Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, demifilol είπε:

Να χαίρεστε που Δ μίκρυνε εύκολα ο τράχηλος ,,και σας ευχομαι εύκολη κ τελειομηνη γεννα!!!

άμα ταλαιπωρεισαι πάρα πολύ στη γέννα δεν είναι κ τόσο χαρούμενο γεγονός!:-P

Γνωρίζω τι προβλήματα μπορείς να έχεις λόγω τραχήλου αλλά δεν είναι όλα ασπρο και μαύρο! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε εγκυμοσύνη μοναδική!:)

Όπως αυτό που λέμε για κτ και φτ δεν ξέρεις πως θα σου κάτσει! Σε κάποιες βόλεψε ο ένας τρόπος στις άλλες ο άλλος.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Μην ανησυχείς, ολα στην ωρα τους θα τα αποφασίσεις! Καλο ειναι να εχεις στο μυαλο σου τν φτ κι αν ειναι ζορικα τα πραγματα κανεις κτ. Δν ειναι δυσκολο χειρουργείο, εγω ημουν μια χαρα αλλα ακουμε κι ασχημα. Εσύ θα τα βλέπεις θετικά κι όλα θα ρθουν όμορφα.  Σημασία έχει να έρθουν τα μπεμπε και να είμαστε όλοι καλά! Αχ τα κουκλινια μας ,για σκέψου μικρά φατσακια στην αγκαλίτσα μας:x

Αυτό σκέφτομαι κ τρελαίνομαι..θα ναι κ το πρώτο μου κ έχω τόση περιέργεια να δω τα ματάκια του,τα χειλάκια του ,να ακούσω τη κραυγουλα του ολααα

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Αυτό σκέφτομαι κ τρελαίνομαι..θα ναι κ το πρώτο μου κ έχω τόση περιέργεια να δω τα ματάκια του,τα χειλάκια του ,να ακούσω τη κραυγουλα του ολααα

Αυτά να σκέφτεσαι, όχι τους ουροκαθετηρες παρακαλώ !!!;)

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια με ειδοποιουν απο το κοντρολ ,με καλει ο Μορφεας χαχαχα

Καληνυχτα και το ξενυχτισα η μανα αποψε!

Χαχαχαχα αν κανετε σεξ και περπατημα ισως εχεις χαχαχαχα

Ειναι πανω απο 30 mm?

Εγω τα επαθα ολα. Κ εσπασαν τα νερα, και στεγνωσε μετα απο 17ωρες, κ τεχτιτους πηρα. Ολα και καθετηρα κ ραμματα  Οποτε η κτ. Δν με φοβιζει λεπτο. Ειναι ενα ρβ για μενα χαχαχαχαχαχα

Aman twra sas diavasa.Bika k egw k to eida to mikos.Emena leei 35mm.

Auto simainei oti tha pethanw stous ponous ston toketo????

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

άμα ταλαιπωρεισαι πάρα πολύ στη γέννα δεν είναι κ τόσο χαρούμενο γεγονός!:-P

Γνωρίζω τι προβλήματα μπορείς να έχεις λόγω τραχήλου αλλά δεν είναι όλα ασπρο και μαύρο! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και κάθε εγκυμοσύνη μοναδική!:)

Όπως αυτό που λέμε για κτ και φτ δεν ξέρεις πως θα σου κάτσει! Σε κάποιες βόλεψε ο ένας τρόπος στις άλλες ο άλλος.

Σας παρακολουθώ να κανετε χιούμορ με τον τράχηλο (χωρίς παρεξήγηση )ενω εγώ κάθε μέρα ζω με αυτον τον φόβο !πιστευω ήταν εύλογη η άποψη μου να φτάσει καποιοσ τελειομηνα με μακρυ τράχηλο ,,Κι ας ταλαιπωρηθεί λίγες ώρες παραπάνω !το να μου απαντάς ότι δεν είναι ολα μαύρα κ άσπρα η Δ είναι χαρούμενο γεγονός η ταλαιπωρία ,,,νομίζω το γνωρίζω πολύ καλα ,,,και ποσό μαλλον εάν κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική -μοναδική !
επομενως θεωρώ πολύ άκυρη την απάντηση σου η με λανθασμένο τρόπο !και ναι έχω παρεξηγηθεί!

