Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Το κατάλαβα λάθος χαχαχχα σορρυ....  το ίδιο λέμε πάντως τελικά ❤️

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Αχχ κορίτσια μου κ εμένα μου λείπει η δουλειά αλλά σήμερα που πήγα να καθαρίσουμε το μαγαζί να παραλάβουμε εμπόρευμα κλτ έμεινα όρθια 3 ώρες κ τα είδα όλα!! Πανεσαν μέση,κοιλιά,πόδια..

Που ειναι τα παλιά 12ωρα που άντεχα?! Αφού λέγαμε Δευτέρα-τριτη να ήμασταν μόνοι με τον άντρα γτ η υπάλληλος μπορεί να ξανά έρθει από Τετάρτη (λόγω των 45 ημερών που πρέπει να περάσουν από την αναστολή) αλλά μάλλον πως θα πω στον άντρα μ να ανοίξουμε κ εμείς Τετάρτη γτ δε με εμπιστεύομαι να είμαι εγώ στους καφέδες τόσες ώρες όρθια με τίποτα τελικά..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Για την ώρα πάντως όσοι μπορούν να εργάζονται από το σπίτι,συνεχίζουν έτσι. Ειδικά αν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Τελεια! σουπερ!

Η Μασκα μ φερνει εμετο 

Αλλα την φοραω αναγκαστικα σε0ιατρεια κ διαγνωστικα κεντρα.

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Αχχ κορίτσια μου κ εμένα μου λείπει η δουλειά αλλά σήμερα που πήγα να καθαρίσουμε το μαγαζί να παραλάβουμε εμπόρευμα κλτ έμεινα όρθια 3 ώρες κ τα είδα όλα!! Πανεσαν μέση,κοιλιά,πόδια..

Που ειναι τα παλιά 12ωρα που άντεχα?! Αφού λέγαμε Δευτέρα-τριτη να ήμασταν μόνοι με τον άντρα γτ η υπάλληλος μπορεί να ξανά έρθει από Τετάρτη (λόγω των 45 ημερών που πρέπει να περάσουν από την αναστολή) αλλά μάλλον πως θα πω στον άντρα μ να ανοίξουμε κ εμείς Τετάρτη γτ δε με εμπιστεύομαι να είμαι εγώ στους καφέδες τόσες ώρες όρθια με τίποτα τελικά..

Τώρα είσαστε δύο!!! Κι όλο το σώμα σου μεγαλώνει αυτό το νινι και κουράζεται! Να κάνεις όσα μπορείς και με τον Ρυθμό που μπορείς. Εγώ έτσι την έβγαζα τη δουλειά στη προηγούμενη εγκυμοσύνη. Αργά , προσεκτικές κινήσεις(γινόμαστε κ λίγο 'ατσουμπαλες' σιγά σιγα) και όσο μπορείς! Μη πιεστεις πολύ.

Just now, Ninamc είπε:

Τελεια! σουπερ!

Η Μασκα μ φερνει εμετο 

Αλλα την φοραω αναγκαστικα σε0ιατρεια κ διαγνωστικα κεντρα.

Εγώ τις αγαπώ! Μου είχανε λείψει πολύ!(λόγω δουλειάς τόσο τρελή.):tongue:

Κι εγώ πάντα στο νοσοκομείο και στα ιατρεία κ φαρμακεία. Δε πάω κ κάπου αλλού με εσωτερικό χώρο

Q1jtp2.png

Κι εγώ... Αν δεν ήμουν έγκυος κανονικά θα πήγαινα,μου λείπει τόσο.

Ξέρω συναδέλφους έγκυες που δουλεύουν κανονικά.. με τις σωστές προφυλάξεις ίσως και να γίνεται..δεν ξέρω. Ίσως σε κάποιο τμήμα όπως η ...αποστείρωση?? 

Εσύ αφού μπορείς με με τηλεεργασια είναι σούπερ. Μπορείς μέχρι να βγεις σε άδεια τοκετου να δουλεύεις από το σπίτι

K εγώ παιδια κανονικά δουλευω κ χωρίς κανεις να μ αναφέρει τπτ σχετικό... Φυσικά και μόνη μου δεν το εψαξα τώρα που το έμαθα μάλλον είναι αργά. Συνεχίζω και πηγαινω κανονικά και από Δευτέρα θα επιστρέψουν και όλοι πισω στην δουλειά... Όλοι εκεί μαζί μια χαρουμενη παρεα.... Και το τελειωτικό για μένα είναι ότι σήμερα έδιωξαν και την κοπέλα την οποία είχαν φέρει κάποιες μερες τώρα για να με βοηθάει και να μάθει τη δουλειά.... Τέλεια σας λέω..... 

