Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

Ενώ αυτή είναι η 6η εμβρυομεταφορα και θα έπρεπε να έχω εμπειρία, κάθε φορά μπερδεύομαι... Έχω κάτι πόνους μερικές φορές ψηλά πολύ όμως στο στήθος, καθόλου πρησμένο στήθος, νεύρα πολλά δεν έχω, τίποτα ιδιαίτερο... Αυτο που με έχει απογοητεύσει είναι ότι πριν αδιαθετησω, 5 ή 2 ημέρες πριν έχω πολύ πονοκέφαλο.... και αυτή τη φορά είχα.... Επίσης το στήθος μου τις πρώτες ημέρες ήταν πολύ πρησμένο και μετά σα να ξεπρηστηκε... σκέφτομαι μήπως αυτή η αλλαγή σημαίνει αποτυχία εμφύτευσης... Αισιόδοξη δεν είμαι, πάντα θέλω να προετοιμαζομαι για το χειρότερο σενάριο, να μη μου έρχεται ξαφνικό. Εσύ? 

Ναι, για την αναισθησία σου λέω κι εγώ. Σε ρωτάνε τι ώρα έχεις κάνει την ovitrelle για να ξέρουν τι περιθώριο έχουν να σου κάνουν την ωοληψια άρα και τη μέθη. Πάντως για να είσαι σίγουρη, ρώτα και τη μαία σου. Εγώ βέβαια κοιμόμουν νωρίς οπότε αντε να έπινα νερό μέχρι τις 10.

Καλά αποτελέσματα την Τρίτη και σε σένα!!! Σκέφτομαι να πάρω το early το clear blue. Πίστευω θα το βρω... 

Νομιζω κι εγώ θα το βρεις! Παντού το έχουν στα φαρμακεία! Σε ευχαριστώ πολύ! 🙏🏼 

πρίν από 6 λεπτά , Kate89 είπε:

Μην προδικαζεις τίποτα κορίτσι μου! Εμένα το στήθος δεν πρήστηκε καθόλου! Επίσης είχα και εγώ έντονους πονοκεφάλους που τους έχω και πριν την περίοδο και τελικά ήταν σημάδι εμφύτευσης! Και εμένα με είχε πάρει πολύ από κάτω γιατί είχα συμπτώματα περιόδου αλλά τελικά τα συμπτώματα περιόδου μοιάζουν με αυτά της εγκυμοσύνης! Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά θα δεις!♥️

Κι εμένα ακόμη το στήθος μου δεν έχει πρηστεί οπότε μη το παίρνεις σα σημάδι το στήθος τουλάχιστον @Eternity 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσια επειδή δεν μπορώ να βρω κατι συγκεκριμένο πάνω στο θέμα.. υπάρχει κάτι επίσημο για τις εγκύους για απομάκρυνση από την εργασία? 

https://gsee.gr/?p=36798

Σελίδα 9

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κορίτσια επειδή δεν μπορώ να βρω κατι συγκεκριμένο πάνω στο θέμα.. υπάρχει κάτι επίσημο για τις εγκύους για απομάκρυνση από την εργασία? 

Σου έστειλα προσωπικό γιατί δε μου τι δέχτηκε εδώ

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! 

Η αλήθεια είναι πως δυσκολεύομαι να προλάβω να τα διαβάσω όλα. Πρέπει να είμαστε το πιο πολυλογάδικο γκρουπ :P:D

Αχχ δεν υπάρχει πιο ύπουλο πράγμα από τον θυρεοειδή. Μεσα σε όλα, σου δημιουργεί αρκετές φορές και ψυχολογικά θέματα.

Και εγώ για εξετάσεις αίματος ούρων, μετά την αυχενική μου είπε κάθε μήνα από εδώ κ πέρα. 

Διαφημίσεις

Εγκυκλιος 14 03 20 Υπουργειο Εργασιας

Εγω απο εκεινη την ημερα ειμαι εκτος και πληρωνομαι.βεβαια τωρα τελευταια εργαζομαι με0τηλεργασια

Just now, Christinα είπε:

Θέλω κι εγώ αν σου είναι εύκολο!

