Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά αλήθεια τώρα; Από την απόφαση δλδ των φαρμάκων μέχρι την μεταφορά πρέπει να είναι 6 μήνες για να πάρεις το επίδομα;; Καλά πόσο τραγικοί είναι επιτέλους.. εμάς δεν μας το ανέφεραν ποτέ.. επίσης να πω ότι κορίτσια κι εγώ πάω τουαλέτα κανονικότατα! Και όντως τα συμπτώματα κανονικά ξεκινάνε πιο μετά.. απλώς λόγω ορμονών έχουμε διάφορα..

Ααααα κάτσε γιατί μπερδεύτηκα από την ωοληψια πρέπει να χουν περάσει 6 μήνες;

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Just now, Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 

Δυστυχως τα χαμομήλια και οι βαλεριανες δεν έχουν αποτέλεσμα σε έμενα. Κάποια στιγμή είχα πάρει 4-5 βαλεριανες μαζί μπας και αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ πριν πέσω για ύπνο είμαι πολύ χαλαρή. Με παίρνει ενώ κοιμίζω τη μικρή μου. Αλλά μετά με το πρώτο κιχ της μικρής η με οποιονδήποτε θόρυβο (κι ενώ φοράω ωτοασπίδες) ξυπνάω και πάει τελείωσε. Εχθές κοιμήθηκα ίσα ίσα μια ώρα και με ξύπνησε κατα λάθος ο άντρας μου παίρνοντας τη μικρή από το κρεβάτι. Αυτό ήταν. Πάει ο ύπνος. 

Εχθες ήταν μάλλον κορύφωση των ορμονών. Έπαθα νευρικό κλονισμό. Μιλάμε έσπασα ένα πορσελάνινο διακοσμητικό και χτύπαγα το χέρι μου στην πόρτα. Έκλαιγα σα μωρό παιδί. Όπως κλαίνε γοερά και δεν μπορούν να πάρουν ανάσα. Πέταξα και μερικές βρισιές. Ειδικά στον άντρα μου γιατί το γαϊδούρι δεν σηκωνόταν. Με άκουγε και ξανά κοιμόταν αμεσως σαν τον βούδα. Αφού ξεσπασα καμία δυο ώρες  σε κλάματα έκανα πάλι προσπάθεια. Κατά τις 7 το πρωί με πήρε και στις 8:30 ο άντρας μου είχε ξυπνητήρι. Δεν είναι γραφτό λέω να κοιμηθώ. Τέλος. Θα πεθάνω από τις αϋπνίες. 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Δυστυχως τα χαμομήλια και οι βαλεριανες δεν έχουν αποτέλεσμα σε έμενα. Κάποια στιγμή είχα πάρει 4-5 βαλεριανες μαζί μπας και αλλά τίποτα. Εν τω μεταξύ πριν πέσω για ύπνο είμαι πολύ χαλαρή. Με παίρνει ενώ κοιμίζω τη μικρή μου. Αλλά μετά με το πρώτο κιχ της μικρής η με οποιονδήποτε θόρυβο (κι ενώ φοράω ωτοασπίδες) ξυπνάω και πάει τελείωσε. Εχθές κοιμήθηκα ίσα ίσα μια ώρα και με ξύπνησε κατα λάθος ο άντρας μου παίρνοντας τη μικρή από το κρεβάτι. Αυτό ήταν. Πάει ο ύπνος. 

Εχθες ήταν μάλλον κορύφωση των ορμονών. Έπαθα νευρικό κλονισμό. Μιλάμε έσπασα ένα πορσελάνινο διακοσμητικό και χτύπαγα το χέρι μου στην πόρτα. Έκλαιγα σα μωρό παιδί. Όπως κλαίνε γοερά και δεν μπορούν να πάρουν ανάσα. Πέταξα και μερικές βρισιές. Ειδικά στον άντρα μου γιατί το γαϊδούρι δεν σηκωνόταν. Με άκουγε και ξανά κοιμόταν αμεσως σαν τον βούδα. Αφού ξεσπασα καμία δυο ώρες  σε κλάματα έκανα πάλι προσπάθεια. Κατά τις 7 το πρωί με πήρε και στις 8:30 ο άντρας μου είχε ξυπνητήρι. Δεν είναι γραφτό λέω να κοιμηθώ. Τέλος. Θα πεθάνω από τις αϋπνίες. 

