou les tetoia.To 95% duskola na allaxei.Ase pou o giatros itan korufi.Den borei na epese toso exw.

Euxomai i kathe mia na exei o,ti thelei pantws♥️:D

Just now, Annou είπε:

Ax Panagitsa mou min mou les tetoia.To 95% duskola na allaxei.Ase pou o giatros itan korufi.Den borei na epese toso exw.

Βρε μην επηρεαζεσαι!

Στο .1ο το βρηκαν αμεσως. Ειχε πουλι.

Φαινοταν. Πως να τ κανουμε?

Χαχαχα δν ξερω απο στατιστικες μα διαβασα πολλες ιστοριες

Χαχαχα ολα καλα να πανε!

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Θα το ξαναδείς σε δύο εβδομάδες καλύτερα!! Κ μένα στην πρώτη 97% μου είχε δώσει για το αντρακι μου! Και βγήκε αντρακλας!!!!!

Εγώ έχω σε μια εβδομάδα και περιμένω πως κ πως να δω τη κοριτσάρα μου να βγάλω το ερωτηματικό από το πινακακι :)

Είπα στον άντρα μου ότι θα πάρουμε τα πρώτα ρούχα μετά την β επιπέδου κ μου λέει αααα όχι μετά από αυτό τον υπέρηχο??! Τώρα να πάρουμε!!

Και ρωτάω...φταίω??!!:rolleyes:

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Από ότι βλέπω στο θέμα του ύπνου είμαστε λίγο για γέλια και για κλάματα μαζί. Κι εμείς βρικολακιάσαμε οικογενειακώς με τον σύζυγο χθες. Εγώ ξύπνησα στις 3 γιατί έτριψα τα μάτια μου τόσο πολύ στον ύπνο μου (χωρίς να το καταλάβω) που άρχισαν να πονάνε πάρα πολύ και έπρεπε να σηκωθώ να πλυθώ, να βάλω κολλύριο κτλ. Βρήκα τον άντρα μου αραχτό στον καναπέ γιατί σκεφτόταν διάφορα (για το σπίτι, τη δουλειά κτλ.) και ήταν σε υπερένταση οπότε είχε σηκωθεί κι αυτός. Τί να πω, προπονούμαστε από τώρα για τα ξενύχτια με το μωρό αργότερα. :wacko:

Για την διατροφή κορίτσια, γενικά μπορώ κι εγώ να σας δώσω κάποιες συμβουλές λόγω ειδικότητας, αλλά φυσικά δεν έχω προσωπική πείρα από παιδάκια. Το μόνο που μπορώ να σας πω σχετικό είναι να βάλετε φρένο όσο μπορείτε νωρίς στους συγγενείς που περνάνε χρόνο μαζί τους γιατί μπορεί άθελά τους να κάνουν ζημιά στις διατροφικές συνήθειες του παιδιού. Για παράδειγμα, η αδερφή μου τάιζε στον ανιψιό μου μόνο τα πιο θρεπτικά φαγητά (φρούτα αλεσμένα με ταχίνι για πρωινό, λαχανικά μαγειρεμένα με ρύζι και κάποιο ψάρι/κρεατικό για κυρίως γεύμα κτλ.) και εκείνος έμαθε από μωρό να τρώει τα πάντα. Ε, μετά τις διακοπές με παππούδες και θείους που κρυφά από την αδερφή μου του έδωσαν κουλουράκια, ψωμιά/κέικ, σοκολατάκια, πατάτες τηγανητές και άλλα τέτοια χαζά, τώρα το παιδί αρνείται να φάει κανονικό φαγητό. Μπορεί να μείνει νηστικός μια ολόκληρη μέρα μέχρι να αναγκαστεί η αδερφή μου να του δώσει λίγο ψωμί ή λίγες πατάτες ψητές για να μη μείνει νηστικός. Μιλάμε για πολύ πείσμα και είναι πολύ κρίμα να χαλάσει η διατροφή του παιδιού έτσι από το πουθενά.

