Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Αχαχαχαχα να σου πω τν αλήθεια εμείς δν τα πάμε καλά με τους παπάδες αλλά οι γιαγιά δες είναι απο άλλο Ευαγγέλιο ... αγκαλιτσες φουλ τι να τον κανω τον λατρεμένο!!!

Να σας πω την αλήθεια η Αναστασία σωστά τα λέει αλλά κι εγώ σαν τη Nina τα τρώω. Μια χαρα εξετάσεις παντα εχω,οσοι εχουν έλλειψη ομως καλο ειναι να προσεχουν! Στον μικρό δεν βαζω τυρι,ίσως ελάχιστο...είμαι υπερβολική...Ούτε πολύ αλάτι, ζάχαρη,ότι μπορώ ακόμα να το αποφύγω...βέβαια στη γιαγιά τρώει κιντερ κ γαριδάκια ...

Βρε ολες σωστα τα λενε μα η νοστιμια του τυριου δν υπαρχει!

Ναι οσοι εχουν ελλειψη συμβουλευονται γιατρο παντα!

Οχι την Νινα. Χαχαχα

Σ ενα να μ ακουτε εμενα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Just now, marianna1986 είπε:

@Ninamcουτε κ εγώ μπαίνω ειναι η χειρότερη ομάδα εβερ αλλά θυμάμαι να έχουν γίνει πολλοί καυγάδες γι' αυτό το θέμα! 

Τι τελεια που συμφωνουμε!

Πλ χαρηκα κουκλα μ.

Χαχαχαχαχ 

Just now, Anastasia05 είπε:

Βρε μη του δίνει γαριδάκια η γιαγιά!!! :tongue:  Θα χαλάσουν τα δοντακια!!!

Καλά κάνεις κ δε δίνεις ζάχαρη κ πολύ αλάτι!! Κι εγώ λίγο αλατακι για νοστιμιά στο φαγητό,δε τρώγεται αλλιώς το άτιμο, κ προσοχή! Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για τη μετέπειτα διατροφή του 

Ισα για νοστιμια ολα χρειαζονται. Εμεις δινουμε το καλο παραδειγμα , μα εκεινα αποφασιζουν αν θα ακολουθησουν μετεπειτα. ΣΩΣΤΑ?

Φιλια κουκλες!

Παω να παιξω κρυφτο.

Δωσε μυζηθρα Αναστασια θα ξετρελαθει πιστευω. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Οχι την Νινα. Χαχαχα

Σ ενα να μ ακουτε εμενα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Πλ χαρηκα κουκλα μ.

Χαχαχαχαχ 

Μέχρι τα 2 δεν είχε φάει καθόλου αλάτι, ζαχαρη κ εγώ δν βάζω γενικά αλλά όσο μεγαλώνει είναι δύσκολο.  Βγαίνουμε  κ βλεπει τα αλλα παιδακια κ ζητάει,αν και σπίτι δν παίρνουμε τετοια. Αχ η γιαγια 1 στο τόσο ας δώσει γτ γίνομαι κακιά. 

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Οχι την Νινα. Χαχαχα

Σ ενα να μ ακουτε εμενα

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ

ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ 

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Πλ χαρηκα κουκλα μ.

Χαχαχαχαχ 

Ισα για νοστιμια ολα χρειαζονται. Εμεις δινουμε το καλο παραδειγμα , μα εκεινα αποφασιζουν αν θα ακολουθησουν μετεπειτα. ΣΩΣΤΑ?

Φιλια κουκλες!

Παω να παιξω κρυφτο.

Δωσε μυζηθρα Αναστασια θα ξετρελαθει πιστευω. 

Εγω πάντως λέω να ακούσω την Νίνα την επόμενη φορά που θα φάω κοκκινιστό μοσχαράκι κ να το φάω με φετα:x 

Just now, Christinα είπε:

Μέχρι τα 2 δεν είχε φάει καθόλου αλάτι, ζαχαρη κ εγώ δν βάζω γενικά αλλά όσο μεγαλώνει είναι δύσκολο.  Βγαίνουμε  κ βλεπει τα αλλα παιδακια κ ζητάει,αν και σπίτι δν παίρνουμε τετοια. Αχ η γιαγια 1 στο τόσο ας δώσει γτ γίνομαι κακιά. 

Οι γιαγιάδες έχουν δικούς τους κανόνες:mrgreen:

Αυτό είναι ότι βλέπουν οι αλλού κ μετά από κάποια φάση δε μπορείς να το ελέγξεις.

