Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Eternity είπε:

Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να είσαι εντός της απόφασης της επιτροπής. Απλά οι αποδείξεις πρέπει να είναι εντός εξαμήνου... Ούτε εγώ το ήξερα.... Εδώ έκανα εξωσωματική σε δημόσιο νοσοκομείο και με έβαλαν να πληρώσω επειδή για 10 ημέρες είχα ξεπέρασει το χρόνο της επιτροπής.... ξεφτιλικια... Υπουργείο καταστροφής οικογένειας έπρεπε να το ονομασουν

Δηλαδή πήγα να καταθέσω τώρα τα χαρτιά της ωοληψιας που έκανα πέρυσι το Νοέμβριο, εντός της απόφασης επιτροπής αλλά επειδή η απόδειξη είναι μετά από 6 μήνες δε μπορώ να πάρω το επίδομα, το μισό δηλαδή που δικαιούμαι! Θέλετε να σας πω και το πιο κουφό? Όταν είχα πάρει τα φάρμακα της 1ης εξωσωματικής, τα επέστρεψα πίσω γιατί έμεινα μόνη μου έγκυος....συμπληρώσα κανονικά και έγγραφο δικό του και τα πήραν μια χαρά. Μετά από χρόνια που ξεκίνησα να κάνω εξωσωματικες για απόκτηση 2ου παιδιού, μου είπαν ότι την 1η προσπάθεια την έχασα! Ήταν σα να την έκανα! Δηλαδή εγώ ή ηλιθια γιατί επέστρεψα τα φάρμακα??? Ας τα χαριζα! 

Όντως γιατί τα επέστρεψες; Δεν πειράζει τώρα έγινε.. αλλά ναι είναι απαράδεκτοι δεν είναι κράτος αυτό.. και μόνο από το επίδομα να καταλάβεις που σου δίνουν φαίνονται όλα!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Από το να ξεκινήσεις κ να έχεις στο νου σου ότι θα ταλαιπωρηθείς κ να μην έχεις κουράγιο να προσπαθήσεις, καλύτερα κ.τ..

Εκτός!!! Κι αν σου κάνει έκπληξη η μπουμπού κ σε προλαβει να ξεπεταχτεί μέσα σε μια ωρίτσα κ είσαστε φρεσκοτατες και οι δύο!!:mrgreen:

Οχι κουραγιο εχω μα στην 1η ημουν πολυ χαλια μετα. Ειχα κ τν θηλασμο. Τωρα δν θα χω χαχαχα οποτε θα δουμεα αν ειναι σε καλη θεση ας γινει φτ. Αν οχι, οπωσδηποτε κτ. Δν θα κατσω να περασω παλι τ ιδια

Δυστχς ο τραχηλος μ ειναι ακριβως οπως κ στην 1η. Που σημαινει, αν δν αλλαξει οτι θα αργησω πλ να γεννησω παλι. Χαχα 

Μαρτυρια @Renez

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Οχι κουραγιο εχω μα στην 1η ημουν πολυ χαλια μετα. Ειχα κ τν θηλασμο. Τωρα δν θα χω χαχαχα οποτε θα δουμεα αν ειναι σε καλη θεση ας γινει φτ. Αν οχι, οπωσδηποτε κτ. Δν θα κατσω να περασω παλι τ ιδια

Δυστχς ο τραχηλος μ ειναι ακριβως οπως κ στην 1η. Που σημαινει, αν δν αλλαξει οτι θα αργησω πλ να γεννησω παλι. Χαχα 

Μαρτυρια @Renez

Δηλαδή τι θέση έχει?? Να ξέρω να κοιτάξω τι θέση έχει κ ο δικός μου!! Να δω αν έχω ελπίδες να ξεπεταχτεί.

Μακάρι να μη ταλαιπωρηθειτε καθόλου και να πάνε όλα καλά για όλες μας!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Δηλαδή τι θέση έχει?? Να ξέρω να κοιτάξω τι θέση έχει κ ο δικός μου!! Να δω αν έχω ελπίδες να ξεπεταχτεί.

Τν μετρησε ο γιατρος στην αυχενικη, εκτος τν γιατρο μ δλδ. Κ μ πε..

