Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Irinoula86 είπε:

και εγω αυτό σκεφτόμουν να κάνω και ξέρετε για ποιο λόγο.....????μόνο και μόνο λόγω χρημάτων.... γτ μονο με το επίδομα του oaed για το εξάμηνο το οικογενειακό μας budget δεν θα είναι και τόσο καλό.... οπότε σκεφτόμουν μήπως ενημερώσω να ξεκινήσω πάλι από Ιανουάριο είτε με εργασία από το σπίτι για κπ μέρες της εβδομάδας είτε με παρουσία μου στην εταιρία πάλι όχι για όλες τις μέρες της εβδομάδας αλλά για 2 ή 3 μέρες και με συμφωνια για πληρωμή κπ μέρους του μισθού μου...... Με έχει πιάσει πρωι πρωι και σας λεω τις εργασιακές μου ανησυχίες.......αλλά εσεις το αρχίσατεεεεε....χαχαχα

Έτσι είναι όλες έχουμε ανησυχίες...όταν όμως τα συζητάς κάπως είναι καλυτερα:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

αχ κ εγω τα κοκτειλακια τα σκεφτομαι απο τωρα!!!!!!!ελεγα η πρωτη εξοδος μου μετα την καραντινα θα είναι σε ενα μεξικανικο που μ αρεσσει πολυ.....αλλά μετα σκέφτηκα ότι εκεί δεν θα μπορώ να πιω το κοκτειλ μου το οποίο πάντα έπαιρνα και ξενέρωσααααα .........

κ εμενα ένα ποτήρι λευκό κρασί την εβδομάδα μου έχει πει......με είχε ζορίσει στις αρχές αυτό πολύ!

Ναι ναι ναι ξέρω νομίζω πιο λες..Χαλάνδρι μεριά Μαργαριτουλες ε??? Άσε παιδί μου σε κοκτέιλ κ φαι έχω εντρυφήσει χαχαχα εεε μια δυο γουλιτσες δεν είναι κακό..

Τι,εδώ δε μετράει το χαρούμενη μαμά χαρούμενα παιδιά??:mrgreen:

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα μωρά μέσα κάνουν πάρτυ! Το ένα χτυπάει αριστερά το άλλο δεξιά!!!:wub:

Τσου!! Δεν είναι πάρτυ αγαπούλα..να φύγουν θέλουν!!!! Χαχαχα 

Καλημέρααα @Jasmine@ μουυυ :x

Ειπα να σε ξυπνήσω με ενα από τα γλυκαναλατα μου :mrgreen:

Πάντως(!)να ξέρεις ότι μου βγάζει να στα λέω τόσο συχνά είναι δείγμα συμπάθειας για εμενα:x

Όσο για τη συνάντηση εννοείται ότι θα κανονίσουμε όλες μαζί! Τουλάχιστον όσες περισσότερες μπορέσουμε κ οι υπόλοιπες κ βίντεο κληση :-)

χαχαχαχαχ..... οι εφιάλτες συνεχίζονται εεεε??????μα τον διευθυντή κι εσυ?????τι μας κάνεις πρωι πρωι?????

Χαχαχαχα έχει κ εκεινη τα θέματα της!!

Μην αγχώνεστε κοριτσουδια μου Μ εσύ @Marti ,ας τελειώσουμε με το μεγαλύτερο πρότζεκτ της ζωής με επιτυχία,τα παιδάκι μας κ τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους.. :x

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Ναι ναι ναι ξέρω νομίζω πιο λες..Χαλάνδρι μεριά Μαργαριτουλες ε??? Άσε παιδί μου σε κοκτέιλ κ φαι έχω εντρυφήσει χαχαχα εεε μια δυο γουλιτσες δεν είναι κακό..

αγάπηηηη πόσο καταλαβαινομάστε.....!!!!!!!βέβαια και Ν. Φιλαδέλφεια , Κηφισία, Γλυφάδα δεν με χαλάνε επίσης κ αυτα.....έχω εντρυφήσει στο μεξικάνικο......λες 2 γουλιτσες ε??????ε ναι κ εγω έτσι νομίζω........θα γίνει το μότο μου για το καλοκαίρι ως δικαιολογια για το κοκτειλακι.....

Καλημέρα κορίτσια!!!

Απο χθες απόγευμα έχω μια ημικρανία χάλια μαύρα, αλλά δεν μπορούσα να μην μπω να δω τι κάνετε!!!.