Το είπε κ η Νίνα, εμείς προσπαθούμε να δίνουμε το καλό παράδειγμα 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αχ κορίτσια κρατήστε τα σκατολοιδια μακριά όσο μπορείτε γιατί όταν πάνε παιδικο αρχίζουν οι τούρτες και τα κεράσματα και πλέον δεν μαζεύεται το θέμα. Καλά μην πω όταν πάνε δημοτικό τρώνε πρωί πρωί πατατακια, κρουασάν, μπισκοτα:blink:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Εγώ την έχω πατήσει σε συγγενικά τραπέζια...φέτα στο παιδί σε κάθε γεύμα και you tube...κι εγώ ήμουν η ιδιοτροπη που πήρα το δικό μ σε άλλο δωμάτιο να το ταΐσω....άντε να το ξεκολλήσεις μετά...Τώρα βέβαια βλέπουμε κ YouTube αλλά πολύ περιορισμένα....

Just now, marianna1986 είπε:

Αχ κορίτσια κρατήστε τα σκατολοιδια μακριά όσο μπορείτε γιατί όταν πάνε παιδικο αρχίζουν οι τούρτες και τα κεράσματα και πλέον δεν μαζεύεται το θέμα. Καλά μην πω όταν πάνε δημοτικό τρώνε πρωί πρωί πατατακια, κρουασάν, μπισκοτα:blink:

Αυτά σκέφτομαι και όσο είναι μικρό κ το ξεγελαω τα αποφεύγω...Αφού ο άντρας μ που λατρεύει τα δρακουλινια τρώει κρυφά όταν κοιμηθεί ο μικρός...Εγώ τα απεχθάνομαι όποτε οκ

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Και πως τρωτε μακαρονια με κρεας? Χωρις τυρι? Ε οχι βρε κοριτσια.

Τα ξερω οσα ειπατε για ασβεστιο και σιδηρο, μα παιρνει απο αλλου οσα ιχνοστοιχεια κ βιταμινες χρειαζεται μεσα στην ημερα.

Ας φαει μακαρονια με τυρι κ κρεας μια φορα την βδομαδα.

Δν θα παθει κατι. Χαχα

Με χιουμορ τα λεω ε!

Αλλα εγω ειλικρινα παντα ετσι τα ετρωγα απο παιδι. Ποτε δν ειχα θεμα. Στις εξετασεις του μικρου που πλησιαζουν θα δω αν εχει κατι με το σιδηρο του κ αναλογως θα πραξω.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις πληροφοριες!

Μα και ο τραχανας γαλα εχει!

Εδω σας θελω!

@Renez

Δεν το γνωρίζω τόσο λεπτομερώς αλλά εικάζω πως η ποσότητα του γάλακτος μαζί με την αποξήρανση αποδυναμώνει πολύ το ασβέστιο του σε σχέση με ένα φρέσκο τυρί..

Καλαη μη τρελαθουμε κ εγώ που τα ξέρω κ όλοι μας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως (στα κανονικά μου!!)δεν αντιστεκομαι στις φακές κ τους γίγαντες σε λίγη φετουλα με το ψωμάκι ούτε βέβαια σε μια σιζαρ με παρμεζάνα!!

Τώρα απλά που έμεινα έγκυος θυσιάζω κάποιες απολαύσεις μου όπως αυτές που είπα για τη καλύτερη δυνατή διατροφή του παιδιού κ τη δική μου..

Όταν όμως γεννήσω φίλες μου βουρ στο μοσχαράκι κοκκινιστό με φετουλαααα!!

Α! Όσο για όταν θα είναι στη φάση το παιδί να φάει έτσι δε ξέρω ακόμη πως θα φερθώ οπότε δε θέλω να λέω υποθέσεις..θα δείξει..ίσως το καλύτερο είναι μια έτσι μια αλλιώς οπότε κ να τρώει νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς αλλά κ κάποιες φορές να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

πρίν από 16 λεπτά , EugenJen είπε:

Καλημέρααας νομίζω η ομάδα πρέπει να ονομαστεί μανουλες ξαγρυπνες γιατί δεν βλέπω καμιά να κλείνει μάτι!! Παιδί μου τι γίνεται εσύ με τους εφιάλτες;; μηπως έχεις αγχωθει λιγαααακι παραπάνω;

Είδα 2 διαφορετικούς απόψε, εν τω μετά ου αλλά ντ αλλά δεν έβγαζΑν νόημα στην πραγματικότητα! Πάντως κ οι 2 ήταν σε θάλασσα.... ελπίζω να κοιμηθώ σε λιγάκι γιατί έκανα κ δουλειές σήμερα κ σέρνομαι!