Έχεις μιλήσει στον γιατρό σου , μηπως προτείνει κάτι άλλο... Έχω ακούσει κ για ένα άλλο βότανο θα ρωτήσω μια φίλη μου πρέπει όμως να δεις αν είναι συμβατό με την εγκυμοσύνη,κάποια νομίζω δεν επιτρέπονται.

Λογικό είναι να είσαι σε τέτοια κατάσταση χωρίς ύπνο.. εμένα με βοηθάει πολύ να διαβάζω βιβλία.. όχι όμως κανενα μυστηρίου ...κλασική λογοτεχνία.. σιγουρη νυστα!

Q1jtp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Βρε κορίτσι μου με τόση αϋπνία δεν χρειάζονται οι ορμόνες για να έχεις τέτοιο ξέσπασμα αφού τα νεύρα είναι κρόσσια από την νύστα!! Μήπως να δοκιμάσεις να κοιμηθείς χωριά από την μικρή σου κ τον σύζυγό ώστε να μην υπάρχει κάτι που θα σου τραβάει την προσοχή;;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Μήπως έχεις κάποιο άγχος; 

Μήπως πιέζεις τον εαυτό σου να κοιμηθεί και όταν δεν κοιμάσαι αγχώνεσαι και όλα αυτά είναι ενας φαύλος κύκλος; 

Δοκίμασες να κοιμηθείς σε άλλο χώρο από τον άντρα σου κ την κόρη;

Καλημέρα κορίτσια!

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Γιατί βρε κοριτσάκι μου τόσο πολύ? Ηρέμησε κ ριξτο στο τρελό, πες στον άντρα σου να αναλάβει τις πιο πολλές δουλειές κ βγες μια βόλτα έξω έτσι να περπατήσεις! Ρωτά τον γιατρό σ Μήπως επιτρέπεται αυτό το σπρέι μελατονινης! Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και την απόλυτη συμπαράσταση μου!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ και πάλι κορίτσια μου. 

Χωρια από τη μικρή επεσα εχθές! Επειδή με είχε ξενυχτήσει δυο νύχτες πριν θα την αναλάμβανε ο άντρας μου. Εγώ την κοίμισα μαζί μου στο παιδικό και ο άντρας μου ήρθε να την πάρει μετά από καμία ώρα. Ίσα ίσα που την τράβηξε από δίπλα μου και αυτό ήταν. Ξύπνησα και μετά δεν έκλεινε το μάτι. Μετά από δυο ώρες προσπάθειας άρχισα να διαβάζω βιβλίο. Μετά να χαζεύω στο Ίντερνετ. Μετά ξανά βιβλίο. Ε μετά άρχισα να τρελαίνομαι. 

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, P.L.L. είπε:

Ευχαριστώ και πάλι κορίτσια μου. 

Χωρια από τη μικρή επεσα εχθές! Επειδή με είχε ξενυχτήσει δυο νύχτες πριν θα την αναλάμβανε ο άντρας μου. Εγώ την κοίμισα μαζί μου στο παιδικό και ο άντρας μου ήρθε να την πάρει μετά από καμία ώρα. Ίσα ίσα που την τράβηξε από δίπλα μου και αυτό ήταν. Ξύπνησα και μετά δεν έκλεινε το μάτι. Μετά από δυο ώρες προσπάθειας άρχισα να διαβάζω βιβλίο. Μετά να χαζεύω στο Ίντερνετ. Μετά ξανά βιβλίο. Ε μετά άρχισα να τρελαίνομαι. 

Kαλημερα κορίτσι μου.. Τραβας μεγάλο ζόρι πραγματικά.. Μπορεί να είναι όλα αυτα που σου είπαν παραπάνω τα κορίτσια (ορμονες, αγχος, υπέρενταση κλπ). Θα σε συμβούλευα και γω να μιλήσεις με τον/την  γιατρό σου. Θετική ενέργεια! :x

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Yeeees Μόλις πήρα τις εξετάσεις αίματος και το ζαχαρο που το φοβόμουν είναι 82!!! Από 93 στις προηγούμενες!!! Χαλάλι η βοσκή! Ήθελα να το μοιραστώ από τη χαρά μου! Super happy!!!!:-D

