Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Γεια σου κοριτσάρα!!

Δεν τρως μακαρόνια με κιμάαα????? Ααααα δε μας τα λες καλά φίλη!!:mrgreen:

Αυτό με τη σάλτσα κ το τυρί δεν το χω καθόλου..γενικά είμαι παμφάγο η άτιμη :-)

οσο για την ανακοίνωση τη διπλή δεν έχω κάποια έμπνευση ακόμη..αν μου τυρί θα σου δώσω καμία ιδέα :-)

Παντως(!) Για την πεθερά σου φίλη δε ξέρω..τουλάχιστον μη το κάνεις πριν σαραντησεις!! Γτ σκέψου πως θα θέλετε οι 3 σας στην αρχή χρόνο κ χώρο σαν οικογένεια πλέον να μάθετε ο ένας τον άλλο κ αν έχεις εκεί τη πεθερά πολύ πιθανό να ανατραπούν οι ισορροπίες όσο καλή κ αν είναι..θα μπλέκεται άθελά της σε διάφορα με το παιδί (ως συμβουλές) εσύ θα είσαι ακόμη λεχώνα κ δε ξέρω αν θα έχεις τη ψυχολογία να ανταπεξέλθεις..

Α ναιιι, θα κάτσω σπιτάκι μου για το 40ήμερο και μετά θα γυρίσω μέχρι τα χριστούγεννα που ειναι μικρό διάστημα και παλεύεται η φάση (αρχές Δεκέμβρη με Χριστούγεννα βασικά...). Μετά απο Γενάρη σκεφτόμουν να τη φέρω, που θα ναι λίγο πιο μεγάλο το μωρό και φυσικά σπίτι της θα μένει! Τώρα μιλάμε για ένα 4ωρο την ημέρα που δε μπορώ να το χω μαζί μου στη δουλειά, δεν το εξήγησα αυτό...

Άλλο θέμα: λέω να αρμέγομαι και να το ταΐζει ο μπαμπάς του (ή όποιος!) όταν θα λείπω, το σκέφτεται καμιά άλλη κοπέλα??

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, OctoberMom είπε:

Α ναιιι, θα κάτσω σπιτάκι μου για το 40ήμερο και μετά θα γυρίσω μέχρι τα χριστούγεννα που ειναι μικρό διάστημα και παλεύεται η φάση (αρχές Δεκέμβρη με Χριστούγεννα βασικά...). Μετά απο Γενάρη σκεφτόμουν να τη φέρω, που θα ναι λίγο πιο μεγάλο το μωρό και φυσικά σπίτι της θα μένει! Τώρα μιλάμε για ένα 4ωρο την ημέρα που δε μπορώ να το χω μαζί μου στη δουλειά, δεν το εξήγησα αυτό...

Άλλο θέμα: λέω να αρμέγομαι και να το ταΐζει ο μπαμπάς του (ή όποιος!) όταν θα λείπω, το σκέφτεται καμιά άλλη κοπέλα??

Εγώ! Αν δεν δικαιούμαι το 6μηνο ΟΑΕΔ θα γυρίσω δουλειά όταν θα είναι δύο μηνών.

Οπότε θα αφήνω γαλατάκι για να δίνουν στο μωρό. Κ όταν γυρίζω να θηλάζει. 

Για 4 ώρες είναι καλά, κ αν είναι κ σταθερές θα συνηθίσει αμέσως το μωρό. Σκέφτεσαι να αντλεις κ να θηλάζεις ή μόνο να αντλεις?

Q1jtp2.png

Καλως τη!

Κι εγώ θα αντλώ,το έκανα κ στο 1ο. Μόνο 2 βδομάδες θα κάτσω με το μωρό μετά πρέπει να πάω στη δουλειά μ. Ελπίζω τουλάχιστον να έχω περισσότερο γάλα τώρα. Να θηλαζεις όμως όσο είσαι σπίτι γιατί το θήλαστρο τόσες φορές ερεθίζει το στηθος. Αν το θες για μόνιμα να νοικιασεις επαγγελματικό.

Just now, Jasmine@ είπε:

Είδα 2 διαφορετικούς απόψε, εν τω μετά ου αλλά ντ αλλά δεν έβγαζΑν νόημα στην πραγματικότητα! Πάντως κ οι 2 ήταν σε θάλασσα.... ελπίζω να κοιμηθώ σε λιγάκι γιατί έκανα κ δουλειές σήμερα κ σέρνομαι!

Μη δίνεις σημασία, άσχετα όνειρα είναι! Εγω έβλεπα συνέχεια ότι ήθελα να είμαι με τν άντρα μ κ δν μπορούσα, κάτι μας εμπόδιζε κάθε φορά! Κουλό...Δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη σχέση μας,δν ξέρω από που πήγαζε κ ούτε ασχολήθηκα...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλως τη!

