Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Όχι πόνο δεν είχα ,μόνο ένωσα πίεση από μέσα...αχχχχ καλέ λέτε να ήταν η κόρη;;;τι μάνα είμαι εγώ που δεν κατάλαβαινω το παιδί μου;;;

Καλά ούτε εμείς τα καταλαβαίνουμε κακά καλά!! Όσο περνάνε οι μέρες όμως κ μεγαλώνουν,θα τα καταλαβαίνουμε περισσότερο!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Μπράβο ρε φίλη!! Κ εγώ όταν εμένα με τη μανούλα μου της ζητούσα σε άσχετες μέρες μαγειρίτσα κ μου έκανε η γλυκούλα..χωρίς εντερακι βέβαια που είναι παιδεμα μόνο συκωτακια κ γλυκαδια..τώρα μόνη μου δεν έχω κάνει ποτε γτ ο άντρας Μ δε τη τρώει κ δε λέει να κάνω για εμένα μόνο..

Ε μα πες τα δλδ!! 

Κ εγώ πλέον όταν ξαπλωνω αν ψιλαφιζω τη κοιλιά μου κατάλαβαινω αν είναι αριστερά ή δεξιά..είναι πιο σκληρό το σημείο κ πιο βουναλακι από την άλλη μεριά..:wub:

Ποια αριστερή και δεξιά καλε; Ελεύθερη κολύμβηση κανει στη κοιλιά σου; Χαχαχα Μάλλον δεν βολεύεται κι αλλάζει θέσεις ο γλυκουλης η γυρνάει από εδώ κι από εκεί μπας και βρει καμία κοπελίτσα! 

Just now, EugenJen είπε:

Μετά πήγε ο νους μου στο κακό κλασικά κ λέω λες να είναι πέτρωμα;;;έχει καμία κοπελα εμπειρία;;;

Τι πέτρωμα καλε..! Την επόμενη φορά χάιδεψε το, το παιδάκι σου ειναι!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Κ εγώ αυτό σκέφτηκα μήπως ήταν πωπουδακι η κεφαλάκι αλλά μετά λέω μπαααα είναι πολύ μικρό ακόμα...λογικά την επόμενη εβδομάδα θα πάω γιατρό να δω την μπεμπουλα μου κ θα ρωτήσω την γιατρό!

Μετά πήγε ο νους μου στο κακό κλασικά κ λέω λες να είναι πέτρωμα;;;έχει καμία κοπελα εμπειρία;;;

Ρε συ έχω φοβήθηκα μήπως ήταν πέτρωμα....την πιάνεις σκληρη σε ένα σημείο κ γύρω μαλακή;;;;

Ναι ρε χαζό μου..έλαααα άσε τα κακά του ίντερνετ κ ζηστο!! Δεν πονάς,δεν είναι ξαφνικό άρα όλα καλά!! Είναι εκεί το νινι σου κ θέλει χάδια!!

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα στην παρέα! Καλό μήνα! Όμορφη πρωτομαγιά να έχουμε! 

@Thalia30 Καλώς ήρθες :) Με το καλό να έρθει το μπουμπουκάκι σας! 

@Renez Να προσέχεις κορίτσι μου! Να κάνεις όσα βλέπεις ότι αντέχει ο οργανισμός σου. 

@Annou Και εγώ κυρίως από τα πλάγια κοιμάμαι δεξιά ή αριστερά. Τώρα τελευταία βάζω κ ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά και τα πόδια κ βοηθάει πολύ. 

Εμείς ψήνουμε στα κάρβουνα τσιπούρες και έκανα κ δύο σαλατούλες όποτε κομπλέ το μενού για σήμερα! 

Πω ρε μάγκα μου κ εσύ!! Τι φαγαρες σήμερα ρε κορίτσια????

Γεμιστά,κατσικάκι,μαγειρίτσα,τσιπούρες,καλαμαράκια με μπαρμπούνια Παναγίτσα μου!!

Just now, P.L.L. είπε:

Ποια αριστερή και δεξιά καλε; Ελεύθερη κολύμβηση κανει στη κοιλιά σου; Χαχαχα Μάλλον δεν βολεύεται κι αλλάζει θέσεις ο γλυκουλης η γυρνάει από εδώ κι από εκεί μπας και βρει καμία κοπελίτσα! 

