Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Χαχα, το σκυλάκι σου πρέπει να είναι μια σταλίτσα για να χωράει σε κάλτσα!:wub:

Καλά κι εγώ, μη νομίζεις, απλά πράγματα θα δοκιμάσω να ράψω, όχι κανένα σακάκι με επένδυση ή καμιά τουαλέτα υψηλής ραπτικής! Αν θες να κάνεις κάτι εύκολο, π.χ. μια φουστίτσα σε Α γραμμή ή ένα απλό μπλουζάκι με ελαστικό ύφασμα (ειδικά αν χρησιμοποιήσεις τα ρούχα που ήδη έχεις σαν πρότυπο/πατρόν) έχει και πολλά βιντεάκια και tutorial στο ιντερνετ που σου δείχνουν πώς να το κάνεις. Αρκεί να σου αρέσει και να κάτσεις να παιδευτείς και να πειραματιστείς. Εγώ έχω αγοράσει και μια καλή ραπτομηχανή, οπότε συνήθως αυτό που μου λείπει κυρίως είναι ο χρόνος!

Ρουχακια ακόμη δεν έχω προσπαθήσει..του έχω κάνει όμως κουβερτουλες(διπλής όψης με μινκυ κ από την άλλη πατσγουορκ) quiet book, σκουφάκι-λαιμο!

Θα προσπαθήσω κι εγώ ρουχακια όταν βρω λίγο χρονο!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Αχχχ είναι τόσο δροσερα κ φρουτώδη..κ ξινά κ γλυκά κ όλα.

Τι κάνουμε κ εμείς οι μάνες λοιπόν?! Υπομονή..άντε κ του χρόνου τέτοια εποχή θα είμαστε με μωρά σε καροτσια κ θα κάνουμε το 2ο γιουσουρουμ όλες μαζί για κοκτειλακια :-)

• Μου αρέσει 2

Just now, Annou είπε:

Koritsia emena o giatros mou eipe ena potiri krasi tin evdomada.Allo pou egw den exw piei giati fovamai,alla exw k mia fili pou eixe diduma k epine kanonika Ena potiraki Moschato sas pliroforw tin evdomada.Den epathe tpt

Είναι πιο βαρύ το κοκτέιλ θαρρώ!!

Μοσχατο ευχαριιιιιστως το κατέβαζα μονορουφι! Ωραία ιδέα έδωσες!

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Koritsia emena o giatros mou eipe ena potiri krasi tin evdomada.Allo pou egw den exw piei giati fovamai,alla exw k mia fili pou eixe diduma k epine kanonika Ena potiraki Moschato sas pliroforw tin evdomada.Den epathe tpt

Καλά ναι..παν μέτρον άριστον..κ εμένα δε μου γλιτώνουν κάποιες γουλιες από καμία καιπιρινια,ζόμπι,μοχιτακι.. ένα ντακιουρι ρε αδερφέ!!

Το πολύ πολύ να ζητήσω ένα πολυυυ ελαφρύ..

Just now, Anastasia05 είπε:

Είναι πιο βαρύ το κοκτέιλ θαρρώ!!

Μοσχατο ευχαριιιιιστως το κατέβαζα μονορουφι! Ωραία ιδέα έδωσες!

Nai mwre siga.ena potiraki sto toso ti tha ginei??Hahahah

Koritsia plaka plaka ti sas exoun pei oi giatroi sas gia to poto?

Just now, Renez είπε:

Καλά ναι..παν μέτρον άριστον..κ εμένα δε μου γλιτώνουν κάποιες γουλιες από καμία καιπιρινια,ζόμπι,μοχιτακι.. ένα ντακιουρι ρε αδερφέ!!

Το πολύ πολύ να ζητήσω ένα πολυυυ ελαφρύ..

S’afinei ara k esena o giatros mia sto toso?

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Nai mwre siga.ena potiraki sto toso ti tha ginei??Hahahah

Koritsia plaka plaka ti sas exoun pei oi giatroi sas gia to poto?

S’afinei ara k esena o giatros mia sto toso?

Να είμαι ειλικρινης δεν τον είχα ρωτήσει..

Το θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα πίνω μιας κ δεν όντως δεν είμαι πολύ φαν αν εξαιρέσεις τα cocktail..θα ρωτήσω όταν ξανά παω..βέβαια απ' όσα ξέρω από φίλες κτλ ένα ποτηρακι κρασί στο τόσο δε βλάπτει όπως λένε κ για το τσιγάρο. Απλά πολλοί στο απαγορεύουν τελείως για να μη ξεφύγουμε..