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Δεν το γνωρίζω τόσο λεπτομερώς αλλά εικάζω πως η ποσότητα του γάλακτος μαζί με την αποξήρανση αποδυναμώνει πολύ το ασβέστιο του σε σχέση με ένα φρέσκο τυρί..

Καλαη μη τρελαθουμε κ εγώ που τα ξέρω κ όλοι μας ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως (στα κανονικά μου!!)δεν αντιστεκομαι στις φακές κ τους γίγαντες σε λίγη φετουλα με το ψωμάκι ούτε βέβαια σε μια σιζαρ με παρμεζάνα!!

Τώρα απλά που έμεινα έγκυος θυσιάζω κάποιες απολαύσεις μου όπως αυτές που είπα για τη καλύτερη δυνατή διατροφή του παιδιού κ τη δική μου..

Όταν όμως γεννήσω φίλες μου βουρ στο μοσχαράκι κοκκινιστό με φετουλαααα!!

Α! Όσο για όταν θα είναι στη φάση το παιδί να φάει έτσι δε ξέρω ακόμη πως θα φερθώ οπότε δε θέλω να λέω υποθέσεις..θα δείξει..ίσως το καλύτερο είναι μια έτσι μια αλλιώς οπότε κ να τρώει νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς αλλά κ κάποιες φορές να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα θρεπτικά συστατικά.

Παντα ο συνδυασμος δυο τροπων ειναι καλυτερος!

Γι αυτο χθες του ειχα ψαρι μπροκολο κολοκυθι πατατα καροτο. Κ ολα στν ατμο εκτος ψαριου (ψητο).

Οποτε με νιωθεις!

Μη κοιτας, ο δικος μ ειναι πλ καλοβολος στο φγτο. Οτι κ να του δωσεις θα το φαει, αρκει να ναι στην μορφη που το θελει, δλδ μπουκιες.

Ξερω αλλα παιδια που τρωνε απλα τηγανιτες πατατες, η σκετο τραχανα, η μακντοναλντς

Και δν τρωνε τπτ αλλο. Κ οι γονεις δν μπορουν να κανουν τπτ πια.

Και youtube ξερω 3 συγκεκριμενα που τα βαζουν να βλεπουν με σκοπο να φανε. Κριμα!

Εμεις ουτε γιαστειο, junk food, τηγανιτα, και youtube. 

Εξαρταται λοιπν το παιδι σαν χαρακτηρα, και τν μαμα που αν ειναι απο πανω απ το παιδι πιστευω τα καταφερνει!

Εξαρταται φιλες μ @Renez

@Anastasia05  @marianna1986 @Christinα

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Παντα ο συνδυασμος δυο τροπων ειναι καλυτερος!

Γι αυτο χθες του ειχα ψαρι μπροκολο κολοκυθι πατατα καροτο. Κ ολα στν ατμο εκτος ψαριου (ψητο).

Οποτε με νιωθεις!

Μη κοιτας, ο δικος μ ειναι πλ καλοβολος στο φγτο. Οτι κ να του δωσεις θα το φαει, αρκει να ναι στην μορφη που το θελει, δλδ μπουκιες.

Ξερω αλλα παιδια που τρωνε απλα τηγανιτες πατατες, η σκετο τραχανα, η μακντοναλντς

Και δν τρωνε τπτ αλλο. Κ οι γονεις δν μπορουν να κανουν τπτ πια.

Και youtube ξερω 3 συγκεκριμενα που τα βαζουν να βλεπουν με σκοπο να φανε. Κριμα!

Εμεις ουτε γιαστειο, junk food, τηγανιτα, και youtube. 

Εξαρταται λοιπν το παιδι σαν χαρακτηρα, και τν μαμα που αν ειναι απο πανω απ το παιδι πιστευω τα καταφερνει!

