Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναιιιιι!!! Αλλά έχω τελειώσει ατει, άσχετη δουλειά κάνω βέβαια είμαι στις τηλεπικοινωνίες! 

Κλασσικά,στην Ελλάδα μας ,ότι βρει κανείς :-) να είμαι ειλικρινής άσχετα που εν τέλη ακολούθησα τον άντρα μου επαγγελματικα,μετά την πρακτική μου δε ξέρω αν θα ήμουν ικανή να ανταπεξέλθω ψυχολογικά στη φυσικοθεραπεία..

Όταν αντίκρισα ανθρωπους με σκλήρυνση στα 32 να λένε πως ξύπνησαν έτσι από τη μια μέρα στην άλλη..γυναίκα με σκλήρυνση να την έχει χωρίσει ο άντρας της κ να της έχει δικαστήρια να τη βγάλει ανικανει για μάνα για να της πάρει τα παιδιά..κύριο 65χρ με Πάρκινσον τον βλέπω να παλεύει για τις ασκήσεις με τόση αξιοπρέπεια που το έφευγαν τα γυαλιά από το τρέμουλο κ παλευε μόνος να τα πιάσει..αχχχ κ ήμουν 20 χρόνων..δε ξέρω αν είμαι τόσο σκληρή ή αν θα κατάφερνα να γίνω αλλά όπως καταλαβαίνεις ακόμη κάποιες ιστορίες τους μου έχουν χαραχτεί..

Just now, Christinα είπε:

Πήρα ένα κουλούρι ολικής με γέμιση ανθότυρο κ 1 χυμό, νιώθω πολύ μεγάλο καμάρι γι αυτό τα λέω! Την έκανα  τη γουρουνια αλλά κομψή!

Απορρυπαντικό εγώ δεν πήρα frezyderm  που ήθελα κ έβαλα planet baby κ αυτό χρησιμοποιώ ακόμα κ σε μαλακτικό. Δοκίμασα αρκαδι αλλά το θες κ να μυρίζει λιγάκι μπεμπέ κι αυτό δε...,πήρα και προωδερμ οκ καλό. Με τα μαλακτικό εγώ είχα θέμα...Δν το πολυπαω γενικα,το βάζω με μέτρο,όποτε στο παιδί έβαζα λευκό ξύδι στην αρχή!

Λευκό ξύδι? Κ τα μαλακώνει? Πρώτη φορά το ακούω..εγώ το βάζω μια φορά το μήνα με σόδα μαγειρική για να καθαρίσω το πλυντήριο..

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι είμαι με σύμβαση στο γενικό Νοσοκομείο . Δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να πάω όμως!! Μ αρέσει η δουλειά κ με το παιδί δεν έχω δουλέψει πολυυυυ καιρό και μου εχει λείψει πολύ!!!

Ο,τι πιο όμορφο να αγαπάς τη δουλειά σου.. κ μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερη πιστεύω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Κλασσικά,στην Ελλάδα μας ,ότι βρει κανείς :-) να είμαι ειλικρινής άσχετα που εν τέλη ακολούθησα τον άντρα μου επαγγελματικα,μετά την πρακτική μου δε ξέρω αν θα ήμουν ικανή να ανταπεξέλθω ψυχολογικά στη φυσικοθεραπεία..

Όταν αντίκρισα ανθρωπους με σκλήρυνση στα 32 να λένε πως ξύπνησαν έτσι από τη μια μέρα στην άλλη..γυναίκα με σκλήρυνση να την έχει χωρίσει ο άντρας της κ να της έχει δικαστήρια να τη βγάλει ανικανει για μάνα για να της πάρει τα παιδιά..κύριο 65χρ με Πάρκινσον τον βλέπω να παλεύει για τις ασκήσεις με τόση αξιοπρέπεια που το έφευγαν τα γυαλιά από το τρέμουλο κ παλευε μόνος να τα πιάσει..αχχχ κ ήμουν 20 χρόνων..δε ξέρω αν είμαι τόσο σκληρή ή αν θα κατάφερνα να γίνω αλλά όπως καταλαβαίνεις ακόμη κάποιες ιστορίες τους μου έχουν χαραχτεί..

Λευκό ξύδι? Κ τα μαλακώνει? Πρώτη φορά το ακούω..εγώ το βάζω μια φορά το μήνα με σόδα μαγειρική για να καθαρίσω το πλυντήριο..

Ο,τι πιο όμορφο να αγαπάς τη δουλειά σου.. κ μόνο έτσι γίνεσαι καλύτερη πιστεύω..