Και τα νευρα μου δεν είναι καλά!!!!! 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αχ γλυκουλα μου ! Εχουν μειωθει οι αντοχές είναι αλήθεια... Κάνε όσα μπορείς και ήρεμα χωρίς άγχος! 

Και εγώ σκέφτομαι που θα ξαναπάω στο μαγαζί... ορθοστασία , σκαλιά  και σπαστο ωραριο και αγχώνομαι...Αλλά είπα αν δεν αντέξω να πάρω άδειες..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez said:

Ααααα κ γω νόμιζα ότι είναι λάθος λεξη στο auto correct γμτ μου :shock: ουπς...!!

Πρώτη φορά το ακούω σαν όρο..

Τεσπα,ελπίζω κ κατάλαβαινω πως είναι κάτι που ρυθμίζεται κοριτσια μου κ δε θα σας ταλαιπωρήσει όσο το προσέχετε ε..?

Ε πιστεύω πως ναι τώρα θα σου ξανά γράψουν εξετάσεις..κάπως θα πρέπει να σε παρακολουθούν σε τιμές κ εσένα μάνα της ξενιτιάς!!

Τα αντισώματα δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τα ρίξεις, αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τις ορμόνες (αν ξεφύγουν) και τα συμπτώματα, οπότε παλεύεται. 

Αχ, για να δούμε τί εξετάσεις θα μου κάνουν την επόμενη φορά... κάτι τέτοιες ώρες ξυπνάει ο Ξανθόπουλος μέσα μου, άτιμη ξενιτιά!

Just now, Renez said:

Έτσι είναι μωρέ, νομίζω όλες μας κουραζόμαστε πιο εύκολα τώρα.. πού να βαρύνουμε κιόλας! Σε καταλαβαίνω, κι εγώ όταν περπατάω μετά από λίγο λαχανιάζω και αυτές τις μέρες που κάνω περισσότερες δουλειές στο σπίτι πονάει η μέση μου. Στην δουλειά να έχεις τουλάχιστον ένα σκαμπό να ακουμπάς αντί να είσαι συνέχεια όρθια και να κάνεις όποτε μπορείς διαλείμματα για να κάθεσαι και να σηκώνεις τα πόδια ψηλά.

vNpVm5.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Αχ γλυκουλα μου ! Εχουν μειωθει οι αντοχές είναι αλήθεια... Κάνε όσα μπορείς και ήρεμα χωρίς άγχος! 

Και εγώ σκέφτομαι που θα ξαναπάω στο μαγαζί... ορθοστασία , σκαλιά  και σπαστο ωραριο και αγχώνομαι...Αλλά είπα αν δεν αντέξω να πάρω άδειες..

Αυτό είναι το καλύτερο αγάπη μου,αν τη δικαιουσε κ δεν αντέχεις να το εκμεταλλευτείς..!!

Just now, Eva137 είπε:

Τα αντισώματα δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να τα ρίξεις, αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τις ορμόνες (αν ξεφύγουν) και τα συμπτώματα, οπότε παλεύεται. 

Αχ, για να δούμε τί εξετάσεις θα μου κάνουν την επόμενη φορά... κάτι τέτοιες ώρες ξυπνάει ο Ξανθόπουλος μέσα μου, άτιμη ξενιτιά!

Έτσι είναι μωρέ, νομίζω όλες μας κουραζόμαστε πιο εύκολα τώρα.. πού να βαρύνουμε κιόλας! Σε καταλαβαίνω, κι εγώ όταν περπατάω μετά από λίγο λαχανιάζω και αυτές τις μέρες που κάνω περισσότερες δουλειές στο σπίτι πονάει η μέση μου. Στην δουλειά να έχεις τουλάχιστον ένα σκαμπό να ακουμπάς αντί να είσαι συνέχεια όρθια και να κάνεις όποτε μπορείς διαλείμματα για να κάθεσαι και να σηκώνεις τα πόδια ψηλά.

