Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κοριτσια τωρα καντε με εικονα με τν κοκκινομαλλη να κανει (μα) την κοιλια κ να κοιμαται πανω της.

Δν υπαρχει πιο ομορφη εικονα απο τα παιδια!

Πο πο! Να ρθουν ολα τα καλα ευχομαι κ να ζησετε αξεχαστες στιγμες με τα μωρα σας!

Και σημερα φαγαμε αριστα.ολα μπουκιες σαν μεγαλος ανθρωπος!

Ειναι απιστευτο το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν. Ειμαι πλ ερωτευμενη με τν γιο μ τελικα χαχαχαχα

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

K egw tpt akoma!!!

Den exw ftiaxei katholou rouxa egkumosunis.:D

Ap’oti diavasa gia to fagwma tou plakounta!Kai mono stin idea oti trww kreas apo mena anatrixiazw!Iiiouuu me tipota!!

Η πολύ ήσυχα είναι τα δικά μας, εμείς λίγο χοντροπετσες κ δεν παίρνουμε χαμπάρι!!!:D

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κ εγώ το ίδιο, δεν υπάρχει άτομο να με αντικατάστησει κ αυτά που υπάρχουν ήδη δεν παίζει ούτε για αστείο να προλάβουν να εκπαιδευτούν μέχρι να φύγω, ειδικά με το φόρτο εργασίας που έχουμε τώρα... 

Εννοειται ότι δεν μπορούν να σε διώξουν , απλά πιστεύω ότι όπως κ στο δικό μου γραφείο έπεσε το θέμα της καραντίνας , κ δεν έχουν το νου τους να βρουν άτομο, αλλά θα αναγκαστούν μόλις πλησιάσουν οι ημέρες για να φύγουμε!!! 

μαλλον θα ειναι αργα....αλλά τεσπα......!!!!

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια τωρα καντε με εικονα με τν κοκκινομαλλη να κανει (μα) την κοιλια κ να κοιμαται πανω της.

Πο πο! Να ρθουν ολα τα καλα ευχομαι κ να ζησετε αξεχαστες στιγμες με τα μωρα σας!

Ειναι απιστευτο το ποσο γρηγορα μεγαλωνουν. Ειμαι πλ ερωτευμενη με τν γιο μ τελικα χαχαχαχα

Τέτοια σου κάνει ο αλήτης????:x

Εμένα το παίζει τρελιτσα όταν του δείχνω κοιλίτσα! Ξαπλώνει κάποιες φορές όμως, δεν έχω παράπονο! 

Κι εγώ φαντάζομαι σε λίγο καιρό τον γιο μου κι το άλλο νινι μου να κάνουν αγκαλίτσες κ τρελαίνομαι!

Μου πετάει το κινητό φωτογραφίες από πέρυσι κ βλέπω πόσο μικρούλης ήταν ...σοκ

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Ακούτε εσείς οι κοριτσομανες?!:mrgreen:

Μπράβο το αντράκι σου,μια φάση ήταν λοιπόν κ πέρασε ;-) μάθαμε κ ότι δεν είναι αλλεργικός στις μέλισσες οπότε μείον ένα άγχος το καλοκαίρι :-)

ολα καλά να πάνε σε όλες μας..4.5 μήνες έμειναν κοριτσουδιααανκ για κάποιες διπλομανουλες λιγότερο!!

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μπράβο το αντράκι σου,μια φάση ήταν λοιπόν κ πέρασε ;-) μάθαμε κ ότι δεν είναι αλλεργικός στις μέλισσες οπότε μείον ένα άγχος το καλοκαίρι :-)

ολα καλά να πάνε σε όλες μας..4.5 μήνες έμειναν κοριτσουδιααανκ για κάποιες διπλομανουλες λιγότερο!!

Από δω το πας από εκεί το φέρνεις να μας αγχώσεις εμένα και τη @Hope89... κακούργα γυναίκα!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Από δω το πας από εκεί το φέρνεις να μας αγχώσεις εμένα και τη @Hope89... κακούργα γυναίκα!

Έλαααα οχιιι δε το είπα για κακο αυτό...εσείς λέτε ότι θα είστε πρώτες πρώτες..κ δε με χαλάει καθόλου!! Ώστε να μοιραστείτε μαζί μας οοολη σας την εμπειρία :-)

Just now, Renez είπε:

Είναι κ τα αγορακια τρυφερά κ ναζιαρικα! :x  λιώνουμε σου λεω

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Έλαααα οχιιι δε το είπα για κακο αυτό...εσείς λέτε ότι θα είστε πρώτες πρώτες..κ δε με χαλάει καθόλου!! Ώστε να μοιραστείτε μαζί μας οοολη σας την εμπειρία :-)

Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω αγχωθεί αυτές τις μερες. Βλέπω ότι σχεδόν τελειώνει ο 4ος και λέω πως περνάει έτσι ο καιρός και θα γεννήσω κ δε θα το καταλάβω κ αν θα προλάβω να είμαι έτοιμη κ μην τύχει τίποτα νωρίτερα κλπ κλπ

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια έχω αγχωθεί αυτές τις μερες. Βλέπω ότι σχεδόν τελειώνει ο 4ος και λέω πως περνάει έτσι ο καιρός και θα γεννήσω κ δε θα το καταλάβω κ αν θα προλάβω να είμαι έτοιμη κ μην τύχει τίποτα νωρίτερα κλπ κλπ

Να σκέφτεσαι τα δύο αστεράκια σου και να χαλαρώνεις!! Σου έχουμε έτοιμες λίστες για τα πάντα !!!