Χαχαχα παλι τα ιδια. Τελειοσ τραχηλος σε βλεπω για τελος Πητ. Χαχαχα

Μου πε εναν αριθμο ιδιο με την 1η κυηση. Κ απλα οτι δν υπαρχει πιθανοτητα να γεννησω προωρα. Η πριν το μηνα μ. Τωρα στο ρβ της Τεταρτης θα μαθω τν αριθμο κ θα σας πω.

Δν θυμαμαι τ νουμερο. Μα κανουν τη μετρηση κ με βαση αυτο, αν δν κατεβει ο τραχηλος αργει πλ η κυηση. 

ΜΗΚΟΣ ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΟΥ Η ΤΡΑΧΗΛΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ.

ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ.Κ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (ΑΥΧΕΝΙΚΗ Κ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ 1Ο ΜΩΡΟ)

ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μου πε εναν αριθμο ιδιο με την 1η κυηση. Κ απλα οτι δν υπαρχει πιθανοτητα να γεννησω προωρα. Η πριν το μηνα μ. Τωρα στο ρβ της Τεταρτης θα μαθω τν αριθμο κ θα σας πω.

Δν θυμαμαι τ νουμερο. Μα κανουν τη μετρηση κ με βαση αυτο, αν δν κατεβει ο τραχηλος αργει πλ η κυηση. 

ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Ουαου πρώτη φορά το μαθαίνω αυτό για τον τράχηλο!! Κ πόσα δε ξερουμε ακόμη..

Να κάνεις κ.τ αγάπη μου, εννοείται!! Να κάνεις ο,τι νιώθεις καλύτερο για σένα κ το κοριτσάκι σου..εεε θα ναι κ κορίτσι πρέπει να βγει κουκλίτσα :x

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Όπως νιώθεις κορίτσι μου καλύτερα! Καλός ο φυσιολογικός αλλά κ η καισαρική μια χαρά είναι κι ας λένε...δν σε κάνει λιγότερο μάνα!

Εγώ έφτασα 39 +6,δεν άντεχα με πίεζε στα πλευρά κ είμαι 1,73,και ήταν μεγάλο παιδί 3.810. Οι συσπάσεις δν ξέρω πως είναι ,δν ένιωσα ποτέ, η κοιλιά δν είχε κατέβει το μωρό όμως είχε πάρει θέση.  Ο τράχηλος καπως πρεπει να κονταινει οσο περναει ο καιρος,ο δικος αφασια! Μου λέει ο γιατρος να κανουμε τεχνιτους κι αν δεν πιασουν ξαναβαζουμε και περιμενουμε! Πάς καλά? του λέω. Δεν υπηρχε περιπτωση κ να σας πω την αλήθεια δεν ηθελα να βγαλω τοσο μεφαλο παιδι απο εκει κατω κ δεν ηθελα να ταλαιπωρηθεί γτ ο ανηψιος μ που ταλαιπωρηθηκε έκανε πολυ ικτερο. Δν νιωθω οτι παραιτηθηκα, εκανα αυτο που ένιωθα, θα εσκαγα πια.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ουαου πρώτη φορά το μαθαίνω αυτό για τον τράχηλο!! Κ πόσα δε ξερουμε ακόμη..

Να κάνεις κ.τ αγάπη μου, εννοείται!! Να κάνεις ο,τι νιώθεις καλύτερο για σένα κ το κοριτσάκι σου..εεε θα ναι κ κορίτσι πρέπει να βγει κουκλίτσα :x

Χαχαχα ειδες? Και γω στην πρωτη δν το γνωριζα. Οσο αυξανεται η κυηση το μηκος του τραχηλου πρεπει να μειωνεται. Για να μην ταλαιπωρηθει η γυναικα. Γι αυτο οι γιατροι προτεινουν περπατημα και σεξ,με σκοπο να κοντυνει ο τραχηλος.

Τουλαχιστν αυτα ξερω απο την 1η μου εμπειρια.

Ελπιζω να ναι κοριτσακι. Θα φανει χαχαχα

Just now, Christinα είπε:

Όπως νιώθεις κορίτσι μου καλύτερα! Καλός ο φυσιολογικός αλλά κ η καισαρική μια χαρά είναι κι ας λένε...δν σε κάνει λιγότερο μάνα!

