Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα μανούλες που θέλετε να τα τσουξετε...:P

Ποτό δν έχω επιθυμήσει ακόμα αλλά μια γουλιτσα κοκτέιλ το καλοκαιράκι θα το πιω!!!! Τσιγάρο ήθελεα μια μέρα αν και δν είμαι φανατική καπνιστρια αλλά με την ανακατωσούρα θα είχα εξαγωγή κ μ έφυγε αμέσως η λιγουρα.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

@Renez @Ninamc κάντε μια περιγραφή τουλάχιστον να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται!!!

Καλά εννοειται μέχρι να γεννήσεις υπάρχει κίνδυνος , η αδερφή μου στον 6ο αν θυμάμαι καλά ήταν κ τα έχασε...φτου φτου μακρυά από εμάς, είπαμε εμείς είμαστε γουρλοομαδα δεν έχουμε τέτοια θέματα!!!

Ναι βρε παιδι μ!

Ασε που εμεις το διασκεδαζουμε .

Οσο ειναι κατι κρυφο ειναι κ πιο γλυκο αχαχαχαχα

Τελος παντων. Εμεις ειμαστε γουρλουδες!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Όχι όχι δεν είναι για καλό στο μωρό ούτε καν!! Αντιθέτως προϋποθέτει ότι θα γεννηθεί υγιέστατο το νινι μας δε θα έλεγα κάτι τέτοιο!! Καλά θα σας το πω σε όλες κ ότι είναι να γίνει :roll:

Just now, Renez είπε:

Όχι όχι δεν είναι για καλό στο μωρό ούτε καν!! Αντιθέτως προϋποθέτει ότι θα γεννηθεί υγιέστατο το νινι μας δε θα έλεγα κάτι τέτοιο!! Καλά θα σας το πω σε όλες κ ότι είναι να γίνει :roll:

Καλέ πες, θα σκάσουμε. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Η πλακουντοφαγία δηλαδή η πρακτική του να τρώει κανείς τον πλακούντα μετά την γέννα, δεν είναι καινούρια. Όμως από τότε που η Kim Kardashian έκανε γνωστό ότι μετά την γέννα της καταναλώνει τον πλακούντα της σε χάπια, η πλακουντοφαγία πέρασε από την ζώνη του απόλυτου ταμπού σε αυτή του coolness και της τάσης για νέα μόδα. Μία σειρά επώνυμων γυναικών παραδέχτηκαν πως έφαγαν τον πλακούντα τους μετά την γέννα όπως για παράδειγμα η Gaby Hoffmann από το Girls, η αδελφή της Kim, Kourtney Kardashian καθώς και πρόσφατα η βρετανίδα Coleen Rooney. Άλλες τα κάνουν χάπια, άλλες smoothies κι άλλες ψητά σαν μπριζόλα.

«Η πλακουντοφαγία είναι κάτι που γίνεται στα ζώα για δύο λόγους. Επειδή ο τοκετός μπορεί να πάρει πολλές ώρες, το ζώο πεινάει μετά. Κι επειδή θέλει να φάει κάτι εύκολα και γρήγορα είναι ένα γεύμα γι' αυτά. Μάλιστα έχει πολλά θρεπτικά στοιχεία, όπως ασβέστιο, μέταλλα, σίδηρο, διάφορα. Ο άλλος λόγος είναι ότι όταν τα ζώα γεννούν τον τρώνε για να μην δώσουν στοιχεία στα άλλα αρπακτικά ότι γέννησαν και είναι ευάλωτα τα μικρά τους και τα ίδια. Κατά κάποιο τρόπο έτσι κρύβουν και τα ίχνη της γέννας. Αυτή είναι μία διαδικασία που γίνεται στο ζωικό βασίλειο», λέει ο Ιωάννης Καλογήρου, Γυναικολόγος Χειρουργός Μαιευτήρας και συνεχίζει:

