Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Σε ποια περιοχή είναι; Αχχχ δε θέλεις να τρως όλη μέρα εκεί που θα μυρίζουν όλα;;;; Εγώ πηγα με ένα συνάδελφο στη δουλειά σήμερα μάζεψα το γραφείο μου, πήρα την ατζέντα μου κ ένιωσα κάπως περίεργα...

Έχεις μπει σε άδεια εγκυμοσύνης;;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κοντά στο Σύνταγμα είμαστε :-) ναι περίεργο συναίσθημα αυτό..είσαι χρόνια εκεί? Θα ξαναγυρίσεις μετά την εγκυμοσύνη ή σταμάτησες οριστικά ?

Θα ξαναγυρίσω Αρχες του 2022 πρώτα ο θεός, ευτυχώς είμαι από τις τυχερές που με καλύπτει η ασφάλεια κ η εταιρεία να γεννήσω κ άδεια ανατροφής 1 χρόνο λόγω δίδυμων! Είμαι 4,5 χρόνια. Ένιωσα σήμερα ότι αλλάζει η ζωή μου δε ξέρω πως να στο εξηγήσω!

SqfGp3.png

Σας εγκαταλείπω γτ ο Μορφέας επιμένει να με φωνάζει..το απόγευμα ξανά :tongue:

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα ξαναγυρίσω Αρχες του 2022 πρώτα ο θεός, ευτυχώς είμαι από τις τυχερές που με καλύπτει η ασφάλεια κ η εταιρεία να γεννήσω κ άδεια ανατροφής 1 χρόνο λόγω δίδυμων! Είμαι 4,5 χρόνια. Ένιωσα σήμερα ότι αλλάζει η ζωή μου δε ξέρω πως να στο εξηγήσω!

Μα όντως αλλάζουν οι ζωές μας..

Κ εμένα με έχει πιάσει κ σκέφτομαι όλο το παρελθόν..κ εφηβικά χρόνια κ φοιτητικά..σαν να τραβάω πλέον μια κόκκινη γραμμή που με χωρίζει από αυτή την τότε ανεμελιά κ μπαίνω σε άλλη φάση τωρα ολοκληρωτικά..

Το καλύτερα η όχι θα το καταλάβουμε μόνο όταν δούμε τα προσωπάκια τους..κ εκεί δε νομίζω να μετανιώσουμε το παραμικρό..

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Έχεις μπει σε άδεια εγκυμοσύνης;;;

Όχι έχω ένα μήνα αναρρωτική να χρησιμοποιήσω, ένα μήνα την κανονική μου άδεια κ μετά είναι 2 μήνες πριν την πητ

Just now, Renez είπε:

Σας εγκαταλείπω γτ ο Μορφέας επιμένει να με φωνάζει..το απόγευμα ξανά :tongue:

Μα όντως αλλάζουν οι ζωές μας..

Κ εμένα με έχει πιάσει κ σκέφτομαι όλο το παρελθόν..κ εφηβικά χρόνια κ φοιτητικά..σαν να τραβάω πλέον μια κόκκινη γραμμή που με χωρίζει από αυτή την τότε ανεμελιά κ μπαίνω σε άλλη φάση τωρα ολοκληρωτικά..

Το καλύτερα η όχι θα το καταλάβουμε μόνο όταν δούμε τα προσωπάκια τους..κ εκεί δε νομίζω να μετανιώσουμε το παραμικρό..

Αυτό αυτό πάει η ανεμελιά και αυτό το όποτε θελουμε βγαίνουμε κλπ 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι έχω ένα μήνα αναρρωτική να χρησιμοποιήσω, ένα μήνα την κανονική μου άδεια κ μετά είναι 2 μήνες πριν την πητ

ΑΑΑα πουλάκι μου!! Μια χαρά είσαι,  Κ εγώ από Δευτέρα σαν την Renez επιστρέφω!

Πωπω δλδ θα ξαναπάς σε 1.5 χρόνο!!τρομερή αλλαγή πράγματι, κάτσε να σου ρθουν κ τα διπλά ζουζούνια!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα σου χρειαστεί ο χρόνος!!

Αλλάζει η ζωή σου, καλά το ένιωσες!!! Θα περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός,κοίτα να το απολαύσεις όσο μπορείς! 

Αφού είσαι από τις τυχερές και σε καλύπτει η δουλειά,δεν θα έχεις αυτή την ανησυχία! Θα έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια σου αρκετά όταν εσύ θα γυρίσεις στη δουλειά σου!

Q1jtp2.png

@Renez τι μας κάνεις με τα κρητικά σου!!! Ααααχ!!!! Μου μυρίζει ήδη...γιαμ γιαμ...

