Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Σε καταλαβαίνω κ με την πεθερά είναι πιο δύσκολα γιατί όσο να ναι δεν είναι μάνα σου, αλλά στην αρχή θα τις χρειαστείς σίγουρα , βέβαια αφού έχεις τόσο μεγάλη άδεια κ θα είσαι σπίτι μπορείς να βρεις μια γυναίκα για λίγες ώρες να έρχεται για βοήθεια ..

Ούτε γυναίκα ξένη θελω να ακουμπάει τα μωρά μου:angry:!!! Καταλαβαίνεις την παράξενια μου ε; Θέλω να τα καταφέρω μόνη μου, όλα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

πρίν από 7 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Αχ τις βλέπω κ τρελαίνομαι! Θέλει πολύ υπομονή φαντάζομαι! Αν σου αρέσει μπορείς να το κανείς πιο επαγγελματικά με μικρά κ σταθερά βήματα...

Θέλει πολλή υπομονή κ πολλές εργατοώρες είναι η αλήθεια! Αλλά η χαρά της δημιουργίας είναι μεγάλη!!! Ναι, το ψήνω μέσα μου να το δω πιο σοβαρά! Θα δω βέβαια πως θα είμαι κ με την νέα καθημερινότητα!!

Just now, Irinoula86 είπε:

@Hope89 ετοιμάσου και για τα επόμενα γενέθλια που έρχονται από τα δικα μας τα μπεμπακια!!!! όλες μας θα θέλουμε τέτοιες τουρτίτσες στα πρώτα μας γενέθλια με το καλό!

αχ δεν εχω κανεναν να αφήσω! και είναι πολύ κριμα ρε παιδια΄! και δεν καταλαβαινω τι κανουν εδω μεσα???? μηπως θέλουν να με διώξουν και να φερουν την επόμενη αντικαταστατρια μου την οποια την έχουν κ ετοιμη κιολας?

η δεν έχουν καταλάβει καν την κατάσταση?

Ωωω με μεγάλη μου χαρά!!! :wub:

Just now, Jasmine@ είπε:

Από δω το πας από εκεί το φέρνεις να μας αγχώσεις εμένα και τη @Hope89... κακούργα γυναίκα!

Κ εμείς δεν θέλουμε κ πολύ να αγχωθουμε!! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Ούτε γυναίκα ξένη θελω να ακουμπάει τα μωρά μου:angry:!!! Καταλαβαίνεις την παράξενια μου ε; Θέλω να τα καταφέρω μόνη μου, όλα!

Δεν είναι παράξενια, νομίζω όλες το σκέφτομαστε αυτό!! Μακάρι πουλάκι μου να τα καταφέρεις, να είναι τα ζουζούνια σου ήρεμα κ συνεργάσιμα αλλά έχε κ ένα back up plan σε περίπτωση που θελήσεις λίγη βοήθεια!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Δεν είναι παράξενια, νομίζω όλες το σκέφτομαστε αυτό!! Μακάρι πουλάκι μου να τα καταφέρεις, να είναι τα ζουζούνια σου ήρεμα κ συνεργάσιμα αλλά έχε κ ένα back up plan σε περίπτωση που θελήσεις λίγη βοήθεια!!!

Ως σχέδιο απόδρασης για βοήθεια έχω την πεθερά μου εννοείται. Ευτυχώς κ ο άντρας μου απογεύματα θα είναι σπίτι, όλο το άγχος μου είναι τα πρωινά που έχει σχολείο! Μακάρι να τα βρούμε κ να μην έχουμε κολικούς κλπ

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Σε νοιώθω... κι εγώ έτσι ήμουν...αλλά αναγκαστικά ...χρειάζεσαι 1 άνθρωπο! Να έχεις και λιγο χρόνο για σένα,ότι κ να λέμε είναι σημαντικό γτ εγώ έλεγα σιγά θα αφήσω λίγο τν εαυτό μ για να προλαβαίνω όλα τ αλλά και τα έφτυσα στο τέλος... Για ένα φαγητό τουλάχιστον το 1ο 2μηνο Καλό να έχεις 1 γιαγιά... λεπτές ισορροπίες για να μείνετε αγαπημένοι. Δεν είναι βουνό! Κι εγώ τώρα πρέπει να βρω γυναικα γτ 2 στη γιαγιά δεν θέλω κ δεν γινεται να φορτώσω... μου κακοφαίνεται πολύ...δν θέλω κανέναν στο σπίτι μ...Ούτε για καθάρισμα δεν πήρα ποτέ,με τη κοιλιά τουρλα επλενα πατζούρια...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Να δω τι θα κάνετε από Δευτέρα που θα δουλεύω,ποια θα σας πειράζει μετά ε?!