«Σε σχέση με την πλακουντοφαγία υπήρχαν δύο τάσεις. Η μία τάση έλεγε ότι εγώ θέλω να είμαι natural, να γεννήσω και να βιώσω όλο τον τρόπο που γίνεται ένας τοκετός τρώγοντας και μέρος του πλακούντα. Αυτό δεν είναι τωρινό, είναι από την δεκαετία του '50. Ξεκίνησε από τους χίπις αυτή η διαδικασία, οι οποίοι έπαιρναν κι έκοβαν κομμάτι του πλακούντα άλλες φορές ωμό κι άλλες φορές το έψηναν ή το τηγάνιζαν. Υπάρχουν βίντεο που δείχνουν κάποιους να γεννούν στην φύση. Η μόδα που έχει ξεκινήσει και τρώνε τον πλακούντα είναι γιατί υποτίθεται ότι βοηθάει πάρα πολύ κατά τα λεγόμενα αυτών που το κάνουν στην επιλόχεια κατάθλιψη και δίνουν περισσότερη ευεξία. Υπάρχουν θρεπτικές ιδιότητες, αλλά κάθε όργανο έχει. Επίσης, αυτές οι εταιρίες στην Αμερική που συνήθως γίνεται αυτό το φαινόμενο κάνουν κάτι σαν αποξήρανση στον πλακούντα. Τον αποξηραίνουν, τον κάνουν χάπι κι έτσι μία γυναίκα τον παίρνει σταδιακά. Η εκκεντρικότητα στην Αμερική πάντα υπάρχει. Το κάνουν για να προσελκύσουν και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, μην το ξεχνάτε. Το φαινόμενο δεν έχει φτάσει επ' ουδενί στην Ελλάδα. Εγώ έχω κάνει τις σπουδές μου στην Αγγλία και στην Ολλανδία ένα διάστημα. Εκεί ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών γεννούν στο σπίτι. Δεν υπάρχει η αίσθηση ότι υπάρχει το φαινόμενο ούτε εκεί. Ότι υπάρχουν μεμονωμένα φαινόμενα υπάρχουν», σχολιάζει ο κ. Καλογήρου.

Αυτά τα ωραία είναι από το Viceαν πατήσετε όμως "τρώνε τον πλακούντα" βγάζει πολλά άρθρα από εφεριδες κ περιοδικά.. τα σχόλια δικά σας .

Just now, EugenJen είπε:

Εμείς δεν πολύ κρύφτηκαμε, ενώ στην αρχή είχαμε πει ότι δεν θα το πούμε τελικά το είπαμε, στην δουλειά δεν γίνοταν να το κρύβω γιατί πήγαινα κ ήμουν ένα κουρέλι όρθιο ε κάνα δυο βδομάδες τους είπα ότι πονάει το στομάχι μου, αλλά μόλις άρχισαν οι εμετοί αναγκαστικά το είπα!! 

Γιατί δεν θες;;δεν έχεις καλές σχέσεις με αυτά τα άτομα;;

Ναι δεν το συζητώ και αν δεν έχεις κ ανθρώπους να σε στηρίζουν όπως η @Irinoula86 που είναι χάλια μαύρα οι συνάδελφοι της πως να ανταπεξέλθεις;;

Θέλει να έχεις γερά νεύρα, κ να γίνεις κ λιγο αναίσθητος , για να μην σε πάρει στο τέλος από κάτω!

Επαναστατικες οι ορμονες μου σημερα! Χαχαχ

• Χαχα 1

Τιιιι??? Γαμω τα coolness! Καλέ...Δεν είναι κανιβαλισμός αυτό? Αφου τρως κομματι του εαυτού σου... Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

Δεν θα αμφισβητήσω τα οφέλη γτ δν είμαι ειδικός απλά εμένα δεεεεν μ κάνει... Τώρα αν κάποια από εσάς θέλει να το εισάγει και στην Ελλάδα, σεβαστό!

Αχαχαχα φάγατε μεσημεριανό? Ή θα φτιάξουμε τη συνταγουλα Kim?  Συγγνώμη αν γίνομαι καυστική!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Τιιιι??? Γαμω τα coolness! Καλέ...Δεν είναι κανιβαλισμός αυτό? Αφου τρως κομματι του εαυτού σου... Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

Δεν θα αμφισβητήσω τα οφέλη γτ δν είμαι ειδικός απλά εμένα δεεεεν μ κάνει... Τώρα αν κάποια από εσάς θέλει να το εισάγει και στην Ελλάδα, σεβαστό!

Χαχχαχα όχι να είσαι καλά!!

Όλο το βράδυ με ανακάτευε μόνο η σκέψη!!

Ειδικά όταν είδα σε σμουθι ή σαν μπριζόλα?!

Κ μετά αναρωτιέμαι εγώ,πλέον σου λένε ή να κρατήσεις τον πλακούντα κ τον ομφάλιο λώρο επί πληρωμης βέβαια για τα βλαστοκύτταρα μήπως χρειαστούν στο παιδί σου ή να τα κάνεις δωρεά..κ που ξέρω πως η δωρεά μου δε θα καταλήξει στο στομάχι κάποιανου??????? 

Γλυκούλες μου σας Σοκαρα το ξέρω αλλααα....ομάδα κ στα καλά κ στα δύσκολα,θα έσκαγα!!

