Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ουαου ενέργεια σήμερα!! Εγώ εν αντιθέσει σήμερα είμαι πιο βαριά ξύπνησα κ κατά τις 11 κ έχω αραξει στον καναπέ..μόνο τα λουλουδάκια μου πότισα κ ξέπλυνα το μπαλκόνι..

Σιγα σιγα κουκλα μ! Ηρεμα και ομορφα πραγματα. Εγω απο παιδι 7 ωρα ημουν παντα στο ποδι. Εχω ξυπνητηρι στν εγκεφαλο αχαχαχα

Ποτε δν εχουμε βλει ξυπνητηρι.και καφε δν πινω ποτε. Καταλαβαινεις?

Ανωμαλα πραγματα χαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Εμείς σήμερα ψαράκια κ καλαμαράκια :-) πειτε πείτε κ αλλά νόστιμα!!

Πωωω κ τη Κυριακή παραγγειλα γεμιστά από τη μανουλικα μου κ τα περιμένω πως κ τι!! Να έχει κ ρυζακι γύρω γύρω στο ταψί πω ρε μάγκα μου!! Με φετουλαααα αχχχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Just now, Marti είπε:

Ε ρε φαγητό που εχει να πέσει σήμερα! :-P! Να το ευχαριστηθουμε όλες ο. Τι και αν κάνουμε! Και γω από τις 7 ξύπναω.. Φιλιά σε όλες! 

Καλο μας φαγοποτι κοριτσαρες

@Hlioloustiφατε για τα νινακια!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσι! Κ σεις 7 ε?

Πλ γουσταρω τα παιδια με προγραμμα! Τα λατρευω θα λεγα. Μπραβο σας!

Αφου το Πασχα δν καταφεραμε να το βαλουμε σχαρα, ειπαμε σημερα να το τσικνισουμε χαχαχαχα 

Εχει ψαρακι απο χθες, με μπροκολο,καροτο,κολοκυθακι κ ρυζακι. Θα φαει απ αυτο.

Ασε το κανα σκορδατο το κατσικι και βουτυρατο. Δν λεει χαχαχαχαχα

Πηγατε την βολτα σας ε?

Εμεις καθε απογευμα παμε. Την ημερα την παιρναμε μπαλκονατα.

Περιμενουμε κ το ποδήλατο από εβδομάδα οπότε θα βγαίνουμε και απόγευμα!!!

Να φάτε όλες καλά σήμερα κ να το ευχαριστηθειτε!!! 

Just now, Renez είπε:

Εμείς σήμερα ψαράκια κ καλαμαράκια :-) πειτε πείτε κ αλλά νόστιμα!!

Πωωω κ τη Κυριακή παραγγειλα γεμιστά από τη μανουλικα μου κ τα περιμένω πως κ τι!! Να έχει κ ρυζακι γύρω γύρω στο ταψί πω ρε μάγκα μου!! Με φετουλαααα αχχχ

Κι εγώ μαμαδισια γεμιστά σήμερα!!!:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Σιγα σιγα κουκλα μ! Ηρεμα και ομορφα πραγματα. Εγω απο παιδι 7 ωρα ημουν παντα στο ποδι. Εχω ξυπνητηρι στν εγκεφαλο αχαχαχα

Ποτε δν εχουμε βλει ξυπνητηρι.και καφε δν πινω ποτε. Καταλαβαινεις?

Ανωμαλα πραγματα χαχαχαχα

Καφέ τον έχω κόψει κ εγώ εδώ και 10 μήνες που έχω κοψει κ το τσιγάρο..κ να σου πω μια χαρά ξυπνάω!! Όλα στο μυαλό είναι!!!

Καλημέρα κούκλες! Καλό μήνα! 

@Thalia30 καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!

Εγώ κορίτσια στα πεθερικά μιλάω στον πληθυντικό, κυρία τάδε κλπ. Δεν μου βγαινει με τπτ στον ενικό. Και η πεθερά παραπονιέται γιατι θέλει να της μιλάω στον ενικό. Και να τη λέω πεθερά. Ο άντρας μου μιλάει στους δικούς μου στον ενικο, πεθερε πεθερά και τέτοια.

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε ως συνήθως στις 11 κ θα φάμε μαγειριτσα. Γενικά την τρώω όλο το χρόνο δεν περιμένω το Πάσχα. 

Και το απόγευμα βόλτα με το καινούργιο ποδήλατο της μικρής. Έχει έρθει κ ο άντρας μου και η δικιά μου έχει ξεχάσει πως υπάρχω!

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

7 ώρες πρίν, Christinα είπε:

@Thalia30 Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου!

@Hope89 congratulations!!! Μα τι πονηρουλι είναι το άλλο καλέ? παίζει από τώρα κούκου με τη μαμά! Για τη τσουπα τι να πω? Παλι στειλε μου κοριτσοvibe για τη Δευτέρα που θα τσεκάρω πιπι!

