Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια. Με έχει πιάσει απελπισία. Τρίτη μέρα άυπνη και το μάτι δεν κλείνει. Ουφ.. Γιαυι τόσο πολλη αϋπνία ρε γαμωτο..

Αγαπούλα μου το είχα περάσει αν θυμάσαι πριν 3 εβδομαδες περίπου..κράτησε 3-4 μέρες μέχρι που επανήλθα..

Η συμβουλή μου είναι να μη πιεζεσαι..αν δε νυστάζεις μη κοιμάσαι,κάνε οτιδήποτε άλλο,μόλις εξαντληθείς εντελώς θα αποκοιμηθεις σαν πουλάκι..

Θα δεις :-)

Just now, P.L.L. είπε:

Γεια σας κορίτσια. Με έχει πιάσει απελπισία. Τρίτη μέρα άυπνη και το μάτι δεν κλείνει. Ουφ.. Γιαυι τόσο πολλη αϋπνία ρε γαμωτο..

Καλώς ήρθες κ εσυ.... τουλάχιστον τη μέρα κοιμασαι καθόλου;

SqfGp3.png

Κορίτσια μου εγώ δεν το περνάω μόνο τώρα. Από την αρχή της εγκυμοσύνης έτσι είμαι. Και τις φορές που κοιμάμαι με ξυπνάει η μικρή. Να τώρα προσπαθούσα να την ηρεμήσω (ξυπνάει πάντα μέσα στη νύχτα) και να την ξαναβαλω για ύπνο. Συνήθως ο ύπνος μου είναι μέχρι τις 4 που ξυπνάει γιαυι μετά εμενα μου φεύγει. Αυτή τη φορά με έχει πάρει σερί όλο το βράδυ. Συμβαίνει κι αυτό. Αλλά με πιάνει απελπισία. 

Μεσα στη μέρα μου είναι αδύνατο να κοιμηθώ. Έτσι ήμουν μια ζωή. Αν με πατεί για λίγο ο ύπνος γίνεται χειρότερη η αϋπνία το βράδυ. 

Και το χειρότερο είναι ουι δεν περνάει μετά τη γεννα! Εγώ τους πρώτους 7-8 μήνες που είχα τη μικρή μωρό είχα βρυκολακιασει! Σε κάποια φάση έμεινα 72 ώρες χωρίς να κλείσει το μάτι καθόλου! Έκλαιγα από την απελπισία και τα είχα βάλει με τον άντρα μου που μπορούσε και κοιμόταν!

• Λυπημένη/-ος 4

Just now, Jasmine@ said:

Ρε κορίτσι βλέπω τα σπίτια σε ταινίες  στην Αμερική που είναι μεγάλα, ξύλινα,μονοκατοικίες  και τα ζηλεύω! Πρέπει να είναι πολύ όμορφα! Αλλά νομίζω εξαρτάται κ σε ποια πολιτεία είσαι..Χαρά στο κουράγιο σου να τρέχεις για μετακόμιση, εγώ τα πιάτα πλένω κ κουράζομαι.χαχαχαχ

όσον αφορά τον τράχηλο μην ξαναπεί καμία ότι θέλει να έχει κοντό τράχηλο, φανταστείτε ότι η μήτρα είναι το μπαλόνι κ ο τράχηλος το στόμιο. Όσο γεμίζεις το μπαλόνι με νερό μικραίνει το στόμιο αν είναι μικρό από νωρίς μπορει Να χρειαστεί Περιδεση κ υπέχει κίνδυνος για πρόωρη γεννα. Στις εβδομάδες που είμαστε εμείς πρέπει να είναι μακρύς, μειώνεται προοδευτικά στην εγκυμοσύνη μέχρι να φτάσεις τη γεννα. 

Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά ωραία και μεγάλα σπίτια εδώ, αν και είναι πιο προχειροφτιαγμένα από τα Ελληνικά σίγουρα. Αναλόγως το μέρος έχουν και διαφορετικό στυλ... ας πούμε στο Τέξας είναι πιο country-χωριάτικα που δεν είναι και το αγαπημένο μου στυλ, αλλά με λίγες αλλαγές όλα φτιάχνονται! Ευτυχώς που είναι έτσι τα σπίτια όμως γιατί οι Αμερικάνοι εκεί την βγάζουν όλη μέρα-νύχτα-σαββατοκύριακα-γιορτές (είναι και οι αποστάσεις μεγάλες εδώ για να πας οπουδήποτε, κλείνουν και όλα νωρίς, γενικά δε πολυκυκλοφορεί ο κόσμος μετά τη δουλειά) οπότε χρειάζεται το σπίτι να έχει κάποιες ανέσεις! 