@Renez μπορείς να με βγάλεις σε παρακαλώ από την ομάδα !λυπαμαι που δεν θα συνεχίσω με τις μαμάδες Οκτώβρη( Γτ θα είμαι μια κ εγώ από αυτές!)Σας ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε μια όμορφη τελειομηνη κυηση !!!

• Μου αρέσει 2

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Σας παρακολουθώ να κανετε χιούμορ με τον τράχηλο (χωρίς παρεξήγηση )ενω εγώ κάθε μέρα ζω με αυτον τον φόβο !πιστευω ήταν εύλογη η άποψη μου να φτάσει καποιοσ τελειομηνα με μακρυ τράχηλο ,,Κι ας ταλαιπωρηθεί λίγες ώρες παραπάνω !το να μου απαντάς ότι δεν είναι ολα μαύρα κ άσπρα η Δ είναι χαρούμενο γεγονός η ταλαιπωρία ,,,νομίζω το γνωρίζω πολύ καλα ,,,και ποσό μαλλον εάν κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική -μοναδική !
επομενως θεωρώ πολύ άκυρη την απάντηση σου η με λανθασμένο τρόπο !και ναι έχω παρεξηγηθεί!

@Renez μπορείς να με βγάλεις σε παρακαλώ από την ομάδα !λυπαμαι που δεν θα συνεχίσω με τις μαμάδες Οκτώβρη( Γτ θα είμαι μια κ εγώ από αυτές!)Σας ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε μια όμορφη τελειομηνη κυηση !!!

Τι έπαθες κοπέλα μου? Δε κατάλαβα..εννοείται θα σε βγάλω εφόσον το θες απλά μου ήρθε ξαφνικό..

Just now, Annou είπε:

Aman twra sas diavasa.Bika k egw k to eida to mikos.Emena leei 35mm.

Auto simainei oti tha pethanw stous ponous ston toketo????

Ααααα νέο άγχος βρήκαμε τώρα παιδιά!! Κάτσε να δω κ εγώ βραδυατικο τα τεφτέρια μου!! Κοίταξες στο ίντερνετ τι λέει για το θέμα αυτό?

• Μου αρέσει 1

Egw molis ta diavasa k katalava to thema olo gurw apo traxilo.

Katalavainw k tin meria soy efoson talaipwrithikes k borei na perases duskola alla k apo meria mas skeftomaste tis dikes mas egkumosunes peri talaipwrias kai makruou traxilou.

Den thewrw oti i @Anastasia05 eipe to koritsi kati gia na se thixei oute esena oute kamia.Isa isa fainetai evgenestati k thetiki.En pasei periptwsei, euxomai oles na exoume mia teleiomini kuisi k na eimaste thetikes k me wraia avra!

Kalo vradu!

• Μου αρέσει 2

Γεια σας κορίτσια, πολυλογούδες και σήμερα! :P Κι εγώ άργησα να μπω γιατί καθάριζα όλο το πρωί και μετά είχαμε τον μεσίτη εδώ που θέλουμε να βάλει το σπίτι μας για πώληση, οπότε είναι πολλές δουλίτσες που πρέπει να γίνουν.

14 hours ago, Jasmine@ said:

καλημέρα μπεκρουδες μου! Εμένα ο γιατρός μου είχε πει 2 ποτήρια κρασί η 1 μπυρα μεγάλη η 1 δάκτυλο ουίσκι! Από όλα αυτά την Τσικνοπέμπτη ήπια ελάχιστο κρασί αραιωμένο με γκαζόζα! 
@Eva137 δε θυμάμαι αν σου έχω πει ότι έχουμε σόι στην Αμερική; Πέρυσι που είχε έρθει η μια ξαδερφη της είχα ζητήσει να μου φτιάξει pancakes να δω αν είναι τόσο διαφορετικά τα αμερικανικά από αυτά που φτιάχνω εγώ! Οκ μου λέει. Ξυπνάμε το άλλο πρωί τη βλέπω κουζίνα έτοιμη μου λέει που είναι το mix? Ποιο mix της λέω? Το mix για pancakes:D όπως καταλαβαίνεις δοκίμασε αυτή τα δικά μου κ τα βρήκε πολύ νόστιμα κ μου είπε ότι στην Αμερική πολλά πράγματα είναι σε μείγματα!  
καλημερα σε οοοολες κ ας κανονισετε εξόδους χωρίς εμάς!

