Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Στις βραδυνές μας αϋπνίες που θα θηλαζουμε ή θα κοιμιζουμε το μωρό μας κόβω να ξεκλεβουμε χρόνο η μία για την άλλη :-)

μα αν τώρα έχουμε ανάγκη συμπαράσταση κ συμβουλές μεταξύ μας σκεφτείτε τότε..ειδικά εμείς οι πρωταρες αλλά κ εσείς σε κάτι πρωτόγνωρο που ίσως βιώσετε με τα καινουρια σας μωράκια..

θα βρίσκουμε χρόνο θα δεις..

Εγώ νιώθω κάτι παρόμοιο ή σαν να με γαργαλανε πεταλούδες τις τελευταίες 10 μέρες περίπου κάθε μέρα στην ίδια ένταση αλλά μέρα με τη μέρα πιο συχνά αλλά για λίγο κάθε φορά... δευτερόλεπτα... Εγώ είμαι σίγουρη μέσα μου πως είναι το νινι..

Το έντερο τι ξεχωρίζω ούτως ή άλλως συνόδευεται κ από κάτι άλλο μετά :mrgreen:

Τι άλλο να είναι?

Έλα ντε με έχουν  πιάσει τα αγχωτικα μου φαίνεται!!! Έλεγα μην είναι καμία σύσπαση αλλά και αυτό που διαβάζω σε περιγραφές δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νιώθω! Τι να πω ..τελικα ακόμα δεν μπορώ να ξεχωρίσω  αν ειναι το νινι ακομα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κορίτσια να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο. Επειδή με έχουν ταράξει οι αλλεργίες και πλέον με την καταρροή, το μπούκωμα, τη φαγούρα και τα δάκρυα στα μάτια δεν την παλεύω άλλο, λέω να πάρω κανένα αντισταμινικό. Η κλινική που πάω εδώ στον γιατρό τα έχουν στην λίστα με τα φάρμακα που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη (ζιρτέκ, κλαριτιν), αλλά ο γιατρός της αδερφής μου της είχε πει ότι απαγορεύονται. Οι δικοί σας γιατροί σας έχουν πει τίποτα σχετικό? Λέω αφού τα επιτρέπουν εδώ να δοκιμάσω να πάρω για λίγες μέρες, αλλά δε ξέρω κιόλας γιατί οι γιατροί εδώ είναι πολύ πιο χαλαροί και φοβάμαι ότι μπορεί να επιτρέπουν ανεξέλεγκτα πολλά φάρμακα που πιθανώς βλάψουν το μωρό. :unsure:

vNpVm5.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Έλα ντε με έχουν  πιάσει τα αγχωτικα μου φαίνεται!!! Έλεγα μην είναι καμία σύσπαση αλλά και αυτό που διαβάζω σε περιγραφές δεν έχει καμία σχέση με αυτό που νιώθω! Τι να πω ..τελικα ακόμα δεν μπορώ να ξεχωρίσω  αν ειναι το νινι ακομα! 

Αν κάνεις σύσπαση,θα το καταλάβεις!! Έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου στη πρώτη εγκυμοσύνη,εγώ βέβαια ποτέ δεν κατάλαβα .

Δεν έχει καμία όμως σχέση με όταν νιώθουμε το νινακι! Κι όσο περνάνε οι μέρες θα το νιώθουμε όλο κ πιο συχνά!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εγώ ρώτησα τη γιατρό αν αυτό που νιώθω είναι το μωρο,της το περιεγραψα,και μου είπε πως σίγουρα είναι αυτό!!!!!!

Το ένιωθα μέσα μου ούτως η άλλως ότι είναι αυτό κ όχι το έντερο...

Επίσης πλέον κ οπτικά το βλέπω αν συγκεντρωθω κ το πετύχω!!!

Φαίνεται δλδ σε εκείνο το σημείο σαν να έχω μια φλέβα και κάνει ένα τακ!!!!

Το μωρό σου είναι γλυκούλα μου και σου στέλνει τα πρώτα μηνύματα αγάπης!!!!!!:x

Δεν μπορώ να το πιστέψω μάλλον!!! Χαχαχα... 

