Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Αχ αστα! Πηρα την χαρα και τωρα την λαχταρα.

Γυρισαμε απ την βολτα μας χαρουμενοι μεξικανοι, και λεμε ας κατσουμε στο μπαλκονι. Και οι δυο διπλα στο παιδι.

Ξαφνικα βλεπω να κρατα ενα ζουζουνι στο χερακι, και τι να δω? Μελισσα!

Την ειχε πιασει,ειτε ζωντανη ειτε ψοφια και του εμεινε το κεντρι μεσα.

Το βγαζω εγω κ αρχιζει να δυσανασχετει το παιδακι.με τα πολλα τωρα κοιμαται στην κουνια και εγω στρωματσαδα διπλα του να παρακολουθω μη τυχον εμφανισει δυσπνοια.

Ο Θεος μαζι μας!

Ωχ ψυχούλα , περαστικά να είναι και να περάσει ήρεμα το βράδυ σας..

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

Ti omorfo viografiko!!Bravo sou!!!Polu wraio na prosfereis ston kosmo!!

K egw koritsia exw kanei arketes douleies alla panta sto pio kallitexniko kommati.O,ti euxaristei tin kathe mia,auto k prepei na kanei!!.Auto einai kai to pio simantiko.

Alitheia tha suntantithoume pote arage oles mazi?To thelete auto genika i oxi?

Ναι εγώ φυσικά κ θα το ήθελα!! Νομίζω όμως πως δε μένουμε όλες Αθήνα.. χμμμ ποιες είμαστε Αθήνα?

Just now, Ninamc είπε:

Γυρισαμε απ την βολτα μας χαρουμενοι μεξικανοι, και λεμε ας κατσουμε στο μπαλκονι. Και οι δυο διπλα στο παιδι.

Το βγαζω εγω κ αρχιζει να δυσανασχετει το παιδακι.με τα πολλα τωρα κοιμαται στην κουνια και εγω στρωματσαδα διπλα του να παρακολουθω μη τυχον εμφανισει δυσπνοια.

Ο Θεος μαζι μας!

Μωρό μου εφόσον έχει περάσει πάνω από ώρα κ δεν εμφάνισε κάτι ανησυχιτικο μη τρελαίνεσαι,ίσα ίσα που τώρα πλέον θα ξέρεις ότι δεν έχει αλεργεια στις μέλισσες κ θα είστε πιο χαλαροί σε αντίστοιχη περίπτωση..είπαμε σκεφτόμαστε θετικά,ζείτε μεξικάνικα ;)

Just now, Renez είπε:

Μωρό μου εφόσον έχει περάσει πάνω από ώρα κ δεν εμφάνισε κάτι ανησυχιτικο μη τρελαίνεσαι,ίσα ίσα που τώρα πλέον θα ξέρεις ότι δεν έχει αλεργεια στις μέλισσες κ θα είστε πιο χαλαροί σε αντίστοιχη περίπτωση..είπαμε σκεφτόμαστε θετικά,ζείτε μεξικάνικα ;)

Σωστα εχει και τα θετικα του! Χαχαχα

Ειπαν οι παιδιατροι μας οτι ειναι πιθανο να εμφανισει δυσπνοια το βραδυ. Δν το αφησαμε στην τυχη του. Βαλαμε κορτιζονουχα κρεμα κ δωσαμε και αντισταμινικο, μη τυχον καταληξουμε σε νοσοκομειο, ειναι πολυ αρνητικοι λογω του ιου τωρα.

Οποτε μενουμε υπο παρακολουθηση.

Αλλα ναι αν παει καλα, δεν θα χει αλεργια. 

Ευχαριστω κουκλα!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Ο Θεος μαζι μας!

Wxx psuxoula!!Euxomai na einai ola kala!

Just now, Renez είπε:

Ναι εγώ φυσικά κ θα το ήθελα!! Νομίζω όμως πως δε μένουμε όλες Αθήνα.. χμμμ ποιες είμαστε Αθήνα?

Egw nai!!

Just now, Ninamc είπε:

Σωστα εχει και τα θετικα του! Χαχαχα

Ειπαν οι παιδιατροι μας οτι ειναι πιθανο να εμφανισει δυσπνοια το βραδυ. Δν το αφησαμε στην τυχη του. Βαλαμε κορτιζονουχα κρεμα κ δωσαμε και αντισταμινικο, μη τυχον καταληξουμε σε νοσοκομειο, ειναι πολυ αρνητικοι λογω του ιου τωρα.

