Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Αστα πολυ υπερηφανη νιωθω γιατι καθημερινα πασχιζω παρα πολυ για το παιδι, οπως ολες οι μαναδς βεβαια. 6 δοντακια εχουμε. Αχ! Θα μαθει σιγα σιγα. Ειναι στο παιδι

Μονο εγω κανω ανα μηνα? Τι γινεται εκει εξω? Κ καθε 2 εβδομαδς μια εξεταση για κορωνοιο.

Εσεις γιατι οχι?  @Renez @Anastasia05

Μη κλαίς κι εγώ κάθε μήνα!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα οχι μ αρεσει να παρακολουθω τις τιμες μ και να τα ταξινομω σε φακελο. Ψυχαναγκασμος χαχαχαχαχαχα

Εγώ έχω πει σε όλους να τα στέλνουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα:)

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ έχω πει σε όλους να τα στέλνουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα:)

Σωστη και καλα κανεις! Εμενα μου τα στελνουν και τα τυπωνω. Αφου σου χω πει μ αρεσει να φακελωνω. Χαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Σωστη και καλα κανεις! Εμενα μου τα στελνουν και τα τυπωνω. Αφου σου χω πει μ αρεσει να φακελωνω. Χαχαχαχαχα

Έτσι έκανα στην πρώτη!! Εκτυπωμένες τώρα έχω μόνο τις πρώτες κ την αυχενική! Την ήθελα για τις φωτογραφίες:x

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Αστα πολυ υπερηφανη νιωθω γιατι καθημερινα πασχιζω παρα πολυ για το παιδι, οπως ολες οι μαναδς βεβαια. 6 δοντακια εχουμε. Αχ! Θα μαθει σιγα σιγα. Ειναι στο παιδι

Μονο εγω κανω ανα μηνα? Τι γινεται εκει εξω? Κ καθε 2 εβδομαδς μια εξεταση για κορωνοιο.

Να σου πω καλύτερα κάθε μήνα γιατί εγώ που έχω μια φοβία με το ζάχαρο , παρότι η πρώτη εξέταση ήταν καλή τώρα την έχω μια ανυπομονησία ...

C1JTp3.png

Έτσι έκανα στην πρώτη!! Εκτυπωμένες τώρα έχω μόνο τις πρώτες κ την αυχενική! Την ήθελα για τις φωτογραφίες:x

Καλα κανεις! Δν χρειαζεται να ναι ολοι ψυχαναγκαστικοι σαν εμενα χαχα.

Αχ! Αυριο Πρωτομαγια! Παει κοριτσια μ πλησιαζουν τα μπανακια μανακια χαχαχα

Just now, EugenJen είπε:

Να σου πω καλύτερα κάθε μήνα γιατί εγώ που έχω μια φοβία με το ζάχαρο , παρότι η πρώτη εξέταση ήταν καλή τώρα την έχω μια ανυπομονησία ...

Μη φβσαι κοπελαρα! Απλα κανε σωστη διατροφη. Παρτν τηλ κ πες του να την κανεις ανα μηνα. Δν ειναι κατι γι αυτους να στην γραφουν ανα μηνα. Ισως θα ταν καλυτερα για την ψυχολογια σ.

Εμενα με βοηθα πολυ να ξερω τις τιμες ανα μηνα, καθως κρατω σημειωσεις. Πως τα πηγα κτλ. Ζητα του να στα γραφει δν ειναι κακο, ισα ισα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μου ήρθε να βουτήξω σήμερα τι πρωί..ήταν υπέροχη η θάλασσα! Είναι ακόμη κρύα όμως για εμάς!!! Οπότε απλά τη χαζεψαμε:x

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Μη φβσαι κοπελαρα! Απλα κανε σωστη διατροφη. Παρτν τηλ κ πες του να την κανεις ανα μηνα. Δν ειναι κατι γι αυτους να στην γραφουν ανα μηνα. Ισως θα ταν καλυτερα για την ψυχολογια σ.

Εμενα με βοηθα πολυ να ξερω τις τιμες ανα μηνα, καθως κρατω σημειωσεις. Πως τα πηγα κτλ. Ζητα του να στα γραφει δν ειναι κακο, ισα ισα

Βασικά δεν κάνω σωστή διατροφή γιατί ακόμα τρώω πολύ συγκεκριμένα, βέβαια τα τρώω όλα ολικής , κ είναι τώρα 3 μέρες που έχω αρχίσει κ τρώω κρεατακι αλλά όχι οοοοτι να ναι κ εκεί συγκεκριμένα

C1JTp3.png

@Renez μου κι εγώ μια από τα ίδια!

Μια φορά έκανα εξετάσεις τέλη Φλεβάρη και μια προχθές!

Ούτως ή άλλως μου φαίνεται λογικό γιατί στη γιατρό πήγα τέλη Φλεβάρη,μετά τέλη Μαρτίου έκανα την αυχενική και τώρα τέλη Απριλίου ξαναπήγα στη γιατρό!