Καλά βέβαια θα μπαίνω τα απόγευμα κ θα προσπαθώ να σας προλάβω :P

Κάποια έχεις πει πως έχει σημασία η θέση του πλακούντα για το αν θα νιώσουμε σύντομα κινήσεις η όχι..εμείς που καυτό νιώθουμε ήδη ξέρετε που είναι ο πλακούντας σας? Το λέει στην αυχενική..εμένα έλεγε "κάτω πρόσθιος" κ εδώ κ μια εβδομάδα νιώθω τις περαλουδιτσες από το νινι μέσα μου..απλά λίγες στιγμές μες τη μέρα κ όχι βέβαια έντονα..

Μια χαρά θα προλάβεις τα πάντα!! Είπαμε απλά μετά τις Β επιπεδου δλδ από Ιούνη (ειδικά εσείς) φορτσαρουμε σε ετοιμασίες ώστε μέχρι Αύγουστο όλα θα είναι under control! Μην τρελαίνεσαι φίλη,κάτσε να τρελαθουμε όλες μαζί τότε!! Αν ήδη λέμε τι να πάρουμε κ χαζοπερνουμε ένα ένα φορμακια κ κρέμες τότε θα λέμε "120€ φορμακια" 200€ λευκά είδη,πήρα κούνια,παραγγειλα μπανάκι κτλ κτλ κ οοοολα θα τα προλάβουμε όλες μαζί :)

Θα μας λείψεις πολυ μωρεεεε... Ελπίζω να προλαβαίνεις να μπαίνεις! 

Αυτό με τον πλακούντα μάλλον ισχύει.. εμένα το ένα έχει προσθιο το άλλο οπίσθιο! Εεε από τη μία πλευρά νιώθω περισσότερα κ πιο συχνά από ότι από την άλλη! Κ με πιάνει άγχος ότι κτ δεν πάει καλά με το άλλο νινι.... Αύριο έχω ραντεβού κορίτσια κ ελπίζω να είναι όλα καλά!

• Μου αρέσει 3

Just now, Jasmine@ είπε:

Ως σχέδιο απόδρασης για βοήθεια έχω την πεθερά μου εννοείται. Ευτυχώς κ ο άντρας μου απογεύματα θα είναι σπίτι, όλο το άγχος μου είναι τα πρωινά που έχει σχολείο! Μακάρι να τα βρούμε κ να μην έχουμε κολικούς κλπ

Να ξέρεις έχω κάνει γκάλοπ στις γύρω μου κ έχω βγάλει συμπεράσμα ότι όσες είχαν εύκολη εγκυμοσύνη είχαν δύσκολα μωρά , ενώ όσες είχαν εγκυμοσύνη σαν την δική μας τα μωρά τους ούτε που τα κατάλαβαν!!

Μακάρι η έρευνα μου να βγει αληθινή!!!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

C1JTp3.png

Just now, Hope89 είπε:

Αυτό με τον πλακούντα μάλλον ισχύει.. εμένα το ένα έχει προσθιο το άλλο οπίσθιο! Εεε από τη μία πλευρά νιώθω περισσότερα κ πιο συχνά από ότι από την άλλη! Κ με πιάνει άγχος ότι κτ δεν πάει καλά με το άλλο νινι.... Αύριο έχω ραντεβού κορίτσια κ ελπίζω να είναι όλα καλά!

Θα περιμένουμε νέα σου! Να κάνεις όσο μπορείς θετικές σκέψεις.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Να ξέρεις έχω κάνει γκάλοπ στις γύρω μου κ έχω βγάλει συμπεράσμα ότι όσες είχαν εύκολη εγκυμοσύνη είχαν δύσκολα μωρά , ενώ όσες είχαν εγκυμοσύνη σαν την δική μας τα μωρά τους ούτε που τα κατάλαβαν!!