Καλά κι εγώ, μη νομίζεις, κουράζομαι πολύ εύκολα πλέον, από δουλειές κάνω μόνο τα απαραίτητα. Αλλά τί να κάνω, ας όψεται η ανάγκη τώρα!

Just now, P.L.L. said:

Κορίτσια μου εγώ δεν το περνάω μόνο τώρα. Από την αρχή της εγκυμοσύνης έτσι είμαι. Και τις φορές που κοιμάμαι με ξυπνάει η μικρή. Να τώρα προσπαθούσα να την ηρεμήσω (ξυπνάει πάντα μέσα στη νύχτα) και να την ξαναβαλω για ύπνο. Συνήθως ο ύπνος μου είναι μέχρι τις 4 που ξυπνάει γιαυι μετά εμενα μου φεύγει. Αυτή τη φορά με έχει πάρει σερί όλο το βράδυ. Συμβαίνει κι αυτό. Αλλά με πιάνει απελπισία. 

Μεσα στη μέρα μου είναι αδύνατο να κοιμηθώ. Έτσι ήμουν μια ζωή. Αν με πατεί για λίγο ο ύπνος γίνεται χειρότερη η αϋπνία το βράδυ. 

Και το χειρότερο είναι ουι δεν περνάει μετά τη γεννα! Εγώ τους πρώτους 7-8 μήνες που είχα τη μικρή μωρό είχα βρυκολακιασει! Σε κάποια φάση έμεινα 72 ώρες χωρίς να κλείσει το μάτι καθόλου! Έκλαιγα από την απελπισία και τα είχα βάλει με τον άντρα μου που μπορούσε και κοιμόταν!

Ωχ, πίκρα!:sad: Έχεις δοκιμάσει να πάρεις κάποιο φυτικό συμπλήρωμα, π.χ. βότανο που να επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη (ίσως χαμομήλι ή λεβάντα)? Ο γιατρός τί σου έχει πει?

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, η αλήθεια είναι ότι έχει πολλά ωραία και μεγάλα σπίτια εδώ, αν και είναι πιο προχειροφτιαγμένα από τα Ελληνικά σίγουρα. Αναλόγως το μέρος έχουν και διαφορετικό στυλ... ας πούμε στο Τέξας είναι πιο country-χωριάτικα που δεν είναι και το αγαπημένο μου στυλ, αλλά με λίγες αλλαγές όλα φτιάχνονται! Ευτυχώς που είναι έτσι τα σπίτια όμως γιατί οι Αμερικάνοι εκεί την βγάζουν όλη μέρα-νύχτα-σαββατοκύριακα-γιορτές (είναι και οι αποστάσεις μεγάλες εδώ για να πας οπουδήποτε, κλείνουν και όλα νωρίς, γενικά δε πολυκυκλοφορεί ο κόσμος μετά τη δουλειά) οπότε χρειάζεται το σπίτι να έχει κάποιες ανέσεις! 

Καλά κι εγώ, μη νομίζεις, κουράζομαι πολύ εύκολα πλέον, από δουλειές κάνω μόνο τα απαραίτητα. Αλλά τί να κάνω, ας όψεται η ανάγκη τώρα!

Ωχ, πίκρα!:sad: Έχεις δοκιμάσει να πάρεις κάποιο φυτικό συμπλήρωμα, π.χ. βότανο που να επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη (ίσως χαμομήλι ή λεβάντα)? Ο γιατρός τί σου έχει πει?

Αυτά τα μεγάλα σπίτια τα καθαρίζετε μόνες σας; Κ θέλουν άπειρα πράγματα Κ επιπλα για να γεμίσουν!!! 
πολυ χάλια ύπνο έχω κάνει ρε γαμωτο, κοιμήθηκα 4.30 κ 7.20 ξύπνησα πάλι!

SqfGp3.png

5 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Να χαίρεστε που Δ μίκρυνε εύκολα ο τράχηλος ,,και σας ευχομαι εύκολη κ τελειομηνη γεννα!!!

