Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Εγώ είμαι προετοιμασμένη για Σεπτεμβριο γιατί λένε πως τα δεύτερα παιδιά γεννιούνται νωρίτερα και το πρώτο το γέννησα 39 εβδ. 

Τι σου είπε @Jasmine@; Σου είπε ακριβώς πότε θα γεννήσεις;

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Εδώ εμένα που έχω ΠΗΤ 9/10 ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ πιθανό να γεννήσω κ τέλη Σεπτεμβρη..από 25/9.. γιατί μου εξήγησε πως ο ΠΗΤ είναι ουσιαστικά το μάξιμουμ που δίνουν..ετοιμάσου κ εσύ @EugenJen !!

Αλήθεια δεν είπαν σε άλλη κοπέλα πως παίζει κ νωρίτερα?

Το ξέρωωωω εμένα μου είπε ότι επειδή είναι κ κορίτσακι ,συνήθως τα κορίτσια έρχονται νωρίτερα, για να δούμε αν ισχύει..ποιο θα είναι πιο βιαστικό το αγόρι σου η το κορίτσι μου;;;

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Το νινακι είναι έτοιμο να βγει από τη στιγμή που μπαίνεις στον μήνα σου! Για εσένα από 9/9 δηλαδή!!

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν περιμένω πολύ νωρίτερα επειδή ο πρώτος δεν έλεγε να αφήσει τη κοιλίτσα.

Με Πητ 13/10 πιστεύω αρχές του μήνα να σκάσει μύτη!!

Από 9/9?????? Ααααα τώρα αγχώθηκα εγώ :ph34r:

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Το νινακι είναι έτοιμο να βγει από τη στιγμή που μπαίνεις στον μήνα σου! Για εσένα από 9/9 δηλαδή!!

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν περιμένω πολύ νωρίτερα επειδή ο πρώτος δεν έλεγε να αφήσει τη κοιλίτσα.

Με Πητ 13/10 πιστεύω αρχές του μήνα να σκάσει μύτη!!

Σοκ!!! Μην μας λες τέτοια καλέ!!! Ένα μήνα νωρίτερα από την Πητ;;;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Θυμησε μου πιτσαρία έχετε;;; Η εγώ δεν έχω καταλάβει καλά; τι ωράρια θα δουλεύεις;;;

Όχι βρε..έχουμε μαγαζί με κρητικές παραδοσιακές πίτες(σφακιανές,μαραθοπιτες,καλιτσουνια κτλ που παράγουμε εμείς) μαζί με καφέ take away και μέσα έχουμε κάνει κ μια γωνια με διάφορα κρητικά προϊόντα..

Δουλεύω 7-18:00 κανονικά αλλά θα δω τις δυνάμεις μου πλέον..

• Μου αρέσει 1

Just now, marianna1986 είπε:

Εγώ είμαι προετοιμασμένη για Σεπτεμβριο γιατί λένε πως τα δεύτερα παιδιά γεννιούνται νωρίτερα και το πρώτο το γέννησα 39 εβδ. 

Εσύ είπαμε ,να συντονιστούμε να είμαστε σε διπλανά κρεβάτια!!

C1JTp3.png

Just now, Annou είπε:

A den to xera auto!Gia pio nwris dld ap’oti sou lene!Egw malista nomiza oti borei na paei k pio meta! @Renez

Ηλπιζες εσύ :tongue: 

Να σας δω τώρα αν εγώ βιάστηκα με τα φορμακια χαχαχα κ γμτ λένε τα πολυκαταστήματα από μέσα Ιούνη θα ανοιξουν:?

Just now, EugenJen είπε:

Εσύ είπαμε ,να συντονιστούμε να είμαστε σε διπλανά κρεβάτια!!

Χαχα θα προσπαθήσω αλλά δεν εξαρτάται από μένα!

@Renezμου άνοιξες την όρεξη τώρα... 

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Όχι βρε..έχουμε μαγαζί με κρητικές παραδοσιακές πίτες(σφακιανές,μαραθοπιτες,καλιτσουνια κτλ) μαζί με καφέ take away και μέσα έχουμε κάνει κ μια γωννι

Καλιτσουνια.....θα τη πάθω τη ζημιά σήμερα..

