Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Χαχαχχα και εγώ παίρνω mentrol 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά... αναμενόμενες είναι οι διαφωνίες καμιά φορά..αλλά μην μου ταραζεστε ..αλλωστε περναμε μια πάρα πολύ ωραία περίοδο στην ζωή μας απλά έχουμε και το άγχος μας!!! 

Κορίτσια δεν ξέρω αν το έχει νιώσει κάποια κοπέλα. Από χθες νιώθω μια περίεργη  πίεση χαμηλά μετά νιώθω ότι θέλω να πάω τουαλέτα για πιπι συνέχεια όμως αλλά δεν βγαίνει και τίποτα τρομερό πάντα  ( Συγνωμη κιόλας κορίτσια αλλά δεν ξέρω πως να το περιγράψω).. απο προχθές πάλι με πιανει και ένας πονος χαμηλά δεξια για λιγο αλλα αυτο εχω την εντυπωση οτι είναι επειδή δεν μπορώ να παω τουαλέτα τόσο εύκολα! Πολύ ταλαιπωρία.....

Κι εγώ. Το παθαίνω αυτό με τη συχνοουρια...αλλά πάω και τζιφος!ψιλιπραγματα

Και την μικρή πίεση!είναι που μεγαλώνουν τα μπεμπεκια!!!!

Άλλες μέρες το νιώθω πιο πολύ και άλλες πιο λίγο!!!

Μη σε ανησυχεί!!!!Θα περάσει ΚΑΙ αυτό!Όμως ανέφερε το και στο γιατρό σου να το ξέρει καλού κακου

Just now, Hliolousti είπε:

Μη σε ανησυχεί!!!!Θα περάσει ΚΑΙ αυτό!Όμως ανέφερε το και στο γιατρό σου να το ξέρει καλού κακου

Α και για την τουαλέτα,να πίνεις πολυυυυυ νερό!!!!

Εγώ από τότε που το αύξησα,αντίο δυσκοιλιότητα!

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hliolousti είπε:

Α και για την τουαλέτα,να πίνεις πολυυυυυ νερό!!!!

Εγώ από τότε που το αύξησα,αντίο δυσκοιλιότητα!

Τον πήρα χθες αλλά δεν μπορούσα και εκείνου να του εξηγήσω τι νιώθω!!! Αχχαα ασε πολυ πλακα! Εκείνος μου είπε ξεκούραση όχι επαφές και αν συνεχιστεί να τον πάρω από βδομάδα την για να μου δώσει μαγνήσιο που ήθελε να μου το δώσει λίγο αργότερα... Σήμερα όμως ξεκαθάρισε λίγο στο μυαλό μού ότι μάλλον είναι εντερικο το θέμα! 

Αχ και αυτό το νεράκι.. τώρα αρχίζω και μπορώ να πίνω λίγο παραπάνω!! Να σαι καλά κορίτσι μου Ευχαριστώ!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Mariamaraki είπε:

Τον πήρα χθες αλλά δεν μπορούσα και εκείνου να του εξηγήσω τι νιώθω!!! Αχχαα ασε πολυ πλακα! Εκείνος μου είπε ξεκούραση όχι επαφές και αν συνεχιστεί να τον πάρω από βδομάδα την για να μου δώσει μαγνήσιο που ήθελε να μου το δώσει λίγο αργότερα... Σήμερα όμως ξεκαθάρισε λίγο στο μυαλό μού ότι μάλλον είναι εντερικο το θέμα! 

Αχ και αυτό το νεράκι.. τώρα αρχίζω και μπορώ να πίνω λίγο παραπάνω!! Να σαι καλά κορίτσι μου Ευχαριστώ!!!

Περαστικα να ναι κοπελαρα.

Και εγω το χω παθει με συχνοουρια, και ταση να θελω να πηγαινω ανα 10 λεπτα, και ακομα το παθαινω, οταν ειναι να παω εξω.Χαχαχαχαχα

Ολα τα υπολοιπα καλα?

πρίν από 34 λεπτά , Christinα είπε:

Yeeees Μόλις πήρα τις εξετάσεις αίματος και το ζαχαρο που το φοβόμουν είναι 82!!! Από 93 στις προηγούμενες!!! Χαλάλι η βοσκή! Ήθελα να το μοιραστώ από τη χαρά μου! Super happy!!!!:-D

Τελεια τελεια τελεια! Πολυ χαρηκα. Κ μενα τοσο ειναι μα τρωω παγωτο καθε μερα 4 μπαλες με πουρακια χαχαχαχαχαχα

Χαλαλι η βοσκη! Πλ χαρηκα κοριτσι.

@Irinoula86 ετσι οπως τα λες!

Εγω παντως νιωθω πλ χαρουμενη.

Το παιδακι μ τρωει οτι τρωμε κ οπως το τρωμε κ ειναι 13 μηνων.

Σου λεω πεταω!

