Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!

Απόψε εγώ κοιμήθηκα! Επιτυχία μετά το προχθεσινό ξενύχτι! Γενικά όμως πάντα ανήσυχη και έχω κ εφιάλτες που κ που! Έχω και τν μικρο που όλο παταγετε κ κλαίει κ καταλήγει στο κρεβάτι μας! Στην 1η εγκυμοσύνη είχα πολλούς εφιάλτες...νομίζω είναι της εγκυμοσύνης...Γιατί εγώ γενικά δν θυμάμαι πότε όνειρα,εφιάλτες κλ

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Μακαρονακι εγώ δίνω αστεράκι ή σουσαμακι. Νομίζω όμως ότι μου το έχει φάει κ το κοφτό. Μετά από καιρό βέβαια ενώ είχε φάει από τα άλλα

Ίσως όμως να του είναι πιο εύκολο να φάει τον τραχανά για αρχή?? Θα γίνει πολύ ωραίο με το ζουμακι κ το κρεας.

Ναι να τα βράσεις αρκετά!

Ανθότυρο καλύτερα όχι με το μοσχαράκι, γενικα όμως ναι, πιστεύω θα του αρέσει!!

Ειπα να περασουμε αλλο επιπεδο, γ αυτο κ το κοφτο.λοιπν του εβαλα τραχανα κ κοφτο μαζι. Να δω αν θα το φαει. Πιστευω το χει.

Θα δουμε.

Ρωτησα σεφ κ παιδιατρο για το ανθοτυρο κ μου παν να το συνδυασω.

Εσυ γιατι λες οχι?

Δν εχω φαει ποτε ανθοτυρο δν ξερω καν πως ειναι

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!!!!

Απόψε εγώ κοιμήθηκα! Επιτυχία μετά το προχθεσινό ξενύχτι! Γενικά όμως πάντα ανήσυχη και έχω κ εφιάλτες που κ που! Έχω και τν μικρο που όλο παταγετε κ κλαίει κ καταλήγει στο κρεβάτι μας! Στην 1η εγκυμοσύνη είχα πολλούς εφιάλτες...νομίζω είναι της εγκυμοσύνης...Γιατί εγώ γενικά δν θυμάμαι πότε όνειρα,εφιάλτες κλ

Κι εγώ έβλεπα εφιάλτες σχετικούς με το μωρό στην πρωτη εγκυμοσύνη. Τώρα βλέπω εφιάλτες και με το γιο μου και με τι νινι στη κοιλιτσα, όχι συχνά όμως. Να έχω δει μια φορά το πολύ δύο.

Πόσο είναι το παιδάκι σου? Κ εμας στο κρεβάτι μας καταλήγει, γι αυτό ρωτάω!!

Just now, Ninamc είπε:

Ειπα να περασουμε αλλο επιπεδο, γ αυτο κ το κοφτο.λοιπν του εβαλα τραχανα κ κοφτο μαζι. Να δω αν θα το φαει. Πιστευω το χει.

Θα δουμε.

Ρωτησα σεφ κ παιδιατρο για το ανθοτυρο κ μου παν να το συνδυασω.

Εσυ γιατι λες οχι?

Δν εχω φαει ποτε ανθοτυρο δν ξερω καν πως ειναι

Είναι τέλειο το ανθότυρο! Εμένα Μ αρέσει πολύ.  Επειδή είναι γαλακτοκομικο μαζί με σιδήρο,δεν κάνει καλη απορρόφηση ο σιδηρος,τον μπλοκάρει το ασβέστιο. 

Εγώ το αποφεύγω κ στο παιδί και σε εμένα επειδή έχουμε χαμηλό αιματοκρίτη. Αν δεν έχετε θέμα δώσε μια στο τόσο,δεν πειράζει!

Κάποιος θα γλύφει τα μουστάκια του σημερα:)

Q1jtp2.png

Κι εγώ έβλεπα εφιάλτες σχετικούς με το μωρό στην πρωτη εγκυμοσύνη. Τώρα βλέπω εφιάλτες και με το γιο μου και με τι νινι στη κοιλιτσα, όχι συχνά όμως. Να έχω δει μια φορά το πολύ δύο.