Εσείς λογικά πηγαίνετε για Σεπτέμβρη σωστά?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Να δω τι θα κάνετε από Δευτέρα που θα δουλεύω,ποια θα σας πειράζει μετά ε?!

Καλά βέβαια θα μπαίνω τα απόγευμα κ θα προσπαθώ να σας προλάβω :P

Κάποια έχεις πει πως έχει σημασία η θέση του πλακούντα για το αν θα νιώσουμε σύντομα κινήσεις η όχι..εμείς που καυτό νιώθουμε ήδη ξέρετε που είναι ο πλακούντας σας? Το λέει στην αυχενική..εμένα έλεγε "κάτω πρόσθιος" κ εδώ κ μια εβδομάδα νιώθω τις περαλουδιτσες από το νινι μέσα μου..απλά λίγες στιγμές μες τη μέρα κ όχι βέβαια έντονα..

Just now, Jasmine@ είπε:

Μια χαρά θα προλάβεις τα πάντα!! Είπαμε απλά μετά τις Β επιπεδου δλδ από Ιούνη (ειδικά εσείς) φορτσαρουμε σε ετοιμασίες ώστε μέχρι Αύγουστο όλα θα είναι under control! Μην τρελαίνεσαι φίλη,κάτσε να τρελαθουμε όλες μαζί τότε!! Αν ήδη λέμε τι να πάρουμε κ χαζοπερνουμε ένα ένα φορμακια κ κρέμες τότε θα λέμε "120€ φορμακια" 200€ λευκά είδη,πήρα κούνια,παραγγειλα μπανάκι κτλ κτλ κ οοοολα θα τα προλάβουμε όλες μαζί :)

Just now, Anastasia05 είπε:

Να σκέφτεσαι τα δύο αστεράκια σου και να χαλαρώνεις!! Σου έχουμε έτοιμες λίστες για τα πάντα !!!

Ναι ναι Σεπτέμβρη μου το επιβεβαίωσε προχθές! 

Just now, Renez είπε:

Να δω τι θα κάνετε από Δευτέρα που θα δουλεύω,ποια θα σας πειράζει μετά ε?!

Καλά βέβαια θα μπαίνω τα απόγευμα κ θα προσπαθώ να σας προλάβω :P

Κάποια έχεις πει πως έχει σημασία η θέση του πλακούντα για το αν θα νιώσουμε σύντομα κινήσεις η όχι..εμείς που καυτό νιώθουμε ήδη ξέρετε που είναι ο πλακούντας σας? Το λέει στην αυχενική..εμένα έλεγε "κάτω πρόσθιος" κ εδώ κ μια εβδομάδα νιώθω τις περαλουδιτσες από το νινι μέσα μου..απλά λίγες στιγμές μες τη μέρα κ όχι βέβαια έντονα..

Δε θα αντέξεις μακριά μου κ θα μπαίνεις να με πειραζεις:rolleyes:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εδώ εμένα που έχω ΠΗΤ 9/10 ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ πιθανό να γεννήσω κ τέλη Σεπτεμβρη..από 25/9.. γιατί μου εξήγησε πως ο ΠΗΤ είναι ουσιαστικά το μάξιμουμ που δίνουν..ετοιμάσου κ εσύ @EugenJen !!

Αλήθεια δεν είπαν σε άλλη κοπέλα πως παίζει κ νωρίτερα?

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι Σεπτέμβρη μου το επιβεβαίωσε προχθές! 

Δε θα αντέξεις μακριά μου κ θα μπαίνεις να με πειραζεις:rolleyes:

Χμμμμ θα το σκεφτώ..!!

Καλά εντάξει!! Θα μου λειψετεεε από το ολοήμερο μπίρι μπίρι μας γμτ :oops:

Ευελπιστώ τουλάχιστον όλα να πάνε καλά στη δουλειά ξανά με το άνοιγμα..θα σας ζητήσω τις προσευχουλες σας από Δευτέρα ε?!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Εδώ εμένα που έχω ΠΗΤ 9/10 ο γιατρός μου είπε ότι είναι πολύ πιθανό να γεννήσω κ τέλη Σεπτεμβρη..από 25/9.. γιατί μου εξήγησε πως ο ΠΗΤ είναι ουσιαστικά το μάξιμουμ που δίνουν..ετοιμάσου κ εσύ @EugenJen !!

Το νινακι είναι έτοιμο να βγει από τη στιγμή που μπαίνεις στον μήνα σου! Για εσένα από 9/9 δηλαδή!!

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν περιμένω πολύ νωρίτερα επειδή ο πρώτος δεν έλεγε να αφήσει τη κοιλίτσα.

Με Πητ 13/10 πιστεύω αρχές του μήνα να σκάσει μύτη!!

• Λυπημένη/-ος 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Χμμμμ θα το σκεφτώ..!!

Καλά εντάξει!! Θα μου λειψετεεε από το ολοήμερο μπίρι μπίρι μας γμτ :oops:

Ευελπιστώ τουλάχιστον όλα να πάνε καλά στη δουλειά ξανά με το άνοιγμα..θα σας ζητήσω τις προσευχουλες σας από Δευτέρα ε?!

Θυμησε μου πιτσαρία έχετε;;; Η εγώ δεν έχω καταλάβει καλά; τι ωράρια θα δουλεύεις;;;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...