Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Thalia30 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!! Στην αυχενική μας είπαν ότι μάλλον είναι κοριτσάκι! Μέχρι στιγμής όλα καλά δεν εχω ιδιαίτερα πολλά συμπτώματα παρά μόνο λίγες αναγουλες που σιγά σιγά σταματάνε. Εχθές είχα ένα επεισόδιο που με τρόμαξε πολύ (αιμοραγια ) και είμαι στην 15η εβδομάδα αλλά πήγαμε γιατρό και ευτυχώς όλα καλά ούτε καν αποκολληση δεν ήταν . 

Καλημερα με το καλο ευχομαστε!

Να σας πανε τελεια!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Thalia30 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα!! Στην αυχενική μας είπαν ότι μάλλον είναι κοριτσάκι! Μέχρι στιγμής όλα καλά δεν εχω ιδιαίτερα πολλά συμπτώματα παρά μόνο λίγες αναγουλες που σιγά σιγά σταματάνε. Εχθές είχα ένα επεισόδιο που με τρόμαξε πολύ (αιμοραγια ) και είμαι στην 15η εβδομάδα αλλά πήγαμε γιατρό και ευτυχώς όλα καλά ούτε καν αποκολληση δεν ήταν . 

Έγινε κάτι που το προκάλεσε? 

Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό! Να προσέχεις πολύ!

Q1jtp2.png

6 ώρες πρίν, Renez είπε:

Εμ δε τα ανοίγει βέβαια!! Δε τα ανοίγει γτ είναι αντρακλας κ τον έχεις κομπλαρει εσύ εδώ με τις φίλες σου τις κοριτσομανες!!:tongue:

Μπράβο μαναρακι μου,πόσο χαίρομαι όταν γυρνάμε μια μία με χαρμόσυνα νέα!!!αλήθεια μου φτιάχνει η διάθεσή κοριτσουδια μου!!

Αχχχ κ εγώ μέχρι τις 13 δε ξέρω πως θα περάσουν οι μέρες!!

Είχατε έμπνευση κυουρια μου?

καλως ήρθες τυρερουλα στην ομαδαρα μας,βρήκες τη καλύτερη καιιιιι ως γνωστόν τη πιο γουρλιδικη παρέα!!

Με το καλό το μωρό σου λοιπόν!! Πες μας τώρα οοολααα..ΠΗΤ φύλλο Μαιευτήριο..να μπεις στο πινακακι μας επίσημα :)

Είχατε έμπνευση κυουρια μου

Καλημέρα και καλό μήνα με υγεία !! Πητ έχουμε 26/10 . Στην αυχενική μας είπανε ότι μάλλον είναι κοριτσάκι δεν είμαστε σίγουροι ακόμα και γεναμε με το καλώ στο Λητώ!! Να έχουμε μια υπέροχη εγκυμοσύνη όλες μας!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Έγινε κάτι που το προκάλεσε? 

Ευτυχώς δεν ήταν τίποτα σοβαρό! Να προσέχεις πολύ!

Τίποτα το ιδιαίτερο απλά προχθές βγήκα από το σπίτι μετά από δύο μήνες καραντίνας και περπατήσαμε με τον άντρα μου καμιά ώρα και ! Πολύ πιθανόν είπε ο γιατρός η αιμοραγια να ήταν από τον τράχηλο επειδή μάλλον κουράστηκα.

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια! Καλό μήνα! Αχ Πρωτομαγιά και πόσο θα ήθελα μια εκδρομή στη φύση! Φαντάζομαι τν μικρο μου να τρέχει σε λιβάδια σαν κατσικάκι!

@Renezπάλι καλά αποκοιμηθηκαμε!

@Thalia30 πως είσαι σήμερα?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Thalia30 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα με υγεία !! Πητ έχουμε 26/10 . Στην αυχενική μας είπανε ότι μάλλον είναι κοριτσάκι δεν είμαστε σίγουροι ακόμα και γεναμε με το καλώ στο Λητώ!! Να έχουμε μια υπέροχη εγκυμοσύνη όλες μας!!

Τίποτα το ιδιαίτερο απλά προχθές βγήκα από το σπίτι μετά από δύο μήνες καραντίνας και περπατήσαμε με τον άντρα μου καμιά ώρα και ! Πολύ πιθανόν είπε ο γιατρός η αιμοραγια να ήταν από τον τράχηλο επειδή μάλλον κουράστηκα.

Κι εγώ 26 Οκτωβρίου γέννησα το πρώτο μου νινι στο Λητώ! Κ τώρα εκεί θα είμαι ,λίγο πριν από εσένα!! Όλα να σου πάνε καλά!

Να προσέχεις πολύ!! 

Έχεις αρχίσει να νιώθεις το μωρακι??