Να έχω τα πόδια ψηλά δύσκολο :-/ σκαμπό ναι έχουμε ένα στο ταμείο κ θα τη βγάζω εκεί οπότε δεν αντέχω..μωρέ δε ξέρω όταν είμαι πάνω από 1-2 ώρες όρθια νιώθω κ περίεργα από κάτω μου,πως είναι όταν είχαμε περίοδο κάποιες φορές σαν να είναι βαρύ το κουτί μου..δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω..

Τεσπα..ναι θα είμαι οσο πιο ξεκούραστη κορίτσια μου όπως όλες..είδατε ποτέ επρασε ο καιρός κ μπήκαμε στον 4ο κ κάποιες σε μια εβδομάδα πάμε για 5ο!! Απίστευτο..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Αυτό είναι το καλύτερο αγάπη μου,αν τη δικαιουσε κ δεν αντέχεις να το εκμεταλλευτείς..!!

Να έχω τα πόδια ψηλά δύσκολο :-/ σκαμπό ναι έχουμε ένα στο ταμείο κ θα τη βγάζω εκεί οπότε δεν αντέχω..μωρέ δε ξέρω όταν είμαι πάνω από 1-2 ώρες όρθια νιώθω κ περίεργα από κάτω μου,πως είναι όταν είχαμε περίοδο κάποιες φορές σαν να είναι βαρύ το κουτί μου..δε ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω..

Τεσπα..ναι θα είμαι οσο πιο ξεκούραστη κορίτσια μου όπως όλες..είδατε ποτέ επρασε ο καιρός κ μπήκαμε στον 4ο κ κάποιες σε μια εβδομάδα πάμε για 5ο!! Απίστευτο..

Όταν νιώθεις το βάρος να κάθεσαι γιατί σημαίνει ότι κουράστηκες αρκετά! 

Q1jtp2.png

Όταν νιώθεις το βάρος να κάθεσαι γιατί σημαίνει ότι κουράστηκες αρκετά! 

Χμμ...ναι όντως μπορεί να είναι από την κούραση γρ αν θυμάστε όταν το πρώτο ανοίξαμε (τέλη Φλεβάρη) που ακόμη ήμουν κ στις αρχές τις εγκυμοσύνης κ είχα πολύ περισσότερες αντοχές είχα κουραστεί πολύ με το να το στησουμε μια βδομάδα κ όταν έκανα υπέρηχο μου βρήκε ένα μικρό αιματωμα από την κούραση μου είπε..βέβαια στην αυχενική,3 εβδομαδες μετά από αυτό δλδ είχε μικρινει ακόμη περισσότερο.. πρέπει να προσέχουμε πολύ γμτ γτ καμια φορά μπορεί να κάνουμε ζημιά κ ούτε να το καταλαβαίνουμε..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Περασε αμεσως ο καιρος. Βλεπω την κοιλιτσα κ δν το πιστευω. Μπαινω στν 4ο. Πο πο πο! Χαχαχαχα

Να μας πανε ολα καλα!

Παντως βρε κοριτσια δν ξερω αν θα χω χρονο να σας διαβαζω. Με δυο παιδια, κ τα δυο μωρακια, χωρις βοηθεια, δν ξερω αν θα τα καταφερνω να σας γραφω.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια εγώ και άλλη απορία σήμερα!!! Και θα ήθελα και την άποψή σας... Έχω μια βδομάδα περίπου που νιώθω χαμηλά στην κοιλιά στην μέση περίπου κάτι σαν τακ τακ η όπως είπε η αγαπημένη @Hliolousti σαν ένα ψαρακι να χτυπάει...νόμιζα ήταν το μωρούλι αλλά αρχίζω να έχω υποψίες μην είναι κάτι άλλο ..εκτος οτι το νιωθω συχνα μεσα στην μερα οταν ειμαι ξαπλωμενη το νιώθω συνήθως στο ίδιο σημείο και σπάνια λίγο πιο δίπλα..καμία εμπειρία πάνω σε κάτι τέτοιο? 

Just now, Ninamc είπε:

Περασε αμεσως ο καιρος. Βλεπω την κοιλιτσα κ δν το πιστευω. Μπαινω στν 4ο. Πο πο πο! Χαχαχαχα

Να μας πανε ολα καλα!