Είναι τέλειο το ανθότυρο! Εμένα Μ αρέσει πολύ.  Επειδή είναι γαλακτοκομικο μαζί με σιδήρο,δεν κάνει καλη απορρόφηση ο σιδηρος,τον μπλοκάρει το ασβέστιο. 

Εγώ το αποφεύγω κ στο παιδί και σε εμένα επειδή έχουμε χαμηλό αιματοκρίτη. Αν δεν έχετε θέμα δώσε μια στο τόσο,δεν πειράζει!

Είναι 2,5χρονων κ ξυπνάει κ κλαίει ξαφνικά...πέφτει από τη κούνια κ έχω βάλει μαξιλάρια ανάμεσα στη κούνια κ στο κρεβάτι μας κ του αρέσει να κοιμάται εκεί... Ψάχνω μεγαλύτερο σπίτι γτ στο 2ο δωμάτιο έχουμε τν υπολογιστή κ κάνω μάθημα τώρα εκεί...Δεν μπορώ να βάλω κρεβάτι του έτσι όπως είναι.... Αααα οι μαμαδες λένε να το πάω σε παπά Μήπως βλέπει εφιάλτες και τέτοια αλλά τώρα δν τν πάω άσε που κι ο άντρας μου τα κοροϊδεύει αυτά...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα κοριτσουδια μου!! Εγώ χτες κοιμήθηκα κατά τις 4 γτ συζηταγα με τον άντρα μου διαφορά κ πέρασε η ώρα κ ξύπνησα τώρα!!!!

Γενικά @Ninamc μου δε κάνει ο συνδιασμός σίδηρος με ασβέστιο γτ όπως είπε η φίλη δεν απορροφάται το ένα με το άλλο οπότε είναι σαν να μην παίρνεις τα θρεπτικά συστατικά του πιάτου.. δλδ να αποφεύγεις σαλάτα με τυρί,μοσχάρι με τυρί και όσπρια με τυρί..

Το ξέρω είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί αλλααα..

Σκέψου κ ο γιατρός μου τώρα που παίρνω το σιδηρο μου είπε ή να είμαι νυστικη πριν κ μετά για 1-1.5 ώρα ή να μην έχω φάει κάποιο γαλακτομικο έστω..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!! Εγώ χτες κοιμήθηκα κατά τις 4 γτ συζηταγα με τον άντρα μου διαφορά κ πέρασε η ώρα κ ξύπνησα τώρα!!!!

Γενικά @Ninamc μου δε κάνει ο συνδιασμός σίδηρος με ασβέστιο γτ όπως είπε η φίλη δεν απορροφάται το ένα με το άλλο οπότε είναι σαν να μην παίρνεις τα θρεπτικά συστατικά του πιάτου.. δλδ να αποφεύγεις σαλάτα με τυρί,μοσχάρι με τυρί και όσπρια με τυρί..

Το ξέρω είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί αλλααα..

Σκέψου κ ο γιατρός μου τώρα που παίρνω το σιδηρο μου είπε ή να είμαι νυστικη πριν κ μετά για 1-1.5 ώρα ή να μην έχω φάει κάποιο γαλακτομικο έστω..

Σίδηρο κ μετά φρέσκο χυμό πορτοκάλι!! Ο καλύτερος συνδυασμός!! Με βοήθησε πάρα πολύ!

Είναι 2,5χρονων κ ξυπνάει κ κλαίει ξαφνικά...πέφτει από τη κούνια κ έχω βάλει μαξιλάρια ανάμεσα στη κούνια κ στο κρεβάτι μας κ του αρέσει να κοιμάται εκεί... Ψάχνω μεγαλύτερο σπίτι γτ στο 2ο δωμάτιο έχουμε τν υπολογιστή κ κάνω μάθημα τώρα εκεί...Δεν μπορώ να βάλω κρεβάτι του έτσι όπως είναι.... Αααα οι μαμαδες λένε να το πάω σε παπά Μήπως βλέπει εφιάλτες και τέτοια αλλά τώρα δν τν πάω άσε που κι ο άντρας μου τα κοροϊδεύει αυτά...

Βλέπουν όνειρα όπως κι εμείς! Κ εμένα κλαίει χωρίς να ξυπνήσει καλά καλά κ με αγκαλια ηρεμεί.

Κοιμάται το μισό βράδυ μόνος στο δωμάτιο του κ το άλλο μισό παρέα. Θελουν κι αυτά παρέα κ αγκαλιά!