6 hours ago, Christinα said:

Είναι 2,5χρονων κ ξυπνάει κ κλαίει ξαφνικά...πέφτει από τη κούνια κ έχω βάλει μαξιλάρια ανάμεσα στη κούνια κ στο κρεβάτι μας κ του αρέσει να κοιμάται εκεί... Ψάχνω μεγαλύτερο σπίτι γτ στο 2ο δωμάτιο έχουμε τν υπολογιστή κ κάνω μάθημα τώρα εκεί...Δεν μπορώ να βάλω κρεβάτι του έτσι όπως είναι.... Αααα οι μαμαδες λένε να το πάω σε παπά Μήπως βλέπει εφιάλτες και τέτοια αλλά τώρα δν τν πάω άσε που κι ο άντρας μου τα κοροϊδεύει αυτά...

Μήπως είναι αυτό που λένε night terror? Το έχουν κάποια μικρά παιδάκια που λόγω άγχους, κούρασης ή πυρετού, βλέπουν εφιάλτες και ξυπνάνε τρομοκρατημένα και τσιρίζουνε. Καμιά φορά μπορεί να υπνοβατούνε κιόλας.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Από ότι βλέπω στο θέμα του ύπνου είμαστε λίγο για γέλια και για κλάματα μαζί. Κι εμείς βρικολακιάσαμε οικογενειακώς με τον σύζυγο χθες. Εγώ ξύπνησα στις 3 γιατί έτριψα τα μάτια μου τόσο πολύ στον ύπνο μου (χωρίς να το καταλάβω) που άρχισαν να πονάνε πάρα πολύ και έπρεπε να σηκωθώ να πλυθώ, να βάλω κολλύριο κτλ. Βρήκα τον άντρα μου αραχτό στον καναπέ γιατί σκεφτόταν διάφορα (για το σπίτι, τη δουλειά κτλ.) και ήταν σε υπερένταση οπότε είχε σηκωθεί κι αυτός. Τί να πω, προπονούμαστε από τώρα για τα ξενύχτια με το μωρό αργότερα. :wacko:

Για την διατροφή κορίτσια, γενικά μπορώ κι εγώ να σας δώσω κάποιες συμβουλές λόγω ειδικότητας, αλλά φυσικά δεν έχω προσωπική πείρα από παιδάκια. Το μόνο που μπορώ να σας πω σχετικό είναι να βάλετε φρένο όσο μπορείτε νωρίς στους συγγενείς που περνάνε χρόνο μαζί τους γιατί μπορεί άθελά τους να κάνουν ζημιά στις διατροφικές συνήθειες του παιδιού. Για παράδειγμα, η αδερφή μου τάιζε στον ανιψιό μου μόνο τα πιο θρεπτικά φαγητά (φρούτα αλεσμένα με ταχίνι για πρωινό, λαχανικά μαγειρεμένα με ρύζι και κάποιο ψάρι/κρεατικό για κυρίως γεύμα κτλ.) και εκείνος έμαθε από μωρό να τρώει τα πάντα. Ε, μετά τις διακοπές με παππούδες και θείους που κρυφά από την αδερφή μου του έδωσαν κουλουράκια, ψωμιά/κέικ, σοκολατάκια, πατάτες τηγανητές και άλλα τέτοια χαζά, τώρα το παιδί αρνείται να φάει κανονικό φαγητό. Μπορεί να μείνει νηστικός μια ολόκληρη μέρα μέχρι να αναγκαστεί η αδερφή μου να του δώσει λίγο ψωμί ή λίγες πατάτες ψητές για να μη μείνει νηστικός. Μιλάμε για πολύ πείσμα και είναι πολύ κρίμα να χαλάσει η διατροφή του παιδιού έτσι από το πουθενά.

Μήπως είναι αυτό που λένε night terror? Το έχουν κάποια μικρά παιδάκια που λόγω άγχους, κούρασης ή πυρετού, βλέπουν εφιάλτες και ξυπνάνε τρομοκρατημένα και τσιρίζουνε. Καμιά φορά μπορεί να υπνοβατούνε κιόλας.

