Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πώς πάνε οι κοιλιτσες; Ελπίζω να φουσκωνουν! Χιχι

Εγώ δεν έχω ρωτήσει για αλκοόλ! Δεν μου λείπει κιόλας! Έχω να πιω 4-5 χρόνια από τότε δλδ που έχω να βγω βράδυ για ποτάκι. Παρ όλα αυτά δεν έχω κόψει τα τσίπουρα, μου αρέσουν σε χαλαρές καταστάσεις κ παρέες με τα κατάλληλα μεζεκλίκια από δίπλα να συνοδεύουν. Στην εγκυμοσύνη όμως δεν πίνω.

Ποιο είναι το μεξικάνικο στο Χαλάνδρι; Μήπως το Ελ τάκο ... κάπως έτσι;

Φουσκωνουν φουσκώνουν δόξα τω θεό! παράπονο δεν έχουμε!!!!η δική μου φοβάμαι μήπως φουσκώνει από το φαγητό και όχι από το μωρό!

αχ το τσίπουρο το σκεφτομαι καθημερινα!!!! το λιγουρευομαι πιο πολύ απ'ολα..........την όλη κατάσταση του τσίπουρου..... τελευταία φορά καθαρά δευτέρα στην παραλία(στα μέρη μου!) κ ημασταν με φίλους και (ποιος εγω???))) τους είπα δεν πίνω τσίπουρο μου κάνει αλλεργία τον τελευταίο καιρό και φτερνίζομαι συνέχεια!!!! ακούστε τι είπα???????? ποιος???? εγω???? τότε δεν το είχαμε πει ακόμη πουθενα!

Just now, EugenJen είπε:

Ντααααααξ τώρα κ λίγο αλκοόλ να πιούμε δλδ τι θα γίνει;;;θα βγει το παιδί λίγο τζερτζελεδιαρικο!!!

Κορίτσια συγγνώμη μόνο εγώ δεν νιώθω τίποτα;;ούτε κλοτσιες ούτε τίποτα!! Να ανησυχώ;;;;;

ναι ναι κ αυτό καλή δικαιολογία!!!!! κ εγω δεν εχω νιώσει ακόμη τπτ!!!!!δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό!δεν θα ανησυχήσουμε!!!! τέλος!!!!!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Irinoula86 είπε:

Φουσκωνουν φουσκώνουν δόξα τω θεό! παράπονο δεν έχουμε!!!!η δική μου φοβάμαι μήπως φουσκώνει από το φαγητό και όχι από το μωρό!

αχ το τσίπουρο το σκεφτομαι καθημερινα!!!! το λιγουρευομαι πιο πολύ απ'ολα..........την όλη κατάσταση του τσίπουρου..... τελευταία φορά καθαρά δευτέρα στην παραλία(στα μέρη μου!) κ ημασταν με φίλους και (ποιος εγω???))) τους είπα δεν πίνω τσίπουρο μου κάνει αλλεργία τον τελευταίο καιρό και φτερνίζομαι συνέχεια!!!! ακούστε τι είπα???????? ποιος???? εγω???? τότε δεν το είχαμε πει ακόμη πουθενα!

ναι ναι κ αυτό καλή δικαιολογία!!!!! κ εγω δεν εχω νιώσει ακόμη τπτ!!!!!δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό!δεν θα ανησυχήσουμε!!!! τέλος!!!!!

Όταν κόψαμε πίτα στη δουλειά περίπου μέσα Φεβρουαρίου το προετοιμαζα όλη την εβδομάδα τους έλεγα ότι πονάει το δόντι μου κ παραμονή του τραπεζιού είπα ότι πηγα οδοντίατρο κ μου έδωσε αντιβίωση κ δεν κνει να πιω αλκοόλ! Έπρεπε να σκεφτώ κάτι γιατί ξέρουν ότι πίνω όποτε θα με υποψιάζονται σαν.... τι τραβάμε όμως 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

! κ εγω δεν εχω νιώσει ακόμη τπτ!!!!!δεν νομίζω ότι είναι ανησυχητικό!δεν θα ανησυχήσουμε!!!! τέλος!!!!!