Και την αγαπάω και με αγαπάει! Είναι αυτό που λένε δεν τη διάλεξα με διάλεξε!

Καλά έκανες και σταμάτησες αφού δε το άντεχες ψυχολογικα κ ασχολείσαι με κάτι καλύτερο για σενα! Έτσι παίρνουν κ το  καλύτερο παράδειγμα τα παιδάκια μας ;-)

Ξέχασα!! Στα h&m έχει κ πραγματακια για το παιδικό δωμάτιο! Εγώ έχω πάρει ένα κάδο πανινο για τα άπλυτα με ένα κοάλα, και κάτι αλλα τζατζαλα ματζαλα! Ρίξτε μια ματιά!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

@Renez καλα έκανες κι εγω δν ξερω αν θα αντεχα γτ σκεφτομουν να σπουδασω Ψυχολογία...παλι καλα γτ ειμαι ψυχοπονιαρικο.

Το ξύδι Ναι κι εγώ έτσι το χρησιμοποιούσα πριν αλλά το έψαξα στο ίντερνετ τότε κ μου το είπαν κ οι μαμάδες μας, απολυμαινει κ μαλακώνει,μη φανταστείς σαν μαλακτικό αλλά αν δεν θες άλλη χημεία... Ο μικρός μ όμως δεν είχε καθόλου δερματικά θεματάκια όποτε δεν το κράτησα κ πολύ αυτό το σύστημα με το ξύδι.

Το θέμα του σιδερωματος πείτε μου πως θα λυσουμε...Δεν γίνεται!!!! Αν και είχα τόση χαρα να σιδερωνω μπεμπινια, τώρα με 2 τι θα κάνω? 

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Renez καλα έκανες κι εγω δν ξερω αν θα αντεχα γτ σκεφτομουν να σπουδασω Ψυχολογία...παλι καλα γτ ειμαι ψυχοπονιαρικο.

Το ξύδι Ναι κι εγώ έτσι το χρησιμοποιούσα πριν αλλά το έψαξα στο ίντερνετ τότε κ μου το είπαν κ οι μαμάδες μας, απολυμαινει κ μαλακώνει,μη φανταστείς σαν μαλακτικό αλλά αν δεν θες άλλη χημεία... Ο μικρός μ όμως δεν είχε καθόλου δερματικά θεματάκια όποτε δεν το κράτησα κ πολύ αυτό το σύστημα με το ξύδι.

Το θέμα του σιδερωματος πείτε μου πως θα λυσουμε...Δεν γίνεται!!!! Αν και είχα τόση χαρα να σιδερωνω μπεμπινια, τώρα με 2 τι θα κάνω? 

Μπορείς να πάρεις πρέσα σιδερώματος και να τα σιδερωνεις 4-4:mrgreen:

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Υπομονή τους πρώτους 2-3 μήνες αγάπη μου..μετά σιγά σιγά θα έχει κ αντισώματα το νινι δεν είναι ανάγκη νομίζω να σιδερωνεις καααθε φορμακινκ πιτζαμακια..

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπορείς να πάρεις πρέσα σιδερώματος και να τα σιδερωνεις 4-4:mrgreen:

Σατανικοοοο!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εμένα μου άρεσε πολύ ως επάγγελμα κ καταλαβαίνω τι λες μιας κ έχω δουλεψει 6μηνα σε νοσοκομείο Κ σε εντατικές ενηλίκων κ νεογνών! Είναι πολύ σκληρή δουλειά Κ ψυχικά κ σωματικά πολλές φορές! Απλά οι δουλειές που έβρισκα ήταν με μισθούς πεινας κ πολλές ώρες, όποτε προτίμησα να κάνω κάτι άλλο κ να πληρώνομαι....

Πείτε μου λίγο, το καλάθι στο spitishop σε τι ποσό έχει φτάσει;

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

9 hours ago, Renez said:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!! 

Κοιμήθηκα 12 κ 6:30 η ώρα σηκωθηκα μες την ενέργεια :-)

Λοιποοοον,εχθές μου ήρθαν τα πρώτα πολυπόθητα φορμακια του!!!

Ψυχηηη μουυυυ τι συναίσθημα κ αυτό?! Τα έβλεπα,τα έβαλα στο συρτάρι μέχρι να έρθει η ώρα τους για πλύσιμο κ λέω Θεέ μου θα γίνω μανούλα..πωωω κ λέμε για τους αντρες.. κ εγώ σιγά σιγά το νιώθω όλο κ πιο πολύ!!