Κι εγώ θα αντλώ,το έκανα κ στο 1ο. Μόνο 2 βδομάδες θα κάτσω με το μωρό μετά πρέπει να πάω στη δουλειά μ. Ελπίζω τουλάχιστον να έχω περισσότερο γάλα τώρα. Να θηλαζεις όμως όσο είσαι σπίτι γιατί το θήλαστρο τόσες φορές ερεθίζει το στηθος. Αν το θες για μόνιμα να νοικιασεις επαγγελματικό.

Μη δίνεις σημασία, άσχετα όνειρα είναι! Εγω έβλεπα συνέχεια ότι ήθελα να είμαι με τν άντρα μ κ δν μπορούσα, κάτι μας εμπόδιζε κάθε φορά! Κουλό...Δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο στη σχέση μας,δν ξέρω από που πήγαζε κ ούτε ασχολήθηκα...

Πόσο καιρό αντλουσες χωρίς να θηλάζεις? Ποιο θηλαστρο έχεις?

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ! Αν δεν δικαιούμαι το 6μηνο ΟΑΕΔ θα γυρίσω δουλειά όταν θα είναι δύο μηνών.

Οπότε θα αφήνω γαλατάκι για να δίνουν στο μωρό. Κ όταν γυρίζω να θηλάζει. 

Για 4 ώρες είναι καλά, κ αν είναι κ σταθερές θα συνηθίσει αμέσως το μωρό. Σκέφτεσαι να αντλεις κ να θηλάζεις ή μόνο να αντλεις?

Θα θηλάζω όσο είμαι σπίτι και θα αντλώ κ μια στο τόσο για να έχω, όχι μόνο για όταν δουλεύω αλλά κ μια ιωσούλα να περάσω...

Και ναι @Christinα, επαγγελματικό θα πάρω, έχω δει αυτά της Medela...

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Θα θηλάζω όσο είμαι σπίτι και θα αντλώ κ μια στο τόσο για να έχω, όχι μόνο για όταν δουλεύω αλλά κ μια ιωσούλα να περάσω...

Και εγώ θα αρμεχτω πρώτα ο Θεός φίλη..θα μείνω σίγουρα βέβαια μαζί του μέχρι 2 μηνών(τα καλά της δικής μας δουλειάς) αλλά επειδή είμαι κ εργασιομανης μετά που θα θέλω να πηγαίνω έστω ένα 6ωρο θα τον αφήνω κάπου κ θα πρέπει να έχει το γαλατάκι του..θα πρέπει βέβαια να ακολουθεί κ οποίος το κρατάει τις οδηγίες στο πως να ζεστάνει το γάλα αν πχ είναι από κατάψυξη ή από ψυγείο..

• Μου αρέσει 1

Medela και παλι medela

Αχ ευχαριστούμε! Να σκάσω είμαι!! Σήμερα έφτασε στην πόλη μας,οπότε θα το έχουμε Δευτέρα!! Φέραμε όμως τη μηχανή από τη γιαγιά κ βολευομαστε για τώρα!

Καλή ξεκούραση κ καλές βόλτες!

Ε δε φταίει μόνο το ποδήλατο που σας κοιτάνε, φταίει κ ο οδηγός του!8-)

Χαχαχα γελασα πλ με το τελευταιο. Αντε να ρθει να κανει το παιδι τις βολτες τ!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Πάντως μπορείς κ στην ίωση να θηλάζεις με προσοχη.. κατάλαβα οπότε θα κάνεις σαν μικρή τράπεζα ας πούμε. Καλύτερα που θα θηλάζεις κιόλας, θα είναι πιο εύκολο και για εσένα.

Τα θηλαστρα είναι είτε οικιακά είτε νοσοκομειακά. Τα νοσοκομειακά είναι αυτά που νοικιάζουμε με τον μήνα. Όλα τα άλλα (ηλεκτρικά , χειροκίνητα κλπ) λέγονται οικιακά. 

Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία στη χρήση ,έχω ένα ηλεκτρικό θηλαστρο που είχα αντλήσει κάποιες φορες, τελικά όμως δεν έφαγε σχεδόν καθόλου αντλημενο. Αυτό θα χρησιμοποιήσω και στο δεύτερο νινι, και θέλω να το κάνω οπως κι εσύ ,θηλασμό κ αντλημενο όποτε χρειαστεί!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Πόσο καιρό αντλουσες χωρίς να θηλάζεις? Ποιο θηλαστρο έχεις?

Θηλαζα πρωί κ βράδυ κ 3 φορές την εβδομάδα ήμουν αποκλειστικά σπίτι, για 4 μήνες  περίπου μεσολάβησαν κ τα Χριστούγεννα κ βόλεψε πολύ.

Medela swing  αν θυμαμαι καλα,μονο  είναι. Νομίζω medela είναι τα καλύτερα.

Κατάψυξη δεν έβαλα,μόνο ψύξη 1 γεύμα τη φορά κ 1 ένα που έπιανα στη δουλειά,λειψά κι αυτά γτ έτρωγε πολυ

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Πάντως μπορείς κ στην ίωση να θηλάζεις με προσοχη.. κατάλαβα οπότε θα κάνεις σαν μικρή τράπεζα ας πούμε. Καλύτερα που θα θηλάζεις κιόλας, θα είναι πιο εύκολο και για εσένα.

