Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Και γω κορίτσια μια φορά έκανα εξετάσεις γενική αίματος και ούρων, τοξοπλασμα, αντιγόνο, hiv ζαχαρο, κιστικη ινωση.. Κλπ. Φαντάζομαι τωρα που θα πάω την αλλη εβδομαδα θα κάνω και γω το επόμενο σετ.. Και γω ολα σε ιδιώτικο της περιοχής μ τα κανω που πάω χρόνια και τα αποτελέσματα τα παιρνω ηλεκτρονικα. 

Θέλω και γω παγωτό τώρα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κάθε 2 εβδομαδες εξέταση για κορονοιο? Που? Κ πόσο κοστίζει?

Ειναι η crp, δεν ειναι εξειδικευμενη για κορωνοιο  μα δειχνει τις μετρησεις αν υπαρχει φλεγμονη, και ειδικα απο τν ιο. Ακριβως επιστημονικα δν ξερω να σου πω. Μα ο γιατρος μ, διευθυντης σε γνωστο ιδιωτικο μαιευτηριο, και θειος μου,

Μου ειπε οτι ειναι νεες οδηγιες απο εοδυ για ολες τις εγκυες.τωρα δν θυμαμαι ποσο εδωσα την τελευτ. Φορα.

Θα τν ρωτησω ομως την Τεταρτη κ θα σου πω περισσοτερα για την εξεταση, επιστημονικα δλδ.

Just now, Eva137 είπε:

Οι περισσότεροι που φτάνουν σε σημείο να αγοράσουν σπίτι έχουν και μια καθαρίστρια να έρχεται ανά 2 εβδομάδες περίπου. Εγώ μέχρι στιγμής τα καθαρίζω όλα μόνη μου, με τη βοήθεια του συζύγου βέβαια, γιατί και έξτρα χρήματα δεν υπάρχουν και ο άντρας μου δε θέλει κανέναν να έρθει να καθαρίσει για εμάς.. αρνείται κατηγορηματικά. Μου έχει βγει η πίστη όμως και τα κάνω όλα αναγκαστικά σε δόσεις (π.χ. σκούπισμα-σφουγγάρισμα το μισό σπίτι την μια μέρα, το μισό την άλλη μέρα, τουαλέτες την επόμενη κ.ο.κ.). Σκέψου είναι ένας χώρος σαλο-κουζίνα, ένα γραφείο, 4 υπνοδωμάτια, 2 τουαλέτες, το πλυσταριό, ο διάδρομος, χώρια η αυλή και το γκαράζ που δε μπορώ να ασχοληθώ και με αυτά, τουλάχιστον τα κάνει ο άντρας μου. Τώρα που θα μετακομίσουμε όμως και θα έχουμε και ένα μωρό, θα ψάξω να βρω βοήθεια κι εγώ, δε θα την παλεύω άλλο!

Καλά, εγώ εδώ σας είπα, μόνο μια φορά έχω κάνει εξετάσεις και ούτε καν όλες όσες κάνουν στην Ελλάδα (ας πούμε σάκχαρο δεν έκαναν καν). Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κάνουν σε κάθε τρίμηνο, οπότε να μου ξαναγράψουν σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάω.

Μάλλον είσαι τυχερή που δε ξέρεις τί είναι το χασιμότο!:) Είναι όταν τα αντισώματα του θυρεοειδή είναι αυξημένα, που σημαίνει ότι ο ίδιος σου ο οργανισμός επιτίθεται στον θυρεοειδή σου και τότε έχεις την τάση να εμφανίσεις υποθυρεοειδισμό. Κι εγώ το έχω αυτό, κάθε χρόνο τα αντισώματά μου αυξάνονται όλο και περισσότερο (πλέον οι τιμές είναι 3-4πλάσιες πάνω από το ανώτατο όριο) και ο θυρεοειδής μου φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένος/ανομοιόμορφος στον υπέρηχο, γι'αυτό μου έγραψαν να παίρνω χαπάκι θυροξίνη, ειδικά τώρα που είμαι έγκυος.