Just now, Irinoula86 είπε:

K  εγώ θελωωω... Ευχαριστώ.... 

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω απο εκεινη την ημερα ειμαι εκτος και πληρωνομαι.βεβαια τωρα τελευταια εργαζομαι με0τηλεργασια

Μόνοι τους σε βγάλανε εκτός? 

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Οι περισσότεροι που φτάνουν σε σημείο να αγοράσουν σπίτι έχουν και μια καθαρίστρια να έρχεται ανά 2 εβδομάδες περίπου. Εγώ μέχρι στιγμής τα καθαρίζω όλα μόνη μου, με τη βοήθεια του συζύγου βέβαια, γιατί και έξτρα χρήματα δεν υπάρχουν και ο άντρας μου δε θέλει κανέναν να έρθει να καθαρίσει για εμάς.. αρνείται κατηγορηματικά. Μου έχει βγει η πίστη όμως και τα κάνω όλα αναγκαστικά σε δόσεις (π.χ. σκούπισμα-σφουγγάρισμα το μισό σπίτι την μια μέρα, το μισό την άλλη μέρα, τουαλέτες την επόμενη κ.ο.κ.). Σκέψου είναι ένας χώρος σαλο-κουζίνα, ένα γραφείο, 4 υπνοδωμάτια, 2 τουαλέτες, το πλυσταριό, ο διάδρομος, χώρια η αυλή και το γκαράζ που δε μπορώ να ασχοληθώ και με αυτά, τουλάχιστον τα κάνει ο άντρας μου. Τώρα που θα μετακομίσουμε όμως και θα έχουμε και ένα μωρό, θα ψάξω να βρω βοήθεια κι εγώ, δε θα την παλεύω άλλο!

Καλά, εγώ εδώ σας είπα, μόνο μια φορά έχω κάνει εξετάσεις και ούτε καν όλες όσες κάνουν στην Ελλάδα (ας πούμε σάκχαρο δεν έκαναν καν). Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κάνουν σε κάθε τρίμηνο, οπότε να μου ξαναγράψουν σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάω.

Μάλλον είσαι τυχερή που δε ξέρεις τί είναι το χασιμότο!:) Είναι όταν τα αντισώματα του θυρεοειδή είναι αυξημένα, που σημαίνει ότι ο ίδιος σου ο οργανισμός επιτίθεται στον θυρεοειδή σου και τότε έχεις την τάση να εμφανίσεις υποθυρεοειδισμό. Κι εγώ το έχω αυτό, κάθε χρόνο τα αντισώματά μου αυξάνονται όλο και περισσότερο (πλέον οι τιμές είναι 3-4πλάσιες πάνω από το ανώτατο όριο) και ο θυρεοειδής μου φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένος/ανομοιόμορφος στον υπέρηχο, γι'αυτό μου έγραψαν να παίρνω χαπάκι θυροξίνη, ειδικά τώρα που είμαι έγκυος.

Ααααα κ γω νόμιζα ότι είναι λάθος λεξη στο auto correct γμτ μου :shock: ουπς...!!

Πρώτη φορά το ακούω σαν όρο..

Τεσπα,ελπίζω κ κατάλαβαινω πως είναι κάτι που ρυθμίζεται κοριτσια μου κ δε θα σας ταλαιπωρήσει όσο το προσέχετε ε..?

Ε πιστεύω πως ναι τώρα θα σου ξανά γράψουν εξετάσεις..κάπως θα πρέπει να σε παρακολουθούν σε τιμές κ εσένα μάνα της ξενιτιάς!!

Just now, Ninamc είπε:

Εννοειται!

Λατρευω την δουλεια μ. Μα δν βζω ρε ρισκο την οικογενεθα μ και το εμβρυο.

Κι εγώ... Αν δεν ήμουν έγκυος κανονικά θα πήγαινα,μου λείπει τόσο.

Ξέρω συναδέλφους έγκυες που δουλεύουν κανονικά.. με τις σωστές προφυλάξεις ίσως και να γίνεται..δεν ξέρω. Ίσως σε κάποιο τμήμα όπως η ...αποστείρωση?? 

