Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Όχι όχι είπαμε δε θα τολμούσα να κοιτάω αλλά θέματα!! Ήδη βλέπεις κ ακούς χωρίς να θες δυσάρεστα.

Τεσπα αλλά με σόκαρε ρε φίλε..λέω αν είναι δυνατόν!! Θα γίνω συνωμοσιολογος μου φαίνεται σιγά σιγά ε?!!! Τέλος θα ζητήσω να μου τον καταστρέψουν μπροστά μου! Στη πυρά!!

Ααααα δε στο έστειλα?? Ναι αυτό ακριβώς.. είναι εν άρθρο του vice που διάβασα αλλά έχει πάρα πολλά στο ίντερνετ..δεν είχα ιδέα..κ μάλλον καλύτερα!!

Στη πρώτη γέννα που είδα σαν φοιτήτρια (μπουμπούκι 19 χρόνων) αφού τελείωσε κ πριν πετάξουν τον πλακούντα, ειμασταν με την καθηγήτρια κ μας έδειχνε τα μέρη του. Εκεί πετάχτηκε ένας μεγαλόσωμος λίγο αρουγκανος συμφοιτητής κ λέει:αυτό πάνω στα κάρβουνα ,μια χαρααα.....

Οπότε...το έχω ακούσει 10+ χρόνια πριν...

Η ανθρώπινη βλακεια είναι απέραντη,δε με σοκάρει τίποτα.  Απλά κάποια με αηδιαζουν

• Μπερδεμένη/-ος 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Τι να πω πραγματικά..κ το χειρότερο είναι πως ακόμη κ αυτό,την ανθρωποφαγία ουσιαστικά γτ για εμένα αυτό είναι κοιτάνε να το προωθήσουν μέσω της γνωστής προπαγάνδας διάσημων ζώων που εμείς πρέπει να μιμηθούμε σαν καλά πρόβατα!! Κ είμαι σίγουρη πως πολλαααα εφηβα(άλλη μόδα στις ΗΠΑ που κάνουν κ κανάλια στο YouTube) κ ενήλικα βέβαια κουτορνιθια θα το έχουν ακολουθήσει ως τάση όχι φυσικά για τα ωφέλιμα στοιχεία του (αν όντως εχει,κ στη τελικά αν έχει ειναι πάνω κάτω σαν να φας ένα καλής ποιότητας συκώτι,ίδια δουλειά κάνουν περίπου σαν όργανα καθαρίζουν κ αποτοξινωνουν) αλλά επειδή απλά το έκανε η Κιμ...κακομοιριά..

Just now, Anastasia05 είπε:

Στη πρώτη γέννα που είδα σαν φοιτήτρια (μπουμπούκι 19 χρόνων) αφού τελείωσε κ πριν πετάξουν τον πλακούντα, ειμασταν με την καθηγήτρια κ μας έδειχνε τα μέρη του. Εκεί πετάχτηκε ένας μεγαλόσωμος λίγο αρουγκανος συμφοιτητής κ λέει:αυτό πάνω στα κάρβουνα ,μια χαρααα.....

Οπότε...το έχω ακούσει 10+ χρόνια πριν...

Η ανθρώπινη βλακεια είναι απέραντη,δε με σοκάρει τίποτα.  Απλά κάποια με αηδιαζουν

@Renez μόνο που το ξεκίνησε η Kardashian νομίζω θα έπρεπε να μας λέει πολλά!!!:mrgreen:

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! 

Πώς είστε; Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα; 

Εγώ έχω στο φούρνο μπιφτέκια τα οποία πολύ τα λιγουρευομουν αλλά τώρα με όλα αυτά που διάβασα τα βλέπω με άλλο μάτι :blink: Πάντως πως γίνεται όλες αυτές οι βλακείες να ξεκινάνε από την Αμερική;! Ευτυχώς στην Ευρώπη έχουμε νμζ λίγο πιο σκεπτόμενους λογικούς ανθρώπους... 

