Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

πρίν από 4 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή Κυριακή να έχουμε!! Να σας ρωτήσω,ο στομαχόπονος είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης; από χθες το βράδυ νιώθω το στομάχι μου βαρύ λες και έχω φάει πέτρες και πονάει λίγο, δεν μου κάνει όρεξη να φάω τίποτα! Δεν είναι όμως σαν ναυτία ή ανακατοσουρα 

Καλημερα κοριτσι μου! Δεν ξέρω αν είναι συμπτωμα, ίσως είναι και από τα φάρμακα τόσο καιρό. Τα utrogestan κάνουν δυσκοιλιότητα οπότε μπορεί να έχεις θέματα και με το στομάχι και με το έντερο. Εμένα γενικά δε μου κάνει τρελή όρεξη για φαγητό. Ανέβηκα στη ζυγαριά να δω πόσα κιλά πήρα τώρα ειδικά και με την κορτιζόνη και τελικά είδα ότι έχω χάσει σχεδόν 1 κιλο. 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Thalia30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Και εγώ για Οκτώβρη είμαι έχω Πητ 26/10 πρώτα ο Θεός!! Στα 30 και εγώ και είναι το πρώτο μας παιδάκι μετά από 6 χρόνια προσπαθειών!! Με σπερματεγχυση φυσικά αλλά δόξα το θεό τα καταφέραμε με τη πρώτη!! Ο θεός μαζί μας από δω και πέρα όλα να πάνε τέλεια σε όλες μας!!

Σου εύχομαι μια ήρεμη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!

Ξέρεις φύλο?? Πως πάει η εγκυμοσύνη σου μέχρι τώρα?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Thalia30 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Και εγώ για Οκτώβρη είμαι έχω Πητ 26/10 πρώτα ο Θεός!! Στα 30 και εγώ και είναι το πρώτο μας παιδάκι μετά από 6 χρόνια προσπαθειών!! Με σπερματεγχυση φυσικά αλλά δόξα το θεό τα καταφέραμε με τη πρώτη!! Ο θεός μαζί μας από δω και πέρα όλα να πάνε τέλεια σε όλες μας!!

Kalws irthes koritsi mou!Me to kalo!

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope89 είπε:

Να και κ εγώ κοριτσια μου!! Λοιπόν... Πήγαμε γιατρό σήμερα κ όλα ήταν μια χαρά!! Τα μωράκια μας χορεύουν εκεί μέσα!! Το ένα μας άνοιξε τα πόδια κ είναι σίγουρα κοριτσάκι!!! Ακούς @Renez;;;; Το άλλο δεν μας έκανε τη χάρη κ δεν είδαμε τίποτα,!! Μου είπε για τα πονακια που έχω ότι είναι φυσιολογικά κ είναι από τους συνδέσμους της μήτρας που μεγαλώνει κ όχι συσπάσεις!! Γενικά πολύ χαλαρός κ κουλ ο γιατρουλης μου, δεν με αγχωσε καθόλου! Σε ένα μήνα πάλι θα με δει... Άντε να περάσει πάλι ο καιρός! 

Εμ δε τα ανοίγει βέβαια!! Δε τα ανοίγει γτ είναι αντρακλας κ τον έχεις κομπλαρει εσύ εδώ με τις φίλες σου τις κοριτσομανες!!:tongue:

Μπράβο μαναρακι μου,πόσο χαίρομαι όταν γυρνάμε μια μία με χαρμόσυνα νέα!!!αλήθεια μου φτιάχνει η διάθεσή κοριτσουδια μου!!

Αχχχ κ εγώ μέχρι τις 13 δε ξέρω πως θα περάσουν οι μέρες!!

Just now, Annou είπε:

Kalispera vre koritsia!Molis sas teleiwsa!!Simera douleva oli mera!♥️

Είχατε έμπνευση κυουρια μου?

Just now, Thalia30 είπε:

καλως ήρθες τυρερουλα στην ομαδαρα μας,βρήκες τη καλύτερη καιιιιι ως γνωστόν τη πιο γουρλιδικη παρέα!!

Με το καλό το μωρό σου λοιπόν!! Πες μας τώρα οοολααα..ΠΗΤ φύλλο Μαιευτήριο..να μπεις στο πινακακι μας επίσημα :)

Just now, Annou είπε:

Kalispera vre koritsia!Molis sas teleiwsa!!Simera douleva oli mera!♥️

Είχατε έμπνευση κυουρια μου

• Χαχα 2

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι ωραία νέα!!! Τα κορίτσια εκεί να δείξουν τη χάρη τους! Κι άλλη μια κοπέλα με δίδυμα κρυβόταν το δεύτερο!!!

Κ πόσο μάλλον που έχεις δύο μωράκια θα πονάει περισσότερο που μεγαλώνει η μήτρα!

