Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 23!!

Αγοράκια 9!!

Κοριτσάκια 14!!

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα σε όλες! 

Εγώ στα πεθερικά μιλάω στον πληθυντικό, χωρίς να χρησιμοποιήσω τα μικρά τους ονόματα, πχ καλημέρα σας, να σας ρωτήσω κλπ. Μητέρα/μαμά κ πατέρα/μπαμπά ποτέ! Έτσι μόνο τους γονείς μου. Ούτε και στον ενικό! Δεν το έχουν προτείνει κ ούτε κ το θέλω. Είναι πολύ καλοί άνθρωποι, αλλά θέλω να κρατήσω τα όρια. Είναι κ υπερπροστατευτικοι κ με εκνευρίζουν γι'αυτό. 

Αντίστοιχα μιλάει κ ο σύντροφός μου στους δικούς μου γονείς. Κ όταν του μιλάω για εκείνους του λέω: η μητέρα σου ή ο πατέρας σου.

• Μου αρέσει 2

Koritsia na sas rwtisw?Genika apo poia meria koimaste?Giati egw koimamai full anaskela alla kapou eixa diavasei oti den kanei?Gurnaw kiolas dexia aristera alla ok,ston upno mou den xerw ti ginetai!Broumita pantws den borw me tpt,niwthw oti tsalapataw ton mikro

Καλημερααα και καλό μην κ σε εσάς όλες κοριτσουδια μου:wub: με αγάπη ,υγεία, και όσες δεν κατάφεραν με τη πρωτη,μην αγχώνεστε,ήταν για το test drive τα κοριτσάκια σας,στην επόμενη με το καλό εύχομαι όλα μπλε!!

Χαχχαχα δε φταίω εγώ,ήμουν που ήμουν επηρεάστηκα κ εχθές από την ομάδα εδώ "πεθερές και άλλα...." 2 ώρες τους διάβαζα!! :mrgreen:

Just now, Annou είπε:

Koritsia na sas rwtisw?Genika apo poia meria koimaste?Giati egw koimamai full anaskela alla kapou eixa diavasei oti den kanei?Gurnaw kiolas dexia aristera alla ok,ston upno mou den xerw ti ginetai!Broumita pantws den borw me tpt,niwthw oti tsalapataw ton mikro

Μπρούμυτα κ εγώ με τπτ (γμτ!!) Από την αρχή κιόλας(ψυχολογικό για το μωρό προφανώς..) κοιμόμουν ανάσκελα κ στο πλάι αλλά τελευταίες 2 εβδομαδες περίπου ανάσκελα με πιάνει πολύ η μέση μου οπότε μου έμεινε μόνο το πλάι κ είμαι μια έτσι μια αλλιώς..:angry:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο κάπως κοιμήθηκες απόψε! Μην απελπίζεσαι ή θα στρώσει ή θα πορευτεις με αυτό! Δεν θέλω να σε κάνω χειρότερα αλλά έτσι είναι. Εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη είμαι  αρκετά πιο καλα αλλά έχω πολλές ανακατωσούρα κ καουρες που δεν είχα στη 1η. Φρικαρα τότε δε λέω και δούλευα για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα κιόλας κ όταν σταμάτησα το ίδιο συνεχίστηκε. Το έριξα στο τρελό! Είδα σειρές, ξεψαχνισα χίλιες βλακείες στο ίντερνετ ( don t) ,έβαζα πληντυριο, σφουγγαριζα....κάτι κουφά να περάσει η ώρα! Το είδα σαν ευκαιρία να κανω ότι δεν προλαβαίνω τη μέρα. Η κούραση όμως απαλευτη από ένα σημείο κ μετά, θα δεις θα βρεις τν ρυθμό σ. Ελπίζω τουλάχιστον να μν δουλεύεις για να χαλαρώνεις κ λίγο.

Δεν δουλεύω τώρα. Μας έχουν σταματήσει. Αλλά νομίζω χειρότερο είναι αυτό. Όσο δούλευα είχα πάλι τις αϋπνίες αλλά σε πιο φυσιολογικό βαθμό. Τώρα που έχω τελείως άστατο κύκλο ύπνου γίνεται χειρότερα. Από ότι φαίνεται θα πορευτώ με αυτό. Ας είναι! Τουλάχιστον να μη με πιάνει η απελπισία! 

Just now, Renez είπε:

Μαναρακι μου καλημέρα,δε πιστεύω πως είναι κάτι άλλο παρά ψυχοσωματικό όλο αυτό με τον ύπνο.. θα ήθελες να ασυμβουλευτεις κάποιο. Ειδικό ή είσαι κατά?

Θεωρώ πως ίσως πράγματα μέσα μου ιδίως το βράδυ βγαίνουν στην επιφάνεια εσύ ακούσια τα σκεφτεσαι(υποσυνείδητα) κ δημιουργείται όλος αυτός ο φαύλος κύκλος αυπνιας-νευρα- απελπισία ..