Καλά, πουλάνε μιξ για τα πάντα: μπισκότα, κέικ, muffins, pancakes... ό,τι θες! Εν τω μεταξύ, το μείγμα για τηγανίτες είναι πάρα πολύ απλό να το φτιάξεις, αλλά ακόμα και αυτό το πουλάνε έτοιμο!:P

13 hours ago, Irinoula86 said:

αγάπηηηη πόσο καταλαβαινομάστε.....!!!!!!!βέβαια και Ν. Φιλαδέλφεια , Κηφισία, Γλυφάδα δεν με χαλάνε επίσης κ αυτα.....έχω εντρυφήσει στο μεξικάνικο......λες 2 γουλιτσες ε??????ε ναι κ εγω έτσι νομίζω........θα γίνει το μότο μου για το καλοκαίρι ως δικαιολογια για το κοκτειλακι.....

Παιδιά σας καταλαβαίνω, κι εγώ στο Τέξας έχω το αγαπημένο μου Μεξικάνικο εστιατόριο (που είναι και τίγκα στα Μεξικάνικα γενικά). Για να πω την αλήθεια, το φαγητό είναι απλά ΟΚ, αλλά η μαργαρίτα που μας την σερβίρουν σε κανάτες την μια μετά την άλλη είναι τέλεια!!

9 hours ago, Renez said:

Χαχχαχα όχι να είσαι καλά!!

Όλο το βράδυ με ανακάτευε μόνο η σκέψη!!

Ειδικά όταν είδα σε σμουθι ή σαν μπριζόλα?!

Κ μετά αναρωτιέμαι εγώ,πλέον σου λένε ή να κρατήσεις τον πλακούντα κ τον ομφάλιο λώρο επί πληρωμης βέβαια για τα βλαστοκύτταρα μήπως χρειαστούν στο παιδί σου ή να τα κάνεις δωρεά..κ που ξέρω πως η δωρεά μου δε θα καταλήξει στο στομάχι κάποιανου??????? 

Γλυκούλες μου σας Σοκαρα το ξέρω αλλααα....ομάδα κ στα καλά κ στα δύσκολα,θα έσκαγα!!

Αυτό έχει κάτι χρόνια που το είχα ακούσει ότι το κάνουν κάποιοι γενικά (δυστυχώς δεν την έχει μόνο η Κιμ τη λόξα)... τίποτα δε με ξαφνιάζει πια. Απλά κάνω ότι δεν το άκουσα, γιατί όπως λες κι εσύ είναι αηδία! Μπλιάχ!:wacko:

6 hours ago, Renez said:

Εδώ εμένα που έχω ΠΗΤ 9/10 ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ πιθανό να γεννήσω κ τέλη Σεπτεμβρη..από 25/9.. γιατί μου εξήγησε πως ο ΠΗΤ είναι ουσιαστικά το μάξιμουμ που δίνουν..ετοιμάσου κ εσύ @EugenJen !!

Αλήθεια δεν είπαν σε άλλη κοπέλα πως παίζει κ νωρίτερα?

Χμμμμ θα το σκεφτώ..!!

Καλά εντάξει!! Θα μου λειψετεεε από το ολοήμερο μπίρι μπίρι μας γμτ :oops:

Ευελπιστώ τουλάχιστον όλα να πάνε καλά στη δουλειά ξανά με το άνοιγμα..θα σας ζητήσω τις προσευχουλες σας από Δευτέρα ε?!