Όλα καλά κορίτσι μου,μπράβο!:)

Και πως είσαι???

Εεε μα... Οι σουρλουλουδες μας!!! Αυτό σκεφτομαι κ εγώ.. εδώ πονάει με ένα,  πόσο μάλλον με δύο!!

Just now, Thalia30 είπε:

Καλωσηλθες στην παρέα μας!! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

Just now, Renez είπε:

Εμ δε τα ανοίγει βέβαια!! Δε τα ανοίγει γτ είναι αντρακλας κ τον έχεις κομπλαρει εσύ εδώ με τις φίλες σου τις κοριτσομανες!!:tongue:

Μπράβο μαναρακι μου,πόσο χαίρομαι όταν γυρνάμε μια μία με χαρμόσυνα νέα!!!αλήθεια μου φτιάχνει η διάθεσή κοριτσουδια μου!!

Χαχαχαχα!!! Λες ε;; Κ τώρα κάνει πείσματα!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

A mia xara.Apla mou xoun vgei ligo ta matia apo to site!!Hahaha.Eftiaxa k mia pizza k eimai super.Gia opoia den xerei auto to kolpo, 

araviki pita,saltsa pizzas pilzburry,turi trimmeno k meta apo panw o,ti thes apo ulika.10-12 lepta se prothermasmeno fourno se tapsi stin ladokolla!Na glufeis ta daxtula sou kai bam bam!!!

Oxi tpt allo alla m’aresoun oi eukoles kai grigores suntages.Opote as milame kai ligo gia mam!hahaha

Φίλη κ εμείς πίτσα σήμερα,λίγο πιο γκουρμέ βέβαια κάναμε μια συνταγή του Άκη αλλά αν εξαιρέσεις τον χρόνο που περιμένεις το ζυμάρι είναι μπαμ μπαμ :-) κ φυσικά μου έτρεχαν τα σάλια έφαγα 2 κομμάτια(κομματαρες να πω την αλήθεια μου..!) Κ ακόμη παλεύω να χορέψω..χαλάλι!!

Αύριο λέμε να φάμε κάνα ψαράκι..έχω κάτι μοαρμπουνακια κ κάτι σαρδέλες στη κατάψυξη κ λέω να τα βγάλω ..θα ήθελα τηγανητά αλλά το αποφεύγω σπίτι κ μάλλον για φούρνο τα κόβω..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

καλως ήρθες τυρερουλα στην ομαδαρα μας,βρήκες τη καλύτερη καιιιιι ως γνωστόν τη πιο γουρλιδικη παρέα!!

Με το καλό το μωρό σου λοιπόν!! Πες μας τώρα οοολααα..ΠΗΤ φύλλο Μαιευτήριο..να μπεις στο πινακακι μας επίσημα :)

Είχατε έμπνευση κυουρια μου

Ba simera douleia sto diaxeiristiko kommati!!;)

Just now, Renez είπε:

Φίλη κ εμείς πίτσα σήμερα,λίγο πιο γκουρμέ βέβαια κάναμε μια συνταγή του Άκη αλλά αν εξαιρέσεις τον χρόνο που περιμένεις το ζυμάρι είναι μπαμ μπαμ :-) κ φυσικά μου έτρεχαν τα σάλια έφαγα 2 κομμάτια(κομματαρες να πω την αλήθεια μου..!) Κ ακόμη παλεύω να χορέψω..χαλάλι!!

Αύριο λέμε να φάμε κάνα ψαράκι..έχω κάτι μοαρμπουνακια κ κάτι σαρδέλες στη κατάψυξη κ λέω να τα βγάλω ..θα ήθελα τηγανητά αλλά το αποφεύγω σπίτι κ μάλλον για φούρνο τα κόβω..

Axxx k tha thalassina polu wraia!!!Na dw egw pali avrio ti tha mageirepsw!Oso anoigei o kairos entwmetaxy olo k pio ligo trww k an faw exw orexi gia vlakeies.

Just now, Annou είπε:

Ba simera douleia sto diaxeiristiko kommati!!;)

Axxx k tha thalassina polu wraia!!!Na dw egw pali avrio ti tha mageirepsw!Oso anoigei o kairos entwmetaxy olo k pio ligo trww k an faw exw orexi gia vlakeies.

Εγώ περιμένω πως κ πως τα καλοκαιρινά φρούτα!! Μπορώ να ζήσω με αυτά..όλα!! Καρπούζι,πεπόνι,ροδάκινα,βερίκοκα έρωτας...κ λίγο γιαουρτςκι κ τέλος :-)

• Μου αρέσει 2

Κι εμείς σπιτική πίτσα κάναμε χθες!:P Ούτε συνεννοημένες να είμασταν!