Εγώ έφτασα 39 +6,δεν άντεχα με πίεζε στα πλευρά κ είμαι 1,73,και ήταν μεγάλο παιδί 3.810. Οι συσπάσεις δν ξέρω πως είναι ,δν ένιωσα ποτέ, η κοιλιά δν είχε κατέβει το μωρό όμως είχε πάρει θέση.  Ο τράχηλος καπως πρεπει να κονταινει οσο περναει ο καιρος,ο δικος αφασια! Μου λέει ο γιατρος να κανουμε τεχνιτους κι αν δεν πιασουν ξαναβαζουμε και περιμενουμε! Πάς καλά? του λέω. Δεν υπηρχε περιπτωση κ να σας πω την αλήθεια δεν ηθελα να βγαλω τοσο μεφαλο παιδι απο εκει κατω κ δεν ηθελα να ταλαιπωρηθεί γτ ο ανηψιος μ που ταλαιπωρηθηκε έκανε πολυ ικτερο. Δν νιωθω οτι παραιτηθηκα, εκανα αυτο που ένιωθα, θα εσκαγα πια.

Καλα εκανες κ καλα θα κανει η καθε γυναικα να κανει τις επιλογες της! Εμεις ξερουμε τι μαναδες ειμαστε! Οχι ο κοσμος χαχαχα

Λοιπον το ξαναλεω

Χαρουμενη μαμα, χαρουμενα παιδια. 

Τελος! 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Εννοείται το συζητάτε? Αυτό είναι κ η χαρά της εξέλιξης της επιστήμης στη εποχή μας!! Οι εναλλακτικές λύσεις ώστε να μας γλυτώνουν από πόνο κ δυσάρεστες καταστάσεις..είναι κ.τ αυτό,είναι επισκληριδιος,ότι είναι..

Εγώ ο μόνος λόγος που εύχομαι να γεννήσω φυσιολογικά είναι επειδή φοβάμαι τα χειρουργεία σαν....κ τα αίματα κ τις πληγές κ να έχω πάνω μου την ουλη να βάζω κρέμες να πρέπει να πάω να μου βγάλουν τα ράμματα κ τη πρώτη μέρα καθετήρα μου ακούγεται κόλαση!! Θυμάστε τι πόνο έχω με το να πέσει ο αφαλος του παιδιού γτ ανατριχιαζω στην εικόνα..σκεφτείτε πως μου ακούγεται το χειρουργειο!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Εννοείται το συζητάτε? Αυτό είναι κ η χαρά της εξέλιξης της επιστήμης στη εποχή μας!! Οι εναλλακτικές λύσεις ώστε να μας γλυτώνουν από πόνο κ δυσάρεστες καταστάσεις..είναι κ.τ αυτό,είναι επισκληριδιος,ότι είναι..

Εγώ ο μόνος λόγος που εύχομαι να γεννήσω φυσιολογικά είναι επειδή φοβάμαι τα χειρουργεία σαν....κ τα αίματα κ τις πληγές κ να έχω πάνω μου την ουλη να βάζω κρέμες να πρέπει να πάω να μου βγάλουν τα ράμματα κ τη πρώτη μέρα καθετήρα μου ακούγεται κόλαση!! Θυμάστε τι πόνο έχω με το να πέσει ο αφαλος του παιδιού γτ ανατριχιαζω στην εικόνα..σκεφτείτε πως μου ακούγεται το χειρουργειο!!!!

Και στν φ.τ σου βαζουν καθετηρα αν κανεις ωρες.

Κ Ραμματα κανεις κατω.

Εξαρταται το μωρο. Χαχαχαχα

Ευχομαι φ.τ. και συντομο! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Μην ανησυχείς, ολα στην ωρα τους θα τα αποφασίσεις! Καλο ειναι να εχεις στο μυαλο σου τν φτ κι αν ειναι ζορικα τα πραγματα κανεις κτ. Δν ειναι δυσκολο χειρουργείο, εγω ημουν μια χαρα αλλα ακουμε κι ασχημα. Εσύ θα τα βλέπεις θετικά κι όλα θα ρθουν όμορφα.  Σημασία έχει να έρθουν τα μπεμπε και να είμαστε όλοι καλά! Αχ τα κουκλινια μας ,για σκέψου μικρά φατσακια στην αγκαλίτσα μας:x