Κορίτσια ψυχραιμία!!!! Όλα θα τα έχετε έτοιμα μέσα στο καλοκαίρι έτσι όπως το πάτε!!! Οπότε όλα καλά!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Άντε να περάσει η αναμπουμπουλα του ιού να πάρουμε τα πάνω μας να έρθετε να γουρούνιασουμε με τις πίτες κ μετά να πάμε για καφεδουμπα :-) ή...καμία γουλια κοκτέιλ για τη χώνεψη ρε αδερφέ χαχαχα

• Χαχα 1

Just now, marianna1986 είπε:

Μου είπε ότι τα διδυμα λόγω έλλειψης χώρου σπρώχνονται μέσα στην κοιλιά και σπάνε τα νερά νωρίς. Αν φτάσω 35 εβδομάδες θα είμαστε μια χαρά μου είπε δλδ μέσα Σεπτέμβρη. Το βασικό είναι να μπω στο Σεπτέμβρη βέβαια!!!! Επίσης επειδή σπρώχνονται κ είναι σε ένταση τα όργανα τους είναι πολύ πιο ώριμα από τις μόνες κυήσεις. Μου λέει μπορεί να γεννήσεις 34 εβδομάδων κ ναι είναι μια χαρά κ ένα παιδί να γεννηθεί 36 κ να χρειάζεται θερμοκοιτίδα...

Just now, Renez είπε:

Όχι βρε..έχουμε μαγαζί με κρητικές παραδοσιακές πίτες(σφακιανές,μαραθοπιτες,καλιτσουνια κτλ που παράγουμε εμείς) μαζί με καφέ take away και μέσα έχουμε κάνει κ μια γωνια με διάφορα κρητικά προϊόντα..

Δουλεύω 7-18:00 κανονικά αλλά θα δω τις δυνάμεις μου πλέον..

Ο πεινασμένος πίτσες κ μακαρονάδες ονειρεύεται!!!! Πολύ να προσεχείς ρε κορίτσι με τον κόσμο δε ξέρω κ σε τι πόστο είσαι αλλά να ακούς το σώμα σου ποσό αντέχει.

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μου είπε ότι τα διδυμα λόγω έλλειψης χώρου σπρώχνονται μέσα στην κοιλιά και σπάνε τα νερά νωρίς. Αν φτάσω 35 εβδομάδες θα είμαστε μια χαρά μου είπε δλδ μέσα Σεπτέμβρη. Το βασικό είναι να μπω στο Σεπτέμβρη βέβαια!!!! Επίσης επειδή σπρώχνονται κ είναι σε ένταση τα όργανα τους είναι πολύ πιο ώριμα από τις μόνες κυήσεις. Μου λέει μπορεί να γεννήσεις 34 εβδομάδων κ ναι είναι μια χαρά κ ένα παιδί να γεννηθεί 36 κ να χρειάζεται θερμοκοιτίδα...

Ο πεινασμένος πίτσες κ μακαρονάδες ονειρεύεται!!!! Πολύ να προσεχείς ρε κορίτσι με τον κόσμο δε ξέρω κ σε τι πόστο είσαι αλλά να ακούς το σώμα σου ποσό αντέχει.

Κανονικά εκανα τα πάντα..κ καφέ μπροστά κ έψηνα πίσω κ ταμείο..μπαλαντέρ κοινώς..τώρα θα έχω μόνο υπάλληλο για μπροστά να μην έρχομαι ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου πολύ σε επαφή με κόσμο..εκείνος θα ψήνει κ εγώ στο ταμείο..θα βάλουμε κ ντελιβερι τώρα γτ πριν δεν είχαμε προλάβει (3 βδομάδες αφότου είχαμε ανοίξει κλείσαμε..) οπότε θα το οργανώσουμε καλύτερα πιστεύω..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κανονικά εκανα τα πάντα..κ καφέ μπροστά κ έψηνα πίσω κ ταμείο..μπαλαντέρ κοινώς..τώρα θα έχω μόνο υπάλληλο για μπροστά να μην έρχομαι ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου πολύ σε επαφή με κόσμο..εκείνος θα ψήνει κ εγώ στο ταμείο..θα βάλουμε κ ντελιβερι τώρα γτ πριν δεν είχαμε προλάβει (3 βδομάδες αφότου είχαμε ανοίξει κλείσαμε..) οπότε θα το οργανώσουμε καλύτερα πιστεύω..

Σε ποια περιοχή είναι; Αχχχ δε θέλεις να τρως όλη μέρα εκεί που θα μυρίζουν όλα;;;; Εγώ πηγα με ένα συνάδελφο στη δουλειά σήμερα μάζεψα το γραφείο μου, πήρα την ατζέντα μου κ ένιωσα κάπως περίεργα...

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...