Όσο για τις δουλειές που λέγατε. Εγώ έχω τελειώσει Προσχολική Αγωγή μετά την πρακτική μου άσκηση έμεινα στον ιδιωτικό παιδικό που την έκανα. Τα λεφτά είναι ψυχουλα δυστυχώς (Για να καταλάβετε σαν φοιτήτρια στο σέρβις περισσότερα έβγαζα) αλλά δεν θα την άλλαζα ποτέ. Με γεμίζει αφάνταστη χαρά (αλλά δυστυχώς μόνη σου μόνο από αυτό δεν την βγάζεις πέρα)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Πώς είστε; Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα; 

Εγώ έχω στο φούρνο μπιφτέκια τα οποία πολύ τα λιγουρευομουν αλλά τώρα με όλα αυτά που διάβασα τα βλέπω με άλλο μάτι :blink: Πάντως πως γίνεται όλες αυτές οι βλακείες να ξεκινάνε από την Αμερική;! Ευτυχώς στην Ευρώπη έχουμε νμζ λίγο πιο σκεπτόμενους λογικούς ανθρώπους... 

Όσο για τις δουλειές που λέγατε. Εγώ έχω τελειώσει Προσχολική Αγωγή μετά την πρακτική μου άσκηση έμεινα στον ιδιωτικό παιδικό που την έκανα. Τα λεφτά είναι ψυχουλα δυστυχώς (Για να καταλάβετε σαν φοιτήτρια στο σέρβις περισσότερα έβγαζα) αλλά δεν θα την άλλαζα ποτέ. Με γεμίζει αφάνταστη χαρά (αλλά δυστυχώς μόνη σου μόνο από αυτό δεν την βγάζεις πέρα)

Γεια σου Ελενίτσα μου!! Κ εγώ μπιφτέκια στο φούρνο έχω με πατατουλες..όσο για απολαβές άστο..πάνω που πήγαμε να ανασανουμε έκατσε κ ο ιός ..

Δε πειράζει έχει ο Θεός..

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια γυναίκα που είναι κ μητέρα να αντεπεξέλθει σε δουλειά κ σπίτι ταυτόχρονα κ το ίδιο, πιστεύω όμως ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο εάν διακόψει για κάποιο διάστημα μεγάλο να επιστρέψει...

Εμάς στο γραφείο μία κοπέλα έλειψε 1 χρόνο κ κάτι κ όταν επέστρεψε δεν μπορούσε με τίποτα να συντονίστει, καταρχήν είχε χάσει παρά πολλά από θέματα νόμων κλπ γτ εμείς έχουμε πολύ διάβασμα , ε ήταν κ λίγο υπερβολική με το μωράκι της ,μιλούσε κάθε 5 λεπτά με την νταντά, είχε πολλές φοβίες με το νωρο κ 1 χρόνο μετά δεν άντεξε κ παραιτήθηκε..

Αυτό είναι αλήθεια..  εγώ κ μόνο στη σκέψη πλέον τρομοκρατουμαι! Κάποτε πήγαινα στις συνεντεύξεις με μεγάλο αέρα.. τώρα που απέχω τόσο καιρό σκεφτομαι πως θα μπορεσω να αναπεξελθω.. Από την άλλη σκέφτομαι πως αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται! Δεν κυνηγάω καμία καριέρα πλέον, εκ των πραγμάτων κ με τον τρόπο που εγώ θέλω να ζω κ να μεγαλώνω τα παιδιά μου ξέρω ότι δεν μπορώ να τα συνδυάσω! Σίγουρα θα ήθελα να κάνω κάτι για να νιώσω κ πάλι παραγωγική.. Ίσως αλλάξω κ κατεύθυνση! Ασχολούμαι πολύ με τη ζαχαροπλαστική κ τη ζαχαροτεχνια ερασιτεχνικά για φίλους κ γνωστούς αλλά όλοι μου λένε ότι πρέπει να το δω πιο σοβαρά! Θα δούμε λοιπόν..

Just now, Marti είπε:

Είναι δύσκολο σίγουρα και εξαρτάται από πολλά! Αν το θέλεις πολύ όμως δοκιμάσε το γιατί είναι και δική σου η ζωη και τα όνειρα! 