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσια! Καλό μήνα! Αχ Πρωτομαγιά και πόσο θα ήθελα μια εκδρομή στη φύση! Φαντάζομαι τν μικρο μου να τρέχει σε λιβάδια σαν κατσικάκι!

@Renezπάλι καλά αποκοιμηθηκαμε!

@Thalia30 πως είσαι σήμερα?

Δόξα τον Θεό καλά μέχρι στιγμής!! Υποχώρησε και η αιμορραγία που την είχα χθες όλη μέρα και έχασα δέκα χρόνια από την ζωή μου.. έχω μόνο κάποια ίχνη που ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και θα υποχωρήσει μόνο του. Ξαναξεκινησα προγεστερόνη που την έπαιρνα και στην αρχή της εγκυμοσύνης για να με βοηθήσει.

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι!! Όλα θα πάνε τελεια!!!:wub: έχεις δει φύλο;

Στην αυχενική μας είπαν μάλλον κοριτσάκι!! 

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ 26 Οκτωβρίου γέννησα το πρώτο μου νινι στο Λητώ! Κ τώρα εκεί θα είμαι ,λίγο πριν από εσένα!! Όλα να σου πάνε καλά!

Να προσέχεις πολύ!! 

Έχεις αρχίσει να νιώθεις το μωρακι??

Όχι ακόμα δεν το νιώθω το σπορακι μου αν και είναι πολύ ζωηρό από ότι βλέπουμε στους υπερήχους!! Αλλά που θα πάει θα το νιώσω!! Πώς και πώς το περιμένω!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Thalia30 είπε:

Δόξα τον Θεό καλά μέχρι στιγμής!! Υποχώρησε και η αιμορραγία που την είχα χθες όλη μέρα και έχασα δέκα χρόνια από την ζωή μου.. έχω μόνο κάποια ίχνη που ο γιατρός μου είπε ότι είναι φυσιολογικό και θα υποχωρήσει μόνο του. Ξαναξεκινησα προγεστερόνη που την έπαιρνα και στην αρχή της εγκυμοσύνης για να με βοηθήσει.

Στην αυχενική μας είπαν μάλλον κοριτσάκι!! 

Μήπως η αιμορραγία ήταν από τον τράχηλο; Το είχα πάθει κ εγώ 4 φορές.... φτάνει να μην είναι αποκόλληση, αλλά φαντάζομαι το άγχος κ το φόβο σου! Όλα καλά θα σου πάνε... κ εγώ ακόμα παίρνω προγεστερονη! 
@Renez τ ακούς κυρία;;;; Άλλο ένα κοριτσάκι!!! 

SqfGp3.png

4 ώρες πρίν, Christinα είπε:

@Thalia30 Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου!

@Hope89 congratulations!!! Μα τι πονηρουλι είναι το άλλο καλέ? παίζει από τώρα κούκου με τη μαμά! Για τη τσουπα τι να πω? Παλι στειλε μου κοριτσοvibe για τη Δευτέρα που θα τσεκάρω πιπι!

@Renez σε παρακαλώ να ξεκουράζεσαι κυρία μου! Οσες δουλεύουμε πρέπει μόνες μας να προσέξουμε τον εαυτό μας! Σκαρφισου εναν τροπο να κάθεσαι καθε τοσο! Μην το παίξεις παλικάρι! Καλέ σε λίγο θα αρχίσουν να πρηζονται κ τα πόδια μας,δεν θα μπει ούτε σαγιονάρα!

Κορίτσια μου εγώ ξαγρυπνησα, κοιμήθηκα λίγο όταν έβαλα για ύπνο τν μικρο μου κ 12.00 ξύπνησα! Φίλη  @P.L.L.  ελπίζω να κοιμάσαι γλυκά απόψε, κρατάω εγώ σκοπιά για όλες τις ξάγρυπνες μανούλες!:tongue:

Καλά πας κι εσυ!

Εγώ επεσα μόνη και κρατησε ο άντρας μου τη μικρή μπας και κοιμηθώ. Και ήμουν χειρότερα. Ούτε στην αρχή δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Μετά πάλι κλάματα νεύρα. Ρίξαμε κι έναν τσακωμό με τον αντρουλη που δεν ξέρει πως να βοηθήσει. Μετά ξύπνησε η μικρή κι άρχισε να θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου. Τελικά αφού ξεσπασα  κάποια στιγμή κατά τις 3-4 κοιμήθηκα κι εγώ μέχρι τις 9 το πρωί. Πάλι καλά. Τουλάχιστον δεν θα είμαι σαν ζόμπι. Αλλά είναι και η ψυχολογία ρε παιδί μου. Εσυ βλέπω το παίρνεις καλυτερα. Εγώ το διασκέδαζα στην αρχή αλλά μετά από τόσο καιρό έχω αρχίσει και απελπίζομαι!