Εσύ αφού μπορείς με με τηλεεργασια είναι σούπερ. Μπορείς μέχρι να βγεις σε άδεια τοκετου να δουλεύεις από το σπίτι

Q1jtp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Ωχ, εσύ πρέπει να ήσουν χειρότερα από εμένα. Ελπίζω τώρα τουλάχιστον με την θεραπεία να μην έχεις τέτοια συμπτώματα. Εγώ να πω την αλήθεια αν δεν έκανα εξετάσεις κάθε χρόνο μπορεί να μην το καταλάβαινα καν. Η μόνη μου ένδειξη ήταν ότι πήρα αρκετό βάρος τα τελευταία χρόνια (χωρίς να τρώω παραπάνω) και φυσικά οι τιμές στις αιματολογικές που έχουν ανέβει κατακόρυφα. Μέχρι πρόσφατα δεν έπαιρνα τίποτα γιατί μου είχαν πει ότι ο θυρεοειδής μου το παλεύει από μόνος του και οι ορμόνες TSH, T3, T4 δεν είχαν επηρεαστεί (ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια), αλλά μου έγραψαν το χαπάκι όταν ξεκίνησα να ψάχνω γιατί δε μπορούσα να μείνω έγκυος (λένε ότι ο χασιμότο σχετίζεται με υπογονιμότητα και αποβολές, οπότε θέλαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση όσο μπορούμε). 

Ναι, τα ίδια κι εγώ, και έχει κάνα χρόνο που παίρνω το χάπι. Νόμιζα ότι ο χασιμότο μπορεί να φέρει μόνο υποθυρεοειδισμό, ενώ o Grave μπορεί να φέρει υπερθυρεοειδισμό. 

Αχ εγω περασα μεγ. Ταλαιπωρια. Θα στα πω καποια στιγμη. Το θεμα ειναι οτι εχω ηδη ενα παιδακι κ ενα 2ο να ρχεται. Κ με χασιμοτο παρακαλω. Οποτε τιποτα δν μας τρομαζει!

Ολα καλα να μας πανε!

Just now, Anastasia05 είπε:

Κι εγώ... Αν δεν ήμουν έγκυος κανονικά θα πήγαινα,μου λείπει τόσο.

Ξέρω συναδέλφους έγκυες που δουλεύουν κανονικά.. με τις σωστές προφυλάξεις ίσως και να γίνεται..δεν ξέρω. Ίσως σε κάποιο τμήμα όπως η ...αποστείρωση?? 

Εσύ αφού μπορείς με με τηλεεργασια είναι σούπερ. Μπορείς μέχρι να βγεις σε άδεια τοκετου να δουλεύεις από το σπίτι

Στον τομεα της υγειας δν γνωριζω τι γινεται , σε περιπτωση εγκυμοσυνης.

Εγω ελπιζω να συνεχισω να εργαζομαι απ το σπιτι. Αναμενεται αποφαση και νεο νομοσχεδιο η εγκυκλιος που θα αφορα τις εγκυες και το αν θα επιστρεψουν η οχι.

Θα δουμε.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ εγω περασα μεγ. Ταλαιπωρια. Θα στα πω καποια στιγμη. Το θεμα ειναι οτι εχω ηδη ενα παιδακι κ ενα 2ο να ρχεται. Κ με χασιμοτο παρακαλω. Οποτε τιποτα δν μας τρομαζει!

Ολα καλα να μας πανε!

Στον τομεα της υγειας δν γνωριζω τι γινεται , σε περιπτωση εγκυμοσυνης.

Εγω ελπιζω να συνεχισω να εργαζομαι απ το σπιτι. Αναμενεται αποφαση και νεο νομοσχεδιο η εγκυκλιος που θα αφορα τις εγκυες και το αν θα επιστρεψουν η οχι.

Θα δουμε.

Για την ώρα πάντως όσοι μπορούν να εργάζονται από το σπίτι,συνεχίζουν έτσι. Ειδικά αν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...