Ελπίζω να μην είσαι αντίθετη στον ειδικό γτ σκέψου 1ο τον ρητο της @Ninamc χαρούμενη μαμά χαρούμενα παιδιά κ2ο με αυτό στο μυαλό τις εικόνες που βλέπει ή ακούει το βράδυ η μικρή σου αλλά κ αυτά που νιώθει το νινι μέσα σου..

Εγώ καλε αρνητική στον ειδικό; Εγώ είμαι η πρώτη διδάξασα! Χαχαχαχα Απλώς δε νομίζω ότι είναι θέμα ειδικού γιατί μου συμβαίνει στις εγκυμοσύνες και στον θηλασμο (μέχρι τον 7ο μήνα)  που είναι παρόμοιες οι ορμόνες. Τα δικά μου τα παιδιά θέλουν να με παιδεύουν λίγο παραπάνω! Εμετούς ως τον 6ο καούρες διαβητη αϋπνίες. Υπέροχη περίοδος. Ακούω για μαμάδες που δεν έχουν κανένα σύμπτωμα και μου έρχεται να τις πιάσω από το μαλλι! Χαχαχαχα Ας είναι τουλάχιστον καλά τα παιδάκια μας και χαλάλι! 

• Μου αρέσει 2

Just now, P.L.L. είπε:

Δεν δουλεύω τώρα. Μας έχουν σταματήσει. Αλλά νομίζω χειρότερο είναι αυτό. Όσο δούλευα είχα πάλι τις αϋπνίες αλλά σε πιο φυσιολογικό βαθμό. Τώρα που έχω τελείως άστατο κύκλο ύπνου γίνεται χειρότερα. Από ότι φαίνεται θα πορευτώ με αυτό. Ας είναι! Τουλάχιστον να μη με πιάνει η απελπισία! 

Εγώ καλε αρνητική στον ειδικό; Εγώ είμαι η πρώτη διδάξασα! Χαχαχαχα Απλώς δε νομίζω ότι είναι θέμα ειδικού γιατί μου συμβαίνει στις εγκυμοσύνες και στον θηλασμο (μέχρι τον 7ο μήνα)  που είναι παρόμοιες οι ορμόνες. Τα δικά μου τα παιδιά θέλουν να με παιδεύουν λίγο παραπάνω! Εμετούς ως τον 6ο καούρες διαβητη αϋπνίες. Υπέροχη περίοδος. Ακούω για μαμάδες που δεν έχουν κανένα σύμπτωμα και μου έρχεται να τις πιάσω από το μαλλι! Χαχαχαχα Ας είναι τουλάχιστον καλά τα παιδάκια μας και χαλάλι! 

Ναι μήπως συνδιάζονται τύπου ψυχολογικό θέμα με συμπτώματα εγκυμοσύνης κ γίνεται ένα συνονθύλευμα? Ας πούμε ψυχολογικο εννοω πάνω στην εγκυμοσύνη..τα άγχη που σου βγαίνουν για το παιδί,για τη γέννα,για το πώς θα τα καταφέρεις,πως θα τα πάνε τα αδέρφια μεταξύ τους....

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ζω ένα μαρτύριο από 6.30 πηγαινοέρχομαι τουαλέτα!! Καλά μου μπήκε ο μήνας χαχαχα

Εγώ κοιμάμαι στο πλάι αριστερά δεξιά και πάλι το ίδιο...ανάσκελα δεν μπορώ με πονάει η μέση μου .  Επίσης τώρα τελευταία ξυπνάω και είμαι μπρούμυτα με το ένα πόδι λυγισμένο και βολεύει έτσι πολύ αλλά σκέφτομαι το νινί μην πιέζεται ..

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσια ζω ένα μαρτύριο από 6.30 πηγαινοέρχομαι τουαλέτα!! Καλά μου μπήκε ο μήνας χαχαχα

Εγώ κοιμάμαι στο πλάι αριστερά δεξιά και πάλι το ίδιο...ανάσκελα δεν μπορώ με πονάει η μέση μου .  Επίσης τώρα τελευταία ξυπνάω και είμαι μπρούμυτα με το ένα πόδι λυγισμένο και βολεύει έτσι πολύ αλλά σκέφτομαι το νινί μην πιέζεται ..

Κ εγώ το κάνω αυτό κ βάζω κ ένα μαξιλαράκι ψηλά αναμεσα στα πόδια που ανασηκώνει λίγο πιο πολύ το πόδι κ δε πιέζεται τόσο η κοιλίτσα..δοκίμασε το λοιπόν;)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναι μήπως συνδιάζονται τύπου ψυχολογικό θέμα με συμπτώματα εγκυμοσύνης κ γίνεται ένα συνονθύλευμα? Ας πούμε ψυχολογικο εννοω πάνω στην εγκυμοσύνη..τα άγχη που σου βγαίνουν για το παιδί,για τη γέννα,για το πώς θα τα καταφέρεις,πως θα τα πάνε τα αδέρφια μεταξύ τους....

Κοιτα σίγουρα υπάρχει αγχος. Είναι και αυτος ο ρημάδης ο κορονοιος που τα κανει χειρότερα. Αλλά ευελπιστώ πως οι δύσκολες μέρες δεν θα κρατήσουν πολύ. Θα  κοιμάμαι καλυτερα σύντομα. Θα δω επιτέλους και καμία φίλη από κοντά θα πάω και καμία βολτα και θα συνέλθω κάπως. 