• Μου αρέσει 10

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Yeeees Μόλις πήρα τις εξετάσεις αίματος και το ζαχαρο που το φοβόμουν είναι 82!!! Από 93 στις προηγούμενες!!! Χαλάλι η βοσκή! Ήθελα να το μοιραστώ από τη χαρά μου! Super happy!!!!:-D

Μπράβο!! Πάντα καλά αποτελέσματα. Έκανες αλλαγές στην διατροφή σου?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!θετική αύρα από όλες!!!!!!!!μόνο αυτό και τίποτα άλλο!!!!εσείς τα λέτε!!!! χαρούμενη μαμα χαρούμενο παιδί!!!!!εμένα η ενεργεία μου στο full αυτές τις μέρες.....βεβαια και τα νεύρα μου πολλά!!!νευριάζω πολύ με οτιδήποτε γίνεται γύρω μου.......στη δουλεια!!!!!να ειναι οι ορμονες????

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!θετική αύρα από όλες!!!!!!!!μόνο αυτό και τίποτα άλλο!!!!εσείς τα λέτε!!!! χαρούμενη μαμα χαρούμενο παιδί!!!!!εμένα η ενεργεία μου στο full αυτές τις μέρες.....βεβαια και τα νεύρα μου πολλά!!!νευριάζω πολύ με οτιδήποτε γίνεται γύρω μου.......στη δουλεια!!!!!να ειναι οι ορμονες????

Όχι ,οι άλλοι φταίνε που δεν μας καταλαβαίνουν:tongue:

Μάλλον οι ορμόνες είναι!! Όσο έχεις όμως ενέργεια κ χαρά μη σε νοιάζει τίποτα!! Κ τα νεύρα μέσα στο πρόγραμμα είναι! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά... αναμενόμενες είναι οι διαφωνίες καμιά φορά..αλλά μην μου ταραζεστε ..αλλωστε περναμε μια πάρα πολύ ωραία περίοδο στην ζωή μας απλά έχουμε και το άγχος μας!!! 

Κορίτσια δεν ξέρω αν το έχει νιώσει κάποια κοπέλα. Από χθες νιώθω μια περίεργη  πίεση χαμηλά μετά νιώθω ότι θέλω να πάω τουαλέτα για πιπι συνέχεια όμως αλλά δεν βγαίνει και τίποτα τρομερό πάντα  ( Συγνωμη κιόλας κορίτσια αλλά δεν ξέρω πως να το περιγράψω).. απο προχθές πάλι με πιανει και ένας πονος χαμηλά δεξια για λιγο αλλα αυτο εχω την εντυπωση οτι είναι επειδή δεν μπορώ να παω τουαλέτα τόσο εύκολα! Πολύ ταλαιπωρία.....

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Ελπίζω να είστε όλες καλά... αναμενόμενες είναι οι διαφωνίες καμιά φορά..αλλά μην μου ταραζεστε ..αλλωστε περναμε μια πάρα πολύ ωραία περίοδο στην ζωή μας απλά έχουμε και το άγχος μας!!! 

Κορίτσια δεν ξέρω αν το έχει νιώσει κάποια κοπέλα. Από χθες νιώθω μια περίεργη  πίεση χαμηλά μετά νιώθω ότι θέλω να πάω τουαλέτα για πιπι συνέχεια όμως αλλά δεν βγαίνει και τίποτα τρομερό πάντα  ( Συγνωμη κιόλας κορίτσια αλλά δεν ξέρω πως να το περιγράψω).. απο προχθές πάλι με πιανει και ένας πονος χαμηλά δεξια για λιγο αλλα αυτο εχω την εντυπωση οτι είναι επειδή δεν μπορώ να παω τουαλέτα τόσο εύκολα! Πολύ ταλαιπωρία.....

Από το έντερο είναι...ακτινίδια, δαμάσκηνα, χαμομήλι! Μην ανησυχείς!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Πρόσεξα αρκετά Όχι αυστηρά!

Και τώρα για να το γιορτάσω φτιάχνω σνίτσελ κοτόπουλο διπλοπαναρισμενο παρακαλώ!

Και προκαλωωωωω τον κύριο Κοντιζα να ρθει να κρίνει τν τραγανοτητα και την αλατοτητα!

Αχαχαχαχα καλέ τι χαριτωμένα που τα λεω:mrgreen::):tongue:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...