Q1jtp2.png

Και πως τρωτε μακαρονια με κρεας? Χωρις τυρι? Ε οχι βρε κοριτσια.

Τα ξερω οσα ειπατε για ασβεστιο και σιδηρο, μα παιρνει απο αλλου οσα ιχνοστοιχεια κ βιταμινες χρειαζεται μεσα στην ημερα.

Ας φαει μακαρονια με τυρι κ κρεας μια φορα την βδομαδα.

Δν θα παθει κατι. Χαχα

Με χιουμορ τα λεω ε!

Αλλα εγω ειλικρινα παντα ετσι τα ετρωγα απο παιδι. Ποτε δν ειχα θεμα. Στις εξετασεις του μικρου που πλησιαζουν θα δω αν εχει κατι με το σιδηρο του κ αναλογως θα πραξω.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις πληροφοριες!

Μα και ο τραχανας γαλα εχει!

Εδω σας θελω!

@Renez

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

@Ninamc αν είσαι στην ομάδα παιδική βρεφική διατροφή έχουν ξεκαθαρίσει με επιστημονικά δεδομενα πως ο αιμικος σίδηρος δλδ αυτός που προέρχεται από το κρέας δεν επιρρεαζεται  σε συνδιασμό με γαλακτοκομικά. Ο μη αιμικος σίδηρος όμως επιρρεαζεται δλδ αυτός που είναι σε οσπρια, λαχανικά, φάρμακα.

• Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

@Ninamc αν είσαι στην ομάδα παιδική βρεφική διατροφή έχουν ξεκαθαρίσει με επιστημονικά δεδομενα πως ο αιμικος σίδηρος δλδ αυτός που προέρχεται από το κρέας δεν επιρρεαζεται  σε συνδιασμό με γαλακτοκομικά. Ο μη αιμικος σίδηρος όμως επιρρεαζεται δλδ αυτός που είναι σε οσπρια, λαχανικά, φάρμακα.

Καλημερα κουκλα! Ευχαριστω πολυ μα δν μπαινω σε τετοιες ομαδες. Χωρις παρεξηγηση.

Δν με απασχολουν τα οσα λενε η γραφουν εκει.

Με απασχολει τι μου λεει ο παιδιατρος μου και η συνειδηση μ.

Σε ευχαριστω θερμα παντως!

Τι ακουμε πρωι πρωι! Ελεος

Σε παπα επειδη εχει ονειρα? Ε οχι. Χαχαχαχα σε λιγο θα μας πουν κ εξορκισμο.

Ειδες τι μπορει να παθει κανεις αν ακουει πολλα κοκορια χαχαχαχαχ?

Βρε ασε το παιδι, θα κοιμηθει που θα παει.

Αγκαλια κ στοργη κ ολα μια χαρα.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Και πως τρωτε μακαρονια με κρεας? Χωρις τυρι? Ε οχι βρε κοριτσια.

Τα ξερω οσα ειπατε για ασβεστιο και σιδηρο, μα παιρνει απο αλλου οσα ιχνοστοιχεια κ βιταμινες χρειαζεται μεσα στην ημερα.

Ας φαει μακαρονια με τυρι κ κρεας μια φορα την βδομαδα.

Δν θα παθει κατι. Χαχα

Με χιουμορ τα λεω ε!

Αλλα εγω ειλικρινα παντα ετσι τα ετρωγα απο παιδι. Ποτε δν ειχα θεμα. Στις εξετασεις του μικρου που πλησιαζουν θα δω αν εχει κατι με το σιδηρο του κ αναλογως θα πραξω.

Ευχαριστω πολυ κοριτσια για τις πληροφοριες!

Μα και ο τραχανας γαλα εχει!

Εδω σας θελω!

@Renez

Έχει γάλα???αλήθεια???? Έχω να φάω κάτι χρόνια τραχανά..:-P

Κι ομως...κ όσπρια...κ μοσχαρακι χωρίς τυρί τα τρώω εδώ κ πολλά χρονια. Μόνο με τον κιμά τρώω τριμμένο τυρί πολύ πολύ, είναι πάνω απ' τις δυνάμεις μου!!

