Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Μωρέ εσύ καλά έκανες εγώ λέω ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα... Βρήκες τεστ τελικά;;

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Θα το ψάξω ευχαριστώ 

Για το επίδομα εξωσωματικης θα χρειαστείς,

1.Την απόφαση έγκρισης επιτροπη

2.Αποδείξεις ωοληψιας ,εμβρυομεταφορας

3.Βεβαίωση για αυτές τις πράξεις από το κέντρο εξωσωματικης

4.Την αίτηση επιδόματος εξωσωματικης την οποία θα παρεις από τις παροχές σε οποιονδήποτε ΕΟΠΥΥ ,θα την συμπληρώσεις,θα επισυνάψεις τα παραπάνω και θα την καταθέσεις πάλι στις παροχές

Αυτά μου έχουν πει εμένα από τον ΕΟΠΥΥ. Αυριο μεθαύριο θα πάω να πάρω το 4 και θα ρωτήσω κι από κοντα

πρίν από 17 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι κ εγώ ιδιωτικά είμαι οπότε φαντάζομαι κατά την διάρκεια της διαδικασίας θα με ντύσουν με αυτά τα χαζά ρομπακια. Το θέμα είναι μετά να είμαι άνετη γιατί δεν ξέρω, πρώτη φορά πάω. Σ ευχαριστώ πάντως! 
      Κατάλαβα δλδ με το που κάνουμε και την εμβρυομεταφορά καταθέτουμε τα δικαιολογητικά. Ξοδεύτηκαν 350€ για όσες φορές χρειαστείς. Βελόνα στα άχυρα! 

@kate82 αν γράψεις στο Google επίδομα εξωσωματικής 2024 gov θα σου βγάλει την επίσημη σελίδα που λέει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειαζόμαστε για το επίδομα. Αλλά αυτό για τις ημερομηνίες και μέχρι πότε να τα καταθέσουμε κλπ δεν το διευκρινίζει πουθενά. 

Εντελώς βελόνα στα άχυρα κορίτσι μου... Από το τίποτα κάτι είναι αλλά είναι και ντροπή γνωρίζοντας πόσα λεφτά φεύγουν για εξωσωματική.. καλύτερα να φοράς φόρμες να είσαι άνετη! Με το καλό και όλα να πάνε καλά!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

6 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Τουλάχιστον είναι κακιασμενη κ δε το κρύβει! Η άλλη η μουχριτσα η Μαρία που το παιζει γατούλα είναι χειρότερη!

Καλημέραααα!!!!!ναι κ εγω αυτο λέω.... τουλάχιστον η Κατερίνα είναι έτσι απο την αρχή....δεν έκρυψε ποια είναι.... ενώ η Μαρία......

6 ώρες πρίν, Annou είπε:

Eimai sxediastria k exw to diko mou brand.Apo to ‘12 auto kanw me ena dialeimma enos xronou.♥️

@Annou για εγκυμοσύνη τι έχεις σχεδιάσει?????? που μπορούμε να τα δουμε???????:)))))))))))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημέραααα!!!!!ναι κ εγω αυτο λέω.... τουλάχιστον η Κατερίνα είναι έτσι απο την αρχή....δεν έκρυψε ποια είναι.... ενώ η Μαρία......

Το βλέπω και γω, θεωρώ απαράδεκτο να χρησιμοποιούν τέτοιο λεξιλόγιο.. Τα αγόρια φαίνονται πιο σοβαρά.. Αλλά από την άλλη reality είναι τους βάζουν να τα λένε αυτά και αυτοι που εχουν την ταση απο μόνοι τους κράζουν ασύστολα.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Marti είπε:

Εμένα ο γιατρός για το αλκοόλ μου είπε ενα ποτηρακι κρασι την εβδομάδα μετά το πρώτο τρίμηνο μπορώ να πινω.. Ωστόσο, επειδή είμαστε κλεισμένοι μέσα ακόμα δε μ ήρθε επιθυμία.. 