Μην ανησυχειτε καλε!

Μετα την 16 βδομαδα το ακουμε συνηθως .εξαρταται την μητρα, εξαρταται το σωμα. Πολλα.. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια γυναίκα που είναι κ μητέρα να αντεπεξέλθει σε δουλειά κ σπίτι ταυτόχρονα κ το ίδιο, πιστεύω όμως ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο εάν διακόψει για κάποιο διάστημα μεγάλο να επιστρέψει...

Εμάς στο γραφείο μία κοπέλα έλειψε 1 χρόνο κ κάτι κ όταν επέστρεψε δεν μπορούσε με τίποτα να συντονίστει, καταρχήν είχε χάσει παρά πολλά από θέματα νόμων κλπ γτ εμείς έχουμε πολύ διάβασμα , ε ήταν κ λίγο υπερβολική με το μωράκι της ,μιλούσε κάθε 5 λεπτά με την νταντά, είχε πολλές φοβίες με το νωρο κ 1 χρόνο μετά δεν άντεξε κ παραιτήθηκε..

αυτό το φοβάμαι κ εγω!!! δεν θέλω να βγω εκτός!

Just now, Jasmine@ είπε:

Όταν κόψαμε πίτα στη δουλειά περίπου μέσα Φεβρουαρίου το προετοιμαζα όλη την εβδομάδα τους έλεγα ότι πονάει το δόντι μου κ παραμονή του τραπεζιού είπα ότι πηγα οδοντίατρο κ μου έδωσε αντιβίωση κ δεν κνει να πιω αλκοόλ! Έπρεπε να σκεφτώ κάτι γιατί ξέρουν ότι πίνω όποτε θα με υποψιάζονται σαν.... τι τραβάμε όμως 

ε ναι όλες καπως έτσι ήμασταν στις αρχές.... εγω έλεγα στον αντρα μου αντε να περάσει ο καιρός για να το πουμε και να μην κρυβόμαστε αλλο!μου ήταν αρκετα δύσκολο!

Just now, Hope89 είπε:

Κοριτσια μου καλημέρα!! δυστυχώς κ εγώ έχω βιώσει αυτό τον ρατσισμό σε μεγάλο βαθμό... Παντρεύτηκα μικρή για τα δεδομένα της εποχής, στα 24.. Από τότε το μόνο που άκουγα ήταν ότι "εεε εσύ θα κάνεις παιδιά τώρα, που να μπλέκουμε!!" Τελείωσα εφαρμοσμένη πληροφορική, έκανα πολλές άσχετες δουλειές (πώλησεις, τηλεπικοινωνίες, κτλ) κ τέλος δούλευα σε λογιστικό γραφείο με κτ προγράμματα. Όταν έφυγα από εκεί έκανα μεταπτυχιακό στη λογιστική κ χρηματοοικονομική κ ορκίστηκα 2 εβδομάδες πριν γεννήσω! Μετά με τον μικρό τα πρώτα 2 χρόνια ήθελα να μείνω μαζί του κ να τον ζήσω, κ όταν άρχισα να αναζητώ πάλι τα πράγματα ήταν απογοητευτικά.. Τώρα με 2 μωρά κ 1 νήπιο, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το πράγμα κ πότε θα μπορέσω να βγω πάλι στην αγορά εργασίας... Αν κ θα το ήθελα πολύ, όταν βέβαια μεγαλώσουν λίγο!

Όσο για το αλκοόλ, εγώ δεν πίνω γενικά οπότε κ δεν ρώτησα κάν!

Είναι δύσκολο σίγουρα και εξαρτάται από πολλά! Αν το θέλεις πολύ όμως δοκιμάσε το γιατί είναι και δική σου η ζωη και τα όνειρα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

αυτό το φοβάμαι κ εγω!!! δεν θέλω να βγω εκτός!

ε ναι όλες καπως έτσι ήμασταν στις αρχές.... εγω έλεγα στον αντρα μου αντε να περάσει ο καιρός για να το πουμε και να μην κρυβόμαστε αλλο!μου ήταν αρκετα δύσκολο!