Αποτι κατάλαβα είμαι η πιο μπεκρου μάνα της παρέας, ήπια κ την τσικνοπέμπτη κ το Πάσχα ένα κρασάκι κ την Καθαρά Δευτέρα λίγο ουζακι! Μια φορά την εβδομάδα μου είπε η γιατρός !!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Κοριτσια την καλημερα μου!

Πως ειναι τα ζωηρα μπεμπεκια σας?

Εμεις τελικα μια χαρα ως τωρα ο κοκκινομαλλης!

Σας στελνω τα φιλια του! Χαχα

Και ευχαριστω ολες για το κουραγιο κ τις ευχες!

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Απο χθες απόγευμα έχω μια ημικρανία χάλια μαύρα, αλλά δεν μπορούσα να μην μπω να δω τι κάνετε!!!.

Αποτι κατάλαβα είμαι η πιο μπεκρου μάνα της παρέας, ήπια κ την τσικνοπέμπτη κ το Πάσχα ένα κρασάκι κ την Καθαρά Δευτέρα λίγο ουζακι! Μια φορά την εβδομάδα μου είπε η γιατρός !!

εμ γι αυτό αγάπη και η ημικρανία!!!! τι ήπιες πάλι χθες??????χαχαχα.......μια φορά την εβδομάδα ότι θέλεις απο ποτό???????

• Χαχα 1

εμ γι αυτό αγάπη και η ημικρανία!!!! τι ήπιες πάλι χθες??????χαχαχα.......μια φορά την εβδομάδα ότι θέλεις απο ποτό???????

Χαχαχαχα όχι χθες δεν σουρωσα απλά ήμουν πάρα πολλές ώρες στο υπολογιστή λόγω δουλειάς, 

Όχι μία φορά την εβδομάδα κρασάκι για αλλά ποτα δεν ρώτησα γιατί είμαι του κρασιού! Τώρα το καλοκαίρι μπορούμε να πίνουμε μπυριτσες χωρίς αλκοόλ οι οποίες αποσο έχω ακούσει βοηθούν να κατεβάσουμε κ γάλα!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Τσου!! Δεν είναι πάρτυ αγαπούλα..να φύγουν θέλουν!!!! Χαχαχα 

Καλημέρααα @Jasmine@ μουυυ :x

Ειπα να σε ξυπνήσω με ενα από τα γλυκαναλατα μου :mrgreen:

Πάντως(!)να ξέρεις ότι μου βγάζει να στα λέω τόσο συχνά είναι δείγμα συμπάθειας για εμενα:x

Όσο για τη συνάντηση εννοείται ότι θα κανονίσουμε όλες μαζί! Τουλάχιστον όσες περισσότερες μπορέσουμε κ οι υπόλοιπες κ βίντεο κληση :-)

Χαχαχαχα έχει κ εκεινη τα θέματα της!!

Μην αγχώνεστε κοριτσουδια μου Μ εσύ @Marti ,ας τελειώσουμε με το μεγαλύτερο πρότζεκτ της ζωής με επιτυχία,τα παιδάκι μας κ τα υπόλοιπα θα πάρουν το δρόμο τους.. :x

Ιιιιιι θα σε σκοτώσω!!!! Άκου εκεί να φύγουν από τη θαλπωρή της κοιλιτσας μου που έχει γίνει σα πεπονακι.... Χαλάνδρι ε; Μια μακαρονάδα στο alpino την τσακιζα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχαχα όχι χθες δεν σουρωσα απλά ήμουν πάρα πολλές ώρες στο υπολογιστή λόγω δουλειάς, 

Όχι μία φορά την εβδομάδα κρασάκι για αλλά ποτα δεν ρώτησα γιατί είμαι του κρασιού! Τώρα το καλοκαίρι μπορούμε να πίνουμε μπυριτσες χωρίς αλκοόλ οι οποίες αποσο έχω ακούσει βοηθούν να κατεβάσουμε κ γάλα!!

ωωωω τέλεια!!!!!!

αγάπηηηη πόσο καταλαβαινομάστε.....!!!!!!!βέβαια και Ν. Φιλαδέλφεια , Κηφισία, Γλυφάδα δεν με χαλάνε επίσης κ αυτα.....έχω εντρυφήσει στο μεξικάνικο......λες 2 γουλιτσες ε??????ε ναι κ εγω έτσι νομίζω........θα γίνει το μότο μου για το καλοκαίρι ως δικαιολογια για το κοκτειλακι.....

Χαχαχαχα αυτό ακριβώς!! Θα το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας το μότο αυτο :D μπεκρομαναδες!!

