Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Φυσικά κ είναι κοριτσαρα μου,μας κάνουν σιγά σιγά αισθητή την παρουσία τους!! Χαζευα διαφορα κλασσικά για το μωρό κ διάβασα πως σε 2 εβδομαδες που έχω υπέρηχο κ θα είναι δλδ 19εβδομαδων θα είναι λέει περίπου 25εκ και 400γρ το πιστεύετε?? Αυτή η βουλιτσα στην αρχή θα φτάσει να ζυγίζει περίπου μισό κιλο!! Κ θα έχει ήδη το μισό από το τελικό του ύψος!!!!!! Το καταλαβαίνετε ή μόνο εγώ έχω τρελαθεί??

Ax olo auta vlepw k egw!!K egw trelameni eimai oso den paei.K egw se 2 evdomades rantevou!!!Ante na xanadoume tous kouklous mas!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

1 hour ago, Renez said:

Φυσικά κ είναι κοριτσαρα μου,μας κάνουν σιγά σιγά αισθητή την παρουσία τους!! Χαζευα διαφορα κλασσικά για το μωρό κ διάβασα πως σε 2 εβδομαδες που έχω υπέρηχο κ θα είναι δλδ 19εβδομαδων θα είναι λέει περίπου 25εκ και 400γρ το πιστεύετε?? Αυτή η βουλιτσα στην αρχή θα φτάσει να ζυγίζει περίπου μισό κιλο!! Κ θα έχει ήδη το μισό από το τελικό του ύψος!!!!!! Το καταλαβαίνετε ή μόνο εγώ έχω τρελαθεί??

Κι εγώ τα κοιτάω συνέχεια αυτά. Αυτή τη βδομάδα το μωρό μου είναι σαν ένα αχλάδι ή ένα αβοκάντο, δηλαδή περίπου 13 εκατοστά ήδη!!!

Αχ κορίτσια, εγώ έχω ραντεβού για υπέρηχο σε 3 εβδομάδες από τώρα που το μωρό θα είναι 20 εβδομάδων, οπότε φαντάζομαι θα μου κάνουν και όλες τις μετρήσεις του β επιπέδου τότε... το περιμένω πώς και πώς!

vNpVm5.png

Καλημερουδια γλυκό παρεάκι!!!

Σήμερα ήταν η σειρά μου να βρικολακιασω!!!!

Πρέπει κ κάποιος να κρατάει τις Θερμοπύλες σε αυτή την ομάδα πχια!!!!!:lol:

Ελπίζω οι υπόλοιπες να κοιμηθήκατε κ να κοιμαστε όμορφα!!!!

Ttx1p3.png

Just now, Eva137 είπε:

Κι εγώ τα κοιτάω συνέχεια αυτά. Αυτή τη βδομάδα το μωρό μου είναι σαν ένα αχλάδι ή ένα αβοκάντο, δηλαδή περίπου 13 εκατοστά ήδη!!!

Αχ κορίτσια, εγώ έχω ραντεβού για υπέρηχο σε 3 εβδομάδες από τώρα που το μωρό θα είναι 20 εβδομάδων, οπότε φαντάζομαι θα μου κάνουν και όλες τις μετρήσεις του β επιπέδου τότε... το περιμένω πώς και πώς!

Θα το δείτε αναλυτικά στη β επιπέδου!! Θα το ευχαριστηθείς! Και θα έχεις κ μια πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι το πρόσωπο του, αν έχει κ λίγη όρεξη ο γιατρός( εδώ χαζεύαμε το νινι μετά τις μετρήσεις μέχρι να πιάσουμε μια καλή φωτό το πρόσωπο:))

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημερουδια γλυκό παρεάκι!!!

Σήμερα ήταν η σειρά μου να βρικολακιασω!!!!

Πρέπει κ κάποιος να κρατάει τις Θερμοπύλες σε αυτή την ομάδα πχια!!!!!:lol:

Ελπίζω οι υπόλοιπες να κοιμηθήκατε κ να κοιμαστε όμορφα!!!!

Ποιος ύπνος,εχω το ξυπνητήρι μου σήμερα , από τις 6:30 στο πόδι!!

Καλημέρα!!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα το δείτε αναλυτικά στη β επιπέδου!! Θα το ευχαριστηθείς! Και θα έχεις κ μια πρώτη ιδέα για το πώς θα είναι το πρόσωπο του, αν έχει κ λίγη όρεξη ο γιατρός( εδώ χαζεύαμε το νινι μετά τις μετρήσεις μέχρι να πιάσουμε μια καλή φωτό το πρόσωπο:))

Ποιος ύπνος,εχω το ξυπνητήρι μου σήμερα , από τις 6:30 στο πόδι!!

Καλημέρα!!:)

Αν το πήγες σερί μέχρι τις 6:30 ζηλεύω πολύ να ξέρεις!!!!:oops:

Εγώ από τις 2:45 στριφογυρίζω και πηγαινοερχομαι!

Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα!

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Αν το πήγες σερί μέχρι τις 6:30 ζηλεύω πολύ να ξέρεις!!!!:oops:

Εγώ από τις 2:45 στριφογυρίζω και πηγαινοερχομαι!

Πρώτη φορά τέτοιο πράγμα!

Δεν ειχα ενοχλήσεις και δυσκολία στον ύπνο ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ούτε σε αυτή. Απλά σε αυτή έχω τον μικρό μου κ κοιμάμαι οσο αποφασίσει:) Μου αρέσει που ξυπνάμε πρωί απλά κάποια πρωινά θα ήθελα λίγο ύπνο ακόμη!

Ειδικά στη πρωτη ,αν δε δούλευα,παίζει κ να κοιμόμουν όλη μέρα.

Γενικά πότε όμως δεν είχα θέμα με τον ύπνο. Δεν ξέρω κατά πόσο εξαρτάται κι από αυτό..

Δεν βολεύεσαι να κοιμηθείς ή σκέφτεσαι διάφορα κ δεν ηρεμεις?

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κ γω αναρωτιέμαι να κατσω στο κρεβάτι μπας κ λίγο μ πιάσει ο ύπνος η ν σηκωθώ γιατί σήμερα εχω άπειρη δούλεια.. Ιδού η απορία! 

Κάτσε όσο μπορείς!!!! Οι δουλειές δεν τελειώνουν!!!:-D

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Δεν ειχα ενοχλήσεις και δυσκολία στον ύπνο ούτε στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ούτε σε αυτή. Απλά σε αυτή έχω τον μικρό μου κ κοιμάμαι οσο αποφασίσει:) Μου αρέσει που ξυπνάμε πρωί απλά κάποια πρωινά θα ήθελα λίγο ύπνο ακόμη!

Ειδικά στη πρωτη ,αν δε δούλευα,παίζει κ να κοιμόμουν όλη μέρα.

Γενικά πότε όμως δεν είχα θέμα με τον ύπνο. Δεν ξέρω κατά πόσο εξαρτάται κι από αυτό..

Δεν βολεύεσαι να κοιμηθείς ή σκέφτεσαι διάφορα κ δεν ηρεμεις?

Κάτσε όσο μπορείς!!!! Οι δουλειές δεν τελειώνουν!!!:-D

Κι εγώ το μόνο θέμα που είχα με τον ύπνο παντα ήταν ότι τον λάτρευα!

Στις αρχές της εγκυμοσύνης τον έχασα λίγο γιατί σκεφτόμουν πολύ το πώς πρέπει πλέον να κοιμάμαι..

Μετά το ξαναβρήκα γιατί είπα δε βαριέσαι,κοιμήσου όπως σε βολεύει αρκεί να κοιμάσαι καλά και να χορταινεις ύπνο..

Όμως χθές,ίσως και με την κουβέντα που κάνανε χθες τα κορίτσια για το θέμα ύπνος,με έβαλε σε σκέψεις γιατί εγώ όλο ανάσκελα κοιμάμαι πλέον!

Και άρχισα να διορθώνω τον εαυτό μου κάθε φορά που γυρνούσα ανάσκελα και πάει ο ύπνος!

Μα τόσο κακό λέτε να κάνει από αυτό το στάδιο της κύησης ο ύπνος ανάσκελα;

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Κ γω αναρωτιέμαι να κατσω στο κρεβάτι μπας κ λίγο μ πιάσει ο ύπνος η ν σηκωθώ γιατί σήμερα εχω άπειρη δούλεια.. Ιδού η απορία! 

Κοιμήσου κοπελαρα μου και οι δουλίτσες μπορούν να περιμένουν λίγο,ειδικά τα Σάββατα!:)

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Κι εγώ το μόνο θέμα που είχα με τον ύπνο παντα ήταν ότι τον λάτρευα!

Στις αρχές της εγκυμοσύνης τον έχασα λίγο γιατί σκεφτόμουν πολύ το πώς πρέπει πλέον να κοιμάμαι..

Μετά το ξαναβρήκα γιατί είπα δε βαριέσαι,κοιμήσου όπως σε βολεύει αρκεί να κοιμάσαι καλά και να χορταινεις ύπνο..

Όμως χθές,ίσως και με την κουβέντα που κάνανε χθες τα κορίτσια για το θέμα ύπνος,με έβαλε σε σκέψεις γιατί εγώ όλο ανάσκελα κοιμάμαι πλέον!

Και άρχισα να διορθώνω τον εαυτό μου κάθε φορά που γυρνούσα ανάσκελα και πάει ο ύπνος!