Αυτό με το ψωμί μου το κάνει κι εμένα καμιά φορά.. εμένα είναι σε μια ηλικία που κάπως μπορούν να αλλάξουν αυτά. Οπότε άμα βλέπω ότι κάπου ξεφεύγουμε, το μαζεύω αμεσως. Ο μπαμπάς είναι λίγο πιο επιρρεπής

Λογικό να έχετε ανησυχίες, τα έχετε όλα τώρα! Σημασία έχει που το περνάτε 'μαζι' !! Κουράγιο και σε λιγους μήνες θα τα έχετε λύσει όλα!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

Αυτό με το ψωμί μου το κάνει κι εμένα καμιά φορά.. εμένα είναι σε μια ηλικία που κάπως μπορούν να αλλάξουν αυτά. Οπότε άμα βλέπω ότι κάπου ξεφεύγουμε, το μαζεύω αμεσως. Ο μπαμπάς είναι λίγο πιο επιρρεπής

Λογικό να έχετε ανησυχίες, τα έχετε όλα τώρα! Σημασία έχει που το περνάτε 'μαζι' !! Κουράγιο και σε λιγους μήνες θα τα έχετε λύσει όλα!

Ναι, πράγματι βλέπω και άλλα παιδάκια που το έχουν αυτό το κόλλημα με το ψωμί. Μπορεί να φάνε λίγες μπουκιές φαγητό με το ζόρι (μόνο αν τους τάξεις ότι θα τους αφήσεις να φάνε ψωμί μετά) και μόλις τους το δώσεις το καταβροχθίζουν με απίστευτη λαιμαργία. Κι εσύ καλά κάνεις και το μαζεύεις πριν ξεφύγει πολύ η κατάσταση. Εν τω μεταξύ, εμένα μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί ποτέ δε μου άρεσε το ψωμί και οι γονείς μου όταν ήμουν μικρή έκαναν το αντίθετο, με πίεζαν να το φάω με το ζόρι λες και θα μου προσφέρει τίποτα θρεπτικό... τί να πω, άλλες νοοτροπίες!

Αχ μακάρι να έχουν ξεκαθαρίσει όλα αυτά αισίως σε λίγους μήνες, και μετά να ασχολούμαστε μόνο με το παιδάκι μας! Χθες τα έκανα όλα λαμπίκο στο σπίτι (ντουλάπια, συσκευές... τα πάντα) γιατί ήρθε ο πρώτος υποψήφιος αγοραστής να το δει. Την Δευτέρα έχουμε φωτογράφιση για να το βάλουμε επίσημα στην αγορά πλέον... cross your fingers (που λέμε κι εδώ) και ευχηθείτε να το πουλήσουμε σύντομα!:wink: 

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, πράγματι βλέπω και άλλα παιδάκια που το έχουν αυτό το κόλλημα με το ψωμί. Μπορεί να φάνε λίγες μπουκιές φαγητό με το ζόρι (μόνο αν τους τάξεις ότι θα τους αφήσεις να φάνε ψωμί μετά) και μόλις τους το δώσεις το καταβροχθίζουν με απίστευτη λαιμαργία. Κι εσύ καλά κάνεις και το μαζεύεις πριν ξεφύγει πολύ η κατάσταση. Εν τω μεταξύ, εμένα μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί ποτέ δε μου άρεσε το ψωμί και οι γονείς μου όταν ήμουν μικρή έκαναν το αντίθετο, με πίεζαν να το φάω με το ζόρι λες και θα μου προσφέρει τίποτα θρεπτικό... τί να πω, άλλες νοοτροπίες!

Αχ μακάρι να έχουν ξεκαθαρίσει όλα αυτά αισίως σε λίγους μήνες, και μετά να ασχολούμαστε μόνο με το παιδάκι μας! Χθες τα έκανα όλα λαμπίκο στο σπίτι (ντουλάπια, συσκευές... τα πάντα) γιατί ήρθε ο πρώτος υποψήφιος αγοραστής να το δει. Την Δευτέρα έχουμε φωτογράφιση για να το βάλουμε επίσημα στην αγορά πλέον... cross your fingers (που λέμε κι εδώ) και ευχηθείτε να το πουλήσουμε σύντομα!:wink: 

Και στο δικό μου το χωριό λέμε κρος γιορ φινγκερς! Τη θετική μας σκέψη από όλες τις μεριές της Ελλάδας!!

Μας πίεζαν τότε γιατί λέγανε,με τι θα χορτάσεις,φάε κ λίγο ψωμί!!