Καταρχην ευχαριστω πολυ για την ευχη κι ανταποδιδω! Να σαι καλα και με το καλο να το δεχτεις!

Μα τωρα να σου πω το αλλο? Δε με γνωριζεις, δεν μπορεις να ξερεις αν χαιρομαι η οχι για οτιδηποτε ΔΙΚΟ μου. 

Επειδη διαβασα οτι ζεις με τν φοβο μηπως μικρυνει ο τραχηλος θα σου ευχηθω να πανε ολα καλα ως το τελος και να μη φοβασαι! Ο γιατρος σου θα σε συμβουλευει και θα σε κατευθυνει οχι η καθε Νινα.

Δεν ξερω το ιστορικο σου, οπως και εσυ δεν ξερεις το δικο μου.Κακως εθιξα το θεμα του τραχηλου δν γνωριζα οτι ηταν τοσο ευαισθητο για σενα , μα εκανα χιουμορ

Καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιεστατο χαρουμενο παιδακι!

Υστερογραφο, 

Καπου αλλου συγκρινουν αυχενικες.. δλδ τιμες αυχενικων. δε σημαινει οτι πρεπει η καθε γυναικα να καθεται να κοιτα τις τιμες της.

Οι γιατροι γνωριζουν για την κατασταση της καθεμιας απο μας και το πως και ποτε θα γεννησει η καθεμια.Σωστα?

Καλο υπολοιπο.

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

@P.L.L. @Jasmine@ κ εγώ μάτι γαρίδα από τις 3!! Αυτό το ενδιάμεσο ξύπνημα για τουαλέτα με καταστρέφει!! Να δω τι θα κάνω από Δευτέρα που θα πηγαίνω κ γραφείο σαν ζόμπι!!

@demifilol κορίτσι μου στεναχωρήθηκα πολύ που θες να φύγεις από την ομάδα, σίγουρα τα κορίτσια δεν είχαν κακό σκοπό , από την άλλη σε καταλαβαινω απόλυτα για το άγχος σου γτ κ εμένα στην αυχενική μου είπε ο γιατρός ότι έχω επικίνδυνο τράχηλο , ελπίζω να σου πάνε όλα τέλεια κ με την εξέταση που συζητούσαμε , κ γενικά την εγκυμοσύνη σου κ εμείς εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε οπότε θες!!!

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!

@P.L.L. @Jasmine@ κ εγώ μάτι γαρίδα από τις 3!! Αυτό το ενδιάμεσο ξύπνημα για τουαλέτα με καταστρέφει!! Να δω τι θα κάνω από Δευτέρα που θα πηγαίνω κ γραφείο σαν ζόμπι!!

@demifilol κορίτσι μου στεναχωρήθηκα πολύ που θες να φύγεις από την ομάδα, σίγουρα τα κορίτσια δεν είχαν κακό σκοπό , από την άλλη σε καταλαβαινω απόλυτα για το άγχος σου γτ κ εμένα στην αυχενική μου είπε ο γιατρός ότι έχω επικίνδυνο τράχηλο , ελπίζω να σου πάνε όλα τέλεια κ με την εξέταση που συζητούσαμε , κ γενικά την εγκυμοσύνη σου κ εμείς εδώ θα είμαστε να τα συζητάμε οπότε θες!!!

Δεν συγκριναμε τιμες! Ρε παιδια ελεος!

Ουτε δημοτικο να μασταν!

Τι κακο κ καλο σκοπο λετε? Εδω συζηταμε τους προβληματισμους μας.

Το αγχος της καθε γυναικας δν νμζω οτι σχετιζεται με την ανατομια μιας αλλης.

Δεν σημαινει οτι επειδη καποια εχει καλο τραχηλο η κακο θα πρεπει και να απολογειται.

Η καθεμια πορευεται με τα οσα εχει.

Ουτε κακο σκοπο ειχαμε, ουτε το κακο καποιας θελουμε. 

Μην τρελαθουμε εδω περα. 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Δεν συγκριναμε τιμες! Ρε παιδια ελεος!

Ουτε δημοτικο να μασταν!

Τι κακο κ καλο σκοπο λετε? Εδω συζηταμε τους προβληματισμους μας.

Το αγχος της καθε γυναικας δν νμζω οτι σχετιζεται με την ανατομια μιας αλλης.