Όπως το λες είναι! Σίγουρα ήρθαν αλλιώς τα πράγματα από ότι τα φανταζομουν επαγγελματικά αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν χάνεται αν το θέλει! Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Hope89 είπε:

Αυτό είναι αλήθεια..  εγώ κ μόνο στη σκέψη πλέον τρομοκρατουμαι! Κάποτε πήγαινα στις συνεντεύξεις με μεγάλο αέρα.. τώρα που απέχω τόσο καιρό σκεφτομαι πως θα μπορεσω να αναπεξελθω.. Από την άλλη σκέφτομαι πως αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται! Δεν κυνηγάω καμία καριέρα πλέον, εκ των πραγμάτων κ με τον τρόπο που εγώ θέλω να ζω κ να μεγαλώνω τα παιδιά μου ξέρω ότι δεν μπορώ να τα συνδυάσω! Σίγουρα θα ήθελα να κάνω κάτι για να νιώσω κ πάλι παραγωγική.. Ίσως αλλάξω κ κατεύθυνση! Ασχολούμαι πολύ με τη ζαχαροπλαστική κ τη ζαχαροτεχνια ερασιτεχνικά για φίλους κ γνωστούς αλλά όλοι μου λένε ότι πρέπει να το δω πιο σοβαρά! Θα δούμε λοιπόν..

Όπως το λες είναι! Σίγουρα ήρθαν αλλιώς τα πράγματα από ότι τα φανταζομουν επαγγελματικά αλλά πιστεύω ότι κανείς δεν χάνεται αν το θέλει! Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο!!

Φτιάχνεις τούρτες αυτές τις τριώροφες με τη ζάχαροπάστα κλπ;;; Τρελαίνομαι που τις βλέπω!:wub:

SqfGp3.png

Just now, Hope89 είπε:

Ωωωω ναι!!!! :)

Αχ τις βλέπω κ τρελαίνομαι! Θέλει πολύ υπομονή φαντάζομαι! Αν σου αρέσει μπορείς να το κανείς πιο επαγγελματικά με μικρά κ σταθερά βήματα...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Χαχχαχα, με τον πλακούντα πραγματικά, όσο χίπισσα και να 'μαι, αναρωτιέμαι με κάποιους ανθρώπους..

Πάντως με τη δουλειά, ΟΚ, δε θα ξεκουραζόμαστε φουλ οι εργαζόμενες (ειδικά αυτές που δεν είμαστε μισθωτές και δε δικαιούμαστε πληρωμένη άδεια....) αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες την αγαπάμε τη δουλειά μας και μας κάνει καλό!

Άσε που προσφέρει μία εσάνς κανονικότητας και ελέγχου στη ζωή μας, κάτι που θα εξατμιστεί ως δια μαγείας όταν έχεις ένα νεογέννητο σπίτι... Κάτι άλλο που σκέφτομαι επίσης είναι ότι είναι πολύ απαιτητικό να είσαι 24 ώρες/24ωρο πάνω άπο ένα (τουλάχιστον ένα!) παιδί και όταν κάνεις και κάτι άλλο μέσα στην ημέρα σου, παίρνεις κουράγιο! Αν φυσικά σ'αρέσει η δουλειά σου και το εργασιακό σου περιβάλλον είναι καλό κι έχεις εμπιστοσύνη εκεί που το αφήνεις...

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Χαχχαχα, με τον πλακούντα πραγματικά, όσο χίπισσα και να 'μαι, αναρωτιέμαι με κάποιους ανθρώπους..

Πάντως με τη δουλειά, ΟΚ, δε θα ξεκουραζόμαστε φουλ οι εργαζόμενες (ειδικά αυτές που δεν είμαστε μισθωτές και δε δικαιούμαστε πληρωμένη άδεια....) αλλά νομίζω ότι οι περισσότερες την αγαπάμε τη δουλειά μας και μας κάνει καλό!

Άσε που προσφέρει μία εσάνς κανονικότητας και ελέγχου στη ζωή μας, κάτι που θα εξατμιστεί ως δια μαγείας όταν έχεις ένα νεογέννητο σπίτι... Κάτι άλλο που σκέφτομαι επίσης είναι ότι είναι πολύ απαιτητικό να είσαι 24 ώρες/24ωρο πάνω άπο ένα (τουλάχιστον ένα!) παιδί και όταν κάνεις και κάτι άλλο μέσα στην ημέρα σου, παίρνεις κουράγιο! Αν φυσικά σ'αρέσει η δουλειά σου και το εργασιακό σου περιβάλλον είναι καλό κι έχεις εμπιστοσύνη εκεί που το αφήνεις...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!! 

