Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Eternity είπε:

Γιατί ήθελα να είμαι τυπική και επίσης μη μου ζητούσαν αργότερα έγγραφα για το που έκανα εξωσωματική ή με χρεωναν τίποτα. Αν το ήξερα, θα τα χάριζα σε κάποια κοπέλα. 

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Θα σε στενοχώρησω αλλα η μαμά μου σε μενα δεν είχε κανένα σύμπτωμα και οταν γεννήθηκα ήμουν τοοσο ήσυχη που νόμιζαν ότι κάτι εχω.. 

Παντως και γω που εχω εύκολη εγκυμοσύνη λεω δε μπορεί κάπου θα βγει..θα κανω μου φαίνεται καμια 15αρια ώρες να γεννησω.. Χαχαχ

Η μάνα μου σε εμένα βασανίστηκε πολύ! Εμετούς συνέχεια κ μετά έπαθε κ αποκόλληση κ έμεινε κρεβάτι! Εγώ όταν γεννήθηκα αγγελούδι!:)

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Θα δεις ποιες πιπίλες βολεύουν το μωρό. Το σχήμα εννοώ κυρίως, ειναι οι κλασσικές κ αυτές που είναι λέει σαν θηλή όπως είναι και μερικά μπιμπερό σαν στρογγυλό μπροστά. Εγώ στην αρχή βολεύτηκα σιλικόνης  νουκ,σουαβινεξ? αλλά μετά τον 1,5 χρονο τις έκοβε με τα δόντια κ αντέχουν μόνο οι κικο κκαουτσούκ . Γενικά η σιλικόνη και στα μπιμπερό μ φαινόταν στο μάτι πιο καθαρή...κόλλημα δικό μου!!! Μακάρι να μν χρειαστεί, εμένα τη 2-3η βδομάδα έβαλε το δάχτυλο και έδωσα πιπίλα γτ δν ηθελα( είχα κ εγώ δάχτυλο κ ήξερα το κολλημα)

Είχα εύκολη εγκυμοσύνη κ εύκολο μωρό!!!

Είναι αναπτυξιακό στάδιο το δάχτυλο στο στόμα! Όλα το βάζουν!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Συμφωνώ με @Anastasia05! Είναι φυσιολογικό αναπτυξιακό στάδιο το πιπιλισμα δαχτύλου, ανακαλύπτουν τα χέρια τους! Δεν χρειάζεται παρέμβαση, κόβεται από μόνο του! Εγώ δεν είχα δώσει πιπίλα ούτε καν είχα αγοράσει. 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Συμφωνώ με @Anastasia05! Είναι φυσιολογικό αναπτυξιακό στάδιο το πιπιλισμα δαχτύλου, ανακαλύπτουν τα χέρια τους! Δεν χρειάζεται παρέμβαση, κόβεται από μόνο του! Εγώ δεν είχα δώσει πιπίλα ούτε καν είχα αγοράσει. 

Κορίτσια ο δικός έβαζε συνέχεια για να νανουριστει...τν άφησα αλλά φαινόταν ότι πάει για μόνιμο,το πήρε από τη μανούλα του! Αλλά κ με τη πιπίλα δν είχε ποτε κόλλημα,κυρίως σχεδόν μονο στον υπνο την ήθελε κ όταν έβγαζε δόντια...Αυτό ήταν βάσανο!!! Τώρα είμαστε στο κόψιμο μόνο το βράδυ τν αναζητά. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Hope89 είπε:

Θα μας λείψεις πολυ μωρεεεε... Ελπίζω να προλαβαίνεις να μπαίνεις! 

Αυτό με τον πλακούντα μάλλον ισχύει.. εμένα το ένα έχει προσθιο το άλλο οπίσθιο! Εεε από τη μία πλευρά νιώθω περισσότερα κ πιο συχνά από ότι από την άλλη! Κ με πιάνει άγχος ότι κτ δεν πάει καλά με το άλλο νινι.... Αύριο έχω ραντεβού κορίτσια κ ελπίζω να είναι όλα καλά!

Όλα θα είναι περίφημα!!!!!

Περιμένουμε τα ευχάριστα νέα από τα νινακια σου κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Αχχχ ωραίος ο ύπνος ρε κορίτσια..(όταν βρω στάση να βολευτω βεβαία!!) 

Κοιτάω τωρα που λένε για τα σχολεία..απο τι μια λένε τελικα πως υπάρχουν ελαχισρς πιθανότητες να νοσήσει ένα παιδι κ να κολλήσει κάποιον ενήλικα(πριν κάτι εβδομαδες που τα έκλεισαν δεν έλεγαν ότι νοσούν κ τα παιδιά κανονικά για αυτό δε πρέπει να έρχονται σε επαφή με ηλικιωμένους μήπως τους κολλήσουν?)και μετά λένε ότι θα είναι 15παιδια/τάξη για να κάθονται με απόσταση..στο διάλειμμα τι? Θα τα κρατάνε πάλι σε απόσταση?κ λένε όχι ακόμη το δημοτικό..