Δεν σημαινει οτι επειδη καποια εχει καλο τραχηλο η κακο θα πρεπει και να απολογειται.

Η καθεμια πορευεται με τα οσα εχει.

Ουτε κακο σκοπο ειχαμε, ουτε το κακο καποιας θελουμε. 

Μην τρελαθουμε εδω περα. 

Μην μου παρεξηγείσαι κ εσύ καλέ!! Απλά εξηγούμε στην κοπέλα αυτό ακριβώς ότι δεν συγκρίνουμε ούτε καταστάσεις ούτε κινδύνους , απλά το κορίτσι είναι αγχωμενο επειδή μας έχει πει ότι η εγκυμοσύνη της είναι υψηλού κινδύνου, κ τα βλέπει λίγο διαφορετικά τα πράγματα.. εννοειται συζήτηση κάνουμε όλες μεταξύ μας κ χάβαλε κ σοβαρή κ ίσα ίσα που έχουμε πει ότι δεν κρίνουμε η μία την άλλη κ είμαστε όλες παρειτσα...

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Μην μου παρεξηγείσαι κ εσύ καλέ!! Απλά εξηγούμε στην κοπέλα αυτό ακριβώς ότι δεν συγκρίνουμε ούτε καταστάσεις ούτε κινδύνους , απλά το κορίτσι είναι αγχωμενο επειδή μας έχει πει ότι η εγκυμοσύνη της είναι υψηλού κινδύνου, κ τα βλέπει λίγο διαφορετικά τα πράγματα.. εννοειται συζήτηση κάνουμε όλες μεταξύ μας κ χάβαλε κ σοβαρή κ ίσα ίσα που έχουμε πει ότι δεν κρίνουμε η μία την άλλη κ είμαστε όλες παρειτσα...

Αχ συγχιζομαι η δολια μανα! Αλλου συγκρινουν τιμες αυχενικων.

Εμεις ουτε συγκριναμε ουτε θιξαμε καποια κοπελα.

Γιατι εδω περα δν δειξαμε και βιογραφικα και ιστορικα υγειας οταν καναμε εγγραφη. 

Καμια δν ξερει τι εγκυμοσυνη εχει η αλλη. 

Οπως τα πες ειναι κ συμφωνω απολυτα μαζι σου! 

Κριτης ο εαυτος μας.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ συγχιζομαι η δολια μανα! Αλλου συγκρινουν τιμες αυχενικων.

Εμεις ουτε συγκριναμε ουτε θιξαμε καποια κοπελα.

Γιατι εδω περα δν δειξαμε και βιογραφικα και ιστορικα υγειας οταν καναμε εγγραφη. 

Καμια δν ξερει τι εγκυμοσυνη εχει η αλλη. 

Οπως τα πες ειναι κ συμφωνω απολυτα μαζι σου! 

Κριτης ο εαυτος μας.

Δεν νομίζω ότι την κοπέλα την ενόχλησε η σύγκριση των τιμών απλά το ότι είπατε για τον τράχηλο σας ότι μακάρι να έχει μικρύνει, ενώ για εκείνη αυτό είναι κάτι επικίνδυνο κ κάτι που φοβάται... αυτό! Εσείς προφανώς δεν το είπατε με σκοπό να προσβάλετε , αλοιμονο!! Ας μην συνεχιστεί όμως το θέμα άλλο μην μου συγχιζονται οι κοιλιτσες σας!! Πρέπει να είμαστε ζεν!! 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Δεν νομίζω ότι την κοπέλα την ενόχλησε η σύγκριση των τιμών απλά το ότι είπατε για τον τράχηλο σας ότι μακάρι να έχει μικρύνει, ενώ για εκείνη αυτό είναι κάτι επικίνδυνο κ κάτι που φοβάται... αυτό! Εσείς προφανώς δεν το είπατε με σκοπό να προσβάλετε , αλοιμονο!! Ας μην συνεχιστεί όμως το θέμα άλλο μην μου συγχιζονται οι κοιλιτσες σας!! Πρέπει να είμαστε ζεν!! 

Ζεν.

Παω να εργαστω χαχαχα

Καλημερα! Και καλη συνεχεια!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα!

Τι μου πάθατε καλέ βραδυνοπρωινιατικα?