Q1jtp2.png

πρίν από 4 λεπτά , EugenJen είπε:

Ντααααααξ τώρα κ λίγο αλκοόλ να πιούμε δλδ τι θα γίνει;;;θα βγει το παιδί λίγο τζερτζελεδιαρικο!!!

Κορίτσια συγγνώμη μόνο εγώ δεν νιώθω τίποτα;;ούτε κλοτσιες ούτε τίποτα!! Να ανησυχώ;;;;;

K egw tpt akoma!!!

3 ώρες πρίν, Irinoula86 είπε:

Καλημέραααα!!!!!ναι κ εγω αυτο λέω.... τουλάχιστον η Κατερίνα είναι έτσι απο την αρχή....δεν έκρυψε ποια είναι.... ενώ η Μαρία......

@Annou για εγκυμοσύνη τι έχεις σχεδιάσει?????? που μπορούμε να τα δουμε???????:)))))))))))

Den exw ftiaxei katholou rouxa egkumosunis.:D

Just now, Renez είπε:

Πήγα σήμερα για τις εξετάσεις αίματος κ ουρων..αύριο περιμενω νεακια!! Έκανα μια βλακεία βέβαια..είχα πιει το σίδηρο όταν πήγα για το αίμα...νταξει μωρέ τωραααα ίσως βγω iron man :-)

ρεεε κορίτσιααα θέλω να μοιραστωαζι σας κάτι που διάβασα χθες κ με σόκαρε..επειδή ξέρω πως κάποιες μπορεί να σοκαριστειτε αν δε θέλετε όλες να το διαβάσετε ( ειναι ένα άρθρο..όχι μόνο ένα δλδ αλλά ενα θα επικόλλησω..) πείτε μου να το στείλω σε πμ σε όποια θέλει γτ θα σκάσω αν δε το συζητήσω..

Ap’oti diavasa gia to fagwma tou plakounta!Kai mono stin idea oti trww kreas apo mena anatrixiazw!Iiiouuu me tipota!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope89 είπε:

@Hope89 ετοιμάσου και για τα επόμενα γενέθλια που έρχονται από τα δικα μας τα μπεμπακια!!!! όλες μας θα θέλουμε τέτοιες τουρτίτσες στα πρώτα μας γενέθλια με το καλό!

Just now, OctoberMom είπε:

αχ δεν εχω κανεναν να αφήσω! και είναι πολύ κριμα ρε παιδια΄! και δεν καταλαβαινω τι κανουν εδω μεσα???? μηπως θέλουν να με διώξουν και να φερουν την επόμενη αντικαταστατρια μου την οποια την έχουν κ ετοιμη κιολας?

η δεν έχουν καταλάβει καν την κατάσταση?

Just now, Irinoula86 είπε:

@Hope89 ετοιμάσου και για τα επόμενα γενέθλια που έρχονται από τα δικα μας τα μπεμπακια!!!! όλες μας θα θέλουμε τέτοιες τουρτίτσες στα πρώτα μας γενέθλια με το καλό!

αχ δεν εχω κανεναν να αφήσω! και είναι πολύ κριμα ρε παιδια΄! και δεν καταλαβαινω τι κανουν εδω μεσα???? μηπως θέλουν να με διώξουν και να φερουν την επόμενη αντικαταστατρια μου την οποια την έχουν κ ετοιμη κιολας?

η δεν έχουν καταλάβει καν την κατάσταση?

Κ εγώ το ίδιο, δεν υπάρχει άτομο να με αντικατάστησει κ αυτά που υπάρχουν ήδη δεν παίζει ούτε για αστείο να προλάβουν να εκπαιδευτούν μέχρι να φύγω, ειδικά με το φόρτο εργασίας που έχουμε τώρα...

Εννοειται ότι δεν μπορούν να σε διώξουν , απλά πιστεύω ότι όπως κ στο δικό μου γραφείο έπεσε το θέμα της καραντίνας , κ δεν έχουν το νου τους να βρουν άτομο, αλλά θα αναγκαστούν μόλις πλησιάσουν οι ημέρες για να φύγουμε!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...