Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Δεν νομίζω να ανοίξουν... Αλλά μακάρι

Δε ξέρω κ εγώ ότι ακούω από τον άντρα μου. Κ ότι μάλλον θα ξεκινήσουν αρχές Σεπτέμβρη κ εγώ δε θέλω όπως καταλαβαινετε

SqfGp3.png

Μια χαρά τότε! Κ μην αγχώνεσαι για τον κορονοιο, υπάρχουν χειρότερες αρρώστιες στα σχολεία κάθε χρόνο. Αλλά πιστεύω ο άντρας σου μετά από τόσα χρόνια θα έχει αποκτήσει ανοσία.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ θέλω πολυ να ανοίξουν κ τα δημοτικά για να πάω μου έλειψε η δουλειά και οι μαθητές μου! Παρ όλα αυτά σταθηκαμε τυχερές που έπεσε ο ιός με την αρχή της εγκυμοσύνης μας και ξεκουραστηκαμε.

Κι εγώ θέλω να τα δω τα γλυκουλια μ!!! Και πως γίνεται να μν πλησιάσεις ρα μικρά? Να μν χαϊδέψεις το κεφαλάκι τους?

@Jasmine@ έχεις δίκιο που δεν θες...

Γενικά καλά μας έκατσε στην αρχή της εγκυμοσύνης αυτή η φάση αλλά τώρα καήκαμε.. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μια χαρά τότε! Κ μην αγχώνεσαι για τον κορονοιο, υπάρχουν χειρότερες αρρώστιες στα σχολεία κάθε χρόνο. Αλλά πιστεύω ο άντρας σου μετά από τόσα χρόνια θα έχει αποκτήσει ανοσία.

Just now, Christinα είπε:

Κι εγώ θέλω να τα δω τα γλυκουλια μ!!! Και πως γίνεται να μν πλησιάσεις ρα μικρά? Να μν χαϊδέψεις το κεφαλάκι τους?

@Jasmine@ έχεις δίκιο που δεν θες...

Γενικά καλά μας έκατσε στην αρχή της εγκυμοσύνης αυτή η φάση αλλά τώρα καήκαμε.. 

Εκτός ότι θα έχουμε νεογέννητα σπίτι κ θα ξεκινάει χειμώνας όποτε σε θέλω να φέρνει ιώσεις θέλω Σεπτέμβρη να μην ανοίξουν για να είναι μαζί μου! Λογικά δε ζητάω πολλά.... χαχαχχα

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εκτός ότι θα έχουμε νεογέννητα σπίτι κ θα ξεκινάει χειμώνας όποτε σε θέλω να φέρνει ιώσεις θέλω Σεπτέμβρη να μην ανοίξουν για να είναι μαζί μου! Λογικά δε ζητάω πολλά.... χαχαχχα

Κι εγω αυτά σκέφτομαι...θέλω και να πηγαίνω...φοβάμαι κιόλας...λογικά πράγματα...:roll:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Τέτοια σου κάνει ο αλήτης????:x

Εμένα το παίζει τρελιτσα όταν του δείχνω κοιλίτσα! Ξαπλώνει κάποιες φορές όμως, δεν έχω παράπονο! 

Κι εγώ φαντάζομαι σε λίγο καιρό τον γιο μου κι το άλλο νινι μου να κάνουν αγκαλίτσες κ τρελαίνομαι!

Μου πετάει το κινητό φωτογραφίες από πέρυσι κ βλέπω πόσο μικρούλης ήταν ...σοκ

Χαχαχαχα τι ωραια που θα ναι!

Πολυ ωραια!

Αχ ειναι γλυκες τα παιδουνια μας!

3 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ακούτε εσείς οι κοριτσομανες?!:mrgreen:

Μπράβο το αντράκι σου,μια φάση ήταν λοιπόν κ πέρασε ;-) μάθαμε κ ότι δεν είναι αλλεργικός στις μέλισσες οπότε μείον ένα άγχος το καλοκαίρι :-)

ολα καλά να πάνε σε όλες μας..4.5 μήνες έμειναν κοριτσουδιααανκ για κάποιες διπλομανουλες λιγότερο!!

Αχ! Και τα κοριτσια ειναι τρελα.

Ας μου δωσει ενα ο Θεος κ δν θελω τπτ αλλο.

Με το καλο. Εγω ειμαι στη φαση που περιμενω πως κ πως να γεννησω.

Στην 1η πηρα κ την 41η βδομαδα.

