Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Είχα κάτι χαζοθεματα με τη πεθερά πάνω στη δουλεια(οικογενιακη επιχειρήση κ καταλαβαίνεις..) πάλευε στην αρχή να χωθεί κ στα προσωπικά μας σε φάση τι τα θέλετε τα σκυλιά? Γτ να παντρευτείτε Αθήνα κ όχι Κρήτη? Γτ να μείνετε Αθήνα κ όχι Κρήτη? Κτλ κτλ αλλά δόξα το Θεό ο άντρας μου δε τα αντέχει αυτά(εξού κ η θέληση του να μείνουμε Αθήνα,του τα έκανε από πάντα η μαμά του αυτά....)και ήταν εκείνος που έβαζε φρένα κ πάγο κ εν τέλη κατέληγα εγώ να καταλαγιαζω τα πνεύματα κ να γίνομαι συνδετικός κρίκος..κάπου εκεί με συμπάθησε ακόμη πιο πολυ,μπήκε κ οριστικά η απόσταση μεταξύ μας (Αθήνα-Κρητη) οπότε ηρεμισαμε όλοι :-)

Να σε ρωτήσω..κ να μας πουν κ οι υπόλοιπες το πρωί,πως αποκαλείς τα πεθερικά σου?

Μακρυά κι αγαπημένοι! Μπράβο στον άντρα σου πάντως!

Το πως τους αποκαλώ είναι κουλό! Ενώ τρώμε πίνουμε μαζί κ συζητάμε τα πάντα στη πεθερά μ μιλαω στον πληθυντικό.  Δεν την αποκαλω κάπως, λεω τύπου "  να σας πω?" Χχιχιχιχι Όταν αναφέρομαι σε αυτήν σε τρίτους λέω ή το όνομα σκέτο ή η πεθερά μου. Αν θέλω να πω για αυτή στον κουνιαδο μου λέω η  μαμα. Ότι να ναι ειμαί. Και για τν πεθερό τα ίδια. Βλακεία κάνω, κανονικά το όνομα πρέπει να λέμε! Εσύ?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Μακρυά κι αγαπημένοι! Μπράβο στον άντρα σου πάντως!

Το πως τους αποκαλώ είναι κουλό! Ενώ τρώμε πίνουμε μαζί κ συζητάμε τα πάντα στη πεθερά μ μιλαω στον πληθυντικό.  Δεν την αποκαλω κάπως, λεω τύπου "  να σας πω?" Χχιχιχιχι Όταν αναφέρομαι σε αυτήν σε τρίτους λέω ή το όνομα σκέτο ή η πεθερά μου. Αν θέλω να πω για αυτή στον κουνιαδο μου λέω η  μαμα. Ότι να ναι ειμαί. Και για τν πεθερό τα ίδια. Βλακεία κάνω, κανονικά το όνομα πρέπει να λέμε! Εσύ?

Κ εγώ στον πληθυντικό..δλδ κ να τη φωνάξω θα πω "Κυρια Τάδε" κ όπως λες κ εσύ "να σας πω" κτλ.. σε τρίτους λέω απλά η πεθερά μου οκ..αλλά να σου πω κ κάτι ρε Χριστίνα? Δε μου είπε κ ποτέ μίλα μου στον ενικό.. οπότε έμεινε έτσι από τις αρχές που την είχα γνωρίσει..

Καλά μαμα-μπαμπα δε θα έλεγα ποτέ εγώ προσωπικά,είναι το δικό μου πιστεύω χωρίς να κατακρίνω άλλους αλλά θεωρώ πως μια είναι η μάνα μας ένας ο πατέρας μας.. αλλά έναν ενικό τον ήθελα..έτσι για αίσθηση οικειότητας ρε αδερφέ!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ στον πληθυντικό..δλδ κ να τη φωνάξω θα πω "Κυρια Τάδε" κ όπως λες κ εσύ "να σας πω" κτλ.. σε τρίτους λέω απλά η πεθερά μου οκ..αλλά να σου πω κ κάτι ρε Χριστίνα? Δε μου είπε κ ποτέ μίλα μου στον ενικό.. οπότε έμεινε έτσι από τις αρχές που την είχα γνωρίσει..

Καλά μαμα-μπαμπα δε θα έλεγα ποτέ εγώ προσωπικά,είναι το δικό μου πιστεύω χωρίς να κατακρίνω άλλους αλλά θεωρώ πως μια είναι η μάνα μας ένας ο πατέρας μας.. αλλά έναν ενικό τον ήθελα..έτσι για αίσθηση οικειότητας ρε αδερφέ!