Δε θα χαθείς όμως, έτσι? Δε πειράζει, με εμένα τουλάχιστον τώρα που θα μπαίνεις απογεύματα θα συγχρονιζόμαστε και καλύτερα... χαχα!

Εγώ πάντως ήξερα ότι στην πρώτη γέννα όλες οι γυναίκες αργούν σχετικά και συνήθως συμπληρώνουν (και μερικές φορές ξεπερνούν) τις 40 εβδομάδες. Οι επόμενες εγκυμοσύνες έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι πιο σύντομες και ο τοκετός επίσης, αλλά σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Η αδερφή μου πάντως είχε συμπληρώσει 40 εβδομάδες και 1 μέρα και την 2η την έβαλαν τελικά να γεννήσει με πρόκληση γιατί το μωρό είχε μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσαν να το αφήσουν κι άλλο. Το ατιμούλι όμως δεν κατέβαινε, οπότε μετά από κάποιες ώρες προσπάθειας και φουλ συσπάσεις της έκαναν τελικά καισαρική.

6 hours ago, Renez said:

Όχι βρε..έχουμε μαγαζί με κρητικές παραδοσιακές πίτες(σφακιανές,μαραθοπιτες,καλιτσουνια κτλ που παράγουμε εμείς) μαζί με καφέ take away και μέσα έχουμε κάνει κ μια γωνια με διάφορα κρητικά προϊόντα..

Δουλεύω 7-18:00 κανονικά αλλά θα δω τις δυνάμεις μου πλέον..

Μμμμ, αμάν βρε κοπελιά, μας τρέχουν τα σάλια πάνω στο λάπτοπ! Καλιτσούνια δεν έχω φάει ποτέ να πω την αλήθεια, αλλά τώρα το γκούγκλαρα και φαίνονται πολύ νόστιμα!!!:P

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Γεια σας κορίτσια, πολυλογούδες και σήμερα! :P Κι εγώ άργησα να μπω γιατί καθάριζα όλο το πρωί και μετά είχαμε τον μεσίτη εδώ που θέλουμε να βάλει το σπίτι μας για πώληση, οπότε είναι πολλές δουλίτσες που πρέπει να γίνουν.

Καλά, πουλάνε μιξ για τα πάντα: μπισκότα, κέικ, muffins, pancakes... ό,τι θες! Εν τω μεταξύ, το μείγμα για τηγανίτες είναι πάρα πολύ απλό να το φτιάξεις, αλλά ακόμα και αυτό το πουλάνε έτοιμο!:P

Παιδιά σας καταλαβαίνω, κι εγώ στο Τέξας έχω το αγαπημένο μου Μεξικάνικο εστιατόριο (που είναι και τίγκα στα Μεξικάνικα γενικά). Για να πω την αλήθεια, το φαγητό είναι απλά ΟΚ, αλλά η μαργαρίτα που μας την σερβίρουν σε κανάτες την μια μετά την άλλη είναι τέλεια!!

Αυτό έχει κάτι χρόνια που το είχα ακούσει ότι το κάνουν κάποιοι γενικά (δυστυχώς δεν την έχει μόνο η Κιμ τη λόξα)... τίποτα δε με ξαφνιάζει πια. Απλά κάνω ότι δεν το άκουσα, γιατί όπως λες κι εσύ είναι αηδία! Μπλιάχ!:wacko:

Δε θα χαθείς όμως, έτσι? Δε πειράζει, με εμένα τουλάχιστον τώρα που θα μπαίνεις απογεύματα θα συγχρονιζόμαστε και καλύτερα... χαχα!

Εγώ πάντως ήξερα ότι στην πρώτη γέννα όλες οι γυναίκες αργούν σχετικά και συνήθως συμπληρώνουν (και μερικές φορές ξεπερνούν) τις 40 εβδομάδες. Οι επόμενες εγκυμοσύνες έχω ακούσει ότι μπορεί να είναι πιο σύντομες και ο τοκετός επίσης, αλλά σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Η αδερφή μου πάντως είχε συμπληρώσει 40 εβδομάδες και 1 μέρα και την 2η την έβαλαν τελικά να γεννήσει με πρόκληση γιατί το μωρό είχε μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσαν να το αφήσουν κι άλλο. Το ατιμούλι όμως δεν κατέβαινε, οπότε μετά από κάποιες ώρες προσπάθειας και φουλ συσπάσεις της έκαναν τελικά καισαρική.