Εμένα κορίτσια το ποτό δε μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαίτερα, ειδικά τώρα που δε βγαίνουμε έξω, αλλά καμιά φορά μπορεί να πιω μια γουλιά από την μπύρα του άντρα μου. Πάντως αν σας λείπουν πολύ τα κοκτέιλ υπάρχουν και μίγματα σκόνης που ανακατεύεις στο νερό σε διάφορες γεύσεις (μοχίτο, μαργαρίτα κτλ.). Αυτά δεν έχουν ούτε αλκοόλ (ούτε θερμίδες καν)… δεν έχω διαβάσει την λίστα συστατικών τώρα πρόσφατα, αλλά δε νομίζω ότι έχουν κάτι που απαγορεύεται ιδιαίτερα.. κοιτάξτε το!:wink:

Just now, Renez said:

Τώρα με τον ιό κ την εγκυμοσύνη ίσως κερδίσεις χρόνο για εσένα :-)

Ναι ένα τσιουάουα έχω τρομάρα του ,πολύ μάχιμο βέβαια!! Οι γάτες σου παίζει να του ρίχνουν σε μπόι :P

Καλά σίγουρα θα του ρίχνουν σε μπόι, ειδικά ο μεγάλος μας γάτος είναι ξανθός, φουντωτός και 7 κιλά... όλοι μας ρωτάνε "τί τον ταϊζετε, σκύλους"? :P

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Εμένα κορίτσια το ποτό δε μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαίτερα, ειδικά τώρα που δε βγαίνουμε έξω, αλλά καμιά φορά μπορεί να πιω μια γουλιά από την μπύρα του άντρα μου. Πάντως αν σας λείπουν πολύ τα κοκτέιλ υπάρχουν και μίγματα σκόνης που ανακατεύεις στο νερό σε διάφορες γεύσεις (μοχίτο, μαργαρίτα κτλ.). Αυτά δεν έχουν ούτε αλκοόλ (ούτε θερμίδες καν)… δεν έχω διαβάσει την λίστα συστατικών τώρα πρόσφατα, αλλά δε νομίζω ότι έχουν κάτι που απαγορεύεται ιδιαίτερα.. κοιτάξτε το!:wink:

Καλά σίγουρα θα του ρίχνουν σε μπόι, ειδικά ο μεγάλος μας γάτος είναι ξανθός, φουντωτός και 7 κιλά... όλοι μας ρωτάνε "τί τον ταϊζετε, σκύλους"? :P

7 κιλά?? Τόσο είναι τα δύο μου σκυλια μαζί!! 2.5 το τσιουάουα κ 4.5 το ημίαιμο Τζακ Ράσελ μου χαχαχαχα

Καλή η ιδέα για το μείγμα κοκτέιλ δε το είχα σκεφτεί..θα τα τσεκαρω κ ελπίζω να μην είναι τίγκα στα Ε και τα συντηρητικά..

Θύμισε μου εσύ τα ρουχαλακια που είπες ότι του πήρες τα πήρες από ίντερνετ ή πριν την καραντίνα? 

Just now, Renez said:

7 κιλά?? Τόσο είναι τα δύο μου σκυλια μαζί!! 2.5 το τσιουάουα κ 4.5 το ημίαιμο Τζακ Ράσελ μου χαχαχαχα

Καλή η ιδέα για το μείγμα κοκτέιλ δε το είχα σκεφτεί..θα τα τσεκαρω κ ελπίζω να μην είναι τίγκα στα Ε και τα συντηρητικά..

Θύμισε μου εσύ τα ρουχαλακια που είπες ότι του πήρες τα πήρες από ίντερνετ ή πριν την καραντίνα? 

Εγώ τα πήρα από ένα σούπερ μαρκετ που είχαμε πάει για ψώνια έτσι κι αλλιώς (εδώ τα σουπερμάρκετ είναι και λίγο σαν πολυκαταστήματα, έχουν και διάφορα άλλα ήδη εκτός από φαγητά, περίπου σαν τα μεγάλα Carrefour)! Δεν σκόπευα να ψωνίσω ακόμα για το μωρό, αλλά είδα τα φορμάκια (ένα σαν jumpsuit άσπρο με ζωάκια και ένα άλλο σαν μπλε σαλοπέτα-σορτς με μπλουζάκι άσπρο από κάτω, και τα 2 βαμβακερά και μαλακά)… ε, δε μπόρεσα να μη τα πάρω! Τώρα όμως θα κρατηθώ, γιατί η αδερφή μου θα μου στείλει πολλά ρούχα που δε φοράνε πια τα αγοράκια της, μερικά της τα είχα πάρει εγώ από εδώ (χαχα, τα πηγαινοφέρνουμε) και μερικά είναι σαν καινούργια!:wink: 

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ τα πήρα από ένα σούπερ μαρκετ που είχαμε πάει για ψώνια έτσι κι αλλιώς (εδώ τα σουπερμάρκετ είναι και λίγο σαν πολυκαταστήματα, έχουν και διάφορα άλλα ήδη εκτός από φαγητά, περίπου σαν τα μεγάλα Carrefour)! Δεν σκόπευα να ψωνίσω ακόμα για το μωρό, αλλά είδα τα φορμάκια (ένα σαν jumpsuit άσπρο με ζωάκια και ένα άλλο σαν μπλε σαλοπέτα-σορτς με μπλουζάκι άσπρο από κάτω, και τα 2 βαμβακερά και μαλακά)… ε, δε μπόρεσα να μη τα πάρω! Τώρα όμως θα κρατηθώ, γιατί η αδερφή μου θα μου στείλει πολλά ρούχα που δε φοράνε πια τα αγοράκια της, μερικά της τα είχα πάρει εγώ από εδώ (χαχα, τα πηγαινοφέρνουμε) και μερικά είναι σαν καινούργια!:wink: 

Εννοείται αφού δε τα πολύ φοράνε μωρέ..κ εμένα τώρα που θα κάνει τις ντουλάπες της θέλει η κουνιάδα μου να ξεθάψει ότι βρει από φορμακια,λευκά είδη κτλ κ να μου τα στείλει..να αρχίσω σιγά σιγά να ξέρω κ εγώ πόσα ακόμη θέλω .