Τι πέτρωμα καλε..! Την επόμενη φορά χάιδεψε το, το παιδάκι σου ειναι!

Εννοώ τη μία είναι πιο αριστερά φουσκωμένη κ την άλλη μερα πχ λίγο πιο δεξιά από τη προηγούμενη..αν κρίνω κ από το πώς κάνει στους υπερήχους ναι!! Όντως κολυμπάει κανονικότατα!! Ειδικά τη 14η κ 4 ημερών που πήγα στον υπέρηχο ειχε ξεσαλωσει!! Γμτ μακάρι να βλέπαμε τα βίντεο κ η μία της άλλης...

Ααααα να σας βάλω φωτο του στο προφίλ μου?? Πάω!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Ναι ρε χαζό μου..έλαααα άσε τα κακά του ίντερνετ κ ζηστο!! Δεν πονάς,δεν είναι ξαφνικό άρα όλα καλά!! Είναι εκεί το νινι σου κ θέλει χάδια!!

Γεμιστά,κατσικάκι,μαγειρίτσα,τσιπούρες,καλαμαράκια με μπαρμπούνια Παναγίτσα μου!!

Εννοώ τη μία είναι πιο αριστερά φουσκωμένη κ την άλλη μερα πχ λίγο πιο δεξιά από τη προηγούμενη..αν κρίνω κ από το πώς κάνει στους υπερήχους ναι!! Όντως κολυμπάει κανονικότατα!! Ειδικά τη 14η κ 4 ημερών που πήγα στον υπέρηχο ειχε ξεσαλωσει!! Γμτ μακάρι να βλέπαμε τα βίντεο κ η μία της άλλης...

Εσένα είναι αθληταρας. Εμενα ο χοντρουλης που να κουνηθεί πολύ. Δεν τον αφήνει η κοιλιά!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Μα μωρεεε είναι μεγαλύτερα kbη φωτογραφίες λόγω ανάλυσης μάλλον κ δεν αφήνει να την ανεβάσω ούτε για φωτο στο προφίλ :twisted:

Καλό χρυσό εδώ το φόρουμ αλλά όντως δεν είναι κ το πιο εύχρηστο..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μα μωρεεε είναι μεγαλύτερα kbη φωτογραφίες λόγω ανάλυσης μάλλον κ δεν αφήνει να την ανεβάσω ούτε για φωτο στο προφίλ :twisted:

Καλό χρυσό εδώ το φόρουμ αλλά όντως δεν είναι κ το πιο εύχρηστο..

Πρέπει να μειώσεις παααααρα πολύ το μέγεθος. Κι εγώ έβαλα τώρα μια περσινή φωτό στη θάλασσα με εμένα κ τον λεβέντη μου:x

• Μου αρέσει 5

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πρέπει να μειώσεις παααααρα πολύ το μέγεθος. Κι εγώ έβαλα τώρα μια περσινή φωτό στη θάλασσα με εμένα κ τον λεβέντη μου:x

Κάτσε να δοκιμάσω.. παιδάκι μου φωτεινός σαν τον ηλιο:x

πρίν από 9 λεπτά , EugenJen είπε:

Μα κορίτσι μου γι'αυτό στο λέω για να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου!!! Εννοειται δεν το παίρνω άσχημα!! Κ εγώ δεν ρωτούσα τις άλλες κοπέλες ποια κάνει εμετούς??

Αχ μωρέ τι ωραίααααα εγώ τίποτα ακόμα, μου παίζει κρυφτουλι μάλλον, το μόνο που ένιωσα ένα βράδυ ,που ήμουν ανάσκελα ήταν λίγη πίεση κάτω από τον αφαλό κ πιάνω το σημείο κ ήταν σκληρό, μόνο εκεί κ λέω μωρέ λες να είναι αυτό κάτι;αλλά με την απορία θα μείνω!!!

Ορίστε καλή πεθερά για την κόρη μου!!!