Εγώ από κάποιους που δε θέλω το κρύβω ακόμα! Χαχαχχαχα 

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια γυναίκα που είναι κ μητέρα να αντεπεξέλθει σε δουλειά κ σπίτι ταυτόχρονα κ το ίδιο, πιστεύω όμως ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο εάν διακόψει για κάποιο διάστημα μεγάλο να επιστρέψει...

Εμάς στο γραφείο μία κοπέλα έλειψε 1 χρόνο κ κάτι κ όταν επέστρεψε δεν μπορούσε με τίποτα να συντονίστει, καταρχήν είχε χάσει παρά πολλά από θέματα νόμων κλπ γτ εμείς έχουμε πολύ διάβασμα , ε ήταν κ λίγο υπερβολική με το μωράκι της ,μιλούσε κάθε 5 λεπτά με την νταντά, είχε πολλές φοβίες με το νωρο κ 1 χρόνο μετά δεν άντεξε κ παραιτήθηκε..

Ειναι η κοινωνία, η νοοτροπία, οι ενοχές, η επανένταξη θέλει προσπαθεία απο όλες τις πλευρές.. Και ψυχολογικά και πρακτικα τύπου μειωμενο ωράριο αρχικά! Συμπαράσταση κλπ.. 

Δύσκολη η ζωη για την" τέλεια" γυναίκα που μας επέβαλλαν! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ από κάποιους που δε θέλω το κρύβω ακόμα! Χαχαχχαχα 

Εμείς δεν πολύ κρύφτηκαμε, ενώ στην αρχή είχαμε πει ότι δεν θα το πούμε τελικά το είπαμε, στην δουλειά δεν γίνοταν να το κρύβω γιατί πήγαινα κ ήμουν ένα κουρέλι όρθιο ε κάνα δυο βδομάδες τους είπα ότι πονάει το στομάχι μου, αλλά μόλις άρχισαν οι εμετοί αναγκαστικά το είπα!! 

Γιατί δεν θες;;δεν έχεις καλές σχέσεις με αυτά τα άτομα;;

Just now, Marti είπε:

Ειναι η κοινωνία, η νοοτροπία, οι ενοχές, η επανένταξη θέλει προσπαθεία απο όλες τις πλευρές.. Και ψυχολογικά και πρακτικα τύπου μειωμενο ωράριο αρχικά! Συμπαράσταση κλπ.. 

Δύσκολη η ζωη για την" τέλεια" γυναίκα που μας επέβαλλαν! 

Ναι δεν το συζητώ και αν δεν έχεις κ ανθρώπους να σε στηρίζουν όπως η @Irinoula86 που είναι χάλια μαύρα οι συνάδελφοι της πως να ανταπεξέλθεις;;

Θέλει να έχεις γερά νεύρα, κ να γίνεις κ λιγο αναίσθητος , για να μην σε πάρει στο τέλος από κάτω!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εμείς δεν πολύ κρύφτηκαμε, ενώ στην αρχή είχαμε πει ότι δεν θα το πούμε τελικά το είπαμε, στην δουλειά δεν γίνοταν να το κρύβω γιατί πήγαινα κ ήμουν ένα κουρέλι όρθιο ε κάνα δυο βδομάδες τους είπα ότι πονάει το στομάχι μου, αλλά μόλις άρχισαν οι εμετοί αναγκαστικά το είπα!! 

Γιατί δεν θες;;δεν έχεις καλές σχέσεις με αυτά τα άτομα;;

Ναι δεν το συζητώ και αν δεν έχεις κ ανθρώπους να σε στηρίζουν όπως η @Irinoula86 που είναι χάλια μαύρα οι συνάδελφοι της πως να ανταπεξέλθεις;;

Θέλει να έχεις γερά νεύρα, κ να γίνεις κ λιγο αναίσθητος , για να μην σε πάρει στο τέλος από κάτω!