Καλό είναι είναι να μν μικρύνει ο τράχηλος από τώρα μν το ευχεστε γτ γίνεται επέμβαση περιδεση τραχήλου. Στο τέλος θα τους βγάλουμε κ θα τους μετράμε :P κ μετα οι αγορομανες θα μετράνε κι αλλά πράγματα :shock: Έχουμε καιρό μπροστά μας... Ο καθένας ανάλογα με το τι τον απασχολεί παίρνει τα πράγματα διαφορετικά όπως πάντα στη ζωή,τι να κάνουμε? Μικροπαρεξηγησεις υπάρχουν. @Anastasia και @Ninamc μου εμείς καταλάβαμε πως το είπες κοπέλα μου,no problem! Και στη φίλη μας να ευχηθούμε Καλή κ τελιωμηνη κύηση με ένα γερό μωρό. Ως εκεί! Αγάπη μόνο!!!:-D ματσ μουτσ

3 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Κορίτσι το έχω περάσει αυτό ακριβώς στη 1η μου εγκυμοσύνη! Καλή δύναμη,τι να σου πω...Αφού μετά που θηλαζα το βράδυ δεν καταλάβαινα τπτ ήταν φυσιολογικό το ξενύχτι. Δοκίμασε να πιείς χαμομήλι! Και τώρα έχω αλλά πιο νορμάλ,κοιμάμαι κ λίγο κ σηκώνεται ο άντρας μου για τν μικρο γτ 1 εβδομάδα τώρα ξυπνάει κ κλαίει!? Μήπως δουλεύεις ως αργά κ έχεις υπερένταση? Εγω το παθαινα. Δοκίμασε να αφήσεις το κινητό  ή  τη τν νωρίς γτ πολλες φορες μας προκαλούν ένταση. Κουραγιο θα περάσει :)

Επεξεργάστηκαν by Christinα
  • Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Τι μου πάθατε καλέ βραδυνοπρωινιατικα?

Καλό είναι είναι να μν μικρύνει ο τράχηλος από τώρα μν το ευχεστε γτ γίνεται επέμβαση περιδεση τραχήλου. Στο τέλος θα τους βγάλουμε κ θα τους μετράμε :P κ μετα οι αγορομανες θα μετράνε κι αλλά πράγματα :shock: Έχουμε καιρό μπροστά μας... Ο καθένας ανάλογα με το τι τον απασχολεί παίρνει τα πράγματα διαφορετικά όπως πάντα στη ζωή,τι να κάνουμε? Μικροπαρεξηγησεις υπάρχουν. @Anastasia και @Ninamc μου εμείς καταλάβαμε πως το είπες κοπέλα μου,no problem! Και στη φίλη μας να ευχηθούμε Καλή κ τελιωμηνη κύηση με ένα γερό μωρό. Ως εκεί! Αγάπη μόνο!!!:-D ματσ μουτσ

Κορίτσι το έχω περάσει αυτό ακριβώς στη 1η μου εγκυμοσύνη! Καλή δύναμη,τι να σου πω...Αφού μετά που θηλαζα το βράδυ δεν καταλάβαινα τπτ ήταν φυσιολογικό το ξενύχτι. Δοκίμασε να πιείς χαμομήλι! Και τώρα έχω αλλά πιο νορμάλ,κοιμάμαι κ λίγο κ σηκώνεται ο άντρας μου για τν μικρο γτ 1 εβδομάδα τώρα ξυπνάει κ κλαίει!? Μήπως δουλεύεις ως αργά κ έχεις υπερένταση? Εγω το παθαινα. Δοκίμασε να αφήσεις το κινητό  ή  τη τν νωρίς γτ πολλες φορες μας προκαλούν ένταση. Κουραγιο θα περάσει :)

Δεν ευχήθηκε κάποια να έχει μικρότερο τράχηλο..είπαμε να μικρύνει στη ώρα του να μη γεννάμε με τις ώρες πάλι.

Τώρα πως αυτό έγινε 'ευχη' κ περίδεση δεν ξέρω!!!

Όπως ειπε κ η @Annou θετική σκέψη κ αυρα. Όλες έχουμε ορμόνες κ όλες έχουμε ανησυχίες. 

Τη καλημέρα μου σε ολες,έχει υπέροχη μέρα έξω όσες μπορείτε να βγείτε ,εμείς μόλις γυρίσαμε αφού μαζέψαμε αρκετό ήλιο!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...