Οποτε μενουμε υπο παρακολουθηση.

Αλλα ναι αν παει καλα, δεν θα χει αλεργια. 

Ευχαριστω κουκλα!

Είναι μικρουλι μωρέ κ είναι πιο επιρρεπής σε όλα. Καλά θα πάνε με το αντισταμινικο κ τη κρεμουλα. Θα έχει κ τη μαμά από δίπλα να τον προσεχει.

Φαντάζομαι η λαχτάρα που πήρατε κι εσείς κι αυτός. Θα περιμένουμε τα νέα του κοκκινομάλλη 

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Wxx psuxoula!!Euxomai na einai ola kala!

Egw nai!!

Εγώ δε μένω Αθήνα αλλά μπορώ να πεταχτώ άμα κανονιστεί τζέρτζελο :P

Just now, Annou είπε:

Asxeto alla vlepei kamia Master Chef?Auti i Katerina re paidi mou!Ti kako plasma einai?H pio antipathitiki gunaika pou exw dei!!:evil:

Την αγαπώ τη τσούχτρα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ δε μένω Αθήνα αλλά μπορώ να πεταχτώ άμα κανονιστεί τζέρτζελο :P

Την αγαπώ τη τσούχτρα

Na kanonisoume ame!!K leei na mazeutoume kapou 22 egkumonouses na tromaxoun oloi!!Kante to eikona oloi me tis koilies!!!hahahahahahha

Na sou pw gia Katerina mou kaneis plaka!!Einai I PIO KAKIASMENH GYNAIKA TOU PLANHTH.Prepei na xei na paei me antra xronia!!!

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

Είναι μικρουλι μωρέ κ είναι πιο επιρρεπής σε όλα. Καλά θα πάνε με το αντισταμινικο κ τη κρεμουλα. Θα έχει κ τη μαμά από δίπλα να τον προσεχει.

Φαντάζομαι η λαχτάρα που πήρατε κι εσείς κι αυτός. Θα περιμένουμε τα νέα του κοκκινομάλλη 

Να στε καλα βρε κοριτσια! Να δινετε κουραγιο κ να στε ολες χαρουμενες!

Ολα τα καλα ευχομαι!

Ευχαριστω @Annou

Θα σας γραψω παλι αυριο.

Καληνυχτα!

Οντως πολυ κακια αυτη η κατερινα μα εχει ενα σκοπο να κερδισει επι πτωματων. Ξερεις ο κοσμος δν παει με τν σταυρο στο χερι. 

Αστα βραστα λεω εγω! Χαλια μαυρα.

Καληνυχτα κοριτσια

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Να στε καλα βρε κοριτσια! Να δινετε κουραγιο κ να στε ολες χαρουμενες!

Ολα τα καλα ευχομαι!

Ευχαριστω @Annou

Θα σας γραψω παλι αυριο.

Καληνυχτα!

Οντως πολυ κακια αυτη η κατερινα μα εχει ενα σκοπο να κερδισει επι πτωματων. Ξερεις ο κοσμος δν παει με τν σταυρο στο χερι. 

Αστα βραστα λεω εγω! Χαλια μαυρα.

Καληνυχτα κοριτσια

Hahahaha sixameni einai!!Perimenoume na mas peis avrio!!Kalinuxta!!!♥️♥️♥️♥️

• Ευχαριστώ 1

Just now, Annou είπε:

Na kanonisoume ame!!K leei na mazeutoume kapou 22 egkumonouses na tromaxoun oloi!!Kante to eikona oloi me tis koilies!!!hahahahahahha

Na sou pw gia Katerina mou kaneis plaka!!Einai I PIO KAKIASMENH GYNAIKA TOU PLANHTH.Prepei na xei na paei me antra xronia!!!

Τουλάχιστον είναι κακιασμενη κ δε το κρύβει! Η άλλη η μουχριτσα η Μαρία που το παιζει γατούλα είναι χειρότερη!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Τουλάχιστον είναι κακιασμενη κ δε το κρύβει! Η άλλη η μουχριτσα η Μαρία που το παιζει γατούλα είναι χειρότερη!

Kala k auti!Genika fetos gia ton p einai oles!!!:D (Sorry kiolas) 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Annou είπε:

Κάτσε από Δευτέρα χαλαρώνουν τα μέτρα!!

Τρίτη συνάντηση??!:tongue: θα μας πάνε μέσα 

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...