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μην ανησυχείς, ολα στην ωρα τους θα τα αποφασίσεις! Καλο ειναι να εχεις στο μυαλο σου τν φτ κι αν ειναι ζορικα τα πραγματα κανεις κτ. Δν ειναι δυσκολο χειρουργείο, εγω ημουν μια χαρα αλλα ακουμε κι ασχημα. Εσύ θα τα βλέπεις θετικά κι όλα θα ρθουν όμορφα.  Σημασία έχει να έρθουν τα μπεμπε και να είμαστε όλοι καλά! Αχ τα κουκλινια μας ,για σκέψου μικρά φατσακια στην αγκαλίτσα μας:x

Μικρα ναζιαρικα χαδιαρικα φατσακια με μωρουδιλα 

Τρελα ειναι!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ

ΤΗΝ ΕΒΑΨΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Εμένα είναι 2 mm λιγότερο ,έχω ελπίδες???:mrgreen:

Όσο για τον καθετήρα....πραγματικά είναι το λιγότερο!!!! Γίνεται τετοιος χαμός εκεί χάμω που σε κάποια φάση απλά σου βάζουν τον καθετήρα κ μετά τη γέννα απλά στον βγαζουν:tongue:

Και ο Πανίκος από κάτω συνεχίζεται!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κοριτσια με ειδοποιουν απο το κοντρολ ,με καλει ο Μορφεας χαχαχα

Καληνυχτα και το ξενυχτισα η μανα αποψε!

Εμένα είναι 2 mm λιγότερο ,έχω ελπίδες???:mrgreen:

Όσο για τον καθετήρα....πραγματικά είναι το λιγότερο!!!! Γίνεται τετοιος χαμός εκεί χάμω που σε κάποια φάση απλά σου βάζουν τον καθετήρα κ μετά τη γέννα απλά στον βγαζουν:tongue:

Και ο Πανίκος από κάτω συνεχίζεται!

Χαχαχαχα αν κανετε σεξ και περπατημα ισως εχεις χαχαχαχα

Ειναι πανω απο 30 mm?

Εγω τα επαθα ολα. Κ εσπασαν τα νερα, και στεγνωσε μετα απο 17ωρες, κ τεχτιτους πηρα. Ολα και καθετηρα κ ραμματα  Οποτε η κτ. Δν με φοβιζει λεπτο. Ειναι ενα ρβ για μενα χαχαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια με ειδοποιουν απο το κοντρολ ,με καλει ο Μορφεας χαχαχα

Καληνυχτα και το ξενυχτισα η μανα αποψε!

Χαχαχαχα αν κανετε σεξ και περπατημα ισως εχεις χαχαχαχα

Ειναι πανω απο 30 mm?

Εγω τα επαθα ολα. Κ εσπασαν τα νερα, και στεγνωσε μετα απο 17ωρες, κ τεχτιτους πηρα. Ολα και καθετηρα κ ραμματα  Οποτε η κτ. Δν με φοβιζει λεπτο. Ειναι ενα ρβ για μενα χαχαχαχαχαχα

29 mm!!! Φαντάζομαι στη β επιπέδου θα έχουμε καλύτερη εικόνα!

Q1jtp2.png

29 mm!!! Φαντάζομαι στη β επιπέδου θα έχουμε καλύτερη εικόνα!

Στο ευχομαι να χει μειωθει! Μακρυς κ ο δικος σου!

Ε ρε γλεντια χαχαχαχαχα

Βγαλτε τους εξω να τους μετρησουμε.

Με καλουν με καλουν.

Δν μπορω να πω οχι στν Μορφεα.

Καληνυχτα κοριτσαρα!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Στο ευχομαι να χει μειωθει! Μακρυς κ ο δικος σου!

Ε ρε γλεντια χαχαχαχαχα

Βγαλτε τους εξω να τους μετρησουμε.

Με καλουν με καλουν.

Δν μπορω να πω οχι στν Μορφεα.

Καληνυχτα κοριτσαρα!

Να δούμε ποια τον έχει πιο μακρυ! Καληνύχτα κορίτσι  :)

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...