@Annou εγώ κοιμάμαι σαν το αρνί το Πάσχα δλδ γυρίζω γύρω γύρω οοοοολη νύχτα!! Κάνω πολύ ανορθόδοξο ύπνο ,πάντα το είχα αυτό ,τώρα με την κοιλιά χειροτέρεψε.θελω να κοιμάμαι μπρούμυτα αλλά επειδή νιώθω μούδιασμα στην κοιλιά λυγίζω το ένα πόδι στο στήθος κ βάζω μαξιλάρι από κάτω ώστε να με σηκώσει λίγο κ να μην πέφτω πάνω στην κοιλιά...

Hahah teleio!!Tha to kanw

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια, καλό μήνα να έχουμε!

Εγώ γενικά κοιμάμαι όπως να 'ναι, ακόμα και μπρούμυτα προς το πλάι, γιατί η κοιλίτσα είναι ακόμα μικρή, ίσα που αχνοφαίνεται ένα μικρό καρουμπαλάκι. Συνήθως όμως βολεύομαι καλύτερα στο πλάι, ειδικά τώρα με το μπούκωμα... γυρνάω από τη μία μεριά ξεβουλώνει το ένα ρουθούνι, μετά από την άλλη το άλλο.. μια μάχη δίνω κάθε βράδυ. Εχω διαβάσει ότι είναι καλύτερα να κοιμόμαστε από την αριστερή πλευρά (και για το στομάχι-χώνεψη αλλά και για την αιμάτωση του πλακούντα), αλλά εγώ δυστυχώς βολεύομαι καλύτερα από την δεξιά τώρα. Σας το έχει πει κανείς κι εσάς αυτό? Δε ξέρω πόση σημασία έχει βέβαια, αλλά θα ρωτήσω τον γιατρό όταν ξαναπάω.

Just now, marianna1986 said:

Καλημέρα κούκλες! Καλό μήνα! 

@Thalia30 καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!

Εγώ κορίτσια στα πεθερικά μιλάω στον πληθυντικό, κυρία τάδε κλπ. Δεν μου βγαινει με τπτ στον ενικό. Και η πεθερά παραπονιέται γιατι θέλει να της μιλάω στον ενικό. Και να τη λέω πεθερά. Ο άντρας μου μιλάει στους δικούς μου στον ενικο, πεθερε πεθερά και τέτοια.

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε ως συνήθως στις 11 κ θα φάμε μαγειριτσα. Γενικά την τρώω όλο το χρόνο δεν περιμένω το Πάσχα. 

Και το απόγευμα βόλτα με το καινούργιο ποδήλατο της μικρής. Έχει έρθει κ ο άντρας μου και η δικιά μου έχει ξεχάσει πως υπάρχω!

Α, εντάξει, από ότι βλέπω κι εσείς κορίτσια στον πληθυντικό τους μιλάτε... νόμιζα ότι ήμουν η μόνη! Ο άντρας μου και μένα όπως ο δικός σου, και γενικά όλοι οι άντρες που ξέρω στον ενικό μιλάνε στα πεθερικά τους, δε ξέρω γιατί αλλά τους έρχεται πιο εύκολο από ότι σε εμάς. 

Just now, Renez said:

Πω πω, σαν να μας άνοιξε η όρεξη σήμερα! Εγώ ακόμα το σκέφτομαι, αλλά επειδή έχει περισσέψει λίγο κοτόπουλο λέω να φάμε αυτό μαζί με λίγο πατατοσαλάτα που όλο λέω να κάνω και όλο το αναβάλω.

Αχ, ναι ανέβασε φωτο! Ένας εύκολος τρόπος να έχεις την ίδια φωτο σε μικρότερο αρχείο είναι απλά να ανοίξεις την φωτογραφία και να τραβήξεις ένα snipping shot με το snip tool του υπολογιστή. Το αποθηκεύεις και το ανεβάζεις.  Ένα λεπτό μόνο σου παίρνει.

vNpVm5.png

Ααααααχ κοριτσάκια μου κι εγώ έφαγα κ ξάπλωσα καναπεδακο! Βλέπω τν αλητηριο τν Άκη αλλά δν λιγουρευομαι σήμερα είμαι πλήρης! Να σας πω? είμασταν τραπέζι σε 1 θεία του άντρα μου...εεε μεταξύ μας,συνταξιούχοι άνθρωποι μέσα στο σπίτι όλη μέρα . Έφαγα και μια κομματάρα τούρτα μπισκότο...γιαααμ! Άφησα κ τν μικρο στη πεθερά μ που μένει δίπλα  τους κ λέω το απόγευμα να σηκώσω τα μικρά χαλιά σε δωμάτιο,κουζίνα,Χωλ κ να πλύνω κουρτίνες γτ μετά δν θα προλαβαίνουμε. Γενικά εκμεταλλευομαι τν άντρα μ τώρα που τν έχω σπίτι γτ μετά μόνο βράδυ θα τα λέμε με ροχαλιτα...