@Jasmine@ :tongue: μπορεί τα μίγματα να είναι διαφορετικα! Χαχαχ

@Annouόλες θέλουμε να δούμε τη συλλογή σου! Πηξαμε στο μπεμπέ.. :mrgreen:

Εγώ είμαι φιλόλογος και προετοιμάζω παιδιά μονο β και γ λύκειου επομένως καιγομαστε σχεδόν πάντα πόσο μαλλον τωρα.. Επίσης, επειδή εχω ma στην ψυχολογία διδάσκω 3 μάθημα σε ιδιώτικο κολλέγιο, επιβλέπω πτυχιακες και μεταπτυχιακα επομένως διορθωνω συνέχεια...γραφω συνεχεία....ααα και μιλάω συνέχεια.. Και λόγω δήθεν αναστολής ακόμα δεν εχω πει στην εργασία μ για την εγκυμοσυνη και δε ξερω πότε θα γίνει.. Και με ποιες προϋποθέσεις είναι κτ π με αγχώνει(είμαι και Αιγόκερως και ο νοων νοειτω σε σχέση με  οργάνωση και επαγγελματικά) :-P

Θα τους το πεις όταν με το καλό γυρίσεις! Θα δουλέψεις όσο μπορέσεις,μετά άδεια και γυρνάς όταν μπορεσεις πάλι! Αυτο που συμβαίνει με την εργασία και τις γυναίκες ελπίζω να γίνεται μόνο στην Ελλάδα..

Είσαι γύρω στα 30 κ ανύπαντρη?? Σε ρωτάνε πότε θα παντρευτείς... Είσαι παντρεμένη?? Σε ρωτάνε πότε θα κάνεις παιδί να ξέρουμε (λες κ το κάνεις παραγγελία). Έχεις παιδί??! Σε ρωτάνε τι θα το κάνεις το παιδί??? Και μήπως θα κάνεις και δεύτερο ,πρέπει να ξέρω!!! 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

6 ώρες πρίν, Renez είπε:

Θα βρεθούμε σε κάνα μηνακι λέω εγώ να έχουμε κάνει κ τις β επιπέδου μας κ να πίνουμε καφεδαρες σε κάποια καφετέρια :-)

αχχχ άσχετο,αλλά πόσο λαχταράω ένα κοκτέιλ..όσο δε πίνω το χειμώνα το καλοκαίρι έχω ένα θέμα με αυτά..εύκολα παίρνω κ delivery cocktail τρομάρα μου τώρα με κάνα virgin θα τη βγάλω..

Μόνο εγώ δεν έχω ιδέα με ρούχα κ σχέδιο? Τα μόνα που θυμάμαι ακόμη να ζωγραφίζω είναι σπιτακι-σκυλακι κ κουνελάκι που μου είχαν μάθει στο δημοτικό..κ το πιο εξτριμ που έχω φτιάξει σε ρούχο είναι μπλουζάκι για τον σκύλο μου από μια κάλτσα (αυτές που είναι σαν παντοφλακια για το σπίτι χαχαχ)

αχ κ εγω τα κοκτειλακια τα σκεφτομαι απο τωρα!!!!!!!ελεγα η πρωτη εξοδος μου μετα την καραντινα θα είναι σε ενα μεξικανικο που μ αρεσσει πολυ.....αλλά μετα σκέφτηκα ότι εκεί δεν θα μπορώ να πιω το κοκτειλ μου το οποίο πάντα έπαιρνα και ξενέρωσααααα .........

5 ώρες πρίν, Annou είπε:

Nai mwre siga.ena potiraki sto toso ti tha ginei??Hahahah

Koritsia plaka plaka ti sas exoun pei oi giatroi sas gia to poto?

S’afinei ara k esena o giatros mia sto toso?

κ εμενα ένα ποτήρι λευκό κρασί την εβδομάδα μου έχει πει......με είχε ζορίσει στις αρχές αυτό πολύ!

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα τους το πεις όταν με το καλό γυρίσεις! Θα δουλέψεις όσο μπορέσεις,μετά άδεια και γυρνάς όταν μπορεσεις πάλι! Αυτο που συμβαίνει με την εργασία και τις γυναίκες ελπίζω να γίνεται μόνο στην Ελλάδα..

Είσαι γύρω στα 30 κ ανύπαντρη?? Σε ρωτάνε πότε θα παντρευτείς... Είσαι παντρεμένη?? Σε ρωτάνε πότε θα κάνεις παιδί να ξέρουμε (λες κ το κάνεις παραγγελία). Έχεις παιδί??! Σε ρωτάνε τι θα το κάνεις το παιδί??? Και μήπως θα κάνεις και δεύτερο ,πρέπει να ξέρω!!! 