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ααααα εσύ είσαι δυνατή!! Βλέπεις όμως δεν έχεις τα αποθυμενα μας χαχα καααατσε εγώ να ανοίξουν τα μαγαζιά περιμένω κ να πιω το νέο corono cocktail χαχχα σίγουρα κάποιος θα το σκεφτεί!! Τα δικαιώματα να ξέρετε δικά μου αν το δείτε πουθενά!!

Just now, EugenJen είπε:

Χμμμ λες να ισχύει? Κ εγώ το έχω ακούσει..2η δικαιολογία κ αυτή,"ουπς δε βγάζει η kaizer free?ααα μωρεεε νομίζα πως δεν είχε αλκοόλ καλέεε..."

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πώς πάνε οι κοιλιτσες; Ελπίζω να φουσκωνουν! Χιχι

Εγώ δεν έχω ρωτήσει για αλκοόλ! Δεν μου λείπει κιόλας! Έχω να πιω 4-5 χρόνια από τότε δλδ που έχω να βγω βράδυ για ποτάκι. Παρ όλα αυτά δεν έχω κόψει τα τσίπουρα, μου αρέσουν σε χαλαρές καταστάσεις κ παρέες με τα κατάλληλα μεζεκλίκια από δίπλα να συνοδεύουν. Στην εγκυμοσύνη όμως δεν πίνω.

Ποιο είναι το μεξικάνικο στο Χαλάνδρι; Μήπως το Ελ τάκο ... κάπως έτσι;

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πώς πάνε οι κοιλιτσες; Ελπίζω να φουσκωνουν! Χιχι

Εγώ δεν έχω ρωτήσει για αλκοόλ! Δεν μου λείπει κιόλας! Έχω να πιω 4-5 χρόνια από τότε δλδ που έχω να βγω βράδυ για ποτάκι. Παρ όλα αυτά δεν έχω κόψει τα τσίπουρα, μου αρέσουν σε χαλαρές καταστάσεις κ παρέες με τα κατάλληλα μεζεκλίκια από δίπλα να συνοδεύουν. Στην εγκυμοσύνη όμως δεν πίνω.

Ποιο είναι το μεξικάνικο στο Χαλάνδρι; Μήπως το Ελ τάκο ... κάπως έτσι;

Το τσίπουρο δεν μετράει σαν ποτό!!!? Είναι ειδική κατηγορία από μόνο του!!:mrgreen:

Και οι κοκτειλαρες πάντως δεν πίνονται μόνο βράδυ....ηρεμα το λεω:roll:

Έχετε ξεκινησει με μακαρονάδες και μεξικάνικα και το κορίτσι μου χοροπηδάει στη κοιλίτσα!!!!

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχα αυτό ακριβώς!! Θα το χρησιμοποιήσουμε υπέρ μας το μότο αυτο :D μπεκρομαναδες!!

Ααααα εσύ είσαι δυνατή!! Βλέπεις όμως δεν έχεις τα αποθυμενα μας χαχα καααατσε εγώ να ανοίξουν τα μαγαζιά περιμένω κ να πιω το νέο corono cocktail χαχχα σίγουρα κάποιος θα το σκεφτεί!! Τα δικαιώματα να ξέρετε δικά μου αν το δείτε πουθενά!!

Χμμμ λες να ισχύει? Κ εγώ το έχω ακούσει..2η δικαιολογία κ αυτή,"ουπς δε βγάζει η kaizer free?ααα μωρεεε νομίζα πως δεν είχε αλκοόλ καλέεε..."

Ντααααααξ τώρα κ λίγο αλκοόλ να πιούμε δλδ τι θα γίνει;;;θα βγει το παιδί λίγο τζερτζελεδιαρικο!!!

Κορίτσια συγγνώμη μόνο εγώ δεν νιώθω τίποτα;;ούτε κλοτσιες ούτε τίποτα!! Να ανησυχώ;;;;;

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα τους το πεις όταν με το καλό γυρίσεις! Θα δουλέψεις όσο μπορέσεις,μετά άδεια και γυρνάς όταν μπορεσεις πάλι! Αυτο που συμβαίνει με την εργασία και τις γυναίκες ελπίζω να γίνεται μόνο στην Ελλάδα..

Είσαι γύρω στα 30 κ ανύπαντρη?? Σε ρωτάνε πότε θα παντρευτείς... Είσαι παντρεμένη?? Σε ρωτάνε πότε θα κάνεις παιδί να ξέρουμε (λες κ το κάνεις παραγγελία). Έχεις παιδί??! Σε ρωτάνε τι θα το κάνεις το παιδί??? Και μήπως θα κάνεις και δεύτερο ,πρέπει να ξέρω!!! 