Εξαρταται φιλες μ @Renez

@Anastasia05  @marianna1986 @Christinα

Εννοείται!! Κ εγώ το πιστεύω αυτό..εσείς βέβαια έχετε κ την εμπειρία που εγώ δεν έχω για αυτό είπα πως ως προς τη διαπαιδαγώγηση ακόμη δε μπορώ να πω τπτ γτ δε ξέρω πως θα είμαι στην πράξη..γενικώς.

Ελπίζω εδώ να είμαστε όλες μαζί να τα συζηταμε κ τότε :-)

εν τέλη φάγατε? Εγώ τώρα μου ετοιμάζω..έκανα κ εγώ μια μίνι γενική με τον άντρα μου @Jasmine@ μου κ τώρα έβαλα τσιπούρες στο φούρνο..βέβαια εγώ έχω κ πιο πολλές αντοχες από εσένα αλλά τι να κάνουμε..έχω ακόμη το 2 μπροστά εγώ στην ηλικία μου..λαλαλα :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Εννοείται!! Κ εγώ το πιστεύω αυτό..εσείς βέβαια έχετε κ την εμπειρία που εγώ δεν έχω για αυτό είπα πως ως προς τη διαπαιδαγώγηση ακόμη δε μπορώ να πω τπτ γτ δε ξέρω πως θα είμαι στην πράξη..γενικώς.

Ελπίζω εδώ να είμαστε όλες μαζί να τα συζηταμε κ τότε :-)

εν τέλη φάγατε? Εγώ τώρα μου ετοιμάζω..έκανα κ εγώ μια μίνι γενική με τον άντρα μου @Jasmine@ μου κ τώρα έβαλα τσιπούρες στο φούρνο..βέβαια εγώ έχω κ πιο πολλές αντοχες από εσένα αλλά τι να κάνουμε..έχω ακόμη το 2 μπροστά εγώ στην ηλικία μου..λαλαλα :mrgreen:

Μια χαρα θα τα πας! Μα οτι χρειαστεις να μας ρωτας!

Κ Μαζι θα ρωταμε την @Anastasia05

Να μας λυνει τις αποριες.

Για θεματα υπνου τ μωρου να ρωτας εμενα, γιατι απ οτι κτλβα ειμαι ημονη που κοιμαται , απο 4 μηνων κοιμαται στην κουνια, κ δν εχει ερθει ποτε μα ποτε στο κρβτι μας χαχαχα

Ειμαι πλ περηφανη που τα καταφερα.

Καλη ορεξη !πλ νοστιμες οι τσιπνουρες!

Εμεις τα τσακισαμε. Με το ανθοτυρο δν ξετρελαθηκε μα ειμαστε σε καλο δρομο. Το αδειασε το πιατο. Και τελικα το κοφτο μακαρονακι μια χαρα το φαγε, οπως και το κρεατακι. Το χα κοψει κυβακια.

Τωρα κανουμε γλυκες χαχαχα. 

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Μια χαρα θα τα πας! Μα οτι χρειαστεις να μας ρωτας!

Κ Μαζι θα ρωταμε την @Anastasia05

Να μας λυνει τις αποριες.

Για θεματα υπνου τ μωρου να ρωτας εμενα, γιατι απ οτι κτλβα ειμαι ημονη που κοιμαται , απο 4 μηνων κοιμαται στην κουνια, κ δν εχει ερθει ποτε μα ποτε στο κρβτι μας χαχαχα

Ειμαι πλ περηφανη που τα καταφερα.

Καλη ορεξη !πλ νοστιμες οι τσιπνουρες!

Εμεις τα τσακισαμε. Με το ανθοτυρο δν ξετρελαθηκε μα ειμαστε σε καλο δρομο. Το αδειασε το πιατο. Και τελικα το κοφτο μακαρονακι μια χαρα το φαγε, οπως και το κρεατακι. Το χα κοψει κυβακια.

Τωρα κανουμε γλυκες χαχαχα. 

Θα το φάει κ το τυράκι αφού έφαγε έστω κ λίγο! Ακόμη όμως και το λίγο κάτι κάνει,καλή αρχή κάνατε !! :x 

Μια χαρά φαγανο ειναι το παιδί σου!ολα τα παιδάκια έχουν τις μέρες τους που δεν έχουν όρεξη κ μάλλον αυτό θα ήταν τις προάλλες!