Όπως έχω προαναφέρει σε παλαιότερο post οι άνεργες, οι ορισμενης σύμβασης-ωρομίσθιες- και οι νέες στη δουλειά(που δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα ενσημα) δεν εχουν δικαίωματα ούτε στην άδεια, ούτε σε κάποιο επιδομα /αποζημίωση κλπ.. Είναι αφανείς στο εργάτικο δίκαιο.. Δυστυχως. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Marti είπε:

Όπως έχω προαναφέρει σε παλαιότερο post οι άνεργες, οι ορισμενης σύμβασης-ωρομίσθιες- και οι νέες στη δουλειά(που δεν έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα ενσημα) δεν εχουν δικαίωματα ούτε στην άδεια, ούτε σε κάποιο επιδομα /αποζημίωση κλπ.. Είναι αφανείς στο εργάτικο δίκαιο.. Δυστυχως. 

Απαράδεκτο απλά! Λες κ είναι ενός κατώτερου θεού!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Marti είπε:

Τι σκέφτεσαι να κάνεις?

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα μωρά μέσα κάνουν πάρτυ! Το ένα χτυπάει αριστερά το άλλο δεξιά!!!:wub:

Να τους μιλάς!! Ξεκινήσανε τους χορούς!!!:x

Q1jtp2.png

εγω απο δουλειά κορίτσια είμαι σε μια βιομηχανική εταιρία και είμαι υπεύθυνη εξαγωγών..... την αγαπω την δουλειά μου τόόοοοσοοο πολύυυυυυ αλλά το άγχος που μου δημιουργεί με εχει κάνει να την μισήσω κιόλας όπως επίσης και συμπεριφορές ανθρώπων......έχω κανει ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τωρα λίγο δεν σας κρύβω πως λίγο στενοχωριέμαι που θα τα σταματήσω για κάποιο διάστημα.......αλλά πιο σημαντικό είναι το μπεμπακι μου........σκέφτομαι όταν με το καλό γεννήσω να κοιτάξω μήπως αλλάξω δουλειά γτ δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να τα καταφέρω και στα δύο το ίδιο καλά!!!!!! θα ήθελα βέβαια αλλάαα.......!!!!! επίσης κορίτσια θα ήθελα κ εγω να ασχολούμαι με κάτι δημιουργικό(πχ ας πουμε μ αρεσει να φτιάχνω τα νύχια μου....πολλές φορές έχω σκεφτεί να πάω σε σχολή να το μάθω......αλλά δεν έχω χρόνοοοοοο με την δουλεια μουυυυ) και αληθεια στενοχωριέμαι.....και σας ζηλέυω τοσο πολύυυυυ που κάνετε πραγματακια με ρουχα κλπ κλπ.....

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι σκέφτεσαι να κάνεις?

Δε ξέρω.. Υπάρχει μια καλή συνεργασία χρόνων και θα πω οτι μετά τον Ιανουάριο θα μαι διαθέσιμη να αναλάβω κάποια απο τα καθήκοντα μου.. Καλη τη πιστει του εργοδότη από κει και πέρα.. Από τη μια πελαγώνω από την άλλη σκέφτομαι την ματαιοτητα μπροστά στο μεγαλείο που έρχεται και λέω θα τα καταφέρω..! Ανάλογα την μερα:mrgreen:

εγω απο δουλειά κορίτσια είμαι σε μια βιομηχανική εταιρία και είμαι υπεύθυνη εξαγωγών..... την αγαπω την δουλειά μου τόόοοοσοοο πολύυυυυυ αλλά το άγχος που μου δημιουργεί με εχει κάνει να την μισήσω κιόλας όπως επίσης και συμπεριφορές ανθρώπων......έχω κανει ταξίδια σε όλο τον κόσμο και τωρα λίγο δεν σας κρύβω πως λίγο στενοχωριέμαι που θα τα σταματήσω για κάποιο διάστημα.......αλλά πιο σημαντικό είναι το μπεμπακι μου........σκέφτομαι όταν με το καλό γεννήσω να κοιτάξω μήπως αλλάξω δουλειά γτ δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορώ να τα καταφέρω και στα δύο το ίδιο καλά!!!!!! θα ήθελα βέβαια αλλάαα.......!!!!! επίσης κορίτσια θα ήθελα κ εγω να ασχολούμαι με κάτι δημιουργικό(πχ ας πουμε μ αρεσει να φτιάχνω τα νύχια μου....πολλές φορές έχω σκεφτεί να πάω σε σχολή να το μάθω......αλλά δεν έχω χρόνοοοοοο με την δουλεια μουυυυ) και αληθεια στενοχωριέμαι.....και σας ζηλέυω τοσο πολύυυυυ που κάνετε πραγματακια με ρουχα κλπ κλπ.....