Δίκιο έχεις! Εμένα μου έχει πει να της μιλάω όπως θέλω να μη ντρέπομαι αλλά ακόμα κάπως μου φαίνεται περίεργο! Και σίγουρα η μαμα κ ο μπαμπάς είναι μοναδικοί κι αυτά τα γλυκανάλατα κι εγ  δεν τα μπορώ. Το μαμα που λέω είναι τύπου η μαμα σου εεε πως να τη πω στο παιδί της? Καλά στον άντρα μ λέω  η μάνα σου. Χχιχιχιχι 

Για να μας πουν κ τα κορίτσια αύριο ! Πάντως εγώ ακούω πολλά για πεθερές κ νύφες που δεν τα πιστεύω αφού ως και οι κλήσεις στη Καινούργιου (αχχαχαχα) μου φαίνονται αληθινές πια!:tongue:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Δίκιο έχεις! Εμένα μου έχει πει να της μιλάω όπως θέλω να μη ντρέπομαι αλλά ακόμα κάπως μου φαίνεται περίεργο! Και σίγουρα η μαμα κ ο μπαμπάς είναι μοναδικοί κι αυτά τα γλυκανάλατα κι εγ  δεν τα μπορώ. Το μαμα που λέω είναι τύπου η μαμα σου εεε πως να τη πω στο παιδί της? Καλά στον άντρα μ λέω  η μάνα σου. Χχιχιχιχι 

Για να μας πουν κ τα κορίτσια αύριο ! Πάντως εγώ ακούω πολλά για πεθερές κ νύφες που δεν τα πιστεύω αφού ως και οι κλήσεις στη Καινούργιου (αχχαχαχα) μου φαίνονται αληθινές πια!:tongue:

Πες το ψέματα φίλη!! Διόλου απίθανα..έτσι κ αλλιώς τόσα χρόνια αυτή η κολόνια,όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά λένε :twisted:

Καλά στη Καινούριου τι να πω?! Τα πιο θεικα είναι τα βιντεάκια με τους 4 ατάλαντους χαχαχα κ δεί το ζευγάρι της χρονιάς από το power of love χαχαχα κλαίω οπότε το βλέπω!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Πες το ψέματα φίλη!! Διόλου απίθανα..έτσι κ αλλιώς τόσα χρόνια αυτή η κολόνια,όπου υπάρχει καπνός υπάρχει κ φωτιά λένε :twisted:

Καλά στη Καινούριου τι να πω?! Τα πιο θεικα είναι τα βιντεάκια με τους 4 ατάλαντους χαχαχα κ δεί το ζευγάρι της χρονιάς από το power of love χαχαχα κλαίω οπότε το βλέπω!!

Τραγικό αλλά κι εμείς θεουλες που τα χαζεύουμε! Αχαχαχα τώρα που είναι ο άντρας μ στο σπιτ6δν τολμάω γτ με κραζει:razz: αυτός όλο nat geo wild βλέπει ,έλεος! 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Τραγικό αλλά κι εμείς θεουλες που τα χαζεύουμε! Αχαχαχα τώρα που είναι ο άντρας μ στο σπιτ6δν τολμάω γτ με κραζει:razz: αυτός όλο nat geo wild βλέπει ,έλεος! 

Α καλά είσαι κ εμένα εννοείται μόνο όταν είναι σε δουλειά μπορώ να τα δω με την ησυχία μου..κ να τα βάλω μπροστά του αρχίζει "ναι καλά ψέματα,ιδια φωνή,αυτά γίνονται στα έργα " κτλ κτλ..

Σε εγκαταλείπω μπας κ καταφέρω να κοιμηθώ απόψε!! Καλή...μέρα κοριτσουδι μου :-)

• Χαχα 1

Κορίτσια πέστε για ύπνο!:wink:

Καλά, με αυτές τις εκπομπές που λέτε τί γέλιο! Εγώ δε πολυβλέπω τηλεόραση γενικά, αλλά συνήθως βλέπω Μουτσινά και Ράδιο Αρβύλα και εκεί δείχνουν τέτοια τρελά στιγμιότυπα και λέω εντάξει, δεν υπάρχουν!:D

Just now, Renez said:

Αχ ναι, κι εγώ την είχα αυτήν την απορία γιατί όσοι ξέρω συνήθως μιλάνε στα πεθερικά τους στον ενικό με τα μικρά τους ονόματα. Και ο άντρας μου έτσι μιλάει στους γονείς μου, αλλά εγώ ρε παιδιά δε μπορώ, δε μου βγαίνει. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τα πεθερικά μου και είναι πολύ καλοί και ευγενικοί αλλά από σεβασμό τους μιλάω στον πληθυντικό. Απλά τώρα που έχουν περάσει τόοοσα χρόνια και μεγαλώνουμε κι εμείς όλο και περισσότερο νιώθω και με αυτό λίγο περίεργα και αποφεύγω να τους φωνάξω "κυρία …" και "κύριε ..." για να μην ακουστεί πολύ τυπικο και απόμακρο. Νομίζω συνήθως απλά τους πλησιάζω, τους κοιτάω και τους μιλάω απευθείας ή από μακριά μπορεί να τους φωνάξω κι εγώ κάτι του τύπου "να σας πω" για να γυρίσουν. Είναι ένα θέμα που με απασχολεί και μένα πάντως.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Καλημερα κορίτσια! Εγώ έχω πεθερό μονο και του μιλάω στον πληθυντικό κ ελάχιστες φορές στον ενικό! Τον φωνάζω κύριε τάδε κ καμία φορά πεθερο!