Κι εγώ μπρούμυτα με μαξιλάρι βολεύομαι καλύτερα, πάντα έτσι δλδ κοιμόμουν! Είχα ρωτήσει τν γιατρό στην 1η κ μου είχε πει ότι αν δεν με ενοχλεί η κοιλιά δεν πειράζει όποτε τότε μέχρι 5 μηνών μπρούμυτα εγώ. Τώρα βέβαια είναι πιο μεγάλη η κοιλιά κ φοβάμαι αλλά είμαι κ ατσαλη πολύ στον ύπνο...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Ααααααχ κοριτσάκια μου κι εγώ έφαγα κ ξάπλωσα καναπεδακο! Βλέπω τν αλητηριο τν Άκη αλλά δν λιγουρευομαι σήμερα είμαι πλήρης! Να σας πω? είμασταν τραπέζι σε 1 θεία του άντρα μου...εεε μεταξύ μας,συνταξιούχοι άνθρωποι μέσα στο σπίτι όλη μέρα . Έφαγα και μια κομματάρα τούρτα μπισκότο...γιαααμ! Άφησα κ τν μικρο στη πεθερά μ που μένει δίπλα  τους κ λέω το απόγευμα να σηκώσω τα μικρά χαλιά σε δωμάτιο,κουζίνα,Χωλ κ να πλύνω κουρτίνες γτ μετά δν θα προλαβαίνουμε. Γενικά εκμεταλλευομαι τν άντρα μ τώρα που τν έχω σπίτι γτ μετά μόνο βράδυ θα τα λέμε με ροχαλιτα...

Κι εγώ μπρούμυτα με μαξιλάρι βολεύομαι καλύτερα, πάντα έτσι δλδ κοιμόμουν! Είχα ρωτήσει τν γιατρό στην 1η κ μου είχε πει ότι αν δεν με ενοχλεί η κοιλιά δεν πειράζει όποτε τότε μέχρι 5 μηνών μπρούμυτα εγώ. Τώρα βέβαια είναι πιο μεγάλη η κοιλιά κ φοβάμαι αλλά είμαι κ ατσαλη πολύ στον ύπνο...

Κ εγώ τσάκισα καλαμαράκια κτλ κ τώρα αραξα καναπεδαρα.. κ θα δω 1000στη φορά εγκλήματα:Dτι ωραία αυτή η χαλάρωση αλλά θα ήθελα να ήμουν εκτος Αθηνών..

Δε ξέρω γμτ τι με έχει πιάσει από όταν έμεινα έγκυος κ άρχισα να θέλω να φύγω από την Αθήνα ,έτσι ξαφνικά..ποιος εγώ?! Που ήμουν πάντα παιδί της πόλης..

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ τσάκισα καλαμαράκια κτλ κ τώρα αραξα καναπεδαρα.. κ θα δω 1000στη φορά εγκλήματα:Dτι ωραία αυτή η χαλάρωση αλλά θα ήθελα να ήμουν εκτος Αθηνών..

Δε ξέρω γμτ τι με έχει πιάσει από όταν έμεινα έγκυος κ άρχισα να θέλω να φύγω από την Αθήνα ,έτσι ξαφνικά..ποιος εγώ?! Που ήμουν πάντα παιδί της πόλης..