Αχ τι καλά που είστε και εσείς κορίτσια και υπάρχει συμπαράσταση!!

• Μου αρέσει 3

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο. Επειδή με έχουν ταράξει οι αλλεργίες και πλέον με την καταρροή, το μπούκωμα, τη φαγούρα και τα δάκρυα στα μάτια δεν την παλεύω άλλο, λέω να πάρω κανένα αντισταμινικό. Η κλινική που πάω εδώ στον γιατρό τα έχουν στην λίστα με τα φάρμακα που επιτρέπονται στην εγκυμοσύνη (ζιρτέκ, κλαριτιν), αλλά ο γιατρός της αδερφής μου της είχε πει ότι απαγορεύονται. Οι δικοί σας γιατροί σας έχουν πει τίποτα σχετικό? Λέω αφού τα επιτρέπουν εδώ να δοκιμάσω να πάρω για λίγες μέρες, αλλά δε ξέρω κιόλας γιατί οι γιατροί εδώ είναι πολύ πιο χαλαροί και φοβάμαι ότι μπορεί να επιτρέπουν ανεξέλεγκτα πολλά φάρμακα που πιθανώς βλάψουν το μωρό. :unsure:

Βαρύ το ζιρτεκ ίσως αεριους..στις οδηγίες χρήσης του όμως λέει να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη(το αεριους). Αν κάνεις μια απλή αναζήτηση τα αντιισταμινικά που σου είπαν να πάρεις,μπορείς να δεις τι λένε για την χρήση στην εγκυμοσύνη

Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, μόνο φτέρνισμα έχω κ καμία φορά λίγο πόνο στα ιγμόρεια.

Ίσως με κάτι φυτικό?? Κανενα εισπνεόμενο?

Πάντως για να τα λένε ασφαλή θα είναι! Και να τα έχουν αναρτήσει σε λίστα στην κλινική. Ίσως να σου πει ο γιατρός σου πιο θεωρεί ότι είναι καλύτερο για η δική σου περίπτωση

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 said:

Βαρύ το ζιρτεκ ίσως αεριους..στις οδηγίες χρήσης του όμως λέει να αποφεύγεται στην εγκυμοσύνη(το αεριους). Αν κάνεις μια απλή αναζήτηση τα αντιισταμινικά που σου είπαν να πάρεις,μπορείς να δεις τι λένε για την χρήση στην εγκυμοσύνη

Δεν έχω ρωτήσει τον γιατρό μου, μόνο φτέρνισμα έχω κ καμία φορά λίγο πόνο στα ιγμόρεια.

Ίσως με κάτι φυτικό?? Κανενα εισπνεόμενο?

Γενικά όλα τα φάρμακα που κοιτάω, το μόνο που λένε είναι "σε περίπτωση εγκυμοσύνης, ρωτήστε τον γιατρό σας"... μου τη δίνει αυτό, γιατί ο καθένας λέει τα δικά του.

Στην κλινική που έκανα την εξωσωματική μου είπανε μόνο σπρέι με θαλασσινό νερό, που το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς, αλλά βοηθάει να ξεπλυθεί η μύτη μόνο αν έχεις σκόνη/σκουπιδάκια να καθαρίσεις. Αν έχεις συνεχές μπούκωμα/καταρροή από αλλεργιογόνα δεν κάνει τίποτα. :sad: 

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Γενικά όλα τα φάρμακα που κοιτάω, το μόνο που λένε είναι "σε περίπτωση εγκυμοσύνης, ρωτήστε τον γιατρό σας"... μου τη δίνει αυτό, γιατί ο καθένας λέει τα δικά του.

Στην κλινική που έκανα την εξωσωματική μου είπανε μόνο σπρέι με θαλασσινό νερό, που το χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς, αλλά βοηθάει να ξεπλυθεί η μύτη μόνο αν έχεις σκόνη/σκουπιδάκια να καθαρίσεις. Αν έχεις συνεχές μπούκωμα/καταρροή από αλλεργιογόνα δεν κάνει τίποτα. :sad: 

Να τον ρωτήσεις ποιο προτείνει στη δική σου περίπτωση,που ξέρει το ιστορικό σου! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Θα ξαναπώ! Στο prenat.l έχει προσφορές καρότσια! Και για δίδυμα !