Ειμαι πλ υπερηφανη!χαχαχαχα

Εσυ πως εισαι?

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

1 hour ago, Christinα είπε:

Yeeees Μόλις πήρα τις εξετάσεις αίματος και το ζαχαρο που το φοβόμουν είναι 82!!! Από 93 στις προηγούμενες!!! Χαλάλι η βοσκή! Ήθελα να το μοιραστώ από τη χαρά μου! Super happy!!!!:-D

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου,με λίγη προσπάθεια όλα διορθώνονται!! Κ εμένα σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις μου :-) ολες μια χαρά μόνο ο σίδηρος μισή μονάδα κάτω από το κανονικό(πάντα είχα όμως χαμηλό..) κ μισή μονάδα πάνω μια ουσία στο συκώτι αλλά μου είπε κ η γιατρός στο κέντρο που τις έκανα κ ο γυναικολόγος μου ότι είναι φυσιολογικο στην εγκυμοσύνη οπότε όλα καλά :-)

να ρωτήσω..το ζάχαρο ποιο είναι? Τι λέει? Γτ μόνο σε μια σελίδα βλέπω που λέει "ζάχαρο: όχι" εκεί θα έλεγε αν είχα ή είναι κ αλλού?

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου,με λίγη προσπάθεια όλα διορθώνονται!! Κ εμένα σήμερα βγήκαν οι εξετάσεις μου :-) ολες μια χαρά μόνο ο σίδηρος μισή μονάδα κάτω από το κανονικό(πάντα είχα όμως χαμηλό..) κ μισή μονάδα πάνω μια ουσία στο συκώτι αλλά μου είπε κ η γιατρός στο κέντρο που τις έκανα κ ο γυναικολόγος μου ότι είναι φυσιολογικο στην εγκυμοσύνη οπότε όλα καλά :-)

να ρωτήσω..το ζάχαρο ποιο είναι? Τι λέει? Γτ μόνο σε μια σελίδα βλέπω που λέει "ζάχαρο: όχι" εκεί θα έλεγε αν είχα ή είναι κ αλλού?

Γλυκοζυλιωμενη αιμοσφαιρινη καθως κ σακχαρο.

Τα παραπεμπτικα μου ετσι γραφουν

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Μια λέει γλυκοζιομενη αιμοσφαιρινη,κλάσμα γλυκοζιομενης (HbA1c) 5,05% και σάκχαρο: όχι.

Οπότε φανταζομαι μια χαρά :-) ουφφφ όχι τπτ άλλο έχω ξεκατινιασει κ εγώ το nirvana που λέγαμε...τι να κάνω η μακιτσα έβγαλε κ μια νέα γεύση εξίσου θεϊκή..αχχχ με ρευστή καραμέλα μέσα !!!

Just now, Renez είπε:

Μια λέει γλυκοζιομενη αιμοσφαιρινη,κλάσμα γλυκοζιομενης (HbA1c) 5,05% και σάκχαρο: όχι.

Οπότε φανταζομαι μια χαρά :-) ουφφφ όχι τπτ άλλο έχω ξεκατινιασει κ εγώ το nirvana που λέγαμε...τι να κάνω η μακιτσα έβγαλε κ μια νέα γεύση εξίσου θεϊκή..αχχχ με ρευστή καραμέλα μέσα !!!

Νομιζω εισαι μια χαρα. Πανω απο 6% θελει προσοχη . Αλλα συμβουλευσου γιατρο. Εγω παντα εχω 4,6 η 5% κ μ λεει ειναι τελειο. Φαε οτι θες 

Χαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Νομιζω εισαι μια χαρα. Πανω απο 6% θελει προσοχη . Αλλα συμβουλευσου γιατρο. Εγω παντα εχω 4,6 η 5% κ μ λεει ειναι τελειο. Φαε οτι θες 

Χαχαχαχαχα

Τα είδε βρε ο γιατρός όλα τέλεια τα βρήκε φτου φτου!! Ναι πάνω απο 6% θεωρειται αυξημένο..ο μέσος όρος είναι 4-6 οπότε μια χαρά στη μέση είμαστε !! Κ με αυτά που τρώμε :P

Έχε χάρη που είμαστε νιάτα ακόμη :D

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Τα είδε βρε ο γιατρός όλα τέλεια τα βρήκε φτου φτου!! Ναι πάνω απο 6% θεωρειται αυξημένο..ο μέσος όρος είναι 4-6 οπότε μια χαρά στη μέση είμαστε !! Κ με αυτά που τρώμε :P

Έχε χάρη που είμαστε νιάτα ακόμη :D

Χαχαχαχα εγω παντως χωρις το παγωτο δν ζω!

Ευχαριστω τν οργανισμο μ που κανει παρτυ και ζει μεξικανικα. Χαχαχαχαχαχαχκχαχαχκχαχαχαχαχα

Τρωγε τρωγε, το θελει το μπεμπε!

Με ασφαλεια παντα!