Παντως βρε κοριτσια δν ξερω αν θα χω χρονο να σας διαβαζω. Με δυο παιδια, κ τα δυο μωρακια, χωρις βοηθεια, δν ξερω αν θα τα καταφερνω να σας γραφω.

Στις βραδυνές μας αϋπνίες που θα θηλαζουμε ή θα κοιμιζουμε το μωρό μας κόβω να ξεκλεβουμε χρόνο η μία για την άλλη :-)

μα αν τώρα έχουμε ανάγκη συμπαράσταση κ συμβουλές μεταξύ μας σκεφτείτε τότε..ειδικά εμείς οι πρωταρες αλλά κ εσείς σε κάτι πρωτόγνωρο που ίσως βιώσετε με τα καινουρια σας μωράκια..

θα βρίσκουμε χρόνο θα δεις..

Κορίτσια εγώ και άλλη απορία σήμερα!!! Και θα ήθελα και την άποψή σας... Έχω μια βδομάδα περίπου που νιώθω χαμηλά στην κοιλιά στην μέση περίπου κάτι σαν τακ τακ η όπως είπε η αγαπημένη @Hliolousti σαν ένα ψαρακι να χτυπάει...νόμιζα ήταν το μωρούλι αλλά αρχίζω να έχω υποψίες μην είναι κάτι άλλο ..εκτος οτι το νιωθω συχνα μεσα στην μερα οταν ειμαι ξαπλωμενη το νιώθω συνήθως στο ίδιο σημείο και σπάνια λίγο πιο δίπλα..καμία εμπειρία πάνω σε κάτι τέτοιο? 

Εγώ νιώθω κάτι παρόμοιο ή σαν να με γαργαλανε πεταλούδες τις τελευταίες 10 μέρες περίπου κάθε μέρα στην ίδια ένταση αλλά μέρα με τη μέρα πιο συχνά αλλά για λίγο κάθε φορά... δευτερόλεπτα... Εγώ είμαι σίγουρη μέσα μου πως είναι το νινι..

Το έντερο τι ξεχωρίζω ούτως ή άλλως συνόδευεται κ από κάτι άλλο μετά :mrgreen:

Τι άλλο να είναι?

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Στις βραδυνές μας αϋπνίες που θα θηλαζουμε ή θα κοιμιζουμε το μωρό μας κόβω να ξεκλεβουμε χρόνο η μία για την άλλη :-)

μα αν τώρα έχουμε ανάγκη συμπαράσταση κ συμβουλές μεταξύ μας σκεφτείτε τότε..ειδικά εμείς οι πρωταρες αλλά κ εσείς σε κάτι πρωτόγνωρο που ίσως βιώσετε με τα καινουρια σας μωράκια..

θα βρίσκουμε χρόνο θα δεις..

Εγώ νιώθω κάτι παρόμοιο ή σαν να με γαργαλανε πεταλούδες τις τελευταίες 10 μέρες περίπου κάθε μέρα στην ίδια ένταση αλλά μέρα με τη μέρα πιο συχνά αλλά για λίγο κάθε φορά... δευτερόλεπτα... Εγώ είμαι σίγουρη μέσα μου πως είναι το νινι..

Το έντερο τι ξεχωρίζω ούτως ή άλλως συνόδευεται κ από κάτι άλλο μετά :mrgreen:

Τι άλλο να είναι?

Kι εγώ νιώθω τικι τικι.. σαν πεταρισμα

Το έντερο κι εγώ το ξεχωρίζω σαν φούσκωμα

Τώρα όμως την καταλαβαίνω, έτσι όπως έχω ξαπλώσει, να είναι μαζεμένη στα αριστερά κ να στριφογυρίζει.:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Εγώ ρώτησα τη γιατρό αν αυτό που νιώθω είναι το μωρο,της το περιεγραψα,και μου είπε πως σίγουρα είναι αυτό!!!!!!

Το ένιωθα μέσα μου ούτως η άλλως ότι είναι αυτό κ όχι το έντερο...

Επίσης πλέον κ οπτικά το βλέπω αν συγκεντρωθω κ το πετύχω!!!

Φαίνεται δλδ σε εκείνο το σημείο σαν να έχω μια φλέβα και κάνει ένα τακ!!!!

Το μωρό σου είναι γλυκούλα μου και σου στέλνει τα πρώτα μηνύματα αγάπης!!!!!!:x

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...