Ή ΠΗΤ είναι η τελευταία προθεσμία ας πούμε,σχεδόν πάντα γεννάνε πιο πριν...Εγώ έφτασα 39+6,δεν ήθελε να με αποχωριστεί!!! Ρε βαρέθηκα να περιμένω,συσπάσεις 0 κ πήγα καισαρική!

@Jasmine@μην ανησυχείς! Φίλη μ γέννησε πριν το Πάσχα διδυμακια στις 38 εβδομάδες καισαρική λόγω άλλου προβλήματος! Ούτε συσπάσεις είχε τίποτα! Και δούλευε πολλές ώρες  κ με ορθοστασια από την αρχή κ σπίτι και άλλο παιδι! Διδυμομανουλες ηρεμία και άραγμα εσείς για να μείνουν εκεί μέσα τα νινακια όσο περισσότερο θέλουν.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

ΑΑΑα πουλάκι μου!! Μια χαρά είσαι,  Κ εγώ από Δευτέρα σαν την Renez επιστρέφω!

Πωπω δλδ θα ξαναπάς σε 1.5 χρόνο!!τρομερή αλλαγή πράγματι, κάτσε να σου ρθουν κ τα διπλά ζουζούνια!!!

Όπως το πες τρομαζω κ στην ιδέα τι με περιμένει. Εσυ σκέφτεσαι έτσι η μόνο εγώ είμαι η τρελή;

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα σου χρειαστεί ο χρόνος!!

Αλλάζει η ζωή σου, καλά το ένιωσες!!! Θα περάσει πολύ γρήγορα ο καιρός,κοίτα να το απολαύσεις όσο μπορείς! 

Αφού είσαι από τις τυχερές και σε καλύπτει η δουλειά,δεν θα έχεις αυτή την ανησυχία! Θα έχουν μεγαλώσει τα παιδάκια σου αρκετά όταν εσύ θα γυρίσεις στη δουλειά σου!

Αχ φοβάμαι ρε κορίτσια αλήθεια αν θα τα καταφέρω όλα! 

Just now, Christinα είπε:

@Renez τι μας κάνεις με τα κρητικά σου!!! Ααααχ!!!! Μου μυρίζει ήδη...γιαμ γιαμ...

Ή ΠΗΤ είναι η τελευταία προθεσμία ας πούμε,σχεδόν πάντα γεννάνε πιο πριν...Εγώ έφτασα 39+6,δεν ήθελε να με αποχωριστεί!!! Ρε βαρέθηκα να περιμένω,συσπάσεις 0 κ πήγα καισαρική!

@Jasmine@μην ανησυχείς! Φίλη μ γέννησε πριν το Πάσχα διδυμακια στις 38 εβδομάδες καισαρική λόγω άλλου προβλήματος! Ούτε συσπάσεις είχε τίποτα! Και δούλευε πολλές ώρες  κ με ορθοστασια από την αρχή κ σπίτι και άλλο παιδι! Διδυμομανουλες ηρεμία και άραγμα εσείς για να μείνουν εκεί μέσα τα νινακια όσο περισσότερο θέλουν.

Είναι κάποιες εγκυμοσύνες που είναι πολύ καλές. Μακάρι να κάτσουν μέσα να πάρουν το χρόνο τους ώστε να μη χρειαστούν θερμοκοιτίδα! Έχω μεγάλο άγχος μη φύγω από το μαιευτήριο κ αφήσω τα παιδιά η το παιδί εκεί...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όπως το πες τρομαζω κ στην ιδέα τι με περιμένει. Εσυ σκέφτεσαι έτσι η μόνο εγώ είμαι η τρελή;

Είναι κάποιες εγκυμοσύνες που είναι πολύ καλές. Μακάρι να κάτσουν μέσα να πάρουν το χρόνο τους ώστε να μη χρειαστούν θερμοκοιτίδα! Έχω μεγάλο άγχος μη φύγω από το μαιευτήριο κ αφήσω τα παιδιά η το παιδί εκεί...

Πλάκα κάνεις;;πανικός με πιάνει, απλά προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο τις ωραίες στιγμές που θα έρθουν κ όχι τις αγχωτικές!!! Κ να σκεφτείς ότι έχω ζήσει πολλά μωρά στην οικογένεια ,το μεγάλωμα τους, κ τον βάφτιστηρα μου 14 ημερών τον είχα σπίτι μου αλλά μόλις έρθει η ώρα τα ξεχνάς όλα!!!

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Προφανώς κ δε θες να αφήσεις μωράκι στη θερμοκοιτίδα! Αλλά και να γίνει ,θα γίνει για καλό! 