Just now, Anastasia05 είπε:

Φάτε γιατί πλησιάζει η καμπύλη σακχάρου!!!!!!:mrgreen:

Στην 1η ηταν τελεια. Φανταζομαι κ τωρα αρα φιλη μ δν με τρομαζει πια. Κ ηταν κ νοστιμο χαχαχα

Ειχα ξετρελαθει, το ηπια αμεσως χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα εγω παντως χωρις το παγωτο δν ζω!

Ευχαριστω τν οργανισμο μ που κανει παρτυ και ζει μεξικανικα. Χαχαχαχαχαχαχκχαχαχκχαχαχαχαχα

Τρωγε τρωγε, το θελει το μπεμπε!

Με ασφαλεια παντα!

Στην 1η ηταν τελεια. Φανταζομαι κ τωρα αρα φιλη μ δν με τρομαζει πια. Κ ηταν κ νοστιμο χαχαχα

Ειχα ξετρελαθει, το ηπια αμεσως χαχαχα

Αλήθεια??? Απαπαπαπα

Εμένα είναι το χειρότερο μου να βγω από το σπίτι νηστική.....

Ακόμη κ χαράματα να πρέπει να φύγω από το σπίτι ξυπνάω τουλάχιστον μία ώρα πριν για να φάω κ να πιω καφέ..

Οπότε καταλαβαίνεις.... Τι έπαθα τόσες ώρες χωρίς φαγητό στη συγκεκριμένη εξέταση.

Q1jtp2.png

Αλήθεια??? Απαπαπαπα

Ακόμη κ χαράματα να πρέπει να φύγω από το σπίτι ξυπνάω τουλάχιστον μία ώρα πριν για να φάω κ να πιω καφέ..

Οπότε καταλαβαίνεις.... Τι έπαθα τόσες ώρες χωρίς φαγητό στη συγκεκριμένη εξέταση.

Χαχαχαχαχαχα πο πο τι μ θυμησες τωρα. Χαχαχα

Το θεμα ειναι λογω κορωνοιου η αναμονη τωρα. Που θα μαστε με μασκες κ γαντια και θα κοιταμε δεξια κ αριστερα μη τυχον βηξει κανεις

Χαχαχαχαχ τρομερο!

Με εκανα εικονα στο Ρεα τωρα. Χαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχαχαχα πο πο τι μ θυμησες τωρα. Χαχαχα

Το θεμα ειναι λογω κορωνοιου η αναμονη τωρα. Που θα μαστε με μασκες κ γαντια και θα κοιταμε δεξια κ αριστερα μη τυχον βηξει κανεις

Χαχαχαχαχ τρομερο!

Με εκανα εικονα στο Ρεα τωρα. Χαχαχαχα

Εγώ πάω σε μικροβιολογικο που δουλεύει φίλη και δεν πάει πολύς κόσμος! Οπότε μάλλον θα με παρκάρουν σε κάνα δωματιάκι μόνη μου. 

Ιούλιο δεν την κανουμε???

Σίγουρα κάτι θα κάνουν για να μη περιμένεις έγκυος τόση ώρα μέσα στον κόσμο

Q1jtp2.png

Αλήθεια??? Απαπαπαπα

Κορίτσια αυτή η εξέταση που όλοι λένε ότι είναι σιχαμα δεν γίνεται σε μικρόβιολογικο;;;πρέπει να πάμε στο Ρέα;;

Εγώ πάω σε μικροβιολογικο που δουλεύει φίλη και δεν πάει πολύς κόσμος! Οπότε μάλλον θα με παρκάρουν σε κάνα δωματιάκι μόνη μου. 

Ιούλιο δεν την κανουμε???

Σίγουρα κάτι θα κάνουν για να μη περιμένεις έγκυος τόση ώρα μέσα στον κόσμο

Ααααα εντάξει μου απάντησες!!! Κ εγώ αυτό σκέφτομαι σε ένα μικρόβιολογικο θα έχει λιγότερη αναμονή, εμένα μου είπες αρχές Ιούνη θα την κάνω μαζί με την β επιπέδου

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια αυτή η εξέταση που όλοι λένε ότι είναι σιχαμα δεν γίνεται σε μικρόβιολογικο;;;πρέπει να πάμε στο Ρέα;;

Ααααα εντάξει μου απάντησες!!! Κ εγώ αυτό σκέφτομαι σε ένα μικρόβιολογικο θα έχει λιγότερη αναμονή, εμένα μου είπες αρχές Ιούνη θα την κάνω μαζί με την β επιπέδου

Σιχαμα μα τα μωρα τρελαινονται χαχαχαχ θα φας κλωτσια που δν θα χεις ξαναφαει χαχαχαχ

Στην 1η μ ειχαν πει να παω στο Ρεα. Δν ξερω αν γινεται κ σε μικροβιολογικα. Θα ρωτησω κ θα σας πω.

Η αν μαθει καποια ας μας πει.

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...