Τα θηλαστρα είναι είτε οικιακά είτε νοσοκομειακά. Τα νοσοκομειακά είναι αυτά που νοικιάζουμε με τον μήνα. Όλα τα άλλα (ηλεκτρικά , χειροκίνητα κλπ) λέγονται οικιακά. 

Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία στη χρήση ,έχω ένα ηλεκτρικό θηλαστρο που είχα αντλήσει κάποιες φορες, τελικά όμως δεν έφαγε σχεδόν καθόλου αντλημενο. Αυτό θα χρησιμοποιήσω και στο δεύτερο νινι, και θέλω να το κάνω οπως κι εσύ ,θηλασμό κ αντλημενο όποτε χρειαστεί!

Ναι ναι, θα κάνω μια μικρή καβάντζα, (ένα stash!), να υπάρχει, έχουμε κ μεγάλο καταψύκτη... Και πού ξέρουμε, μπορεί κάποια να ξεμείνει (χτύπα ξύλο) ας το χουμε κι αυτό στο μυαλό μας ;) Πάντως για μια φίλη που το χα ψάξει επειδή λόγω ιατρικού θέματος δεν είχε γάλα, οι τράπεζες γάλακτος στα νοσοκομεία είναι μόνο για τα πρόωρα του νοσοκομείου...

Αν ξέρει κάτι άλλο κάποια φίλη, να με διαψεύσει κ να το χουμε στο νου μας, ο μη γένοιτο!

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι, θα κάνω μια μικρή καβάντζα, (ένα stash!), να υπάρχει, έχουμε κ μεγάλο καταψύκτη... Και πού ξέρουμε, μπορεί κάποια να ξεμείνει (χτύπα ξύλο) ας το χουμε κι αυτό στο μυαλό μας ;) Πάντως για μια φίλη που το χα ψάξει επειδή λόγω ιατρικού θέματος δεν είχε γάλα, οι τράπεζες γάλακτος στα νοσοκομεία είναι μόνο για τα πρόωρα του νοσοκομείου...

Αν ξέρει κάτι άλλο κάποια φίλη, να με διαψεύσει κ να το χουμε στο νου μας, ο μη γένοιτο!

Τράπεζα εννοούσα την αποθήκευση του γάλακτος που αντλείς στη καταψυξη:) Δική σου δηλαδή.

Q1jtp2.png

Helloo!!Ti kanete?Vre koritsia na rwtisw?Exete akousei periptwseis opou sou lene oi giatroi agoraki k na allaxei?Giati milaga me mia kopela k me skalwse.Twra auti exei kores k thelei na xw k egw kori!Hahah 

Emena o giatros stin auxeniki mou eipe 95% agori?Na pesei lete toso exw?

Just now, Christinα είπε:

Θηλαζα πρωί κ βράδυ κ 3 φορές την εβδομάδα ήμουν αποκλειστικά σπίτι, για 4 μήνες  περίπου μεσολάβησαν κ τα Χριστούγεννα κ βόλεψε πολύ.

Medela swing  αν θυμαμαι καλα,μονο  είναι. Νομίζω medela είναι τα καλύτερα.

Κατάψυξη δεν έβαλα,μόνο ψύξη 1 γεύμα τη φορά κ 1 ένα που έπιανα στη δουλειά,λειψά κι αυτά γτ έτρωγε πολυ

Ναι έτσι λέγεται,πως είναι τα καλύτερα! Εγώ δεν έχω αυτό αλλά δεν έχω κ μεγάλη εμπειρία από το δικό μου, δεν είχα κάποιο παράπονο όμως! Περίπου πέντε φορές είχα αντλήσει!

Just now, Annou είπε:

Helloo!!Ti kanete?Vre koritsia na rwtisw?Exete akousei periptwseis opou sou lene oi giatroi agoraki k na allaxei?Giati milaga me mia kopela k me skalwse.Twra auti exei kores k thelei na xw k egw kori!Hahah 

Αντρακι, έχεις ας θέλουν οι φίλες σου!! Προσωπικά δεν έχω ακούσει τέτοια ιστορία! Πότε έχεις πάλι υπερηχο??

Μη το κάνετε αυτό στη @Renez στη κατάσταση της!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Δν πιστεύω...Αν φυτρώσει δν ξεφυτρώνει...

@Anastasia05 καλύτερα που δεν ξέρεις κ θηλασες το παιδάκι σ!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Τράπεζα εννοούσα την αποθήκευση του γάλακτος που αντλείς στη καταψυξη:) Δική σου δηλαδή.

Ναι ναι, το ίδιο λέμε! Απλά σκέφτομαι οτι αν δεν το χρησιμοποιώ όλο να το δίνω κ σ όποιο μικρούλι χρειάζεται γτ η μαμά του δεν έχει!

Επειδή ακριβώς τα νοσοκομεία δε δίνουν ευρέως απ'ότι είχα καταλάβει..

• Μου αρέσει 3

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...