Το ζήτημα είναι πως θα φτιάξουμε στεφάνι σήμερα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, P.L.L. είπε:

Κοιτα σίγουρα υπάρχει αγχος. Είναι και αυτος ο ρημάδης ο κορονοιος που τα κανει χειρότερα. Αλλά ευελπιστώ πως οι δύσκολες μέρες δεν θα κρατήσουν πολύ. Θα  κοιμάμαι καλυτερα σύντομα. Θα δω επιτέλους και καμία φίλη από κοντά θα πάω και καμία βολτα και θα συνέλθω κάπως. 

Το ζήτημα είναι πως θα φτιάξουμε στεφάνι σήμερα!

Έτσι σε θέλω!! Αυτά πρέπει να μας απασχολούν φίλη :-)

Εγώ σκέφτομαι να τσουρομαδισω τη Καινούργιου να πάρω το δικό της χαχαχα 

ελεγα να φτιάξω ένα μικρό με κάτι μαργαρίτες από το μπαλκόνι μου..

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Έτσι σε θέλω!! Αυτά πρέπει να μας απασχολούν φίλη :-)

Εγώ σκέφτομαι να τσουρομαδισω τη Καινούργιου να πάρω το δικό της χαχαχα 

ελεγα να φτιάξω ένα μικρό με κάτι μαργαρίτες από το μπαλκόνι μου..

Αν έχεις μαργαρίτες στο μπαλκόνι είσαι μια χαρά κυρία! Εγώ θα πρέπει να κλέψω από αλλο μπαλκόνι. 

• Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Renez είπε:

Πες το ψέματα φίλη!! Διόλου απίθανα..έτσι κ αλλιώς τόσα χρόνια αυτή η κολόνια,όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά λένε :twisted:

Καλά στη Καινούριου τι να πω?! Τα πιο θεικα είναι τα βιντεάκια με τους 4 ατάλαντους χαχαχα κ δεί το ζευγάρι της χρονιάς από το power of love χαχαχα κλαίω οπότε το βλέπω!!

Εχω λιωσει στο γελιο χαχχαχα μπαινω να σας διαβαζω χαχχαχαχα. Πολυ ευστοχα σχολια :D

• Χαχα 1

Καλημέρα πολυλογουδες μου!! Απαλά που να σας προλάβω η δικιά καλέ!!!

Καλό μήνα με αγάπη κ ηρεμία στις κοιλίτσες μας..

@P.L.L. κ εγώ μια από τα ίδια ξύπνησα στις 3 κ αυτό ήταν!!πρέπει να με ξαναπήρε ο ύπνος κατά τις 8 κ σηκώθηκα τώρα..

@Thalia30καλως μας ήρθες με το καλό το μωράκι σου!!!

Κορίτσια κ εγώ στην πεθερά μου κ.Ταδε την λέω τι πιο φυσιολογικό από το να λες τον άλλο με το όνομα του;;;;

Εγώ σήμερα λεεεω να φτιάξω καμία ντουλάπα γτ από Δευτέρα που πάω δουλειά πρέπει να βρω τα φορεματακια μου που προφανώς θα είναι τα μόνα που μου κάνουν κ να μαζέψω τα πουλόβερ που έχουν μείνει από όταν σταμάτησα να πηγαίνω!!

Just now, Renez είπε:

Αααα μωρεεε...κρίμα αλλά δεν χωράνε αλλά κοριτσάκια στην ομάδα μας...λυπάμαι..

Καλέ που κάνουμε αναφορά για bullying??? Τούτη δω μας πολεμά ολοφάνερα.!!! Που θα βρεις καλέ νύφη για τον γιοκα σου άμα μας διώχνεις;;;

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα πολυλογουδες μου!! Απαλά που να σας προλάβω η δικιά καλέ!!!

Καλό μήνα με αγάπη κ ηρεμία στις κοιλίτσες μας..

@P.L.L. κ εγώ μια από τα ίδια ξύπνησα στις 3 κ αυτό ήταν!!πρέπει να με ξαναπήρε ο ύπνος κατά τις 8 κ σηκώθηκα τώρα..

@Thalia30καλως μας ήρθες με το καλό το μωράκι σου!!!

Κορίτσια κ εγώ στην πεθερά μου κ.Ταδε την λέω τι πιο φυσιολογικό από το να λες τον άλλο με το όνομα του;;;;

Εγώ σήμερα λεεεω να φτιάξω καμία ντουλάπα γτ από Δευτέρα που πάω δουλειά πρέπει να βρω τα φορεματακια μου που προφανώς θα είναι τα μόνα που μου κάνουν κ να μαζέψω τα πουλόβερ που έχουν μείνει από όταν σταμάτησα να πηγαίνω!!

Καλέ που κάνουμε αναφορά για bullying??? Τούτη δω μας πολεμά ολοφάνερα.!!! Που θα βρεις καλέ νύφη για τον γιοκα σου άμα μας διώχνεις;;;

Ποιος είπε ότι ψάχνω???????:twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...