@Renez σε παρακαλώ να ξεκουράζεσαι κυρία μου! Οσες δουλεύουμε πρέπει μόνες μας να προσέξουμε τον εαυτό μας! Σκαρφισου εναν τροπο να κάθεσαι καθε τοσο! Μην το παίξεις παλικάρι! Καλέ σε λίγο θα αρχίσουν να πρηζονται κ τα πόδια μας,δεν θα μπει ούτε σαγιονάρα!

Κορίτσια μου εγώ ξαγρυπνησα, κοιμήθηκα λίγο όταν έβαλα για ύπνο τν μικρο μου κ 12.00 ξύπνησα! Φίλη  @P.L.L.  ελπίζω να κοιμάσαι γλυκά απόψε, κρατάω εγώ σκοπιά για όλες τις ξάγρυπνες μανούλες!:tongue:

Χαχαχα!! Είδες καλέ το άτιμο το μικρό;; Μας κάνει τα τσαλιμια του από τώρα!! Εννοείται, μπόλικη κοριτσουδοσκονη κ σε εσένα κ σε όποια την επιθυμεί βεβαίως!!!

Καλησπέρα κορίτσια!!! Τι υπέροχη μέρα κ η σημερινή!!! Τι ωραία θα ήταν να ξεχυθούμε στα λιβάδια να μαζέψουμε λίγο ήλιο!! Λοιπόν... Εγώ κοιμάμαι στο πλάι κ στα πεθερικά μου μιλάω στον πληθυντικό! Τους αποκαλώ "κύριε κ κύριε τάδε"!!

• Μου αρέσει 3

Just now, EugenJen είπε:

Μα κορίτσι μου γι'αυτό στο λέω για να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου!!! Εννοειται δεν το παίρνω άσχημα!! Κ εγώ δεν ρωτούσα τις άλλες κοπέλες ποια κάνει εμετούς??

Αχ μωρέ τι ωραίααααα εγώ τίποτα ακόμα, μου παίζει κρυφτουλι μάλλον, το μόνο που ένιωσα ένα βράδυ ,που ήμουν ανάσκελα ήταν λίγη πίεση κάτω από τον αφαλό κ πιάνω το σημείο κ ήταν σκληρό, μόνο εκεί κ λέω μωρέ λες να είναι αυτό κάτι;αλλά με την απορία θα μείνω!!!

Ορίστε καλή πεθερά για την κόρη μου!!!

@Annou εγώ κοιμάμαι σαν το αρνί το Πάσχα δλδ γυρίζω γύρω γύρω οοοοολη νύχτα!! Κάνω πολύ ανορθόδοξο ύπνο ,πάντα το είχα αυτό ,τώρα με την κοιλιά χειροτέρεψε.θελω να κοιμάμαι μπρούμυτα αλλά επειδή νιώθω μούδιασμα στην κοιλιά λυγίζω το ένα πόδι στο στήθος κ βάζω μαξιλάρι από κάτω ώστε να με σηκώσει λίγο κ να μην πέφτω πάνω στην κοιλιά...

Μπορεί και να ήταν το παιδάκι σου και να είχε πετάξει κωλο πάνω! Όπου να ναι θα το νιώσεις. Εμενα είναι η δεύτερη κύηση και κανονικά έπρεπε να το νιώθω πιο πριν αλλά έχω πρόσθιο πλακούντα και ίσως γι αυτό αργεί τόσο. 

Ρένας κορίτσια μην παρακαλάτε για αλλά κορίτσια. Που θα βρίσκουν μετά γαμπρό τόσες που είναι;

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κούκλες! Καλό μήνα! 

@Thalia30 καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου! Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι!

Εγώ κορίτσια στα πεθερικά μιλάω στον πληθυντικό, κυρία τάδε κλπ. Δεν μου βγαινει με τπτ στον ενικό. Και η πεθερά παραπονιέται γιατι θέλει να της μιλάω στον ενικό. Και να τη λέω πεθερά. Ο άντρας μου μιλάει στους δικούς μου στον ενικο, πεθερε πεθερά και τέτοια.

Εμείς σήμερα ξυπνήσαμε ως συνήθως στις 11 κ θα φάμε μαγειριτσα. Γενικά την τρώω όλο το χρόνο δεν περιμένω το Πάσχα. 

Και το απόγευμα βόλτα με το καινούργιο ποδήλατο της μικρής. Έχει έρθει κ ο άντρας μου και η δικιά μου έχει ξεχάσει πως υπάρχω!