Η αλήθεια είναι ότι το  άγχος δεν είναι σύμμαχος.. Όλοι το βιώνουμε λιγότερο ή περισσότερο.. Αν έχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις πιο ποιοτικά να το σκεφτείς σοβαρά! 

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Δε ξέρω.. Υπάρχει μια καλή συνεργασία χρόνων και θα πω οτι μετά τον Ιανουάριο θα μαι διαθέσιμη να αναλάβω κάποια απο τα καθήκοντα μου.. Καλη τη πιστει του εργοδότη από κει και πέρα.. Από τη μια πελαγώνω από την άλλη σκέφτομαι την ματαιοτητα μπροστά στο μεγαλείο που έρχεται και λέω θα τα καταφέρω..! Ανάλογα την μερα:mrgreen:

και εγω αυτό σκεφτόμουν να κάνω και ξέρετε για ποιο λόγο.....????μόνο και μόνο λόγω χρημάτων.... γτ μονο με το επίδομα του oaed για το εξάμηνο το οικογενειακό μας budget δεν θα είναι και τόσο καλό.... οπότε σκεφτόμουν μήπως ενημερώσω να ξεκινήσω πάλι από Ιανουάριο είτε με εργασία από το σπίτι για κπ μέρες της εβδομάδας είτε με παρουσία μου στην εταιρία πάλι όχι για όλες τις μέρες της εβδομάδας αλλά για 2 ή 3 μέρες και με συμφωνια για πληρωμή κπ μέρους του μισθού μου...... Με έχει πιάσει πρωι πρωι και σας λεω τις εργασιακές μου ανησυχίες.......αλλά εσεις το αρχίσατεεεεε....χαχαχα

και εγω αυτό σκεφτόμουν να κάνω και ξέρετε για ποιο λόγο.....????μόνο και μόνο λόγω χρημάτων.... γτ μονο με το επίδομα του oaed για το εξάμηνο το οικογενειακό μας budget δεν θα είναι και τόσο καλό.... οπότε σκεφτόμουν μήπως ενημερώσω να ξεκινήσω πάλι από Ιανουάριο είτε με εργασία από το σπίτι για κπ μέρες της εβδομάδας είτε με παρουσία μου στην εταιρία πάλι όχι για όλες τις μέρες της εβδομάδας αλλά για 2 ή 3 μέρες και με συμφωνια για πληρωμή κπ μέρους του μισθού μου...... Με έχει πιάσει πρωι πρωι και σας λεω τις εργασιακές μου ανησυχίες.......αλλά εσεις το αρχίσατεεεεε....χαχαχα

Εγώ το ξεκίνησα γιατί είδα τον διευθυντή μου στον ύπνο μου... Πωωω... Sorry :mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Marti είπε:

Η αλήθεια είναι ότι το  άγχος δεν είναι σύμμαχος.. Όλοι το βιώνουμε λιγότερο ή περισσότερο.. Αν έχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις πιο ποιοτικά να το σκεφτείς σοβαρά! 

θα ήθελα να το ελέγξω και να το ρισκάρω..... η αλήθεια είναι μέχρι τώρα δεν έχω ψαχτεί για κάτι άλλο....και θα ήθελα να βγω στην αγορά να δω τι αξίζω......

• Μου αρέσει 1

Just now, Marti είπε:

Καταλαβαίνω απόλυτα...νομιζω οι περισσότερες περνάμε τέτοιες φασεις

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Εγώ το ξεκίνησα γιατί είδα τον διευθυντή μου στον ύπνο μου... Πωωω... Sorry :mrgreen:

χαχαχαχαχ..... οι εφιάλτες συνεχίζονται εεεε??????μα τον διευθυντή κι εσυ?????τι μας κάνεις πρωι πρωι?????

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...