Άμα είναι νόστιμο κ μαμαδισιο το φαγητο κανεις δε λεει όχι!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα το φάει κ το τυράκι αφού έφαγε έστω κ λίγο! Ακόμη όμως και το λίγο κάτι κάνει,καλή αρχή κάνατε !! :x 

Μια χαρά φαγανο ειναι το παιδί σου!ολα τα παιδάκια έχουν τις μέρες τους που δεν έχουν όρεξη κ μάλλον αυτό θα ήταν τις προάλλες!

Άμα είναι νόστιμο κ μαμαδισιο το φαγητο κανεις δε λεει όχι!!

Χαχαχαχαχα ετσι οπως τα λες!

Παω για την σιεστα μ, καθως 7 ωρα παμε την εξοδο μας!

Καλε ξεχασα με το καλο το ποδηλατο.

Εμας μας κοιτουν ολοι στν δρομο, τους χτυπα κ το κουδουνι χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχαχα ετσι οπως τα λες!

Παω για την σιεστα μ, καθως 7 ωρα παμε την εξοδο μας!

Καλε ξεχασα με το καλο το ποδηλατο.

Εμας μας κοιτουν ολοι στν δρομο, τους χτυπα κ το κουδουνι χαχαχαχα

Αχ ευχαριστούμε! Να σκάσω είμαι!! Σήμερα έφτασε στην πόλη μας,οπότε θα το έχουμε Δευτέρα!! Φέραμε όμως τη μηχανή από τη γιαγιά κ βολευομαστε για τώρα!

Καλή ξεκούραση κ καλές βόλτες!

Ε δε φταίει μόνο το ποδήλατο που σας κοιτάνε, φταίει κ ο οδηγός του!8-)

Q1jtp2.png

Αχχχ, επιτέλους τέλειωσα τη δουλειά και σας ξαναβρίσκω φίλτατες!!

Με τον ύπνο εγω πλέον το χω αποδεκτεί, εκεί στις 4-5 θα ξυπνάω ωσάν το βρυκόλακα ΚΑΘΕ βράδυ για κανά μισάωρο, θα κόβω καμιά βόλτα σπίτι για το τρίπτυχο πιπί/νερό/προσαρμογή ντυσίματος (γιατί δε μπορεί, κάτι θα μου φταίει) και θα ξανακοιμάμαι... Ο έρμος ο σύζυγος ξυπνάει καμιά φορά απ τα πέρα δώθε αλλά μ έχει συνηθίσει πλέον!

Τον συγκεκριμένο, τον έστειλα να μου πάρει ψιλό ψαράκι που το τρως μια χαψιά και είναι καλό για το ασβέστιο  και μου γύρισε με κολιούς (το αγαπημένο του ψάρι...) "Μαααα, είναι μικροί κολιοί!!!". Τί του λες τώρα?? 

Πάντως προχθές που έφτιαχνα μακαρόνια με κιμά (τα απεχθάνομαι αλλά έλα όμως που φωνάζει η διατροφολόγος για να τρώω μοσχάρι με κάποιον τρόπο!), θυμήθηκα οτι είμαι περίεργος άνθρωπος κ δε μου ταιριάζει το τυρί με οποιαδήποτε σάλτσα που χει ντομάτα... Είμαι η μόνη? Είναι σοβαρό γιατρέ?? :P

Αααα, να μοιραστώ κ ότι η γυναίκα του ξαδέρφου μου έμεινε έγκυος πρόσφατα κ θα το πούμε κι οι 2 μαζί στη θεία μου που δεν ξέρει ακόμα για μένα, να πάθει εγκεφαλικό :D:D

Ακούω ιδέες για διπλή ανακοίνωση!!

On 29/4/2020 at 6:28 ΜΜ, Irinoula86 είπε:

@Hope89 ετοιμάσου και για τα επόμενα γενέθλια που έρχονται από τα δικα μας τα μπεμπακια!!!! όλες μας θα θέλουμε τέτοιες τουρτίτσες στα πρώτα μας γενέθλια με το καλό!

αχ δεν εχω κανεναν να αφήσω! και είναι πολύ κριμα ρε παιδια΄! και δεν καταλαβαινω τι κανουν εδω μεσα???? μηπως θέλουν να με διώξουν και να φερουν την επόμενη αντικαταστατρια μου την οποια την έχουν κ ετοιμη κιολας?

η δεν έχουν καταλάβει καν την κατάσταση?