Αχ πολυ καταλαβαινομαστε στο θεμα του θυροειδη. Χασιμοτο και το καταλαβα στα 23. Μεχρι τοτε ζουσα κ ημουν σαν αναπηρη. Χαχαχ

Ενιωθα οτι μου εκοβαν τα ποδια καθε μερα. Φριχτους πονους.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Eva137 είπε:

Οι περισσότεροι που φτάνουν σε σημείο να αγοράσουν σπίτι έχουν και μια καθαρίστρια να έρχεται ανά 2 εβδομάδες περίπου. Εγώ μέχρι στιγμής τα καθαρίζω όλα μόνη μου, με τη βοήθεια του συζύγου βέβαια, γιατί και έξτρα χρήματα δεν υπάρχουν και ο άντρας μου δε θέλει κανέναν να έρθει να καθαρίσει για εμάς.. αρνείται κατηγορηματικά. Μου έχει βγει η πίστη όμως και τα κάνω όλα αναγκαστικά σε δόσεις (π.χ. σκούπισμα-σφουγγάρισμα το μισό σπίτι την μια μέρα, το μισό την άλλη μέρα, τουαλέτες την επόμενη κ.ο.κ.). Σκέψου είναι ένας χώρος σαλο-κουζίνα, ένα γραφείο, 4 υπνοδωμάτια, 2 τουαλέτες, το πλυσταριό, ο διάδρομος, χώρια η αυλή και το γκαράζ που δε μπορώ να ασχοληθώ και με αυτά, τουλάχιστον τα κάνει ο άντρας μου. Τώρα που θα μετακομίσουμε όμως και θα έχουμε και ένα μωρό, θα ψάξω να βρω βοήθεια κι εγώ, δε θα την παλεύω άλλο!

Καλά, εγώ εδώ σας είπα, μόνο μια φορά έχω κάνει εξετάσεις και ούτε καν όλες όσες κάνουν στην Ελλάδα (ας πούμε σάκχαρο δεν έκαναν καν). Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κάνουν σε κάθε τρίμηνο, οπότε να μου ξαναγράψουν σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάω.

Μάλλον είσαι τυχερή που δε ξέρεις τί είναι το χασιμότο!:) Είναι όταν τα αντισώματα του θυρεοειδή είναι αυξημένα, που σημαίνει ότι ο ίδιος σου ο οργανισμός επιτίθεται στον θυρεοειδή σου και τότε έχεις την τάση να εμφανίσεις υποθυρεοειδισμό. Κι εγώ το έχω αυτό, κάθε χρόνο τα αντισώματά μου αυξάνονται όλο και περισσότερο (πλέον οι τιμές είναι 3-4πλάσιες πάνω από το ανώτατο όριο) και ο θυρεοειδής μου φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένος/ανομοιόμορφος στον υπέρηχο, γι'αυτό μου έγραψαν να παίρνω χαπάκι θυροξίνη, ειδικά τώρα που είμαι έγκυος.

Κ εγώ με χασιμοτο όλο σκαψίματα είναι ο θυρεοειδής, τον παρομοίασε με την επιφανεία της σεληνης! Παίρνω χάπι εδώ κ μήνες.... επίσης ο χασιμοτο μπορεί στη διάρκεια της ζωής σου να παρουσιάζει κ υποθυρεοειδισμό κ υπέρ θυρεοειδισμο....

SqfGp3.png

Just now, Marti είπε:

Και γω κορίτσια μια φορά έκανα εξετάσεις γενική αίματος και ούρων, τοξοπλασμα, αντιγόνο, hiv ζαχαρο, κιστικη ινωση.. Κλπ. Φαντάζομαι τωρα που θα πάω την αλλη εβδομαδα θα κάνω και γω το επόμενο σετ.. Και γω ολα σε ιδιώτικο της περιοχής μ τα κανω που πάω χρόνια και τα αποτελέσματα τα παιρνω ηλεκτρονικα. 

Θέλω και γω παγωτό τώρα.. 

Φαε παιδι μ παγωτακι!

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ειναι η crp, δεν ειναι εξειδικευμενη για κορωνοιο  μα δειχνει τις μετρησεις αν υπαρχει φλεγμονη, και ειδικα απο τν ιο. Ακριβως επιστημονικα δν ξερω να σου πω. Μα ο γιατρος μ, διευθυντης σε γνωστο ιδιωτικο μαιευτηριο, και θειος μου,

Μου ειπε οτι ειναι νεες οδηγιες απο εοδυ για ολες τις εγκυες.τωρα δν θυμαμαι ποσο εδωσα την τελευτ. Φορα.