Εγώ του έδινα λίγο γιατί τον βοηθουσε με δοντακια μέχρι να βγουν..ττώρα που βγήκανε του δίνω πολύ λίγο όταν τρώω κι εγώ.κι εγώ λίγο τρώω 2 φορές την εβδομαδα. Δε μου αρέσει το 'εγώ κανει να φάω αλλά εσύ δε κανει'.

Είμαι λίγο αυστηρή με αυτά,δε με ρίχνει ευκολα κι ας είναι γλυκουλης:P

Σε λίγους μήνες μόνο με το νινακι! Στο καινούργιο σας σπίτι!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 said:

Και στο δικό μου το χωριό λέμε κρος γιορ φινγκερς! Τη θετική μας σκέψη από όλες τις μεριές της Ελλάδας!!

Μας πίεζαν τότε γιατί λέγανε,με τι θα χορτάσεις,φάε κ λίγο ψωμί!!

Εγώ του έδινα λίγο γιατί τον βοηθουσε με δοντακια μέχρι να βγουν..ττώρα που βγήκανε του δίνω πολύ λίγο όταν τρώω κι εγώ.κι εγώ λίγο τρώω 2 φορές την εβδομαδα. Δε μου αρέσει το 'εγώ κανει να φάω αλλά εσύ δε κανει'.

Είμαι λίγο αυστηρή με αυτά,δε με ρίχνει ευκολα κι ας είναι γλυκουλης:P

Σε λίγους μήνες μόνο με το νινακι! Στο καινούργιο σας σπίτι!

Χαχα, θενκ γιου βερι βερι ματς!!

Εκεί ποντάρουν κι αυτά τα άτιμα... ότι θα σε κάνουν ότι θέλουν επειδή είναι γλυκούλια! Αλλα εμείς βράχος, δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι!:P Θα σκεφτόμαστε ότι είναι για το καλό τους, και μαζί με εκείνα θα κάνουμε κι εμείς καλύτερη διατροφή!:wink:

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Χαχα, θενκ γιου βερι βερι ματς!!

Εκεί ποντάρουν κι αυτά τα άτιμα... ότι θα σε κάνουν ότι θέλουν επειδή είναι γλυκούλια! Αλλα εμείς βράχος, δε θα το αφήσουμε να περάσει έτσι!:P Θα σκεφτόμαστε ότι είναι για το καλό τους, και μαζί με εκείνα θα κάνουμε κι εμείς καλύτερη διατροφή!:wink:

Εγω παντως ειμαι πλ αυστηρη μαμα.σε ολα.

Μονο εγω θα αποφασισω ποτε θα του δωσω κατι (κακο) να φαει.

Ευτυχς δν ειναι κοντα οι γιαγιαδες κτλ.

Αν δν ειναι η μαμα πανω απο το παιδι, παει την εχασε την μπαλα. Δυσκολα το μαζευεις αν μαθει σε κακο προγραμμα.

Εγω τν εχω μαθει να τα τρωει ολα τα θρεπτικα. Ολα ομως

Το αβοκαντο. Την γλυκοπατατα

Την κολοκυθα.τα τσακιζει.

Γλυκο δν εχει φαει κ θ αργησει να φαει. Χαχα

Ειμαι παρα πλ αυστηρη στη ζαχαρη.ασχετα αν εγω την τσακιζω.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Αχ αυτό το ψωμί... Στο χωριό του άντρα μου ρέει άφθονο και δεν υφίσταται γεύμα χωρίς ψωμί! Στο ένα χέρι έχουν το πιρούνι και στο άλλο το ψωμί. Εγώ δεν το τρώω μόνο αν είναι κανω παπάρα σε καμία σαλάτα. Εννοείται η δικιά μου όταν ήταν να φάμε κ της πέταγαν το ψωμι στα μούτρα προτιμούσε να φάει αυτό. Μια μέρα τα πηρα και είπα αν δεν φας φαι δεν έχει ψωμί. Κ έμεινε νηστικια μέχρι το βράδυ κ ας πλανταξε στο κλάμα, με κατηγόρησαν πως μπορώ κ αφήνω το παιδί αφαγο. Το βράδυ την είχε κόψει τόσο η πείνα που έφαγε μέχρι κ το πιάτο!