Που είναι η @Hope89 νομίζω είχε υπέρηχο σήμερα?

Να και κ εγώ κοριτσια μου!! Λοιπόν... Πήγαμε γιατρό σήμερα κ όλα ήταν μια χαρά!! Τα μωράκια μας χορεύουν εκεί μέσα!! Το ένα μας άνοιξε τα πόδια κ είναι σίγουρα κοριτσάκι!!! Ακούς @Renez;;;; Το άλλο δεν μας έκανε τη χάρη κ δεν είδαμε τίποτα,!! Μου είπε για τα πονακια που έχω ότι είναι φυσιολογικά κ είναι από τους συνδέσμους της μήτρας που μεγαλώνει κ όχι συσπάσεις!! Γενικά πολύ χαλαρός κ κουλ ο γιατρουλης μου, δεν με αγχωσε καθόλου! Σε ένα μήνα πάλι θα με δει... Άντε να περάσει πάλι ο καιρός! 

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

Just now, Hope89 είπε:

Να και κ εγώ κοριτσια μου!! Λοιπόν... Πήγαμε γιατρό σήμερα κ όλα ήταν μια χαρά!! Τα μωράκια μας χορεύουν εκεί μέσα!! Το ένα μας άνοιξε τα πόδια κ είναι σίγουρα κοριτσάκι!!! Ακούς @Renez;;;; Το άλλο δεν μας έκανε τη χάρη κ δεν είδαμε τίποτα,!! Μου είπε για τα πονακια που έχω ότι είναι φυσιολογικά κ είναι από τους συνδέσμους της μήτρας που μεγαλώνει κ όχι συσπάσεις!! Γενικά πολύ χαλαρός κ κουλ ο γιατρουλης μου, δεν με αγχωσε καθόλου! Σε ένα μήνα πάλι θα με δει... Άντε να περάσει πάλι ο καιρός! 

Τι ωραία νέα!!! Τα κορίτσια εκεί να δείξουν τη χάρη τους! Κι άλλη μια κοπέλα με δίδυμα κρυβόταν το δεύτερο!!!

Κ πόσο μάλλον που έχεις δύο μωράκια θα πονάει περισσότερο που μεγαλώνει η μήτρα!

Όλα καλά κορίτσι μου,μπράβο!:)

Just now, Annou είπε:

Kalispera vre koritsia!Molis sas teleiwsa!!Simera douleva oli mera!♥️

Και πως είσαι???

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Κ εγώ τις πρώτες σε ένα στη γειτονιά πήγα, μου τις άργησε βέβαια λιγάκι αλλά ήταν στα φόρτε του ο ιός ,τώρα υποτίθεται χαλαρώνουμε οπότε πιστεύω να μπορώ να πάω πάλι εκεί, 

@Anastasia05 για την βίο...που λες όλοι οι γιατροί λένε μακρυά!! Κ η παθολόγος το ίδιο μου είχε πει ..

Giati kale?Mia xara einai.K egw ekei paw.Pentakathara kai bam bam.

3 ώρες πρίν, Renez είπε:

Γιατί μακρυά??

Κ εγώ στη γειτονιά μου πάω..δεν έχω παράπονο την επόμενη μέρα τα έχουν έτοιμα..σίγουρα έφταιγε η έξαρση του ιού τότε αγάπη..ρε σεις πάτε κάθε μήνα για αιματολογικές κ ούρων ? Εγω έκανα στον 2ο κ τώρα ξανά στον 4ο..άρα με πάει ανά 2 μήνες..

Μα τι είναι αυτό το χασιμοτο επιτέλους??:roll:

Egw mono mia fora ekana tis megales exetaseis stin arxi,ourwn,aimatos,hiv ktl.

Den mou exei pros to paron kati allo.Fantazomai pio meta.Twra exw rantevou pali mesa Maiou.

Just now, Renez είπε:

Αχχ κορίτσια μου κ εμένα μου λείπει η δουλειά αλλά σήμερα που πήγα να καθαρίσουμε το μαγαζί να παραλάβουμε εμπόρευμα κλτ έμεινα όρθια 3 ώρες κ τα είδα όλα!! Πανεσαν μέση,κοιλιά,πόδια..