Just now, Jasmine@ είπε:

Μήπως η αιμορραγία ήταν από τον τράχηλο; Το είχα πάθει κ εγώ 4 φορές.... φτάνει να μην είναι αποκόλληση, αλλά φαντάζομαι το άγχος κ το φόβο σου! Όλα καλά θα σου πάνε... κ εγώ ακόμα παίρνω προγεστερονη! 
@Renez τ ακούς κυρία;;;; Άλλο ένα κοριτσάκι!!! 

Έτσι μας είπε και ο γιατρός μάλλον από τον τράχηλο γιατί χθες βγήκαμε και περπατησα πολύ ενώ είχα δύο μήνες σχεδόν να βγω από το σπίτι λόγω καραντίνας! Και όσο να ναι κουράστηκα. 

Διαφημίσεις

Just now, Thalia30 είπε:

Αααα μωρεεε...κρίμα αλλά δεν χωράνε αλλά κοριτσάκια στην ομάδα μας...λυπάμαι..

• Χαχα 5

Just now, P.L.L. είπε:

Καλά πας κι εσυ!

Εγώ επεσα μόνη και κρατησε ο άντρας μου τη μικρή μπας και κοιμηθώ. Και ήμουν χειρότερα. Ούτε στην αρχή δεν με έπαιρνε ο ύπνος. Μετά πάλι κλάματα νεύρα. Ρίξαμε κι έναν τσακωμό με τον αντρουλη που δεν ξέρει πως να βοηθήσει. Μετά ξύπνησε η μικρή κι άρχισε να θέλει να κοιμάται στην αγκαλιά μου. Τελικά αφού ξεσπασα  κάποια στιγμή κατά τις 3-4 κοιμήθηκα κι εγώ μέχρι τις 9 το πρωί. Πάλι καλά. Τουλάχιστον δεν θα είμαι σαν ζόμπι. Αλλά είναι και η ψυχολογία ρε παιδί μου. Εσυ βλέπω το παίρνεις καλυτερα. Εγώ το διασκέδαζα στην αρχή αλλά μετά από τόσο καιρό έχω αρχίσει και απελπίζομαι!

Μπράβο κάπως κοιμήθηκες απόψε! Μην απελπίζεσαι ή θα στρώσει ή θα πορευτεις με αυτό! Δεν θέλω να σε κάνω χειρότερα αλλά έτσι είναι. Εγώ σε αυτή την εγκυμοσύνη είμαι  αρκετά πιο καλα αλλά έχω πολλές ανακατωσούρα κ καουρες που δεν είχα στη 1η. Φρικαρα τότε δε λέω και δούλευα για ενα μεγάλο χρονικό διάστημα κιόλας κ όταν σταμάτησα το ίδιο συνεχίστηκε. Το έριξα στο τρελό! Είδα σειρές, ξεψαχνισα χίλιες βλακείες στο ίντερνετ ( don t) ,έβαζα πληντυριο, σφουγγαριζα....κάτι κουφά να περάσει η ώρα! Το είδα σαν ευκαιρία να κανω ότι δεν προλαβαίνω τη μέρα. Η κούραση όμως απαλευτη από ένα σημείο κ μετά, θα δεις θα βρεις τν ρυθμό σ. Ελπίζω τουλάχιστον να μν δουλεύεις για να χαλαρώνεις κ λίγο.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Αααα μωρεεε...κρίμα αλλά δεν χωράνε αλλά κοριτσάκια στην ομάδα μας...λυπάμαι..

Απαπαπα κακία πεθερά είσαι! Καλέ υποψήφιες νύφες για να διαλέξεις για τν προικισμένο!!!

• Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Καλά πας κι εσυ!

Μαναρακι μου καλημέρα,δε πιστεύω πως είναι κάτι άλλο παρά ψυχοσωματικό όλο αυτό με τον ύπνο.. θα ήθελες να ασυμβουλευτεις κάποιο. Ειδικό ή είσαι κατά?

Θεωρώ πως ίσως πράγματα μέσα μου ιδίως το βράδυ βγαίνουν στην επιφάνεια εσύ ακούσια τα σκεφτεσαι(υποσυνείδητα) κ δημιουργείται όλος αυτός ο φαύλος κύκλος αυπνιας-νευρα- απελπισία ..

Ελπίζω να μην είσαι αντίθετη στον ειδικό γτ σκέψου 1ο τον ρητο της @Ninamc χαρούμενη μαμά χαρούμενα παιδιά κ2ο με αυτό στο μυαλό τις εικόνες που βλέπει ή ακούει το βράδυ η μικρή σου αλλά κ αυτά που νιώθει το νινι μέσα σου..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...