@Eva137 με το καλό να πουλήσετε το σπίτι σας και να πάτε στο καινούργιο των ονείρων σας!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 said:

Αχ αυτό το ψωμί... Στο χωριό του άντρα μου ρέει άφθονο και δεν υφίσταται γεύμα χωρίς ψωμί! Στο ένα χέρι έχουν το πιρούνι και στο άλλο το ψωμί. Εγώ δεν το τρώω μόνο αν είναι κανω παπάρα σε καμία σαλάτα. Εννοείται η δικιά μου όταν ήταν να φάμε κ της πέταγαν το ψωμι στα μούτρα προτιμούσε να φάει αυτό. Μια μέρα τα πηρα και είπα αν δεν φας φαι δεν έχει ψωμί. Κ έμεινε νηστικια μέχρι το βράδυ κ ας πλανταξε στο κλάμα, με κατηγόρησαν πως μπορώ κ αφήνω το παιδί αφαγο. Το βράδυ την είχε κόψει τόσο η πείνα που έφαγε μέχρι κ το πιάτο!

@Eva137 με το καλό να πουλήσετε το σπίτι σας και να πάτε στο καινούργιο των ονείρων σας!

Ναι, όπως τα λες ακριβώς είναι. Εμείς εδώ σπάνια παίρνουμε ψωμί και τρώω μόνο λίγο με χωριάτικη σαλάτα ή γενικά αν έχουμε κάποιο φαγητό που σηκώνει παπάρα. Τώρα τα Χριστούγεννα που πήγα σπίτι μου στους δικούς μου τα είδα όλα... μπορεί να είχανε μισό καρβέλι ψωμί (2 άτομα μόνο σπίτι) και πάλι έπρεπε να πάρουν το καινούργιο φρέσκο ψωμί της ημέρας από τον φούρνο. Και μετά φυσικά δεν ήξεραν πώς να το φάνε όλο αυτό και προσπαθούσανε να προσαρμόσουν το μενού γύρω από το ψωμί, π.χ. να φτιάξουν αυγόφετες, να κάνουν κεφτεδάκια για να το βάλουν μέσα... Το ενδεχόμενο να μην πάρουν ψωμί μια μέρα δε τους πέρασε ποτέ από το μυαλό.. αρρώστια. Και μετά μου λένε το άλλο κουφό όποτε χορταίνω εύκολα και δεν θέλω να φάω όλο το πιάτο μου: "Ε καλά, δεν είναι τίποτα, χωρίς ψωμί φάτο σκέτο", λες και εγώ όλες τις υπόλοιπες φορές το τρώω με ψωμί στάνταρ. Ο ανιψιός μου που σας έλεγα δεν το ήξερε καν το ψωμί στην αρχή οπότε δεν το έπαιρνε από μόνος του να το φάει και οι γονείς μας λέγανε: "Παιδί να μη τρώει ψωμάκι, πού ακούστηκε?". Ε, τώρα του το μάθανε και έγινε η ζημιά, δε τρώει τίποτα άλλο σε φαγητό! Κι εγώ όταν έρθει η ώρα με το καλό σαν και σένα σκοπεύω να είμαι, κατηγορηματική, να μάθει πρώτα να τρώει το φαγητό του και αργότερα αν θέλει να βουτήξει λίγες μπουκιές ας φάει και λίγο ψωμί. 

Σ'ευχαριστώ κορίτσι μου, μακάρι να μας έρθουν βολικά!:)

vNpVm5.png

Μπορείτε να δοκιμάσετε ψωμάκι Ζέας αν επιμένει. Εγώ του βάζω λίγο στα λαδερά φαγητά γτ είναι ευαίσθητο το εντερακι του μ αυτά ή λίγη πατατουλα παραπανω μέσα σε αρακά πχ που είχα σήμερα. Αλλά κι εμείς γλυκοπατατα, κολοκύθα, αβοκάντο, καρότο είναι βασικά μας! Ειναι κ στο παιδι ομως κ μερικά δν τρώνε εύκολα. Σαν εφιάλτης μ ακούγεται! Αλλά να σας πω, εγώ ό,τι τρώει δύσκολα το κρύβω  μέσα σε  κάτι που λατρεύει πχ μέσα σε ομελέτα!!! Τρώμε κι εμείς πιο σωστά με το παιδί!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...