Που ειναι τα παλιά 12ωρα που άντεχα?! Αφού λέγαμε Δευτέρα-τριτη να ήμασταν μόνοι με τον άντρα γτ η υπάλληλος μπορεί να ξανά έρθει από Τετάρτη (λόγω των 45 ημερών που πρέπει να περάσουν από την αναστολή) αλλά μάλλον πως θα πω στον άντρα μ να ανοίξουμε κ εμείς Τετάρτη γτ δε με εμπιστεύομαι να είμαι εγώ στους καφέδες τόσες ώρες όρθια με τίποτα τελικά..

Vre agapi mou den kanei toso polu.Na pareis atomo na se voithaei.Tha varuneis pio meta!

Just now, Eva137 είπε:

Emena o dikos mou den epitrepei tipota.Mono deponaki.

• Μου αρέσει 2

Just now, Eva137 said:

Καλησπέρα! Επειδη ειμαι κι εγώ΄αλλεργική και το εψαξα... τα αντιισταμινικά καλό ειναι λεει να αποφεύγονται, αν και δε συνδέονται με τερατογενεσεις.. Το Atarax σίγουρα δεν επιτρεπεται αλλά τα αλλα δυο που ανέφερες δεν εχουν ενοχοποιηθεί. Λένε παντως ότι οσο μεγαλώνει το μωράκι μπορεί να του προκαλέσουν ταχυκαρδίες, αυπνίες κλπ. αλλά αυτό σε πιο προχωρημένη κύηση.. Τελικά εγώ δεν πήρα και συνεχίζω με καταρροη κ φτερνισμα ολη την ώρα.. ελπίζω να μην είναι κακό να φτερνίζομαι τόσο πολύ.

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι ωραία νέα!!! Τα κορίτσια εκεί να δείξουν τη χάρη τους! Κι άλλη μια κοπέλα με δίδυμα κρυβόταν το δεύτερο!!!

Κ πόσο μάλλον που έχεις δύο μωράκια θα πονάει περισσότερο που μεγαλώνει η μήτρα!

Όλα καλά κορίτσι μου,μπράβο!:)

Και πως είσαι???

A mia xara.Apla mou xoun vgei ligo ta matia apo to site!!Hahaha.Eftiaxa k mia pizza k eimai super.Gia opoia den xerei auto to kolpo, 

araviki pita,saltsa pizzas pilzburry,turi trimmeno k meta apo panw o,ti thes apo ulika.10-12 lepta se prothermasmeno fourno se tapsi stin ladokolla!Na glufeis ta daxtula sou kai bam bam!!!

Oxi tpt allo alla m’aresoun oi eukoles kai grigores suntages.Opote as milame kai ligo gia mam!hahaha

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Annou είπε:

A mia xara.Apla mou xoun vgei ligo ta matia apo to site!!Hahaha.Eftiaxa k mia pizza k eimai super.Gia opoia den xerei auto to kolpo, 

araviki pita,saltsa pizzas pilzburry,turi trimmeno k meta apo panw o,ti thes apo ulika.10-12 lepta se prothermasmeno fourno se tapsi stin ladokolla!Na glufeis ta daxtula sou kai bam bam!!!

Μπράβο! Χρειάζεται κ η δουλειά για τη ψυχολογία μας να μας ανεβάζει!

Για τη πίτσα μας έπεισες όλες είμαι σίγουρη! Εγώ δεν είναι να δω κάτι ή να διαβάσω με λεπτομέρειες,θέλω να το φάω!:P

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!! Και εγώ για Οκτώβρη είμαι έχω Πητ 26/10 πρώτα ο Θεός!! Στα 30 και εγώ και είναι το πρώτο μας παιδάκι μετά από 6 χρόνια προσπαθειών!! Με σπερματεγχυση φυσικά αλλά δόξα το θεό τα καταφέραμε με τη πρώτη!! Ο θεός μαζί μας από δω και πέρα όλα να πάνε τέλεια σε όλες μας!!

• Μου αρέσει 9

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...