Just now, Thalia30 said:

Καλώς μας ήρθες! Παιδεύτηκες κι εσύ αρκετά (κι εγώ 3μιση χρόνια προσπαθούσα και τελικά έμεινα έγκυος με την πρώτη εξωσωματική). Τα καταφέραμε όμως και αυτό έχει σημασία!:) Όλα να μας πάνε μόνο καλά από εδώ και πέρα!!

vNpVm5.png

@Thalia30 Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου!

@Hope89 congratulations!!! Μα τι πονηρουλι είναι το άλλο καλέ? παίζει από τώρα κούκου με τη μαμά! Για τη τσουπα τι να πω? Παλι στειλε μου κοριτσοvibe για τη Δευτέρα που θα τσεκάρω πιπι!

@Renez σε παρακαλώ να ξεκουράζεσαι κυρία μου! Οσες δουλεύουμε πρέπει μόνες μας να προσέξουμε τον εαυτό μας! Σκαρφισου εναν τροπο να κάθεσαι καθε τοσο! Μην το παίξεις παλικάρι! Καλέ σε λίγο θα αρχίσουν να πρηζονται κ τα πόδια μας,δεν θα μπει ούτε σαγιονάρα!

Κορίτσια μου εγώ ξαγρυπνησα, κοιμήθηκα λίγο όταν έβαλα για ύπνο τν μικρο μου κ 12.00 ξύπνησα! Φίλη  @P.L.L.  ελπίζω να κοιμάσαι γλυκά απόψε, κρατάω εγώ σκοπιά για όλες τις ξάγρυπνες μανούλες!:tongue:

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

@Thalia30 Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας! Με το καλό το μωράκι σου!

@Hope89 congratulations!!! Μα τι πονηρουλι είναι το άλλο καλέ? παίζει από τώρα κούκου με τη μαμά! Για τη τσουπα τι να πω? Παλι στειλε μου κοριτσοvibe για τη Δευτέρα που θα τσεκάρω πιπι!

@Renez σε παρακαλώ να ξεκουράζεσαι κυρία μου! Οσες δουλεύουμε πρέπει μόνες μας να προσέξουμε τον εαυτό μας! Σκαρφισου εναν τροπο να κάθεσαι καθε τοσο! Μην το παίξεις παλικάρι! Καλέ σε λίγο θα αρχίσουν να πρηζονται κ τα πόδια μας,δεν θα μπει ούτε σαγιονάρα!

Κορίτσια μου εγώ ξαγρυπνησα, κοιμήθηκα λίγο όταν έβαλα για ύπνο τν μικρο μου κ 12.00 ξύπνησα! Φίλη  @P.L.L.  ελπίζω να κοιμάσαι γλυκά απόψε, κρατάω εγώ σκοπιά για όλες τις ξάγρυπνες μανούλες!:tongue:

Κ εγώ φίλη μαζί σου απόψε..έκανα βλακεία κ επειδή φούσκωσαν από το φαγητο κοιμήθηκα το απόγευμα 6-8:30 κ τώρα που να κλείσω μάτι?!

Ας οψετε,έτσι κ αλλιώς αύριο είναι free day οπότε όλα καλά :-)

εχω τον άντρα μου να ροχαλιζει δίπλα μου στον καναπέ το ίδιο κ τα σκυλιά μου κ εγώ παλεύω να βολευτω τη μία στο δεξί πλευρό την άλλη στο αριστερό ακούγοντας βιντεάκια για ουφο που άκουγε ο άντρας μου μέχρι να αποκοιμηθεί..τόσο όμορφο παραμύθι του φάνηκε:tongue:

εσυ σε τι φάση είσαι?

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ φίλη μαζί σου απόψε..έκανα βλακεία κ επειδή φούσκωσαν από το φαγητο κοιμήθηκα το απόγευμα 6-8:30 κ τώρα που να κλείσω μάτι?!

Ας οψετε,έτσι κ αλλιώς αύριο είναι free day οπότε όλα καλά :-)

εχω τον άντρα μου να ροχαλιζει δίπλα μου στον καναπέ το ίδιο κ τα σκυλιά μου κ εγώ παλεύω να βολευτω τη μία στο δεξί πλευρό την άλλη στο αριστερό ακούγοντας βιντεάκια για ουφο που άκουγε ο άντρας μου μέχρι να αποκοιμηθεί..τόσο όμορφο παραμύθι του φάνηκε:tongue:

εσυ σε τι φάση είσαι?