Μμμμ, αμάν βρε κοπελιά, μας τρέχουν τα σάλια πάνω στο λάπτοπ! Καλιτσούνια δεν έχω φάει ποτέ να πω την αλήθεια, αλλά τώρα το γκούγκλαρα και φαίνονται πολύ νόστιμα!!!:P

Όταν θα καταφέρεις να μας έρθεις θα περάσεις να σε κεράσω κ εσένα με τη προϋποθέση που είπαμε..μετά κοκτέιλακια :mrgreen:

Όχι δε θα χαθώ ΈΝΝΟΕΙΤΑΙ απλά θα μπαίνω μετά τις 6 λογικά..

Εντάξει με τον μεσίτη? Συμφωνήσατε σε τιμή κτλ ? Μακάρι σύντομα να σας βρει το ιδανικό για εσάς σπίτι κ να βρεθεί κ αγοραστής για το δικό σας ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!!

Η αλήθεια είναι κ εγώ με λίγα πλέον σοκαριζομαι αλλά ναι,η ανθρωποφαγία είναι ένα από αυτά μαλλον:-|

Διαφημίσεις

Just now, Renez said:

Όταν θα καταφέρεις να μας έρθεις θα περάσεις να σε κεράσω κ εσένα με τη προϋποθέση που είπαμε..μετά κοκτέιλακια :mrgreen:

Όχι δε θα χαθώ ΈΝΝΟΕΙΤΑΙ απλά θα μπαίνω μετά τις 6 λογικά..

Εντάξει με τον μεσίτη? Συμφωνήσατε σε τιμή κτλ ? Μακάρι σύντομα να σας βρει το ιδανικό για εσάς σπίτι κ να βρεθεί κ αγοραστής για το δικό σας ώστε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα!!

Η αλήθεια είναι κ εγώ με λίγα πλέον σοκαριζομαι αλλά ναι,η ανθρωποφαγία είναι ένα από αυτά μαλλον:-|

Τέλεια! Πρώτα πιτάκια και μετά κοκτέιλ... τί άλλο θέλω!!!!:P

Ναι, όλα εντάξει με τον μεσίτη. Είχαμε ακριβώς την ίδια τιμή στο μυαλό μας, οπότε συμφωνήσαμε να βγάλουμε τις επαγγελματικές φωτογραφίες σε λίγες μέρες και μετά να το βγάλουμε στην αγορά για πώληση. Αχ, μακάρι να καταφέρουμε να το πουλήσουμε γρήγορα και σε καλή τιμή, γιατί αλλιώς δε θα μπορέσουμε να πάρουμε καινούργιο δάνειο για το επόμενο σπίτι και να δω πού θα μείνουμε με ένα μωρό έξτρα! Κάτι θα καταφέρουμε όμως... τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά και είμαι αισιόδοξη!!:wink:

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Τέλεια! Πρώτα πιτάκια και μετά κοκτέιλ... τί άλλο θέλω!!!!:P

Ναι, όλα εντάξει με τον μεσίτη. Είχαμε ακριβώς την ίδια τιμή στο μυαλό μας, οπότε συμφωνήσαμε να βγάλουμε τις επαγγελματικές φωτογραφίες σε λίγες μέρες και μετά να το βγάλουμε στην αγορά για πώληση. Αχ, μακάρι να καταφέρουμε να το πουλήσουμε γρήγορα και σε καλή τιμή, γιατί αλλιώς δε θα μπορέσουμε να πάρουμε καινούργιο δάνειο για το επόμενο σπίτι και να δω πού θα μείνουμε με ένα μωρό έξτρα! Κάτι θα καταφέρουμε όμως... τα έχουμε ξαναπεράσει αυτά και είμαι αισιόδοξη!!:wink:

Γτ είναι μικρό αυτό που είστε τώρα? Μα μωρέ όσο είναι μωράκι δε σας νοιάζει..στο ίδιο δωμάτιο θα ειστε όλοι μια αγκαλιά :-)

τι πιο όμορφο από τις δυσκολίες που μας ενώνουν άλλωστε?!