Τωρα θα κανω κ.τ. οποτε με βλεπω οκτωβρη. 

Εγω μολις μπαινω στν 4ο. Απιστευτο!

Εσυ πως τα περνας?

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα τι ωραια που θα ναι!

Πολυ ωραια!

Αχ ειναι γλυκες τα παιδουνια μας!

Αχ! Και τα κοριτσια ειναι τρελα.

Ας μου δωσει ενα ο Θεος κ δν θελω τπτ αλλο.

Με το καλο. Εγω ειμαι στη φαση που περιμενω πως κ πως να γεννησω.

Στην 1η πηρα κ την 41η βδομαδα.

Τωρα θα κανω κ.τ. οποτε με βλεπω οκτωβρη. 

Εγω μολις μπαινω στν 4ο. Απιστευτο!

Εσυ πως τα περνας?

Είναι σίγουρο για τη κ.τ? Από επιλογή?

Εγώ αγάπη μου της τελευταίες 2 εβδομαδες έχω πολύ περισσότερη ενέργεια ,ξανά κοιμάμαι καλά αλλαααα φουσκώνω πολύ!! Βασικά πεινάω πολύ πιο συχνά από πριν τρώω πχ ένα τοστ κ νιώθω για 2 ώρες ότι έχω κατεβάσει ένα αρνί,με το που ξεφουσκώνω αρχίζω ξανά να πεινάω :ph34r:

Άντε σε 2 εβδομαδες θα τον δω ξανά :x

Just now, Renez είπε:

Είναι σίγουρο για τη κ.τ? Από επιλογή?

Εγώ αγάπη μου της τελευταίες 2 εβδομαδες έχω πολύ περισσότερη ενέργεια ,ξανά κοιμάμαι καλά αλλαααα φουσκώνω πολύ!! Βασικά πεινάω πολύ πιο συχνά από πριν τρώω πχ ένα τοστ κ νιώθω για 2 ώρες ότι έχω κατεβάσει ένα αρνί,με το που ξεφουσκώνω αρχίζω ξανά να πεινάω :ph34r:

Άντε σε 2 εβδομαδες θα τον δω ξανά :x

Ναι ναι, σιγουρο δν ειναι. Ο γιατρος δν θελει.εγω ομως θελω. Δν αντεχω αλλο πονο. Περασα πλ ασχημα στην 1η και το μωρο ηταν πλ ταλαιπωρημενο για μερες. Δν ανοιγε καν τα ματια του κ ηταν πρησμενο.

Και τωρα θελω να μαι σαν να μη περασαμε τιποτα. Να μαστε του περιοδικου που λενε.

Θα δουμε οταν θα ρθει η ωρα.

Εχω αποφασισει να τα κανω ολα οπως τα χω στο μυαλο μ αυτη τη φορα. Και ο Θεος βοηθος.

Α! Το φγτο  κανει καλο στο νινι ομως

Οποτε φαε φαε!και ξεκουρασξδυ οσο μπορεις!

Κοιμησου κ ευχαριστησου το!

Εγω την Τεταρτη κ δν κρατιεμαι χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι ναι, σιγουρο δν ειναι. Ο γιατρος δν θελει.εγω ομως θελω. Δν αντεχω αλλο πονο. Περασα πλ ασχημα στην 1η και το μωρο ηταν πλ ταλαιπωρημενο για μερες. Δν ανοιγε καν τα ματια του κ ηταν πρησμενο.

Και τωρα θελω να μαι σαν να μη περασαμε τιποτα. Να μαστε του περιοδικου που λενε.

Θα δουμε οταν θα ρθει η ωρα.

Εχω αποφασισει να τα κανω ολα οπως τα χω στο μυαλο μ αυτη τη φορα. Και ο Θεος βοηθος.

Α! Το φγτο  κανει καλο στο νινι ομως

Οποτε φαε φαε!και ξεκουρασξδυ οσο μπορεις!

Κοιμησου κ ευχαριστησου το!

Εγω την Τεταρτη κ δν κρατιεμαι χαχαχαχα

Από το να ξεκινήσεις κ να έχεις στο νου σου ότι θα ταλαιπωρηθείς κ να μην έχεις κουράγιο να προσπαθήσεις, καλύτερα κ.τ..

Εκτός!!! Κι αν σου κάνει έκπληξη η μπουμπού κ σε προλαβει να ξεπεταχτεί μέσα σε μια ωρίτσα κ είσαστε φρεσκοτατες και οι δύο!!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...