Μωρέ εντάξει κατάλαβαινω είναι ακόμη νέος ιός αν κ έχουν πλέον περάσει 4 μήνες τεσπα,κ ακόμη λένε κ ξελενε για αυτόν...αλλά μη βασανίζουν κ τα παιδιά..ήδη έχουν τρελαθεί σπίτι.. ή μην ανοίξουν καθόλου ή να ανοίξουν αλλά να τα αφήσουν (με τους κανόνες υγιεινής πάντα όσο μπορεί ένα παιδί να κρατήσει) να πάνε όλα κανονικά κ το δημοτικό!!

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Καλά κορίτσια 18/05  ξεκινάω μαθήματα κ μετα απο 2,5 μήνες θα σκάσω μύτη με κοιλιά...σοκ θα πάθουν!!! Και να φανταστείτε όλη τη χρονιά μου έλεγαν να μείνω έγκυος για να χάσουν κάνα μάθημα...χιχιχι 

Τις ανησυχίες μ για την επιστροφή στη τάξη δν τις εκφράζω..Είναι αυτονόητες κ για όλες μας...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλά κορίτσια 18/05  ξεκινάω μαθήματα κ μετα απο 2,5 μήνες θα σκάσω μύτη με κοιλιά...σοκ θα πάθουν!!! Και να φανταστείτε όλη τη χρονιά μου έλεγαν να μείνω έγκυος για να χάσουν κάνα μάθημα...χιχιχι 

Τις ανησυχίες μ για την επιστροφή στη τάξη δν τις εκφράζω..Είναι αυτονόητες κ για όλες μας...

Εσύ ειδικά εννοείται μάσκα μαναρακι μου!! Κ ευελπιστώ αυτό που λένε τώρα εν τέλη ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να κολλήσει ενήλικας από παιδί να ισχύει..αλλά γτ να το διακυνδινευσουμε?

Μασκουλα κ όλα καλά..άσε πρέπει κ εγώ να τη συνηθίσω στη δουλειά κ δεν τη μπορώ καθόλου..

Καλό κουράγιο ια ευχηθώ. Με μασκα εννοείται συνέχεια κ από μακριά με όλους.... τελικά τα μαθήματα θα τα έχαναν έτσι κ αλλιώς!χαχαχχα

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Πώς θα μιλάω 7 ώρες με μάσκα? Φουσκωνω ουτως ή αλλως φαντάσου με μασκα κ μπλαμπλα...φοράω κ γυαλιά και με την αναπνοή κ τον ιδρώτα θολώνουν... ενα δραμα! Η υφασμάτινη ειναι πιο βολική, αναπνέεις πιο καλα κ δεν μ θολωνει τοσο! Αστα θα γελα ο κοσμος...μπρος στην ασφαλεια ομως τι να κανω??? Κ τα βιβλια- τετραδια να τα πιανω με γαντι??

IjnUp3.pngscOTp2.png

Πώς θα μιλάω 7 ώρες με μάσκα? Φουσκωνω ουτως ή αλλως φαντάσου με μασκα κ μπλαμπλα...φοράω κ γυαλιά και με την αναπνοή κ τον ιδρώτα θολώνουν... ενα δραμα! Η υφασμάτινη ειναι πιο βολική, αναπνέεις πιο καλα κ δεν μ θολωνει τοσο! Αστα θα γελα ο κοσμος...μπρος στην ασφαλεια ομως τι να κανω??? Κ τα βιβλια- τετραδια να τα πιανω με γαντι??

Όχι ρε συ ούτε καν γάντι!! Απλά μετά από κάθε μάθημα κ πριν πιάσεις το κινητό σου η κάτι προσωπικό θα πλένεις τα χεράκια σου η θα βάζεις αντισηπτικό!! Το γάντι σε παραπλανεί πολλές φορές για αυτό δε το θέλω. Δημιουργεί αίσθηση ασφάλειας ενώ αν το έχεις ώρα κ σε πολλούς χώρους γεμίζει τα ίδια ακριβώς μικρόβια!

Όσο για τη μάσκα όταν θα είσαι στο πίνακα κ δλδ μακρυά από τα παιδιά μη τη φοράς αγάπη ,να τη βάζεις μόνο αν έρχονται παιδιά στον πίνακα ή όταν γενικά έχεις πιο κοντινή επαφή.

Κ εγώ έχω πάρει από φαρμακείο υφασμάτινες τις βάζω σε βραστό νερό μα αποστειρωθούν κ όταν στεγνώσουν τις σιδερώνω φουλ! Είναι μεγαλύτερη φασαρία αλλά είναι πιο άνετες. Ναι θα πάρεις γάντια νιτριλιου αυτά που δεν έχουν ταλκ κ θα τα χρησιμοποιείς για όλα! 

SqfGp3.png

Εγώ θέλω πολυ να ανοίξουν κ τα δημοτικά για να πάω μου έλειψε η δουλειά και οι μαθητές μου! Παρ όλα αυτά σταθηκαμε τυχερές που έπεσε ο ιός με την αρχή της εγκυμοσύνης μας και ξεκουραστηκαμε.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Εγώ θέλω πολυ να ανοίξουν κ τα δημοτικά για να πάω μου έλειψε η δουλειά και οι μαθητές μου! Παρ όλα αυτά σταθηκαμε τυχερές που έπεσε ο ιός με την αρχή της εγκυμοσύνης μας και ξεκουραστηκαμε.

Νομίζω τα δημοτικά πάνε για Ιούνιο ίσα ίσα να αποχαιρετήσεις τα παιδάκια σου:wub:

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...