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Ανακύκλωση, το καλύτερο!! Ειδικά τα πρώτα (επειδή συνήθως είναι πολλά) δεν είναι κ πολύφορεμένα κρίμα είναι να μη ξαναχρησιμοποιηθουν. Κι εγώ ότι μου δώσανε στον γιο μου, θα τα βάλω κ στο δεύτερο! Εννοείται και ότι του είχα αγοράσει θα ξαναφορεθει!

Και ότι αντέξει κ το δεύτερο θα το κρατήσω για κάποια κοπελα που θα τα χρειαστεί. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια! 

13 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ε ναι κ εγώ στρώμα με κόβω για mediastrom που είναι κ το δικό μου ή coco mat βέβαια θέλω να τα δω οπωσδήποτε κ από κοντά αυτά..αν δε τα πιάσεις τα στρώματα δεεεν :P

Γενικά σε ότι δεν έχει άμεση επαφή το παιδί κ μπορώ να γλύτωσω χρήματα θα το κάνω φουλ!! Κ ΙΚΕΑ κ τζαμπο κ απ' όλα!!Σε ότι όμως έχει να κάνει με το παιδί κ την ανάπτυξη του(στρωμα-ποιοτητσ ρουχων- κρέμες κτλ) θα δώσω όσα χρειάζεται..αυτής της λογικής είμαστε εμείς τουλάχιστον.

Ακριβώς της ίδιας και εγώ.. Σεντόνια, πετσέτες, στρώματα, καρεκλάκια αυτοκίνητου οσο το δυνατό πιο ποιοτικά... Καλυτερα λίγα και καλά! 

καλημέρα μπεκρουδες μου! Εμένα ο γιατρός μου είχε πει 2 ποτήρια κρασί η 1 μπυρα μεγάλη η 1 δάκτυλο ουίσκι! Από όλα αυτά την Τσικνοπέμπτη ήπια ελάχιστο κρασί αραιωμένο με γκαζόζα! 
@Eva137 δε θυμάμαι αν σου έχω πει ότι έχουμε σόι στην Αμερική; Πέρυσι που είχε έρθει η μια ξαδερφη της είχα ζητήσει να μου φτιάξει pancakes να δω αν είναι τόσο διαφορετικά τα αμερικανικά από αυτά που φτιάχνω εγώ! Οκ μου λέει. Ξυπνάμε το άλλο πρωί τη βλέπω κουζίνα έτοιμη μου λέει που είναι το mix? Ποιο mix της λέω? Το mix για pancakes:D όπως καταλαβαίνεις δοκίμασε αυτή τα δικά μου κ τα βρήκε πολύ νόστιμα κ μου είπε ότι στην Αμερική πολλά πράγματα είναι σε μείγματα!  
καλημερα σε οοοολες κ ας κανονισετε εξόδους χωρίς εμάς!

• Χαχα 4

SqfGp3.png

Εμένα ο γιατρός για το αλκοόλ μου είπε ενα ποτηρακι κρασι την εβδομάδα μετά το πρώτο τρίμηνο μπορώ να πινω.. Ωστόσο, επειδή είμαστε κλεισμένοι μέσα ακόμα δε μ ήρθε επιθυμία.. 

@Jasmine@ :tongue: μπορεί τα μίγματα να είναι διαφορετικα! Χαχαχ

@Annouόλες θέλουμε να δούμε τη συλλογή σου! Πηξαμε στο μπεμπέ.. :mrgreen:

Εγώ είμαι φιλόλογος και προετοιμάζω παιδιά μονο β και γ λύκειου επομένως καιγομαστε σχεδόν πάντα πόσο μαλλον τωρα.. Επίσης, επειδή εχω ma στην ψυχολογία διδάσκω 3 μάθημα σε ιδιώτικο κολλέγιο, επιβλέπω πτυχιακες και μεταπτυχιακα επομένως διορθωνω συνέχεια...γραφω συνεχεία....ααα και μιλάω συνέχεια.. Και λόγω δήθεν αναστολής ακόμα δεν εχω πει στην εργασία μ για την εγκυμοσυνη και δε ξερω πότε θα γίνει.. Και με ποιες προϋποθέσεις είναι κτ π με αγχώνει(είμαι και Αιγόκερως και ο νοων νοειτω σε σχέση με  οργάνωση και επαγγελματικά) :-P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...