Με γεια λοιπόν τα πρώτα ρουχαλάκια!! Κι εγώ χάζευα πριν τα φορμάκια που του πήρα την προηγούμενη εβδομάδα... τα έχω αφήσει στην άκρη, να τα μαζέψω όλα στο τέλος (μετά την μετακόμιση), αφού αγοράσω και το απορρυπαντικό του μωρού, και να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω όλα κατευθείαν στο δωμάτιό του! :)

Just now, Christinα said:

Αχ μερικές δουλειές είναι πράγματι πολύ απαιτητικές ψυχικά βρε παιδιά, αλλά ευτυχώς που αντέχουν κάποιοι και τις κάνουν. Κι εγώ ήθελα να γίνω κτηνίατρος παλιά γιατί λατρεύω τα ζώα, πέρασα σε τελείως άσχετη σχολή βέβαια (όπως ο περισσότερος κόσμος), αλλά πραγματικά δε ξέρω πώς θα την πάλευα να βλέπω καθημερινά άρρωστα, κακοποιημένα κτλ. ζωάκια, να κάνω ευθανασία και ό,τι άλλο χρειάζεται. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω σαν ερευνήτρια σε εργαστήριο στο πανεπιστήμιο, research assistant που λέμε κι εμείς εδώ, αλλά πού και πού είχα και άλλες part time δουλειές: ήμουν διατροφολόγος σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που μοίραζε φαγητά στους άπορους και δίδασκα και ένα μάθημα (Food Science) στο πανεπιστήμιο σαν αναπληρώτρια καθηγήτρια. 

Κορίτσια μια και αναφέρατε το σιδέρωμα, είναι απαραίτητο για τα ρούχα του μωρού? Εγώ ποτέ δε σιδερώνω τα δικά μας, ούτε χρησιμοποιώ μαλακτικό. Δε ξέρω αν είναι θέμα απορρυπαντικού ή/και πλυντηρίου-στεγνωτηρίου (μάλλον λίγο από όλα), αλλά αν τα διπλώσω κατευθείαν μόλις τα βγάλω ζεστά από το στεγνωτήριο είναι μια χαρά μαλακά και δε χρειάζονται σιδέρωμα, εκτός από κανένα πουκάμισο που και που. Αν όμως χρειάζεται οπωσδήποτε να σιδερώνω τα ρούχα του μωρού εννοείται θα το κάνω τουλάχιστον στην αρχή.

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Με γεια λοιπόν τα πρώτα ρουχαλάκια!! Κι εγώ χάζευα πριν τα φορμάκια που του πήρα την προηγούμενη εβδομάδα... τα έχω αφήσει στην άκρη, να τα μαζέψω όλα στο τέλος (μετά την μετακόμιση), αφού αγοράσω και το απορρυπαντικό του μωρού, και να τα πλύνω και να τα τακτοποιήσω όλα κατευθείαν στο δωμάτιό του! :)

Αχ μερικές δουλειές είναι πράγματι πολύ απαιτητικές ψυχικά βρε παιδιά, αλλά ευτυχώς που αντέχουν κάποιοι και τις κάνουν. Κι εγώ ήθελα να γίνω κτηνίατρος παλιά γιατί λατρεύω τα ζώα, πέρασα σε τελείως άσχετη σχολή βέβαια (όπως ο περισσότερος κόσμος), αλλά πραγματικά δε ξέρω πώς θα την πάλευα να βλέπω καθημερινά άρρωστα, κακοποιημένα κτλ. ζωάκια, να κάνω ευθανασία και ό,τι άλλο χρειάζεται. Τα τελευταία χρόνια δουλεύω σαν ερευνήτρια σε εργαστήριο στο πανεπιστήμιο, research assistant που λέμε κι εμείς εδώ, αλλά πού και πού είχα και άλλες part time δουλειές: ήμουν διατροφολόγος σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που μοίραζε φαγητά στους άπορους και δίδασκα και ένα μάθημα (Food Science) στο πανεπιστήμιο σαν αναπληρώτρια καθηγήτρια. 

Κορίτσια μια και αναφέρατε το σιδέρωμα, είναι απαραίτητο για τα ρούχα του μωρού? Εγώ ποτέ δε σιδερώνω τα δικά μας, ούτε χρησιμοποιώ μαλακτικό. Δε ξέρω αν είναι θέμα απορρυπαντικού ή/και πλυντηρίου-στεγνωτηρίου (μάλλον λίγο από όλα), αλλά αν τα διπλώσω κατευθείαν μόλις τα βγάλω ζεστά από το στεγνωτήριο είναι μια χαρά μαλακά και δε χρειάζονται σιδέρωμα, εκτός από κανένα πουκάμισο που και που. Αν όμως χρειάζεται οπωσδήποτε να σιδερώνω τα ρούχα του μωρού εννοείται θα το κάνω τουλάχιστον στην αρχή.