Θα τν ρωτησω ομως την Τεταρτη κ θα σου πω περισσοτερα για την εξεταση, επιστημονικα δλδ.

Αχ πολυ καταλαβαινομαστε στο θεμα του θυροειδη. Χασιμοτο και το καταλαβα στα 23. Μεχρι τοτε ζουσα κ ημουν σαν αναπηρη. Χαχαχ

Η crp δείκτης λοίμωξης και φλεγμονης κι εγώ κάνω ,όχι κάθε μήνα όμως, αυτό τον μήνα έκανα.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Ναι η crp είναι γνωστή, ειχα ρωτησει ακριβώς για αυτην την εξέταση στην αρχή τιν γιατρό μ και μ χε πει οτι δε δειχνει κατι.. Μακαρι να αλλαξαν οι οδηγίες και οντως κατι αποκαλύπτει.. Γράφεται παντως η εξέταση και με αυτη τη λογική θα την κάνανε όλοι.. Δε είναι και καμιά ακριβη εξέταση.. 

Just now, Anastasia05 είπε:

Η crp δείκτης λοίμωξης και φλεγμονης κι εγώ κάνω ,όχι κάθε μήνα όμως, αυτό τον μήνα έκανα.

Καθε δυο βδομαδες μου εχει πει. Και κανω. 

Just now, Marti είπε:

Ναι η crp είναι γνωστή, ειχα ρωτησει ακριβώς για αυτην την εξέταση στην αρχή τιν γιατρό μ και μ χε πει οτι δε δειχνει κατι.. Μακαρι να αλλαξαν οι οδηγίες και οντως κατι αποκαλύπτει.. Γράφεται παντως η εξέταση και με αυτη τη λογική θα την κάνανε όλοι.. Δε είναι και καμιά ακριβη εξέταση.. 

Ναι κ μενα στην αρχη μ χε πει να πηγαινω για δουλεια κανονικα κ οτι δν κινδυνευουν τα εμβρυα η οι εγκυες.

Μα πριν την αυχενικη μου ειπε οτι υπαρχουν νεες οδηγιες απο Εοδυ και επισης απομακρυνση των εγκυων απο την εργασια, συμφωνα με εγκυκλιο του Υπουργειου. 

Και ο εμβρυολογος στην αυχενικη τα ιδια μας ειπε.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc said:

Ωχ, εσύ πρέπει να ήσουν χειρότερα από εμένα. Ελπίζω τώρα τουλάχιστον με την θεραπεία να μην έχεις τέτοια συμπτώματα. Εγώ να πω την αλήθεια αν δεν έκανα εξετάσεις κάθε χρόνο μπορεί να μην το καταλάβαινα καν. Η μόνη μου ένδειξη ήταν ότι πήρα αρκετό βάρος τα τελευταία χρόνια (χωρίς να τρώω παραπάνω) και φυσικά οι τιμές στις αιματολογικές που έχουν ανέβει κατακόρυφα. Μέχρι πρόσφατα δεν έπαιρνα τίποτα γιατί μου είχαν πει ότι ο θυρεοειδής μου το παλεύει από μόνος του και οι ορμόνες TSH, T3, T4 δεν είχαν επηρεαστεί (ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια), αλλά μου έγραψαν το χαπάκι όταν ξεκίνησα να ψάχνω γιατί δε μπορούσα να μείνω έγκυος (λένε ότι ο χασιμότο σχετίζεται με υπογονιμότητα και αποβολές, οπότε θέλαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση όσο μπορούμε). 

Just now, Jasmine@ said:

Κ εγώ με χασιμοτο όλο σκαψίματα είναι ο θυρεοειδής, τον παρομοίασε με την επιφανεία της σεληνης! Παίρνω χάπι εδώ κ μήνες.... επίσης ο χασιμοτο μπορεί στη διάρκεια της ζωής σου να παρουσιάζει κ υποθυρεοειδισμό κ υπέρ θυρεοειδισμο....