Αυτό σου είπα κι εγώ αν δεν έχει θέμα δώσε του,δε πειράζει μια στο τόσο.να δεις κιόλας αν του αρέσει σαν συνδυασμός. Εχουν κ τα μικρουλια παραξενιές με το φαγητό!! 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Έχει γάλα???αλήθεια???? Έχω να φάω κάτι χρόνια τραχανά..:-P

Κι ομως...κ όσπρια...κ μοσχαρακι χωρίς τυρί τα τρώω εδώ κ πολλά χρονια. Μόνο με τον κιμά τρώω τριμμένο τυρί πολύ πολύ, είναι πάνω απ' τις δυνάμεις μου!!

Αυτό σου είπα κι εγώ αν δεν έχει θέμα δώσε του,δε πειράζει μια στο τόσο.να δεις κιόλας αν του αρέσει σαν συνδυασμός. Εχουν κ τα μικρουλια παραξενιές με το φαγητό!! 

Δεν ξερετε τι χανετε! Χαχαχαχα

Εγω τα τρωω ολα με τυρι!

Εξετασεις τελειες

Να μη με ματιασετε ομως χαχαχα

Εγω σ ευχαριστω παντως!

Ναι εχει γαλα ο τραχανας.

Ασε να μη το σχολιασουμε περισσοτερο το γευμα. Χαχαχ εδω ειναι ομαδα για εγκυμοσυνες.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω τα τρωω ολα με τυρι!

Εξετασεις τελειες

Εγω σ ευχαριστω παντως!

Ασε να μη το σχολιασουμε περισσοτερο το γευμα. Χαχαχ εδω ειναι ομαδα για εγκυμοσυνες.

Ξέρουμε τι χάνουμε, αυτό είναι το θέμα!!! χαχαχαχαχαχα

Γιατί να σε ματιασουμε καλε??? Πάντα καλές να είναι οι εξετάσεις σου!

Να μου πεις αν του άρεσε το ανθότυρο, εγώ θα του πάρω μυζήθρα σαν επόμενο τυρακι να του κανω μυζηθροπιτακια(γενικά δεν τα πάει καλά με τα τυριά δεν του πολυαρεσουν)

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω τα τρωω ολα με τυρι!

Εξετασεις τελειες

Εγω σ ευχαριστω παντως!

Αχαχαχαχα να σου πω τν αλήθεια εμείς δν τα πάμε καλά με τους παπάδες αλλά οι γιαγιά δες είναι απο άλλο Ευαγγέλιο ... αγκαλιτσες φουλ τι να τον κανω τον λατρεμένο!!!

Να σας πω την αλήθεια η Αναστασία σωστά τα λέει αλλά κι εγώ σαν τη Nina τα τρώω. Μια χαρα εξετάσεις παντα εχω,οσοι εχουν έλλειψη ομως καλο ειναι να προσεχουν! Στον μικρό δεν βαζω τυρι,ίσως ελάχιστο...είμαι υπερβολική...Ούτε πολύ αλάτι, ζάχαρη,ότι μπορώ ακόμα να το αποφύγω...βέβαια στη γιαγιά τρώει κιντερ κ γαριδάκια ...

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχαχαχαχα να σου πω τν αλήθεια εμείς δν τα πάμε καλά με τους παπάδες αλλά οι γιαγιά δες είναι απο άλλο Ευαγγέλιο ... αγκαλιτσες φουλ τι να τον κανω τον λατρεμένο!!!

Να σας πω την αλήθεια η Αναστασία σωστά τα λέει αλλά κι εγώ σαν τη Nina τα τρώω. Μια χαρα εξετάσεις παντα εχω,οσοι εχουν έλλειψη ομως καλο ειναι να προσεχουν! Στον μικρό δεν βαζω τυρι,ίσως ελάχιστο...είμαι υπερβολική...Ούτε πολύ αλάτι, ζάχαρη,ότι μπορώ ακόμα να το αποφύγω...βέβαια στη γιαγιά τρώει κιντερ κ γαριδάκια ...

Βρε μη του δίνει γαριδάκια η γιαγιά!!! :tongue:  Θα χαλάσουν τα δοντακια!!!

Καλά κάνεις κ δε δίνεις ζάχαρη κ πολύ αλάτι!! Κι εγώ λίγο αλατακι για νοστιμιά στο φαγητό,δε τρώγεται αλλιώς το άτιμο, κ προσοχή! Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για τη μετέπειτα διατροφή του 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...