Μπράβο ρε φίλη!! Κ εγώ όταν εμένα με τη μανούλα μου της ζητούσα σε άσχετες μέρες μαγειρίτσα κ μου έκανε η γλυκούλα..χωρίς εντερακι βέβαια που είναι παιδεμα μόνο συκωτακια κ γλυκαδια..τώρα μόνη μου δεν έχω κάνει ποτε γτ ο άντρας Μ δε τη τρώει κ δε λέει να κάνω για εμένα μόνο..

Just now, P.L.L. είπε:

Μπορεί και να ήταν το παιδάκι σου και να είχε πετάξει κωλο πάνω! Όπου να ναι θα το νιώσεις. Εμενα είναι η δεύτερη κύηση και κανονικά έπρεπε να το νιώθω πιο πριν αλλά έχω πρόσθιο πλακούντα και ίσως γι αυτό αργεί τόσο. 

Ρένας κορίτσια μην παρακαλάτε για αλλά κορίτσια. Που θα βρίσκουν μετά γαμπρό τόσες που είναι;

Ε μα πες τα δλδ!! 

Κ εγώ πλέον όταν ξαπλωνω αν ψιλαφιζω τη κοιλιά μου κατάλαβαινω αν είναι αριστερά ή δεξιά..είναι πιο σκληρό το σημείο κ πιο βουναλακι από την άλλη μεριά..:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, P.L.L. είπε:

Κ εγώ αυτό σκέφτηκα μήπως ήταν πωπουδακι η κεφαλάκι αλλά μετά λέω μπαααα είναι πολύ μικρό ακόμα...λογικά την επόμενη εβδομάδα θα πάω γιατρό να δω την μπεμπουλα μου κ θα ρωτήσω την γιατρό!

Μετά πήγε ο νους μου στο κακό κλασικά κ λέω λες να είναι πέτρωμα;;;έχει καμία κοπελα εμπειρία;;;

Just now, Renez είπε:

Μπράβο ρε φίλη!! Κ εγώ όταν εμένα με τη μανούλα μου της ζητούσα σε άσχετες μέρες μαγειρίτσα κ μου έκανε η γλυκούλα..χωρίς εντερακι βέβαια που είναι παιδεμα μόνο συκωτακια κ γλυκαδια..τώρα μόνη μου δεν έχω κάνει ποτε γτ ο άντρας Μ δε τη τρώει κ δε λέει να κάνω για εμένα μόνο..

Ε μα πες τα δλδ!! 

Κ εγώ πλέον όταν ξαπλωνω αν ψιλαφιζω τη κοιλιά μου κατάλαβαινω αν είναι αριστερά ή δεξιά..είναι πιο σκληρό το σημείο κ πιο βουναλακι από την άλλη μεριά..:wub:

Ρε συ έχω φοβήθηκα μήπως ήταν πέτρωμα....την πιάνεις σκληρη σε ένα σημείο κ γύρω μαλακή;;;;

C1JTp3.png

Καλημέρα στην παρέα! Καλό μήνα! Όμορφη πρωτομαγιά να έχουμε! 

@Thalia30 Καλώς ήρθες :) Με το καλό να έρθει το μπουμπουκάκι σας! 

@Renez Να προσέχεις κορίτσι μου! Να κάνεις όσα βλέπεις ότι αντέχει ο οργανισμός σου. 

@Annou Και εγώ κυρίως από τα πλάγια κοιμάμαι δεξιά ή αριστερά. Τώρα τελευταία βάζω κ ένα μαξιλάρι κάτω από την κοιλιά και τα πόδια κ βοηθάει πολύ. 

Εμείς ψήνουμε στα κάρβουνα τσιπούρες και έκανα κ δύο σαλατούλες όποτε κομπλέ το μενού για σήμερα! 

Just now, EugenJen είπε:

Κ εγώ αυτό σκέφτηκα μήπως ήταν πωπουδακι η κεφαλάκι αλλά μετά λέω μπαααα είναι πολύ μικρό ακόμα...λογικά την επόμενη εβδομάδα θα πάω γιατρό να δω την μπεμπουλα μου κ θα ρωτήσω την γιατρό!

Μετά πήγε ο νους μου στο καλό κλασικά κ λέω λες να είναι πέτρωμα;;;έχει καμία κοπελα εμπειρία;;;

Ρε συ έχω φοβήθηκα μήπως ήταν πέτρωμα....την πιάνεις σκληρη σε ένα σημείο κ γύρω μαλακή;;;;

Νομίζω θα πονούσε έστω κ λιγο αν ήταν πέτρωμα!

Το νινι πιστεύω κι εγώ πως είναι !!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Νομίζω θα πονούσε έστω κ λιγο αν ήταν πέτρωμα!

Το νινι πιστεύω κι εγώ πως είναι !!!

Όχι πόνο δεν είχα ,μόνο ένωσα πίεση από μέσα...αχχχχ καλέ λέτε να ήταν η κόρη;;;τι μάνα είμαι εγώ που δεν κατάλαβαινω το παιδί μου;;;

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...