Μα τόσο κακό λέτε να κάνει από αυτό το στάδιο της κύησης ο ύπνος ανάσκελα;

Κοιμήσου κοπελαρα μου και οι δουλίτσες μπορούν να περιμένουν λίγο,ειδικά τα Σάββατα!:)

Είναι πολύ μικρό το νινι για να ενοχλει από τώρα το ανάσκελα! Κι εγώ όπως βολευτω κοιμάμαι, και ανάσκελα και στο πλάι με λυγιστα πόδια. 

Είναι μικρή η κοιλίτσα κ δε με περιορίζει καθόλου 

Όταν δεις ότι αρχίζει κ σε περιορίζει η κοιλιά, πάρε κ μαξιλάρια κ θα σε βοηθήσουν να βολευτεις!!

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Θα το καταλάβεις με το ανάσκελα όταν μεγαλώσει το μωρακι κ βαρύνει! Ούτε εσύ θα βολεύεσαι ανάσκελα τοτε!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Είναι πολύ μικρό το νινι για να ενοχλει από τώρα το ανάσκελα! Κι εγώ όπως βολευτω κοιμάμαι, και ανάσκελα και στο πλάι με λυγιστα πόδια. 

Είναι μικρή η κοιλίτσα κ δε με περιορίζει καθόλου 

Όταν δεις ότι αρχίζει κ σε περιορίζει η κοιλιά, πάρε κ μαξιλάρια κ θα σε βοηθήσουν να βολευτεις!!

Να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς! Θα το καταλάβεις με το ανάσκελα όταν μεγαλώσει το μωρακι κ βαρύνει! Ούτε εσύ θα βολεύεσαι ανάσκελα τοτε!

Αυτό ήλπιζα να ακουσωωωω!!:tongue:

Οτι εφόσον είναι ανεκτό το ανάσκελα και δεν με ενοχλεί ακόμα λόγω κοιλιάς,άρα δεν βλάπτει κιόλας το μπεμπεκι!

Ευχαριστώ!!!!

Αχ μωρέ λες να το ξαναπροσπαθήσω και να την πεσω λίγο τώρα ανάσκελα όσο είναι νωρίς;

Πάω!!!!!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό ήλπιζα να ακουσωωωω!!:tongue:

Οτι εφόσον είναι ανεκτό το ανάσκελα και δεν με ενοχλεί ακόμα λόγω κοιλιάς,άρα δεν βλάπτει κιόλας το μπεμπεκι!

Ευχαριστώ!!!!

Αχ μωρέ λες να το ξαναπροσπαθήσω και να την πεσω λίγο τώρα ανάσκελα όσο είναι νωρίς;

Πάω!!!!!:mrgreen:

Ναι κ πάλι ναι!!! Όσο μπορείς κοιμησου!!

Q1jtp2.png

Καλημερα! Εγω κοιμαμαι τελεια μεχρι στιγμης. Τι κανετε κοριτσια?

@Anastasia05 θελω συμβουλη.

Κανω μοσχαρακι κοκκινιστο.λεω να το συνοδεψω με κοφτο μακαρονακι για τν παιδαρο. Τι λες θα το φαει? Να τα παραβρασω για να ναι μαλακα,οπως τα τρωνε η γεροι?

Να βαλω κοχυλια η να το κανω με τραχανα. ? Τι λες?

Επισης πηρα ανθοτυρο να του δωσω να δοκιμασει.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα! Εγω κοιμαμαι τελεια μεχρι στιγμης. Τι κανετε κοριτσια?

@Anastasia05 θελω συμβουλη.

Κανω μοσχαρακι κοκκινιστο.λεω να το συνοδεψω με κοφτο μακαρονακι για τν παιδαρο. Τι λες θα το φαει? Να τα παραβρασω για να ναι μαλακα,οπως τα τρωνε η γεροι?

Να βαλω κοχυλια η να το κανω με τραχανα. ? Τι λες?

Επισης πηρα ανθοτυρο να του δωσω να δοκιμασει.

Μακαρονακι εγώ δίνω αστεράκι ή σουσαμακι. Νομίζω όμως ότι μου το έχει φάει κ το κοφτό. Μετά από καιρό βέβαια ενώ είχε φάει από τα άλλα

Ίσως όμως να του είναι πιο εύκολο να φάει τον τραχανά για αρχή?? Θα γίνει πολύ ωραίο με το ζουμακι κ το κρεας.

Ναι να τα βράσεις αρκετά!

Ανθότυρο καλύτερα όχι με το μοσχαράκι, γενικα όμως ναι, πιστεύω θα του αρέσει!!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα σε όλες. Και εγώ κορίτσια πολύ χάλια υπνο.... ούτε βολεύομαι κ βλέπω κ εφιάλτες!

Καλημέρααας νομίζω η ομάδα πρέπει να ονομαστεί μανουλες ξαγρυπνες γιατί δεν βλέπω καμιά να κλείνει μάτι!! Παιδί μου τι γίνεται εσύ με τους εφιάλτες;; μηπως έχεις αγχωθει λιγαααακι παραπάνω;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...