Σε καληνύχτα εγώ κοριτσάκι μου γτ τα ματάκια μου κλείνουν..

Α! Από συμπτώματα κτλ όλα καλά σήμερα έτσι?? :x

Just now, Renez said:

Γτ είναι μικρό αυτό που είστε τώρα? Μα μωρέ όσο είναι μωράκι δε σας νοιάζει..στο ίδιο δωμάτιο θα ειστε όλοι μια αγκαλιά :-)

τι πιο όμορφο από τις δυσκολίες που μας ενώνουν άλλωστε?!

Σε καληνύχτα εγώ κοριτσάκι μου γτ τα ματάκια μου κλείνουν..

Α! Από συμπτώματα κτλ όλα καλά σήμερα έτσι?? :x

Όχι, το τωρινό μας σπίτι μια χαρά είναι (και βάλαμε και πολλή δουλειά για να το φτιάξουμε ωραίο), απλά μετακομίζουμε από Φλόριντα πίσω στο Τέξας, οπότε αναγκαστικά το αφήνουμε. Για να δούμε πώς θα μας έρθουν τα πράγματα τώρα...

Από συμπτώματα, το στομάχι μου είναι λίγο καλύτερα (λιγότερες αναγούλες) αλλά έχω αυτό ακριβώς που έλεγες κι εσύ πριν: τρώω κάτι ελαφρύ γιατί πεινάω και μετά νιώθω βαρυστομαχιασμένη σαν να έχω φάει ένα κατσίκι για τις επόμενες 2-3 ώρες και μετά αμέσως πάλι πεινάω κ.ο.κ. Τί να πω... Οι αλλεργίες μου δυστυχώς τα ίδια, αλλά πού θα πάει, θα περάσουν κι αυτές!

Καληνύχτα, όνειρα γλυκά και χαιρετισμούς στον φίλο μας στην κοιλίτσα σου!:)

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ρε κορίτσι βλέπω τα σπίτια σε ταινίες  στην Αμερική που είναι μεγάλα, ξύλινα,μονοκατοικίες  και τα ζηλεύω! Πρέπει να είναι πολύ όμορφα! Αλλά νομίζω εξαρτάται κ σε ποια πολιτεία είσαι..Χαρά στο κουράγιο σου να τρέχεις για μετακόμιση, εγώ τα πιάτα πλένω κ κουράζομαι.χαχαχαχ

όσον αφορά τον τράχηλο μην ξαναπεί καμία ότι θέλει να έχει κοντό τράχηλο, φανταστείτε ότι η μήτρα είναι το μπαλόνι κ ο τράχηλος το στόμιο. Όσο γεμίζεις το μπαλόνι με νερό μικραίνει το στόμιο αν είναι μικρό από νωρίς μπορει Να χρειαστεί Περιδεση κ υπέχει κίνδυνος για πρόωρη γεννα. Στις εβδομάδες που είμαστε εμείς πρέπει να είναι μακρύς, μειώνεται προοδευτικά στην εγκυμοσύνη μέχρι να φτάσεις τη γεννα. 

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Τι έπαθες κοπέλα μου? Δε κατάλαβα..εννοείται θα σε βγάλω εφόσον το θες απλά μου ήρθε ξαφνικό..

Ααααα νέο άγχος βρήκαμε τώρα παιδιά!! Κάτσε να δω κ εγώ βραδυατικο τα τεφτέρια μου!! Κοίταξες στο ίντερνετ τι λέει για το θέμα αυτό?

Bika ligo kai diavasa alla pragmatika ponaei to kefali mou k den borw na estiasw kala.Alla nai panw katw katalava.Avrio tha bw na ta diavasw ola kalitera!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...