Ελπίζω να αποκοιμηθηκες! Χάζευα μια χαζοσειρουλα κ στριφογυριζω αριστερά-δεξιά να βολευτω στον καναπέ ! Τα αγόρια μου κοιμούνται κ πάω κάθε τόσο και τα χαζεύω πριν στρίψω για το πολυσύχναστο μέρος μια εγκυμονούσας! Χιχιχιχι

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ελπίζω να αποκοιμηθηκες! Χάζευα μια χαζοσειρουλα κ στριφογυριζω αριστερά-δεξιά να βολευτω στον καναπέ ! Τα αγόρια μου κοιμούνται κ πάω κάθε τόσο και τα χαζεύω πριν στρίψω για το πολυσύχναστο μέρος μια εγκυμονούσας! Χιχιχιχι

Μπαααα εδω χαζεύω ένα θέμα με πεθερές κ νύφες χεχεχε σαν να βλέπω σειρά κ εγώ δλδ :tongue:

Εσύ ελπίζω να είσαι οκ με τα πεθερικά σου..ε?

Just now, Renez είπε:

Μπαααα εδω χαζεύω ένα θέμα με πεθερές κ νύφες χεχεχε σαν να βλέπω σειρά κ εγώ δλδ :tongue:

Εσύ ελπίζω να είσαι οκ με τα πεθερικά σου..ε?

Αχαχαχα

Ναι ευτυχώς μια χαρά τα πάμε,είναι καλοί άνθρωποι κ γενικά ταιριάζουν οι οικογένειες μας κ κάνουν παρέα τα συμπεθερια!

Η πεθερά μου κρατάει κυρίως τον μικρό τον πάω στο σπίτι της όμως, γτ η μαμα μ δουλεύει! Δεν επεμβαίνει στα σχετικά του σπιτιού μας κ του παιδιού, εγω δίνω κατεύθυνση. Είναι ζόρικο όμως να κρατήσεις ισορροπίες όσο καλός κι αν ειναι ο άλλος,όλοι έχουμε τις ώρες μας κ η μαμα μας είναι αλλιώς...Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι δν μου φταίνε τπτ που ήθελα σπίτι κ παιδιά κ ότι έχουν κι αυτοί ζωή κ επιθυμίες,δεν είναι υπηρετικό προσωπικό. Πότε δν ζητάω κι ας μν μπορώ κι ας κλαίω ,αλλά δεν εχω παράπονο μου μαγειρεύουν κιόλας 2 φορές την εβδομάδα σίγουρα κ κάθε Κυριακή τρώμε εναλλάξ στα παππουδια ή κ όλοι μαζί.

Δεν πιστεύω να έχεις κανένα story Εσύ?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχαχαχα

Ναι ευτυχώς μια χαρά τα πάμε,είναι καλοί άνθρωποι κ γενικά ταιριάζουν οι οικογένειες μας κ κάνουν παρέα τα συμπεθερια!

Η πεθερά μου κρατάει κυρίως τον μικρό τον πάω στο σπίτι της όμως, γτ η μαμα μ δουλεύει! Δεν επεμβαίνει στα σχετικά του σπιτιού μας κ του παιδιού, εγω δίνω κατεύθυνση. Είναι ζόρικο όμως να κρατήσεις ισορροπίες όσο καλός κι αν ειναι ο άλλος,όλοι έχουμε τις ώρες μας κ η μαμα μας είναι αλλιώς...Έχω πάντα στο μυαλό μου ότι δν μου φταίνε τπτ που ήθελα σπίτι κ παιδιά κ ότι έχουν κι αυτοί ζωή κ επιθυμίες,δεν είναι υπηρετικό προσωπικό. Πότε δν ζητάω κι ας μν μπορώ κι ας κλαίω ,αλλά δεν εχω παράπονο μου μαγειρεύουν κιόλας 2 φορές την εβδομάδα σίγουρα κ κάθε Κυριακή τρώμε εναλλάξ στα παππουδια ή κ όλοι μαζί.

Δεν πιστεύω να έχεις κανένα story Εσύ?

Είχα κάτι χαζοθεματα με τη πεθερά πάνω στη δουλεια(οικογενιακη επιχειρήση κ καταλαβαίνεις..) πάλευε στην αρχή να χωθεί κ στα προσωπικά μας σε φάση τι τα θέλετε τα σκυλιά? Γτ να παντρευτείτε Αθήνα κ όχι Κρήτη? Γτ να μείνετε Αθήνα κ όχι Κρήτη? Κτλ κτλ αλλά δόξα το Θεό ο άντρας μου δε τα αντέχει αυτά(εξού κ η θέληση του να μείνουμε Αθήνα,του τα έκανε από πάντα η μαμά του αυτά....)και ήταν εκείνος που έβαζε φρένα κ πάγο κ εν τέλη κατέληγα εγώ να καταλαγιαζω τα πνεύματα κ να γίνομαι συνδετικός κρίκος..κάπου εκεί με συμπάθησε ακόμη πιο πολυ,μπήκε κ οριστικά η απόσταση μεταξύ μας (Αθήνα-Κρητη) οπότε ηρεμισαμε όλοι :-)

Να σε ρωτήσω..κ να μας πουν κ οι υπόλοιπες το πρωί,πως αποκαλείς τα πεθερικά σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...