Να τους λες να μείνουν μέσα στη κοιλίτσα όσο μπορούν, για να μεγαλωσουν, και να μη βιαστουν!

Στη β επιπέδου θα έχετε κ καλύτερη εικόνα με τον γιατρό σου!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Πλάκα κάνεις;;πανικός με πιάνει, απλά προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο τις ωραίες στιγμές που θα έρθουν κ όχι τις αγχωτικές!!! Κ να σκεφτείς ότι έχω ζήσει πολλά μωρά στην οικογένεια ,το μεγάλωμα τους, κ τον βάφτιστηρα μου 14 ημερών τον είχα σπίτι μου αλλά μόλις έρθει η ώρα τα ξεχνάς όλα!!!

Με φαντάζομαι σπίτι μόνη μου με δυο μωρά κ ένα σκυλί.... κανε με εικόνα! Δε ξέρω αν είμαι έτοιμη γι όλο αυτό! 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Με φαντάζομαι σπίτι μόνη μου με δυο μωρά κ ένα σκυλί.... κανε με εικόνα! Δε ξέρω αν είμαι έτοιμη γι όλο αυτό! 

Το σκυλί θα είναι το μόνο εύκολο θαρρώ!!θα έχεις εμας να σου δίνουμε κουράγιο!βοήθεια από γονεις- πεθερικά έχεις πει δεν???

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ε τσι είναι! Τα σκεφτόμουν κι εγώ γτ ξεκίνησα με 2. Θα σκέφτεσαι θετικά κ θα κάνεις την τεμπελα! Δεν θα χρειαστούν τπτ ,η Β θα δείξει πιο καλά.

Κορίτσια μου δν φαντάζεστε πόση δύναμη έχουν οι μανούλες! Υπέροχο ταξίδι η μητρότητα μα έχει κ δυσκολίες κ αγχη. Με καλη θεληση ολα λύνονται! Και μην ξεχναμαι και τα αγοράκια μας δεν είμαστε μόνο μανούλες αλλά κ σύντροφοι!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Το σκυλί θα είναι το μόνο εύκολο θαρρώ!!θα έχεις εμας να σου δίνουμε κουράγιο!βοήθεια από γονεις- πεθερικά έχεις πει δεν???

Η μάνα μου θα μείνει κάποιες μερες φαντάζομαι κ μετά θα φύγει η γυναίκα γιατί μένουν άλλου. Τώρα η πεθερά μου είναι κ πιο μεγάλη σε ηλικία δε ξέρω... επίσης δε ξέρω αν θέλω καμία τους να ανακατεύεται στα πόδια μου, θέλω να τα μεγαλώσω κ Να τα κάνω όλα με τον τρόπο που θέλω εγώ ! Αν με καταλαβαίνετε.... 

Just now, Christinα είπε:

Ε τσι είναι! Τα σκεφτόμουν κι εγώ γτ ξεκίνησα με 2. Θα σκέφτεσαι θετικά κ θα κάνεις την τεμπελα! Δεν θα χρειαστούν τπτ ,η Β θα δείξει πιο καλά.

Κορίτσια μου δν φαντάζεστε πόση δύναμη έχουν οι μανούλες! Υπέροχο ταξίδι η μητρότητα μα έχει κ δυσκολίες κ αγχη. Με καλη θεληση ολα λύνονται! Και μην ξεχναμαι και τα αγοράκια μας δεν είμαστε μόνο μανούλες αλλά κ σύντροφοι!

Νομίζω ότι η αρχή είναι δύσκολη μέχρι να βρεις τα πατήματα σου κ με τα παιδιά κ ως ζευγάρι βέβαια.

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Η μάνα μου θα μείνει κάποιες μερες φαντάζομαι κ μετά θα φύγει η γυναίκα γιατί μένουν άλλου. Τώρα η πεθερά μου είναι κ πιο μεγάλη σε ηλικία δε ξέρω... επίσης δε ξέρω αν θέλω καμία τους να ανακατεύεται στα πόδια μου, θέλω να τα μεγαλώσω κ Να τα κάνω όλα με τον τρόπο που θέλω εγώ ! Αν με καταλαβαίνετε.... 

Νομίζω ότι η αρχή είναι δύσκολη μέχρι να βρεις τα πατήματα σου κ με τα παιδιά κ ως ζευγάρι βέβαια.

Σε καταλαβαίνω κ με την πεθερά είναι πιο δύσκολα γιατί όσο να ναι δεν είναι μάνα σου, αλλά στην αρχή θα τις χρειαστείς σίγουρα , βέβαια αφού έχεις τόσο μεγάλη άδεια κ θα είσαι σπίτι μπορείς να βρεις μια γυναίκα για λίγες ώρες να έρχεται για βοήθεια ..

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...