Just now, Marti είπε:

Όπως έχω προαναφέρει σε παλαιότερο post οι άνεργες, οι ορισμενης σύμβασης-ωρομίσθιες- και οι νέες στη δουλειά(που δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα ενσημα) δεν εχουν δικαίωματα ούτε στην άδεια, ούτε σε κάποιο επιδομα /αποζημίωση κλπ.. Είναι αφανείς στο εργάτικο δίκαιο.. Δυστυχως. 

Κοριτσια μου καλημέρα!! δυστυχώς κ εγώ έχω βιώσει αυτό τον ρατσισμό σε μεγάλο βαθμό... Παντρεύτηκα μικρή για τα δεδομένα της εποχής, στα 24.. Από τότε το μόνο που άκουγα ήταν ότι "εεε εσύ θα κάνεις παιδιά τώρα, που να μπλέκουμε!!" Τελείωσα εφαρμοσμένη πληροφορική, έκανα πολλές άσχετες δουλειές (πώλησεις, τηλεπικοινωνίες, κτλ) κ τέλος δούλευα σε λογιστικό γραφείο με κτ προγράμματα. Όταν έφυγα από εκεί έκανα μεταπτυχιακό στη λογιστική κ χρηματοοικονομική κ ορκίστηκα 2 εβδομάδες πριν γεννήσω! Μετά με τον μικρό τα πρώτα 2 χρόνια ήθελα να μείνω μαζί του κ να τον ζήσω, κ όταν άρχισα να αναζητώ πάλι τα πράγματα ήταν απογοητευτικά.. Τώρα με 2 μωρά κ 1 νήπιο, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το πράγμα κ πότε θα μπορέσω να βγω πάλι στην αγορά εργασίας... Αν κ θα το ήθελα πολύ, όταν βέβαια μεγαλώσουν λίγο!

Όσο για το αλκοόλ, εγώ δεν πίνω γενικά οπότε κ δεν ρώτησα κάν!

• Μου αρέσει 4

Just now, Hope89 είπε:

Κοριτσια μου καλημέρα!! δυστυχώς κ εγώ έχω βιώσει αυτό τον ρατσισμό σε μεγάλο βαθμό... Παντρεύτηκα μικρή για τα δεδομένα της εποχής, στα 24.. Από τότε το μόνο που άκουγα ήταν ότι "εεε εσύ θα κάνεις παιδιά τώρα, που να μπλέκουμε!!" Τελείωσα εφαρμοσμένη πληροφορική, έκανα πολλές άσχετες δουλειές (πώλησεις, τηλεπικοινωνίες, κτλ) κ τέλος δούλευα σε λογιστικό γραφείο με κτ προγράμματα. Όταν έφυγα από εκεί έκανα μεταπτυχιακό στη λογιστική κ χρηματοοικονομική κ ορκίστηκα 2 εβδομάδες πριν γεννήσω! Μετά με τον μικρό τα πρώτα 2 χρόνια ήθελα να μείνω μαζί του κ να τον ζήσω, κ όταν άρχισα να αναζητώ πάλι τα πράγματα ήταν απογοητευτικά.. Τώρα με 2 μωρά κ 1 νήπιο, ειλικρινά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί το πράγμα κ πότε θα μπορέσω να βγω πάλι στην αγορά εργασίας... Αν κ θα το ήθελα πολύ, όταν βέβαια μεγαλώσουν λίγο!

Όσο για το αλκοόλ, εγώ δεν πίνω γενικά οπότε κ δεν ρώτησα κάν!

Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μια γυναίκα που είναι κ μητέρα να αντεπεξέλθει σε δουλειά κ σπίτι ταυτόχρονα κ το ίδιο, πιστεύω όμως ότι είναι ακόμα πιο δύσκολο εάν διακόψει για κάποιο διάστημα μεγάλο να επιστρέψει...

Εμάς στο γραφείο μία κοπέλα έλειψε 1 χρόνο κ κάτι κ όταν επέστρεψε δεν μπορούσε με τίποτα να συντονίστει, καταρχήν είχε χάσει παρά πολλά από θέματα νόμων κλπ γτ εμείς έχουμε πολύ διάβασμα , ε ήταν κ λίγο υπερβολική με το μωράκι της ,μιλούσε κάθε 5 λεπτά με την νταντά, είχε πολλές φοβίες με το νωρο κ 1 χρόνο μετά δεν άντεξε κ παραιτήθηκε..

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...