Αυτός με λεει πολλά το όνομα μου με υποκοριστικό, παιδί μου , κόρη μου αλλά το καλύτερο μάνα του εγγονού μου!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

4 ώρες πρίν, Thalia30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Και εγώ για Οκτώβρη είμαι έχω Πητ 26/10 πρώτα ο Θεός!! Στα 30 και εγώ και είναι το πρώτο μας παιδάκι μετά από 6 χρόνια προσπαθειών!! Με σπερματεγχυση φυσικά αλλά δόξα το θεό τα καταφέραμε με τη πρώτη!! Ο θεός μαζί μας από δω και πέρα όλα να πάνε τέλεια σε όλες μας!!

Καλώς ήρθες! Με το καλο! 

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Είχα κάτι χαζοθεματα με τη πεθερά πάνω στη δουλεια(οικογενιακη επιχειρήση κ καταλαβαίνεις..) πάλευε στην αρχή να χωθεί κ στα προσωπικά μας σε φάση τι τα θέλετε τα σκυλιά? Γτ να παντρευτείτε Αθήνα κ όχι Κρήτη? Γτ να μείνετε Αθήνα κ όχι Κρήτη? Κτλ κτλ αλλά δόξα το Θεό ο άντρας μου δε τα αντέχει αυτά(εξού κ η θέληση του να μείνουμε Αθήνα,του τα έκανε από πάντα η μαμά του αυτά....)και ήταν εκείνος που έβαζε φρένα κ πάγο κ εν τέλη κατέληγα εγώ να καταλαγιαζω τα πνεύματα κ να γίνομαι συνδετικός κρίκος..κάπου εκεί με συμπάθησε ακόμη πιο πολυ,μπήκε κ οριστικά η απόσταση μεταξύ μας (Αθήνα-Κρητη) οπότε ηρεμισαμε όλοι :-)

Να σε ρωτήσω..κ να μας πουν κ οι υπόλοιπες το πρωί,πως αποκαλείς τα πεθερικά σου?

Εγώ τους μιλάω στον πληθυντικό από πάντα και για πάντα!!

Είναι δυο πολύ καλοί άνθρωποι αλλά με τη νοοτροπία του χωριού..οσες ξέρουν μπορούν να καταλάβουν..και επειδή μένουμε ο ένας πάνω και ο άλλος κάτω,είναι πολυυυυ εύκολο να γίνουν μπερδέματα!

Γενικά,τους σέβομαι και τους αγαπώ!τρώμε μαζί,πίνουμε καφεδάκια,αλλά αλλιώς είμαστε με τους γονείς μας βρε κορίτσια κακά τα ψέματα!

Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει μια χρυσή τομή μεταξύ οικειότητας και ορίων!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ!!!

Καλό μήνα να έχουμε κορίτσια μου!!!Να μεγαλώσουν τα μπεμπεκια μας κι αλλοοοο και να τα νιώθουμε στις κοιλιτσες μας να περνάνε χάρμα!!!!!!!!

Να είναι ένας μήνας αισιόδοξος,ηλιολουστος,φωτεινός και γλυκός σαν τα μωρά μας!!!!!!!!

Σήμερα φάτε νόστιμα φαγακια για να χαρούν και τα μωράκια!!!!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλο μήνα!!! 

6 ώρες πρίν, Thalia30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Και εγώ για Οκτώβρη είμαι έχω Πητ 26/10 πρώτα ο Θεός!! Στα 30 και εγώ και είναι το πρώτο μας παιδάκι μετά από 6 χρόνια προσπαθειών!! Με σπερματεγχυση φυσικά αλλά δόξα το θεό τα καταφέραμε με τη πρώτη!! Ο θεός μαζί μας από δω και πέρα όλα να πάνε τέλεια σε όλες μας!!

Καλώς ήρθες! Με το καλο! 

6 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Σου εύχομαι μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!

Ξέρεις φύλο?? Πως πάει η εγκυμοσύνη σου μέχρι τώρα?

Καλημέρα και καλό μήνα!! Στην αυχενική μας είπαν ότι μάλλον είναι κοριτσάκι! Μέχρι στιγμής όλα καλά δεν εχω ιδιαίτερα πολλά συμπτώματα παρά μόνο λίγες αναγουλες που σιγά σιγά σταματάνε. Εχθές είχα ένα επεισόδιο που με τρόμαξε πολύ (αιμοραγια ) και είμαι στην 15η εβδομάδα αλλά πήγαμε γιατρό και ευτυχώς όλα καλά ούτε καν αποκολληση δεν ήταν . 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...