Αααα από τη Σώσω παίρνεις παράδειγμα κυρία μου! Χιιχιχιχ Το έβαλα κι εγώ!!!!:)

Μήπως ανησυχείς για το μεγάλωμα του παιδιού στη πόλη? Εγω σήμερα αναπολώ Πρωτομαγιες στην εξοχή με το αγοράκι μου στα βουνά και στα λαγκάδια σαν πεταλουδίτσες! Δν ξέρω τι μ έπιασε απ το πρωί δν έκανα τπτ, θυμομουν αυτά κ μετα έβλεπα φωτο του γιου μ baby! 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αααα από τη Σώσω παίρνεις παράδειγμα κυρία μου! Χιιχιχιχ Το έβαλα κι εγώ!!!!:)

Μήπως ανησυχείς για το μεγάλωμα του παιδιού στη πόλη? Εγω σήμερα αναπολώ Πρωτομαγιες στην εξοχή με το αγοράκι μου στα βουνά και στα λαγκάδια σαν πεταλουδίτσες! Δν ξέρω τι μ έπιασε απ το πρωί δν έκανα τπτ, θυμομουν αυτά κ μετα έβλεπα φωτο του γιου μ baby! 

Α μωρέ γλυκουλι μου...

Ναι ίσως βγαίνει το μητρικό ένστικτο να του προσφέρω ο,τι καλύτερο κ νιώθω πως αυτό θα ήταν στην εξοχή.. ή στη Κρήτη που παλιά δεν ήθελα ούτε να το σκέφτομαι για μόνιμα..

Ο άντρας μου βέβαια ούτε να ακούσει..έχει κ αυτός το δίκιο του μόλις άνοιξαμε εδώ το μαγαζί μας κ εγώ του λέω τώρα για εξοχές..... λαλαλαααα

Just now, Renez είπε:

Α μωρέ γλυκουλι μου...

Ναι ίσως βγαίνει το μητρικό ένστικτο να του προσφέρω ο,τι καλύτερο κ νιώθω πως αυτό θα ήταν στην εξοχή.. ή στη Κρήτη που παλιά δεν ήθελα ούτε να το σκέφτομαι για μόνιμα..

Ο άντρας μου βέβαια ούτε να ακούσει..έχει κ αυτός το δίκιο του μόλις άνοιξαμε εδώ το μαγαζί μας κ εγώ του λέω τώρα για εξοχές..... λαλαλαααα

Αχαχαχα ορμόνες πες του! Θα πηγαίνετε διακοπές Κρήτη κ θα χαίρεστε την εξοχή μν ανησυχείς.  Αν δεν σε καταπίνει η ρουτίνα έχει και η Αθήνα υπέροχα μέρη πρασίνου! 

Καλέ πως ξεμενουμε τα δύο μας όταν οι άλλες παίρνουν τη σιέστα τους?:tongue: Εγώ γενικά μπαίνω συνέχεια αλλά μόνο όταν κοιματε ο μικρός ή παίζει με τν μπαμπα αράζω λίγο να γραψω γτ μου λεει" άσε μαμα το κινητό σου"

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχαχαχα ορμόνες πες του! Θα πηγαίνετε διακοπές Κρήτη κ θα χαίρεστε την εξοχή μν ανησυχείς.  Αν δεν σε καταπίνει η ρουτίνα έχει και η Αθήνα υπέροχα μέρη πρασίνου! 

Καλέ πως ξεμενουμε τα δύο μας όταν οι άλλες παίρνουν τη σιέστα τους?:tongue: Εγώ γενικά μπαίνω συνέχεια αλλά μόνο όταν κοιματε ο μικρός ή παίζει με τν μπαμπα αράζω λίγο να γραψω γτ μου λεει" άσε μαμα το κινητό σου"

Καλά σου λέει τι αντράκι σου,θέλει όλη σου την προσοχή μωρέ :-)

Ισχύει κ έχουμε ήδη εξερευνήσει τα περισσότερα μέρη εδώ στην Αθήνα (Πάρνηθα σε πολλά της μέρη,υμμητο, Πεντέλη κ εννοείται μετά προς παραλία μεριά...) Αλλά είναι αυτή η αίσθηση που θελω να βγαίνει εξω το παιδί μου κ να ανασαίνει καθαρό αέρα,να μυρίζει λουλούδια κ θάλασσα..αχχ τι έχω πάθει η γυναίκα!! Που μέχρι τον Γενάρη κάθε μου προσευχή είχε το μαγαζί μας κ τωρα..είπαμε δε φταίω εγώ,οι ορμόνες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...