Δεν το έχω ψάξει για το μωρό και το στεγνωτηριο,ξέρω όμως πως βγαίνουν σαν σιδερωμενα τα περισσότερα.

Με μια απλή αναζήτηση θα βρεις πληροφορίες για τα μωρά κ το στεγνωτηριο. Δε πιστεύω όμως να υπάρχει θεμα

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Πολύ όμορφο το βιογραφικό σου Εύα μου..πρέπει να σε γεμίζει πολύ το να προσφέρεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη..:x

Να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ σιδερωνω μονο τα πουκάμισα κ τα τσινο παντελόνια μας..αλλά για το νινι θα το κάνω έστω τους πρώτους μήνες.. έτσι κ αλλιώς μια σταλιτσα είναι μωρέ δε θέλουν κ τσακιση απλά για την αποστείρωση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Ti omorfo viografiko!!Bravo sou!!!Polu wraio na prosfereis ston kosmo!!

K egw koritsia exw kanei arketes douleies alla panta sto pio kallitexniko kommati.O,ti euxaristei tin kathe mia,auto k prepei na kanei!!.Auto einai kai to pio simantiko.

Alitheia tha suntantithoume pote arage oles mazi?To thelete auto genika i oxi?

• Μου αρέσει 4

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσια μου πως είστε?? Σήμερα το αστέρι μου με έχει ταράξει στις κλοτσιτσες και είμαι πολυυυυυ χαρούμενη!!! 

Axouuuu.E pws na min eisai???Prepei na nai fantastiki aisthisi!!:):P

• Μου αρέσει 2

Just now, Annou είπε:

Axouuuu.E pws na min eisai???Prepei na nai fantastiki aisthisi!!:):P

Ειναι πραγματικά!!! Τις πρώτες μέρες δεν ήμουν σίγουρη αλλά τώρα είμαι !!! Έρωτας απλά χαχαχαχα αχ τι έχουμε να τραβήξουμε!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Renez είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου,είδες που εχθές στο λέγαμε κ τσουπ να τος σήμερα ο μάγκας!! 

Άρα,ηθικό δίδαγμα,δε θα χανόμαστε ειδικά στα δύσκολα από τη γουρλο ομάδα,θα λέμε το πόνο της κ με τα θετικά σχόλια των κορίτσιων μας φεύγει κάθε κακό :)

Αχχχ hnm τόσο καλές προσφορές μα γμτ στο ίντερνετ δε προλαβαίνω τπτ..ότι έχει ή καλή προσφορά ή ωραίο σχέδιο(γτ ξέρεις τα πιο πολλά είναι μονόχρωμα,σε ρουχαλακια μωρών μιλάω πάντα!)τα έχουν εξαντλήσει!! 

@Jasmine@ μου τελείωσα φυσικοθεραπεία κ εκανα δύο χρόνια communication & management μιας κ εν τέλη ασχολήθηκα με την επιχείρηση του άντρα μου..αλλαααα δε φταινε αυτά καλή μου καταυλακιοτισσα!! Τα άστρα φταίνε!! Μάλιστα τα άστρα!! Ο Δίδυμος με τον Σκορπιό παιδάκι μου με έχουν γαλουχήσει έτσι :D 

Θυμιστε μου λίγο κ εσείς αν θέλετε τις δουλειές σας..νομίζω η @EugenJen κάτι με λογιστικά ? @Anastasia05 καθηγήτρια σε φροντιστήριο? @marianna1986 δασκάλα? Μέχρι εκεί ψιλό θυμάμαι ο,τι έχετε αναφέρει..

Αχ αστα! Πηρα την χαρα και τωρα την λαχταρα.

Γυρισαμε απ την βολτα μας χαρουμενοι μεξικανοι, και λεμε ας κατσουμε στο μπαλκονι. Και οι δυο διπλα στο παιδι.

Ξαφνικα βλεπω να κρατα ενα ζουζουνι στο χερακι, και τι να δω? Μελισσα!

Την ειχε πιασει,ειτε ζωντανη ειτε ψοφια και του εμεινε το κεντρι μεσα.

Το βγαζω εγω κ αρχιζει να δυσανασχετει το παιδακι.με τα πολλα τωρα κοιμαται στην κουνια και εγω στρωματσαδα διπλα του να παρακολουθω μη τυχον εμφανισει δυσπνοια.

Ο Θεος μαζι μας!

• Λυπημένη/-ος 7

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...