Εμεις καλε δν το χουμε πει σε κανεναν περα απο γονεις κ αδερφια. Ταφοι ειμαστε χαχαχα

Στην 1η εγκυμοσυνη επειδη λιγοι ετυχε να με δουν με την κοιλια θεωρουσαν οτι το υιοθετησα.

Και τωρα τα ιδια θα λενε.

Χαχαχαχ πλ το διασκεδαζω παντως χαχαχαχα

• Χαχα 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Πήγα σήμερα για τις εξετάσεις αίματος κ ουρων..αύριο περιμενω νεακια!! Έκανα μια βλακεία βέβαια..είχα πιει το σίδηρο όταν πήγα για το αίμα...νταξει μωρέ τωραααα ίσως βγω iron man :-)

ρεεε κορίτσιααα θέλω να μοιραστωαζι σας κάτι που διάβασα χθες κ με σόκαρε..επειδή ξέρω πως κάποιες μπορεί να σοκαριστειτε αν δε θέλετε όλες να το διαβάσετε ( ειναι ένα άρθρο..όχι μόνο ένα δλδ αλλά ενα θα επικόλλησω..) πείτε μου να το στείλω σε πμ σε όποια θέλει γτ θα σκάσω αν δε το συζητήσω..

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Πήγα σήμερα για τις εξετάσεις αίματος κ ουρων..αύριο περιμενω νεακια!! Έκανα μια βλακεία βέβαια..είχα πιει το σίδηρο όταν πήγα για το αίμα...νταξει μωρέ τωραααα ίσως βγω iron man :-)

ρεεε κορίτσιααα θέλω να μοιραστωαζι σας κάτι που διάβασα χθες κ με σόκαρε..επειδή ξέρω πως κάποιες μπορεί να σοκαριστειτε αν δε θέλετε όλες να το διαβάσετε ( ειναι ένα άρθρο..όχι μόνο ένα δλδ αλλά ενα θα επικόλλησω..) πείτε μου να το στείλω σε πμ σε όποια θέλει γτ θα σκάσω αν δε το συζητήσω..

Στείλτο καλέ κ άμα ταραχτω θα σου κόψω την καλημέρα!! :tongue:

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Αν ειναι αυτο που νμζω μη το στειλεις.

Το διαβασα κ καλο ειναι να μην το διαβασουν οι κοπελες.

• Μπερδεμένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εμεις καλε δν το χουμε πει σε κανεναν περα απο γονεις κ αδερφια. Ταφοι ειμαστε χαχαχα

Στην 1η εγκυμοσυνη επειδη λιγοι ετυχε να με δουν με την κοιλια θεωρουσαν οτι το υιοθετησα.

Και τωρα τα ιδια θα λενε.

Χαχαχαχ πλ το διασκεδαζω παντως χαχαχαχα

Γιατί δεν το λέτε;;εμείς εντάξει ήταν η πρώτη φορά λένε κάτι πες να πάει στραβά, αλλά τώρα μεγάλωσαν τα νινακια μας ο κίνδυνος είναι μικρός...

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Γιατί δεν το λέτε;;εμείς εντάξει ήταν η πρώτη φορά λένε κάτι πες να πάει στραβά, αλλά τώρα μεγάλωσαν τα νινακια μας ο κίνδυνος είναι μικρός...

Δν θελω να γρουσουζευω. Μα φιλη μας το χασε 4 μηνων προς 5ο. 

Ασε καλυτερα. Περιμενω κ την β επιπεδου κ μετα. Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Renez @Ninamc κάντε μια περιγραφή τουλάχιστον να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται!!!

Just now, Ninamc είπε:

Δν θελω να γρουσουζευω. Μα φιλη μας το χασε 4 μηνων προς 5ο. 

Ασε καλυτερα. Περιμενω κ την β επιπεδου κ μετα. Χαχαχα

Καλά εννοειται μέχρι να γεννήσεις υπάρχει κίνδυνος , η αδερφή μου στον 6ο αν θυμάμαι καλά ήταν κ τα έχασε...φτου φτου μακρυά από εμάς, είπαμε εμείς είμαστε γουρλοομαδα δεν έχουμε τέτοια θέματα!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...