Ωχ καταλαβα ο αντρακος μου πόσο ευκολο παιδακι θα είναι........

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Μακάρι δε λες τίποτα... η κουμπαρα μου σε όλη την εγκυμοσύνη δεν κατάλαβε τίποτα όταν γεννήθηκε ο μικρός δε μπορούσε να τον ηρεμήσει από την 4η μέρα κολικούς κ μόλις πέρασαν ξεκίνησαν να τον πονάνε τα δόντια! Τώρα το παιδί είναι 3 και δε θέλει να κάνει άλλο φαντασου

Just now, Hope89 είπε:

Θα ψάξω την αυχενική να δω που γράφει για τους πλακούντες.... κ εγώ από δεξιά το νιώθω πιο συχνά κ πιο έντονα! Αριστερά τώρα ξύπνησε όσο η κυρία δεξιά χόρευε! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Να εωτησω κάτι τις ήδη μανούλες η οποία ξέρει τέλος πάντων... υπάρχουν 2 ειδών πιπίλες με καουτσούκ κ με σιλικόνη. Πείτε γνώμες... 

εμένα μου έχουν πει ότι και οι δύο είναι εξίσου καλες αρκεί να είναι ή όλη σιλικόνη ή όλη καουτσούκ να μην έχει πλαστικό μπροστά!για chicco μ είπαν ....δεν το εχω ψαξει κ μονη μ βεβαια......

Just now, Jasmine@ είπε:

Μακάρι δε λες τίποτα... η κουμπαρα μου σε όλη την εγκυμοσύνη δεν κατάλαβε τίποτα όταν γεννήθηκε ο μικρός δε μπορούσε να τον ηρεμήσει από την 4η μέρα κολικούς κ μόλις πέρασαν ξεκίνησαν να τον πονάνε τα δόντια! Τώρα το παιδί είναι 3 και δε θέλει να κάνει άλλο φαντασου

Θα ψάξω την αυχενική να δω που γράφει για τους πλακούντες.... κ εγώ από δεξιά το νιώθω πιο συχνά κ πιο έντονα! Αριστερά τώρα ξύπνησε όσο η κυρία δεξιά χόρευε! 

Αναλογα το παιδί. Ο δικός μου και με τους κολικούς αρκετή ενόχληση αλλά αυτά τα δόντια....δεν παλεύονται

Just now, Jasmine@ είπε:

Να εωτησω κάτι τις ήδη μανούλες η οποία ξέρει τέλος πάντων... υπάρχουν 2 ειδών πιπίλες με καουτσούκ κ με σιλικόνη. Πείτε γνώμες... 

Έχω μια σιλικόνης στο κουτάκι της απειραχτη,πότε δε χρησιμοποιησα! Θα σου πει κ ο παιδιατρος 

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Θα σε στενοχώρησω αλλα η μαμά μου σε μενα δεν είχε κανένα σύμπτωμα και οταν γεννήθηκα ήμουν τοοσο ήσυχη που νόμιζαν ότι κάτι εχω.. 

Παντως και γω που εχω εύκολη εγκυμοσύνη λεω δε μπορεί κάπου θα βγει..θα κανω μου φαίνεται καμια 15αρια ώρες να γεννησω.. Χαχαχ

• Χαχα 2

Θα δεις ποιες πιπίλες βολεύουν το μωρό. Το σχήμα εννοώ κυρίως, ειναι οι κλασσικές κ αυτές που είναι λέει σαν θηλή όπως είναι και μερικά μπιμπερό σαν στρογγυλό μπροστά. Εγώ στην αρχή βολεύτηκα σιλικόνης  νουκ,σουαβινεξ? αλλά μετά τον 1,5 χρονο τις έκοβε με τα δόντια κ αντέχουν μόνο οι κικο κκαουτσούκ . Γενικά η σιλικόνη και στα μπιμπερό μ φαινόταν στο μάτι πιο καθαρή...κόλλημα δικό μου!!! Μακάρι να μν χρειαστεί, εμένα τη 2-3η βδομάδα έβαλε το δάχτυλο και έδωσα πιπίλα γτ δν ηθελα( είχα κ εγώ δάχτυλο κ ήξερα το κολλημα)

Είχα εύκολη εγκυμοσύνη κ εύκολο μωρό!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...