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Κ μετά αναρωτιέμαι εγώ,πλέον σου λένε ή να κρατήσεις τον πλακούντα κ τον ομφάλιο λώρο επί πληρωμης βέβαια για τα βλαστοκύτταρα μήπως χρειαστούν στο παιδί σου ή να τα κάνεις δωρεά..κ που ξέρω πως η δωρεά μου δε θα καταλήξει στο στομάχι κάποιανου??????? 

Γλυκούλες μου σας Σοκαρα το ξέρω αλλααα....ομάδα κ στα καλά κ στα δύσκολα,θα έσκαγα!!

Νταξει περίμενα τίποτα πιο σκληρό, μου φαίνεται απλά αστείο , δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς!!! Να φάω τον εαυτό μου!

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Απ' ότι κατάλαβα λέτε ότι τρωνε τον πλακούντα??

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Νταξει περίμενα τίποτα πιο σκληρό, μου φαίνεται απλά αστείο , δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω αλλιώς!!! Να φάω τον εαυτό μου!

Όχι όχι είπαμε δε θα τολμούσα να κοιτάω αλλά θέματα!! Ήδη βλέπεις κ ακούς χωρίς να θες δυσάρεστα.

Τεσπα αλλά με σόκαρε ρε φίλε..λέω αν είναι δυνατόν!! Θα γίνω συνωμοσιολογος μου φαίνεται σιγά σιγά ε?!!! Τέλος θα ζητήσω να μου τον καταστρέψουν μπροστά μου! Στη πυρά!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Απ' ότι κατάλαβα λέτε ότι τρωνε τον πλακούντα??

Ααααα δε στο έστειλα?? Ναι αυτό ακριβώς.. είναι εν άρθρο του vice που διάβασα αλλά έχει πάρα πολλά στο ίντερνετ..δεν είχα ιδέα..κ μάλλον καλύτερα!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Όχι όχι είπαμε δε θα τολμούσα να κοιτάω αλλά θέματα!! Ήδη βλέπεις κ ακούς χωρίς να θες δυσάρεστα.

Τεσπα αλλά με σόκαρε ρε φίλε..λέω αν είναι δυνατόν!! Θα γίνω συνωμοσιολογος μου φαίνεται σιγά σιγά ε?!!! Τέλος θα ζητήσω να μου τον καταστρέψουν μπροστά μου! Στη πυρά!!

Ααααα δε στο έστειλα?? Ναι αυτό ακριβώς.. είναι εν άρθρο του vice που διάβασα αλλά έχει πάρα πολλά στο ίντερνετ..δεν είχα ιδέα..κ μάλλον καλύτερα!!

ναι ρε κορίτσια και εγω το είχα δει σαν τίτλο απλά και ούτε καν το άνοιξα!!!! ας τελειώσει το θέμα αυτό εδώ!!!! χαχαχαχα

Ναι έχει έδω και μια 10ετια που βγήκε δημοσιογράφικα προς τα έξω.. Αν και δε διάβασα το συγκεκριμένο άρθρο. Πάντως τα ζώα τρώνε τον πλακούντα και λένε οτι ειναι θρεπτικο.. Τωρα ευτυχώς δε ζούμε στην προϊστορικη εποχη η σε κατάσταση έκτακτης αναγκης! Οταν ημουν εφηβη και έμαθα οτι μετα το μωρό γέννας και τον πλακούντα ειχα σοκαριστεί, να τον φαω κιόλας... Μπλιαχ

Just now, EugenJen είπε:

Εμείς δεν πολύ κρύφτηκαμε, ενώ στην αρχή είχαμε πει ότι δεν θα το πούμε τελικά το είπαμε, στην δουλειά δεν γίνοταν να το κρύβω γιατί πήγαινα κ ήμουν ένα κουρέλι όρθιο ε κάνα δυο βδομάδες τους είπα ότι πονάει το στομάχι μου, αλλά μόλις άρχισαν οι εμετοί αναγκαστικά το είπα!! 

Γιατί δεν θες;;δεν έχεις καλές σχέσεις με αυτά τα άτομα;;

Ναι δεν το συζητώ και αν δεν έχεις κ ανθρώπους να σε στηρίζουν όπως η @Irinoula86 που είναι χάλια μαύρα οι συνάδελφοι της πως να ανταπεξέλθεις;;

Θέλει να έχεις γερά νεύρα, κ να γίνεις κ λιγο αναίσθητος , για να μην σε πάρει στο τέλος από κάτω!

Επαναστατικες οι ορμονες μου σημερα! Χαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...