Ναι, τα ίδια κι εγώ, και έχει κάνα χρόνο που παίρνω το χάπι. Νόμιζα ότι ο χασιμότο μπορεί να φέρει μόνο υποθυρεοειδισμό, ενώ o Grave μπορεί να φέρει υπερθυρεοειδισμό. 

vNpVm5.png

Εγώ τόσα χρόνια αυτο που εχω καταλάβει είναι οτι σχεδόν μια στις 2 γυναίκες θα εχει θέματα τύπου πολυκυστικες κλπ και η άλλη μια στις 2 θέματα με θυρεοειδή..εμενα η μαμα μ και η ξαδέρφη έχουν χάσιμοτο και προς το παρόν δεν παίρνουν χαπι.. Εγω ανήκω στην κατηγορία πολυκυστικες.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Eva137 είπε:

Ωχ, εσύ πρέπει να ήσουν χειρότερα από εμένα. Ελπίζω τώρα τουλάχιστον με την θεραπεία να μην έχεις τέτοια συμπτώματα. Εγώ να πω την αλήθεια αν δεν έκανα εξετάσεις κάθε χρόνο μπορεί να μην το καταλάβαινα καν. Η μόνη μου ένδειξη ήταν ότι πήρα αρκετό βάρος τα τελευταία χρόνια (χωρίς να τρώω παραπάνω) και φυσικά οι τιμές στις αιματολογικές που έχουν ανέβει κατακόρυφα. Μέχρι πρόσφατα δεν έπαιρνα τίποτα γιατί μου είχαν πει ότι ο θυρεοειδής μου το παλεύει από μόνος του και οι ορμόνες TSH, T3, T4 δεν είχαν επηρεαστεί (ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια), αλλά μου έγραψαν το χαπάκι όταν ξεκίνησα να ψάχνω γιατί δε μπορούσα να μείνω έγκυος (λένε ότι ο χασιμότο σχετίζεται με υπογονιμότητα και αποβολές, οπότε θέλαμε να βοηθήσουμε την κατάσταση όσο μπορούμε). 

Ναι, τα ίδια κι εγώ, και έχει κάνα χρόνο που παίρνω το χάπι. Νόμιζα ότι ο χασιμότο μπορεί να φέρει μόνο υποθυρεοειδισμό, ενώ o Grave μπορεί να φέρει υπερθυρεοειδισμό. 

Κοριτσια μ παω βολτα τους αντρακλες μ. Χαχαχαχα

Θα σας απαντησω μετα.

Φιλακια!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Όχι ο χασιμοτο μου είπε π ενδοκρινολόγος μέσα στη διάρκεια της ζωής μπορεί να  αλλάξεις! Εγω παντως μέχρι να ρυθμίσω τον θυρεοειδή δε μπορούσα να μείνω έγκυος. 

. επίσης παρηγγειλα την λανολινη της medela, που μου είπες για τα χειλη!σημερα ήρθε  Θα σε ενημερώσω για εξελίξεις....

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ said:

Όχι ο χασιμοτο μου είπε π ενδοκρινολόγος μέσα στη διάρκεια της ζωής μπορεί να  αλλάξεις! Εγω παντως μέχρι να ρυθμίσω τον θυρεοειδή δε μπορούσα να μείνω έγκυος. 

. επίσης παρηγγειλα την λανολινη της medela, που μου είπες για τα χειλη!σημερα ήρθε  Θα σε ενημερώσω για εξελίξεις....

Ναι, ε? Εγώ να φανταστείς ούτε καν το ήξερα ότι ο χασιμότο επηρεάζει την γονιμότητα. Ακόμα και σε εξειδικευμένο ενδοκρινολόγο υπογονιμότητας που πήγα πριν ένα χρόνο και κάτι μου είπε ότι δεν είχα κανένα πρόβλημα στις εξετάσεις μου (μου έκαναν πάρα πολλές: ορμονικές, σαλπιγγογραφία, απόθεμα ωοθηκών και ένα σωρό άλλες και ήταν όλες τέλειες) και μας διέγνωσε ελαφρύ πρόβλημα στον σύζυγο μόνο. Εμένα μου είπε απλά ότι επειδή έχω χασιμότο ίσως είναι καλή ιδέα να ξεκουράσουμε λίγο τον θυρεοειδή που έχει ταλαιπωρηθεί και να αποφύγουμε τυχόν αποβολή αργότερα, οπότε μου έγραψε τελικά την θυροξίνη. 