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, δεν έχω βοήθεια! Αλλά έχω σκεφτεί να προσαρμόσω τα ωράριά μου (αυτό είναι το καλό αν έχεις δική σου δουλειά) κ να κάνουμε σκάντζα με τον άντρα μου ή να το αφήνω σε μια κυρία που είναι η διαχειρίστρια του κτηρίου που δουλεύω η οποία είναι συμπαθέστατη κ κρατάει ήδη εγγονάκια (έναντι μικρού χρηματικού ποσού βεβαίως...). Ιδέες ρίχνω!

Άλλη συνάδελφος έφερε τη μαμά της απο Ξάνθη για λίγο καιρό κ ίσως το κάνω με την πεθερά...

• Χαχα 1

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Αχχχ, επιτέλους τέλειωσα τη δουλειά και σας ξαναβρίσκω φίλτατες!!

Με τον ύπνο εγω πλέον το χω αποδεκτεί, εκεί στις 4-5 θα ξυπνάω ωσάν το βρυκόλακα ΚΑΘΕ βράδυ για κανά μισάωρο, θα κόβω καμιά βόλτα σπίτι για το τρίπτυχο πιπί/νερό/προσαρμογή ντυσίματος (γιατί δε μπορεί, κάτι θα μου φταίει) και θα ξανακοιμάμαι... Ο έρμος ο σύζυγος ξυπνάει καμιά φορά απ τα πέρα δώθε αλλά μ έχει συνηθίσει πλέον!

Τον συγκεκριμένο, τον έστειλα να μου πάρει ψιλό ψαράκι που το τρως μια χαψιά και είναι καλό για το ασβέστιο  και μου γύρισε με κολιούς (το αγαπημένο του ψάρι...) "Μαααα, είναι μικροί κολιοί!!!". Τί του λες τώρα?? 

Πάντως προχθές που έφτιαχνα μακαρόνια με κιμά (τα απεχθάνομαι αλλά έλα όμως που φωνάζει η διατροφολόγος για να τρώω μοσχάρι με κάποιον τρόπο!), θυμήθηκα οτι είμαι περίεργος άνθρωπος κ δε μου ταιριάζει το τυρί με οποιαδήποτε σάλτσα που χει ντομάτα... Είμαι η μόνη? Είναι σοβαρό γιατρέ?? :P

Αααα, να μοιραστώ κ ότι η γυναίκα του ξαδέρφου μου έμεινε έγκυος πρόσφατα κ θα το πούμε κι οι 2 μαζί στη θεία μου που δεν ξέρει ακόμα για μένα, να πάθει εγκεφαλικό :D:D

Ακούω ιδέες για διπλή ανακοίνωση!!

Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, δεν έχω βοήθεια! Αλλά έχω σκεφτεί να προσαρμόσω τα ωράριά μου (αυτό είναι το καλό αν έχεις δική σου δουλειά) κ να κάνουμε σκάντζα με τον άντρα μου ή να το αφήνω σε μια κυρία που είναι η διαχειρίστρια του κτηρίου που δουλεύω η οποία είναι συμπαθέστατη κ κρατάει ήδη εγγονάκια (έναντι μικρού χρηματικού ποσού βεβαίως...). Ιδέες ρίχνω!

Άλλη συνάδελφος έφερε τη μαμά της απο Ξάνθη για λίγο καιρό κ ίσως το κάνω με την πεθερά...

Γεια σου κοριτσάρα!!

Δεν τρως μακαρόνια με κιμάαα????? Ααααα δε μας τα λες καλά φίλη!!:mrgreen:

Αυτό με τη σάλτσα κ το τυρί δεν το χω καθόλου..γενικά είμαι παμφάγο η άτιμη :-)

οσο για την ανακοίνωση τη διπλή δεν έχω κάποια έμπνευση ακόμη..αν μου τυρί θα σου δώσω καμία ιδέα :-)

Παντως(!) Για την πεθερά σου φίλη δε ξέρω..τουλάχιστον μη το κάνεις πριν σαραντησεις!! Γτ σκέψου πως θα θέλετε οι 3 σας στην αρχή χρόνο κ χώρο σαν οικογένεια πλέον να μάθετε ο ένας τον άλλο κ αν έχεις εκεί τη πεθερά πολύ πιθανό να ανατραπούν οι ισορροπίες όσο καλή κ αν είναι..θα μπλέκεται άθελά της σε διάφορα με το παιδί (ως συμβουλές) εσύ θα είσαι ακόμη λεχώνα κ δε ξέρω αν θα έχεις τη ψυχολογία να ανταπεξέλθεις..

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...