Μου ήρθε να βουτήξω σήμερα τι πρωί..ήταν υπέροχη η θάλασσα! Είναι ακόμη κρύα όμως για εμάς!!! Οπότε απλά τη χαζεψαμε:x

Ωραία κι αυτό!!!!!:tongue:

Εγώ περιμένω πως και πως την άρση των μέτρων για να μπορώ να πάω έναν παραθαλάσσιο περίπατο!Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω με τον αντρουλη μου,το μπεμπεκι,το σκυλί μας και ένα παγωτό φυσικά στο χέρι :x

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Κάθε 2 εβδομαδες εξέταση για κορονοιο? Που? Κ πόσο κοστίζει?

• Μου αρέσει 1

Just now, Hliolousti είπε:

@Renez μου κι εγώ μια από τα ίδια!

Μια φορά έκανα εξετάσεις τέλη Φλεβάρη και μια προχθές!

Ούτως ή άλλως μου φαίνεται λογικό γιατί στη γιατρό πήγα τέλη Φλεβάρη,μετά τέλη Μαρτίου έκανα την αυχενική και τώρα τέλη Απριλίου ξαναπήγα στη γιατρό!

Ωραία κι αυτό!!!!!:tongue:

Εγώ περιμένω πως και πως την άρση των μέτρων για να μπορώ να πάω έναν παραθαλάσσιο περίπατο!Είναι το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω με τον αντρουλη μου,το μπεμπεκι,το σκυλί μας και ένα παγωτό φυσικά στο χέρι :x

Ήταν κι άλλη μια μαμά με ένα μικρουλι πετούσαν Πετρούλες κ μια κοπέλα με τον σκυλακο της.. ειδυλλιακά σου λέω:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

7 hours ago, Jasmine@ said:

Αυτά τα μεγάλα σπίτια τα καθαρίζετε μόνες σας; Κ θέλουν άπειρα πράγματα Κ επιπλα για να γεμίσουν!!! 
πολυ χάλια ύπνο έχω κάνει ρε γαμωτο, κοιμήθηκα 4.30 κ 7.20 ξύπνησα πάλι!

Οι περισσότεροι που φτάνουν σε σημείο να αγοράσουν σπίτι έχουν και μια καθαρίστρια να έρχεται ανά 2 εβδομάδες περίπου. Εγώ μέχρι στιγμής τα καθαρίζω όλα μόνη μου, με τη βοήθεια του συζύγου βέβαια, γιατί και έξτρα χρήματα δεν υπάρχουν και ο άντρας μου δε θέλει κανέναν να έρθει να καθαρίσει για εμάς.. αρνείται κατηγορηματικά. Μου έχει βγει η πίστη όμως και τα κάνω όλα αναγκαστικά σε δόσεις (π.χ. σκούπισμα-σφουγγάρισμα το μισό σπίτι την μια μέρα, το μισό την άλλη μέρα, τουαλέτες την επόμενη κ.ο.κ.). Σκέψου είναι ένας χώρος σαλο-κουζίνα, ένα γραφείο, 4 υπνοδωμάτια, 2 τουαλέτες, το πλυσταριό, ο διάδρομος, χώρια η αυλή και το γκαράζ που δε μπορώ να ασχοληθώ και με αυτά, τουλάχιστον τα κάνει ο άντρας μου. Τώρα που θα μετακομίσουμε όμως και θα έχουμε και ένα μωρό, θα ψάξω να βρω βοήθεια κι εγώ, δε θα την παλεύω άλλο!

Just now, Renez said:

Γιατί μακρυά??

Κ εγώ στη γειτονιά μου πάω..δεν έχω παράπονο την επόμενη μέρα τα έχουν έτοιμα..σίγουρα έφταιγε η έξαρση του ιού τότε αγάπη..ρε σεις πάτε κάθε μήνα για αιματολογικές κ ούρων ? Εγω έκανα στον 2ο κ τώρα ξανά στον 4ο..άρα με πάει ανά 2 μήνες..

Μα τι είναι αυτό το χασιμοτο επιτέλους??:roll:

Καλά, εγώ εδώ σας είπα, μόνο μια φορά έχω κάνει εξετάσεις και ούτε καν όλες όσες κάνουν στην Ελλάδα (ας πούμε σάκχαρο δεν έκαναν καν). Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κάνουν σε κάθε τρίμηνο, οπότε να μου ξαναγράψουν σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάω.

Μάλλον είσαι τυχερή που δε ξέρεις τί είναι το χασιμότο!:) Είναι όταν τα αντισώματα του θυρεοειδή είναι αυξημένα, που σημαίνει ότι ο ίδιος σου ο οργανισμός επιτίθεται στον θυρεοειδή σου και τότε έχεις την τάση να εμφανίσεις υποθυρεοειδισμό. Κι εγώ το έχω αυτό, κάθε χρόνο τα αντισώματά μου αυξάνονται όλο και περισσότερο (πλέον οι τιμές είναι 3-4πλάσιες πάνω από το ανώτατο όριο) και ο θυρεοειδής μου φαίνεται λίγο ταλαιπωρημένος/ανομοιόμορφος στον υπέρηχο, γι'αυτό μου έγραψαν να παίρνω χαπάκι θυροξίνη, ειδικά τώρα που είμαι έγκυος.

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...