Ναι, πες μου αν θα σε βοηθήσει η λανολίνη στα χείλη!:) Μια ξαδέρφη μου που είχε μεγάλο πρόβλημα (έσκαγαν, ξεφλουδίζανε και ματώνανε τα χείλη της) της το έδωσα να το δοκιμάσει και μου είπε ότι την έσωσε! Ελπίζω να σε βοηθήσει και σένα!!

Just now, Marti said:

Εγώ τόσα χρόνια αυτο που εχω καταλάβει είναι οτι σχεδόν μια στις 2 γυναίκες θα εχει θέματα τύπου πολυκυστικες κλπ και η άλλη μια στις 2 θέματα με θυρεοειδή..εμενα η μαμα μ και η ξαδέρφη έχουν χάσιμοτο και προς το παρόν δεν παίρνουν χαπι.. Εγω ανήκω στην κατηγορία πολυκυστικες.. 

Από ότι φαίνεται κάπως έτσι είναι. Ο θυρεοειδής ειδικά είναι πολύ διαδεδομένος σε γυναίκες της γενιάς μας! Για τις πολυκυστικές δεν το ήξερα (ευτυχώς δεν είχε χρειαστεί να το ψάξω κιόλας), αλλά τελευταία βλέπω ότι πολλές γυναίκες τελικά έχουν ή πολυκυστικές ή ενδομητρίωση. 

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

4 ώρες πρίν, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά... αναμενόμενες είναι οι διαφωνίες καμιά φορά..αλλά μην μου ταραζεστε ..αλλωστε περναμε μια πάρα πολύ ωραία περίοδο στην ζωή μας απλά έχουμε και το άγχος μας!!! 

Κορίτσια δεν ξέρω αν το έχει νιώσει κάποια κοπέλα. Από χθες νιώθω μια περίεργη  πίεση χαμηλά μετά νιώθω ότι θέλω να πάω τουαλέτα για πιπι συνέχεια όμως αλλά δεν βγαίνει και τίποτα τρομερό πάντα  ( Συγνωμη κιόλας κορίτσια αλλά δεν ξέρω πως να το περιγράψω).. απο προχθές πάλι με πιανει και ένας πονος χαμηλά δεξια για λιγο αλλα αυτο εχω την εντυπωση οτι είναι επειδή δεν μπορώ να παω τουαλέτα τόσο εύκολα! Πολύ ταλαιπωρία.....

Κ εμένα με έπιασε ακριβώς αυτό την προηγουμενη εβδομαδα!!! Μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό... Να μην ανησυχώ.... 

1 hour ago, Ninamc είπε:

Περαστικα να ναι κοπελαρα.

Και εγω το χω παθει με συχνοουρια, και ταση να θελω να πηγαινω ανα 10 λεπτα, και ακομα το παθαινω, οταν ειναι να παω εξω.Χαχαχαχαχα

Ολα τα υπολοιπα καλα?

Τελεια τελεια τελεια! Πολυ χαρηκα. Κ μενα τοσο ειναι μα τρωω παγωτο καθε μερα 4 μπαλες με πουρακια χαχαχαχαχαχα

Χαλαλι η βοσκη! Πλ χαρηκα κοριτσι.

@Irinoula86 ετσι οπως τα λες!

Εγω παντως νιωθω πλ χαρουμενη.

Το παιδακι μ τρωει οτι τρωμε κ οπως το τρωμε κ ειναι 13 μηνων.

Σου λεω πεταω!

Ειμαι πλ υπερηφανη!χαχαχαχα

Εσυ πως εισαι?

Μπραβο κορίτσι μου!!!!! Κ εγώ όλα καλά.... Και να συνεχίσουμε έτσι όλες μας.....!!!!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Γιατί μακρυά??

Κ εγώ στη γειτονιά μου πάω..δεν έχω παράπονο την επόμενη μέρα τα έχουν έτοιμα..σίγουρα έφταιγε η έξαρση του ιού τότε αγάπη..ρε σεις πάτε κάθε μήνα για αιματολογικές κ ούρων ? Εγω έκανα στον 2ο κ τώρα ξανά στον 4ο..άρα με πάει ανά 2 μήνες..

Μα τι είναι αυτό το χασιμοτο επιτέλους??:roll:

Εγω έκανα μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσυνης με το γιατρό και δεν έχω ξανακάνει από τοτε..... Λογικά τώρα κάπου θα μας πει να κάνω κ εγώ παλιιι... Φαντάζομαι.... Αλλά θα μου πει.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...